kvällen till ära

ikväll ska jag unna mig som fan! jag ska äta god mat, jag ska dricka gott vin och framförallt; jag ska känna mig snygg! jag är laddad som fan och det vet jag att resten av er också är!
ska med bussen till stan nu 13.55 så jag borde röra mig utåt snart.

Allt är packat och kl sex drar vi igång girls..

TJARÅ. Hoppas ni får en bra kväll.

Stockholm!

Nu laddar vi!

Imorgon är det äntligen dags!!! :D Sett fram emot detta hela veckan, dags för Annas 21års-firande! Ja, jag vet att jag är förkyld men imorgon kan INGENTING stoppa mig, eller okej, men inget kommer att stoppa mig! Peppar peppar...
Min förkylning börjar försvinna, har i princip hostat upp mina lungor inatt så hoppas på att denna natten blir lugnare, det behöver jag verkligen. Ska lägga mig i tid ikväll, för imorgon ska jag upp i tid, äta en stadig frukost, packa ned alla kläder och smink jag ska ha till kvällen och sen ta bussen in till stan för att köpa lite smink och sen hämtar Anna upp mig. Då ska vi köra och handla mat till kvällen och sen börjar vi förbereda kvällen! wohooo. Fan vad bra den kommer bli!

Var på träningen idag, tränade givetvis inte. Men jag var där och skötte musiken till fyspasset tjejerna hade idag.
För er som inte vet så ska jag vara coach för U-laget nu under säsongen, det ska faktiskt bli jätteroligt så jag måste ju vara där och hålla koll på dem som blir vårt nybildade U-lag. Det är jag och Stefan som ska försöka hålla i de tjejerna och det blir säkert jättebra! Känns som om man kommer lära sig en hel del på detta och detta är lika bra som att bara gå där och glo på träningarna och matcherna; nu blir jag lite mer delaktig och det gillar jag.

Har tränat en enda gång denna veckan och jag skäms! Jag skäms väldigt mycket. Men är man sjuk så är man och jag gjorde nog rätt som inte tränade mer. Kroppen sade till i måndags då den egentligen inte ville kände jag.
Men nästa vecka, då jävlar ska jag ta igen det jag har missat! Men det går framåt för mig och jag är så glaaaad!




Tjejer -
vi ses imorgon och då är det fullt ös medvetslös!


Alex, Anna och jag!

Fortfarande förkyld....

Nu är jag så trött på det.. Hostar, rinner i näsan och lite i ögonen; orkar inte mer! Känns som om jag hostar upp mina lungor snart och inte blir det bättre. Snarare värre =/ Pappa har blivit smittad nu också, stackarn. Dum och arbetsnarkoman som han är så stannar han aldrig hemma från jobbet. Han jobbade sig igenom dagen idag med feber, inte alls bra men det går inte att säga till honom heller. Nu sover han gott iallafall och vad jag hörde hostade han inte sig till sängs. Skönt!

Idag har jag varit inne i stan en runda och fikat och pluggat med Cive. Vi ska hålla i en idrottslektion tillsammans i form av lekar på is och det ska planeras i god tid =)
Efter staden åkte jag hem igen, slog upp V V-boken och ställde mig o lagade mat. Tomatsoppa med råg-knäckebröd blev det idag. Helt okej! Ååå vad jag vill träna förresten! Inte gjort det sedan i måndags och då kunde jag knappt pga. förkylningen. Blev helt slut direkt och jag svettas mycket mer än vanligt.. Måste bli frisk och kry till fredag för då ska vi som sagt fira annalarsson som fyller 21. yeah! Och jag SKA festa, skiter i om jag är frisk eller ej! Woooh, första partyt på riktigt på jätteläääänge! Ska sminka mig superfint, klä upp mig och dricka massa alkohol; en superfredag hos en supertjej!

Sen ska jag börja ta tag i teorin hade jag tänkt. Tro det eller ej, Kittan vill ha körkort. Jag skäääääms! Nu fyller 91orna 18 år, en efter en kommer man få börja se dem ute och jag vill helst kunna sitta i en bil med kortet innan dem. De är ju för fan små! :o Tänk vilken frihet. Och det värsta är; mina kompisar trodde jag skulle vara den första som satt där med mitt körkort och nu känner jag massa människor som jag inte kunde tänka mig kunde köra bil, haha!
Ta bilen till skolan VARJE dag! Eller ja, så gott som iallafall. Bilen står ju bara där ändå på dagarna ;p När jag får körkort är den min. Så det så...
Jag har några turer att ta igen. Framförallt för Annalarsson och Alexandra! Jag lovar er, jag kan köra er ni vill när jag skaffar kortet. Det är jag skyldig er!



Stockholm?!



Pratat med Max och den 13e februari åker han och Milla till Stockholm för att fira alla hjärtans dag där. Och jag kanske hakar på! Jag hoppas innerligt att Tommy blir bättre =/ Tänker på dig massa plutten.


Nu ska jag snart in till stan och fika&plugga med Cive. Trevligt!

Tja

Väldigt dumt men oerhört skönt!

Stannade hemma från skolan idag. Kunde verkligen inte somna igårkväll och min hals är inte som den ska. Ställde klockan på halv tolv idag och gick upp och gjorde mig en nyttig frukost-smoothie. Gott och otroligt mättande! Jag har varit mätt hela dagen på den :o Tog bussen in till stan 14.57 och Anna hämtade mig vid kastanjeallén halv fyra och då stack vi och tränade. Lite dumt kanske eftersom jag faktiskt inte är helt kry ännu men det var skönt. Körde en kvart på crosstrainern, sedan var jag helt slut. Jävla förkylning! Körde lite stryka med; mage, rygg och armar. Sen var det bra och Anna släppte mig i stan så jag kunde gå och handla lite bönor, linser och frukt.
Här sitter jag nu, ätit linsgryta till kvällsmat och har tittat på bonde söker fru-bröllopet. Gud så fint det var! Grät mig en skvätt och såg mitt eget bröllop framför mig. Åå vad jag längtar.



T, var håller du hus? :|



Ibland måste man få unna sig

Idag åt jag broccolilåda till kvällsmat, den var godare än vanligt faktiskt :D Efter detta gjorde jag en nyttig och jättegod smoothie som jag hällde i mig och nu väntar jag på att bananbitarna som jag har täckt med kakao och lite lite socker ska bli klara i frysen. Ska sätta på en kopp kaffe med =) Jag har varit såååå jävla duktig med både mat och träning under denna veckan så det förtjänar jag. Stolt över mig själv! För första gången på mycket länge känner jag att jag har hittat motivationen till att hålla fast vid detta, kosten framförallt. Träningen är inget svårt, det är ju bara kul!
Ska inte till skolan imorgon. Känner mig inte helt frisk och kry ännu, ont i halsen och är lite hostig. Men på tisdag så...






Would you tremble If I touched your lips? Would you laugh?
Oh please tell me this. Now would you die For the one you love?
Hold me in your arms tonight.  (v)


Söndag

Söndag igen. Men om det blir skola imorgon är tveksamt. Nadia har smittat mig med sin hemska förkylning så jag låg hemma med 39 graders feber igår, samt en jobbig hosta. Och jag som skulle varit ensam hemma hos pappa hela helgen, orkade dock inte ta mig hit förrän idag. Sitter här nu och tittar i VV-boken efter ett gott recept som jag ska laga till ikväll. Pappa kommer hem imorgon så jag har hela eftermiddagen och morgondagen att gotta till det för mig själv =)
Sitter och spelar lite poker just nu på nätet, dock med låtsaspengar såklart. Men det är hur kul som helst! Jag har tänkt blir proffs! ;)

Som ni vet så håller jag på med mitt och malins lilla projekt. Project fight! Och det går framåt! Så glad jag är! :D Malin. Hur går det för dig?

Nu har jag inte tränat sedan i torsdags, iochförsig vred jag ju knäet då men nu måste jag komma igång igen! Kryckorna är slängda i gaderoben, men har fortfarande stora känningar i knäet. Får börja lugnt, en halvtimme eller så på crosstrainern och sedan gym. Perfekt =)

På fredag är det underbar, då ska vi också fira Anna som fyller 21 den 10e februari. Men eftersom det faktiskt är underbar då så firar vi henne samtidigt! Det blir roligt och då ska jag faktiskt unna mig lite alkohol. Det har jag stått över nu nästan hela januari.. Project fight ;)

Tja


På fredag ska det firas!!! :D Min fina vän, 21år.

Jag säger då det.

Idag när jag vaknade trodde jag att knäet skulle vara bättre och att jag skulle slippa kryckorna. Så jäääävla pinsamt.
Men likt förbannat hoppade jag mig till skolan idag på dessa jävla stolpar av märket diesel............... varför är jag så cool? När jag kom till skolan kom inte vår lärare, helt meningslöst att komma tänkte jag då det var den enda lektionen idag. Men ack så fel jag hade :D
EFTERSOM!!! Det var studenttävling i skolan idag, så många människor har jag aldrig sett spy i ett och samma rum, t.om samma papperskorg. Hahaha. Man skulle käka 5 mums-mums samt dricka 1½ liter päroncider och sedan skulle nästa person hämta äppel med munnen i en spann med vatten och sen stoppa huvudet i mjöl och leta efter en sockerbit.
Det var helt jävla galet!!! Spykalas för hela slanten och det uppskattades av publiken vill jag lova. hahaha.
Prova på detta hemma :D Kan vara ett kul partytrick. Yeaaaaaa.

Efter detta tog jag bussen till stan där Perra hämtade upp mig och vi körde till Simon och för er som inte vet vem han är så är han HBK:s sjukgymnast. Han kände på mitt knäe, vred och hade sig. Och han konstaterade att det måste opereras. Han skrev ett brev till sjukhuset i Halmstad där han förklarade att jag behövde operation eftersom jag vill bli brandman och ska fortsätta spela fotboll samt att jag är så ung! När jag får svar från sjukhuset ska jag ringa Simon igen så han kan påskynda väntetiden för operation. Tack Simon! Detta behövde jag verkligen. Han är den enda som sagt till mig att jag visst ska fortsätta spela fotboll. När Per sa att de andra läkarna sagt att jag ska sluta med fotbollen skakade Simon på huvudet och sa: Det finns inte......
TACK. Nu känns det bättre. Jag gör allt nu. Allt.
Så nu ska jag försöka sluta hoppa på kryckor, stödja så mycket som möjligt och inte ha bandage. Sen ska jag cykla försiktigt eller simma och bara vänta på att sjukhuset ska svara.
Men fan vad ont jag har nu. Det duuuuunkar. Men det var det värt, som fan!

Jaja. Ni är trötta på att höra om mitt knäe. Men jag skriver det för att få ur mig det. Det är så jävla skönt!

Imorgon ska jag och Michaela till Astrios träning och kolla lite =) Kul!

Tja!

dumma dumma dumma dumma dumma dumma

Varför är jag så dum i huvudet? Störd. Idiotisk. Jag vet inte. Just nu vill jag bara spola tillbaka tiden lite lite lite.
Var med på träningen idag. Fyspasset gick JÄTTEbra! Kämpade på som fan och det kändes vill jag lova. Härligt. Sedan skulle vi spela och då ville jag såklart delta som målvakt. Två minuter kvar av hela träningen och jag ska ta emot bollen, vrider knäet och det knakar till sådär ICKE härligt som det gjort några gånger.
Nu går jag på kryckor och det suger.......................... fan vad pinsamt. hatar folk som går på kryckor, man tror alltid att dom inte alls har ont och att dom bara fejkar. Åååååååå helvete.

Skola imorgon 11.30 till 12.30. 13.30 ska jag till Simon på Örjans Vall.. Får se vad han säger. Jag tänker inte vänta 3 månader. Fattar dom inte?
Och jag som tänkte träna imorgon på morgonen................

Hej

Harplinge Dam!

Idag är det dags för träning med laget. Första gången sedan jag skadade mig :D Det känns helt underbart. Dock inte fotboll, men stenhård fys och nu jävlar. Det känns i kroppen efter gårdagen men idag ska jag ta ut mig ännu mer vill jag lova. Gott!

Idag var det skola som vanligt. Fotboll på morgonen, rehab för min del. men det behöver jag väl knappast säga vid det här laget? sedan geografi med hasse som handlade om vindar, jätteroligt. Sedan rast innan lunchen och då satt vi och diggade till min ipod. Jag och Ante satt och lyssnade på min otroligt bra musiksmak jätteläääänge. Han gillar dansband, men suger på att gissa låtar =( jag ska lära dig lite om dansband vännen! Sedan lunch, och sen idrottspsykologi och avslutade med pedagogiskt ledarskap. Härligt.

Sitter och väntar på att klockan ska bli 18.30, då hämtar Anna mig vid Fritz. Wooh. Jag är hur nervös som helst! Haha. Löjlig jag är va?

Börjar sent imorgon! 11.30 men innan dess ska jag till gymmet och köra lite på crosstrainern och bränna lite kalorier. Slutar kl. 12.30 och då ska jag hem till mamsen en sväng och sedan blir det nog att åka till pappa. Ensam hemma hela helgen, ända till måndag. Herlish!

Godkväll!


Äntligen! Sitter redan ombytt och klar. Härlig känsla att få träna med er
idag tjejer.

Gissa vad jag gjort idag?

Idag har jag tränat två pass. Spinning på morgonen på TK med klassen, hårt som fan! Efter detta gick jag hem, där väntade min hund som ville ute och kissa och sedan gjorde jag lite mat. Broder med kompisar kom hem och vi kollade på tv och tog det lugnt. Sedan på eftermiddagen tränade jag på gymmet med Anna. Det kändes vill jag lova. 15 min på crosstrainern som jag förövrigt älskar!!!,  med inställningen "interval" . Sedan mage, armar och axlar och avslutade med 12 min till på crosstrainern på inställningen "pulse". En riktig genomkörare idag! Härligt det känns. Och när jag kom hem fixade jag mat till mig och syster. Chiligryta blev det. Till det  behöver man paprika, tomatpuré, vatten, buljong, gullök, vitlök, vita bönor och kryddor. Sen delar man det på två och så njuter man ;) Gott gott. Och väldigt mättande!

Imorgon ska jag träna med laget. TRÄNA!!!! för första gången sedan jag skadade mig. Vi kör ju styrka nu så jag ska vara med imorgon. Känns helt underbart!
Och på fredag ska jag nog till gymmet också, köra lite crosstrainer och köra lite muskler med kanske. Blir nog träning på lördag med och vila på söndag. Det låter toppenbra!
Ensam hemma hela helgen med, sköööönt. Men alla ska ju till Chris Brown. Men om jag har tur vill Anna komma hit en sväng och äta middag med mig =) 

Puss och kram!

Mitt nyttiga liv fortsätter...

Jag har blivit riktigt hälsosam! Gud vad duktig jag är. Imorse kom Anna hit och vi åt en riktig mysfrulle, rågfralla och fil med solrosfrön, linfrön och äpple. Mums! Efter detta lade vi oss en stund framför brasan och pratade men sedan blev vi rastlösa och bestämde oss för att åka in en sväng till stan och kolla i butiker. Var hittar man Annas fina fred perry-skor i rätt storlek? Hopplöst! =/
Efter detta stack vi och käkade på rejmes, en lunch som bestod av korv och stroganoff, sallad och vatten. Jag lämnade tillochmed mat kvar på min tallrik, haha framsteg. Anna däremot, hon svepte allt ;) Biffen her self. Hahaha.
Sedan till skolan för att ha Natur A som betydde redovisning, gick bra. inget stort alls! Och sedan tog jag bussen till Österskans där Anna väntade efter sitt pensionssparande-möte. Gud? Hur gamla börjar vi bli? Pensionssparande-möte. Ni läste inte fel nej. Anna köpte gymkort på friskis och svettis, woooho! Skitbra. Så vi tränade och guuud vad seg jag var efteråt. Kändes som om jag inte hade tränat på evigheter. Och sedan tog jag bussen hem.

Gissa vad jag åt för gott idag?
Kvällsmaten idag bestod av en halv burk röda linser och en halv advokado. Fibrer och fett - perfekt.

Snart är det dags för veckans avsnitt av andra avenyn och vad jag har hört så kommer vi att få reda på vem Silvias riktiga pappa är. Gud vad spännande! Missa för i hela friden inte det.

Puss och kram


Återigen detta jävla knäe!

Jag är så oerhört trött på detta nu. En jävla väntan hela tiden, vad väntar vi på? Det kommer inte bli bättre. Fattar ni inte det? Jag har tränat rehab nu i ca. 5 månader. Knäet har blivit bättre, det har det! Men det kommer inte bli bättre än såhär. Det kommer det inte. Jag är ung och har hela jävla livet framför mig. Ska jag inte kunna få en operation? Jag vet att det inte är en garanti för att jag ska bli bra, men jag tror inte att jag ens kommer klara av vardagen som det ser ut nu och då är jag helt ärlig. Jag är ingen människa som ska sitta inne på kontor och hålla koll på andras ekonomi eller boka in andras möten. Jag är en människa som ska hålla igång, ett aktivt jobb, fysiskt krävande. Det är SÅ jag! Varför? Ge mig en operation. Vad är ni rädda för? Jag ska träna rehab, HÅRT som fan! Jag trodde Sverker gjort klart för sig med er om vad som skall ske. Men ni fattar fan ingenting. Vad är det med er? Ursäkta. Men jag blir så trött på detta. Ända sedan jag skadade mig har ni behandlat mig illa, illa som fan. Jag kunde varit på väg tillbaka nu, istället står jag och stampar på ett och samma ställe. Ni tycker att jag är FÖR stabil för en operation! Men jag kan säga er som så, jag är inte FÖR stabil för att spela fotboll, jag är inte FÖR stabil för att springa, eller för att anstränga mig på annat sätt med knäet. Ska jag aldrig mer kunna springa? Ska jag aldrig mer kunna gå på ett aerobicspass? eller boxpass? Jag behöver mitt knäe. Jag önskar fanimej att det händer er någon gång och att det är jag som sitter där på "kungatronen". Jag ska neka er allt som kan göra er bra. Förlåt. Men jag önskar verkligen det. Ni ska ha så ont och beklaga er över ert knäe och jag ska bara säga: "Nej, men jag tycker att vi avvaktar i några månader. Vi återkommer". Sen ska be er att sluta med ert största intresse, annars kommer ni bannemej sitta i rullstol innan ni är 40.

Tack. Kände att jag behövde få ut detta.
Varför just jag? Varför inte någon som inte brinner för något? Någon som sitter hemma och spelar dator dagarna i ända kan ta min skada. Direkt. Någon som sitter på kontor och har det som jobb. Varför jag? Skit. Jag kan inte tänka mig ett liv utan min fotboll, utan mina underbara lagkamrater.

Ni är ett enormt stöd. Tack!

grönsakstallrik, tomatsoppa, linsgryta och broccolilåda

Låter inte det helt underbart gott? Kanske inte i era öron.
Men denna nya matkuren jag gett mig in i få mig att må riktigt bra på alla sätt! Jag känner mig sund, duktig och framförallt så är det otroligt gott! Nu är det bara träningen som skall komma igång på riktigt också. Jag är på god väg!
Idag lagade pappa potatisgratäng och kött, och lilla kitty gjorde en broccolilåda som den så fint heter. Det var mycket gott och tro det eller ej, men efter den lilla portionen man skulle äta så blev jag riktigt mätt.

I fredags fick jag hem balklänningen. Jävla skit! Den var så jävla fin, helt underbar men..... nu kommer det där jävla men.et. Den passade inte. Nu vet ni. Min drömbalklänning passade inte. Den kommer skickas tillbaka imorgon. Helvete.
Hur som helst!
I lördags hade vi bestämt att äta lite god middag hemma hos mig, så Anna J, Alex, Anna L och Emelie kom hit och det blev riktigt trevligt. Bakpotatis med kyckligfilé och olika såser och röror till och såklart en jättegod sallad. Efter en god middag var det dags för efterrätten bestående av fruktsallad. Lyckat :)
Sedan drog vi en runda poker, tjejerna började fylla på vin och grogglasen med diverse innehåll. Jag var nykter!. Tillslut vann Jönne pokern efter lite väl vågat spel och hastiga insatser, haha!
Vi tog bussen till stan 21.25 och Alex tog bilen hemåt för hon kände sig inte så kry =/
Inne i stan gick vi hem till Lasse, satt där en stund och sedan drog vi vidare till Emelie där det var lite förfest med Nintento wii. Vid tio över tolv drog vi ut, var inne en sväng på morfars och sedan gick lasse hem och jag och jönne gick vidare till bm och asian för att sedan ta bussen hem vid 01.20. Sov länge idag :D Gott.
Även hunnit med att färga håret i helgen. Finfint tycker jag allt att det blev!

Imorgon ska jag och min favorit Anna åka till Helsingborg :) Titta på balklänningar och troligtvis åka runt en hel del. Helsingborg är en trevlig stad och den blir extra trevlig med två brudar som oss där.

Nu ska jag snart skriva av mig mina lite mer privata tankar i min nyinköpta dagbok. Den ska fyllas, det kan jag lova!

Hoppas att ni haft en bra och fin helg.
Puss!

Helvete!

Jaja. Det är som det är och det går inte att ändra på. Får söka på nytt =)

Idag har jag varit i skolan i en hel timme, ansträngande. Efter det hämtade Anna upp mig i stan, vi stack och käkade på rejmes, hon åt och jag drack kaffe =) Sen vidare hem till min far! Vi åkte sedan till Fbg för att kolla på balklänningar, fint fint!

Imorgon ska vi till Helsingborg =) Blir trevligt.

Tja

Träning ..

Idag var det träning, dock inte i kombihallen som alexandra lurade i mig. grrr! Utan i Haverdalshallen. Tjejerna körde fys och jag skötte musiken.
Nice.
Nu ikväll har det blivit kvällsmat i form av "lunchsmörgås" som de så fint kallar den. Hackad svamp, keso, senap, kryddor, ägg och lättmajonäs gäggas ihop till en röra och läggs på ett bröd och sedan ett salladsblad på det och nästa bröd på det. =) Det var gott och mättande. Så nu blir det snart sängen, skola imorgon kl. 11.30 till 12.30. Skönt! =)

Godnatt!
IMORGON FÅR JAG BALKLÄNNINGEN! Åååå.

School.

Sitter i skolan nu. Mina klasskamrater har gått hem för dagen, men jag har en lektion kvar! Det är lite surt faktiskt, men så är det. Den är bara en timme och det ska jag väl kunna stå ut =) Efter skolan blir det hem, inte varit hemma i tid efter skolan på hur länge som helst känns det som. Ska lägga mig i solariet det första jag gör tror jag, för ikväll är det träning i kombihallen med laget. Ska med in och titta och sen tillbaka till min far för att käka min goda project-fight mat! Igårkväll åt jag linsgryta, gissa om det var gott! Supergott.

Tog tag i träningen igår med. Gymmade med Hanna, det känns idag vill jag lova.

I helgen ska jag tona håret, det börjar få den där äckliga färgen jag absolut inte vill ha!

Får avsluta här nu. Min lektion börjar om 10 min och jag har lite andra saker att uträtta innan dess ;)

Tja.

090113

Vad konstigt det känns att skriva -09! Det är nytt år nu, dessutom har den halva första månaden redan gått. Är inte det sjukt? Tiden går, tiden går...

På fredag får jag hem min kära balklänning som jag förhoppningsvis stolt kommer visa upp mig i senare i år. En fit Kitty och att klänningen passar är en förutsättning för att balen ska bli perfekt. Jag längtar!

Var hos läkaren igår. Han verkade ha mer vett i skallen än Jan Axelsson iallafall. Dock var han dansk och jag har så svårt för danska. Han talade typ svensk-danska men det var ändå för svårt för att jag skulle förstå. När han drog lite skämt låtsades jag förstå och skratta lite sådär falskt i hopp om att han inte skulle fatta att jag inte fattade. Men mormor förstörde allt med att säga: Kitty, förstår du inte danska eller? Då hade jag skrattat vid helt fel tidpunkt, när han egentligen ställde en väldigt seriös fråga. Gud vad pinsamt! Men jag skrattade också bort det och erkände att jag faktiskt är väldigt dålig på att förstå just danska. Haha! Jaja!
Dessa jävla läkarhistorier har jag dragit för er tusen gånger. Jag kan säga som så. Vi ska avvakta i tre månader till då jag ska på ett återbesök, har inte knäet blivit bättre så kan det bli en operation. Men ska jag vara ärlig så tror jag inte att det blir mycket bättre än såhär och ska det vara såhär kommer jag inte klara av ett riktigt jobb kan jag säga. Fotbollen är ett avslutat kapitel iallafall. Eller, om man ska lyssna på vad läkaren säger. Jag försvinner..................



Idag efter skolan fikade jag med Tessan och Anna. En kopp kaffe blev det och massa prat. Trevligt =)
Kom hem vid kl. sju och ställde mig och gjorde en god tomatsoppa med gullök och vitlök i, till detta åt jag knäckis och advokado. Märks det att jag är taggad? :)

Idag ska jag sova i tid. "Sovmorgon" imorgon till 07.20. Det kallar jag fan sovmorgon när jag i vanliga fall går upp kl. 06.00 när jag är hos min far.

Hej!

På g!

Nu jävlar, folket! Nu jävlar!

Jag är den lyckligaste flickan i hela världen!

Den fanns kvar. Vet ni hur bra det känns? Den är snart min! Min och jag hoppas innerligt att den passar. Hoppas att tjejen som har den ska skicka den nu under veckan som kommer! Jag är så spänd att se hur den ser ut. JAG ÄR LYCKLIG! :D





Drömmen har fanimej slagit in!

Min dröm är att min bal ska bli perfekt. Jag kommer gå med världens snällaste kille, vi kommer åka i världens mest eleganta bil, vi ska dricka underbart god champange och min klänning ska vara världens vackraste!
Världens snällaste kille är uppfyllt!
Världens mest eleganta bil är uppfyllt!
Underbart god champange är uppfyllt!
Världens vackraste klänning - Det är på god väg!
Jag har hittat DEN! DEN jag sökt efter. Fan vad lycklig jag är. Men är den såld kommer jag vilja försvinna. Seriöst! Den är helt underbar. Fastande direkt för den och jag måste ha den. Jag måste!



Fredag och Let´s Dance

Idag var det skola, dock bara i en timme! Sjukt skönt =) Efter skolan åkte jag och Cive in till stan och träffade min mor som nyss varit och klippt sig. Vi gick till ett sjukt mysigt café som jag faktiskt aldrig fikat på. Låg i någon gränd ;p Det blev en trevlig fika med mamma och cive! efter det tog jag bussen hem, åt pizza som pappa tagit hem och nu sitter jag här - i början på att let´s dance ska börja. HAHAHA, jag är ond, fast. det är geten också! vi vill att blondinbella ska skämma ut sig inför hela sverige ;D Vi borde åka dit nästa gång det är, om hon ens är kvar då vilket jag hoppas lite faktiskt, det är ju kul. hahaha. så iallafall, om vi åker dit kan vi sitta längst fram och fälla henne varje gång hon dansar förbi vårt bord. ikväll är hennes GODA vänner och familj där, så titta för fulla muggar. dom är ju sååå underbara. hihihihi

nää nu börjar det. storken kollar för fullt
med mina ben förresten - då skulle jag fan varit med! storkben är så jävla hett..
Nää nu kilar jag. eller flaxar. tjaa

Första dagen i skolan är nu avklarad

Skolan började 08.00 idag med Matzziiii. Bussarna var självklart försenade då det var så halt och Henke trodde inte alls på mig när jag sa att dom fakitskt var det :( dumma... buhuuuuuuuuuuu
aja.
Först tränade jag rehab och sedan tog jag mig an mats. Betygsnack är inget man vill prata när man faktiskt är skadad och inte varit med alls nu i 3an. Jävla skit. Men jag ska iallafall försöka få VG då han trodde det var svårt att få högre än det nu när jag är skadad. Skit i helvete. Men han berömde mig lite iallafall, jag är grym (h)
Efter fotbollen var det frulle och snack om helgens och måndagens bravader. Ivve is the man ;)
Sen började geografin med hassääää, otroligt roligt att prata om olika typer av regn. jag ska nog bli meterolog. intressant!
Efter detta var det lunch, köttbullar och makaroner med någon vit sås, gott faktiskt. lite gurka på det var som grädde på moset. Sen startade vi upp en ny kurs :) Idrottspsykologi, läraren heter Stefan och det ska nog bli kul. Och sen hade jag även pedagogiskt ledarskap då jag har en halv kurs kvar. Denna kursen läser jag tillsammans med spi08b, haha. varför hade jag lust att skjuta alla små fjortizzzzkillar i den klassen? en fråga man kan ställa sig. ni hade förstått mig om ni varit där. Läraren där heter Mette och hon är grymt häftig. :)

Efter skolan tog jag bussen hem, hade lovat mig själv att inte somna när jag kom hem så jag skulle kunna sova inatt men likt förbannad somnar jag framför tv.en och sover i några timmar. aja, börjar 11.30 imorgon så det är ganska lugnt om jag inte somnar i tid ikväll/inatt.

nu ska jag fortsätta prata fotboll med michaela, den gamle geten. tjarååå!

Sista dagen, sista dagen på ett härligt jullov. Men fan så skönt det ska bli att komma tillbaka till skolan =)

Då kom dagen! Sista dagen på jullovet, imorgon börjar skolan och jag tro det eller ej, men jag har tyckt att det ska bli skönt att börja skolan igen. Men idag.... Idag känns det inte som de andra dagarna, jag har lite ångest inför imorgon. Skolan börjar, plugget sätter igång, allt ansvar kopplas på igen och ska jag vara ärlig så hade jag behövt plugga en jävla massa på lovet och det har jag inte gjort. Nu vet ni, jag har varit lat, velat njuta av lovet fullt ut. Det är jag fan värd!

Jag tänkte köra en liten sammanfattning om lovet.

Det har varit skolavslutning, den var helt crazy eftersom det varit studentfest dagen innan. Ingen var sig själv och man såg en hel del snygga  dagen efter-utstyrslar när man kom till skolan. Jag hade tagit av min otroligt snygga overall och kom i mjukisbyxor, skönt! Haha.
Inte långt efter det var det dags för julafton och den firades hemma hos min far med hela tjocka släkten. Mysigt! Jag fick det jag önskade mig och så vidare......
Dagen efter julafton är det juldagen ;) Jasså? Är det? Tack för upplysningen.
Juldagen firades med en förfest hos Lotta tillsammans med massa tjejer och sen in till stan där jag träffade min bror, deeas, cive, deniz - ja, alla var ute! Jag fick en helt perfekt fylla och så kul har jag inte haft på länge. Det var riktigt jävla nice.
Måttligt bakis dagen efter bara, men det var det värt. SOM FAN! =)
Efter detta var över åkte min far och Carina till Öland och jag var ensam hemma i flera dagar, skönt! Det är alltid toppen.
Nyår firades tillsammans med Michaela, Sara, Johanna & Fredrika med lite singstar och dricka hemma hos mig för att sedan ta taxi ned till Getinge och Mattias fest. Det blev en bra kväll!
Sen var det nytt år, nya utmaningar och nya löften! Jag tror detta kommer bli bra, jag har ett mål och någonting att sträva efter och det skall nås =)
Den 3e januari fyllde Elvira år och då kom även min far och Carina hem efter massa dagar på Öland. Det blev fest hos Elvira med massa got mat, efterätt och annat och sedan in till stan för att fortsätta firandet där. Nice kväll!
Och nu går dagarna. Jag har umgåtts mycket med Moa och Lotta, två superpinglor. Ni är goa! <3
Jag har också gått och väntat på min tid för återbesök på sjukhuset, nu på måndag är det min tur och jag är så jävla nervös. Ny läkare dock, tacka gudarna för det. Får ni någon gång Jan "idiot" Axelsson så gå inte, begär en ny läkare. Han är dum i huvudet.
Idag fyller Cive år, GRATTIS VÄNNEN! Din dag idag, ta vara på den! 19 år, tiden går snabbt. Och jag vet att du inte vill fylla 19, meningslös ålder, vi blir äldre. Det är hemskt! Men du är lika ung, fräsch och frisk fortfarande :D Tänk inte på det!

Nu avslutar jag här. Lotta kommer snart hit :)



GRATTIS GRATTIS GRATTIS CIVE! SHAAA LAAA LAAAAAA! 19 ÅR!

Underbar!

Igår var det dags för lite party igen. Förfest hos Lasse och sen ut :)
Bilder från kvällen är dessa..... och det var en riktigt jävla rolig kväll!





Bilder


Ursäkta! Måste påpeka detta. Det ser verkligen ut som om jag har sminkat mina läppar
med foundation så de ska döljas. Yes, det gillar vi. Fjortis-styyyle!

Cive var på G :)

Sanning eller konka-spelet och det blandades en drink som Deeas skulle
hälla i sig.

Broder

Födelsedags-barnet! :)

Cive i en av tjejernas tröjor!

Denise och Lisa


Tack för en sjukt trevlig kväll Elvira!

Elvira 18 år!

Igår var det party hos Elvira som fyllde 18 :) Det blev en riktigt lyckad kväll. Vi åt en god middag, sedan blev det tårta och sång för födelsedagsbarnet. För att drickan skulle ta slut körde vi sanning eller konka-spelet och det var riktigt kul. När drickan var slut var det dags att ta bussen in till stan och det slutade i en riktigt trevlig kväll.

Bilder kommer =)


Omg

http://www.youtube.com/watch?v=EyLE9ViYYFQ&feature=related

är killen söt eller söt?!

äreee partyyy på g eller?

Jag tror allt det! Imorgon blir det lite förfest hos mig (tror jag) hoppas mamma godkänner detta. haha, vi tar oss sedan ned till stan och festar till det lite. blir nog ganska lugnt, men det blir nice ;D fett sugen eftersom nyårsfirandet inte riktigt blev som jag tänkt mig, men ändå helt ok. vill ha en 10poängs-kväll imorgon, hoppas vi ska kunna fixa det.

läste min gamla dagbok från ettan (gymnasiet då alltså) innan. fan vad roligt och fan vad löjlig man var :) gud ja!

nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 02.00. Ska se en dokumentär om män som tänder på amputerade kvinnor. Mycket intressant. Och tills dess sitter jag och pratar med ivvisen, haha! Han älskar nog det smeknamnet. Jag är laddad inför imorrn!

puss o kram

2009

Igår var det nyår! Dum som jag är så väntade jag med allt i sista sekund och var precis klar med allt då michaela, johanna, sara och fredrika kom till mig och sjöng lite singstar! Alla var på partyhumör och jag, johanna & sara vann båda gångerna på singstar då vi körde lag. Yeah! Fan vad bäst vi var ; ) Hahaha. Vi ringde en taxi och han kom typ på momangen?!?! vi ville ha den till 21.00 men han var här halv nio. Dumma chaufför! Så vi bjöd in honom men han skulle tydligen vila lite, han hade kört hårt sa han. haha. men vi var så snälla så vi var ute hos honom 10 min senare och då sjöng vi fina sånger för honom och fjäskade till det rejält och han var så snäll o stannade taxametern tidigt =) snällis.. John hette han btw! :D Bästa John!
Väl framme betalade vi de 151 kr det blev för resan och sen gick vi in till mattias. Där var typ alla i parallelklassen befann sig.
Efter ett tag satte vi oss ned och körde lite "jag har aldrig" ... och det var ju kul att få reda på lite andra folks hemligheter, hahaha eller vad säger du michaela?
hur som helst, vi drack, pratade och sen var klockan tio i tolv , vi gick ut och gjorde iordning smällaren som tydligen kostat oskar 500 kr och den bestod av typ 10 smällar? Tråkigt men sant.. Det blev en hel del kramar och alla önskade varandra gott nytt år. det var mys!

Det var en trevlig kväll! Tack tjejer - ni räddade den sannerligen.


Här är jag och Sara!

RSS 2.0