Gissa vad jag gjort idag?

Idag har jag tränat två pass. Spinning på morgonen på TK med klassen, hårt som fan! Efter detta gick jag hem, där väntade min hund som ville ute och kissa och sedan gjorde jag lite mat. Broder med kompisar kom hem och vi kollade på tv och tog det lugnt. Sedan på eftermiddagen tränade jag på gymmet med Anna. Det kändes vill jag lova. 15 min på crosstrainern som jag förövrigt älskar!!!,  med inställningen "interval" . Sedan mage, armar och axlar och avslutade med 12 min till på crosstrainern på inställningen "pulse". En riktig genomkörare idag! Härligt det känns. Och när jag kom hem fixade jag mat till mig och syster. Chiligryta blev det. Till det  behöver man paprika, tomatpuré, vatten, buljong, gullök, vitlök, vita bönor och kryddor. Sen delar man det på två och så njuter man ;) Gott gott. Och väldigt mättande!

Imorgon ska jag träna med laget. TRÄNA!!!! för första gången sedan jag skadade mig. Vi kör ju styrka nu så jag ska vara med imorgon. Känns helt underbart!
Och på fredag ska jag nog till gymmet också, köra lite crosstrainer och köra lite muskler med kanske. Blir nog träning på lördag med och vila på söndag. Det låter toppenbra!
Ensam hemma hela helgen med, sköööönt. Men alla ska ju till Chris Brown. Men om jag har tur vill Anna komma hit en sväng och äta middag med mig =) 

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: moehoe

fyfan. Du är dukitig med maten alltså kitty :o

2009-01-22 @ 21:56:28
URL: http://popporn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0