Skriver för fullt...

har två timmar på mig tydligen, sen är det för sent.
om det inte redan är det. vi får hoppas! (y)

KRAM

Tatuering ;D

2 juni är det min tur igen =) Över ett år sedan sist och nu är det bara mindre än en vecka kvar, tjoho! Fortfarande osäker på placeringen dock... Antar att det kommer.. =)
Tror det blir att skriva "Mi hermana menor, Nadia" , underarmen? ryggen? hjälp mig ;D

Puss

Just nu är det mesta som jag vill =) Jag är lycklig.

Jag har världens bästa kille, världens bästa vänner, världens bästa familj, endast några få dagar till studenten och balen och jag har ett jobb.

Slänger bara in ett snabbt inlägg då jag ska in till staden och först plugga på körskolan och sedan kl. 13 börjar jag jobba. Slutar klockan 17 och sen blir det direkt hem till Chrille =)

Och alla som verkar vara så involverade i mitt liv kan försöka lägga ned det. Sköt erat eget så ska ni se att ni också blir lyckliga en dag =) Tack för alla fina ord i bloggen mina vänner.

I'm happy!!!


En gammal goding till bild och brud må jag säga! ;D

Inget jag har tid med..

Jag känner att tiden inte räcker till för tillfället. Det är mycket annat än datorn jag prioriterar nu för tiden och det känns ju skönt =) Chrille är på jobbet och jag har snackat lite med min kära mor om lite allt möjligt, druckit några koppar kaffe och laddat inför kvällen.
Det är nämligen studentfest som jag tror att jag ska gå på :o Bad taste är temat och det vill man ju egentligen inte missa men utan biljett blir det svårt, får se om Deeas kan fixa fram en till mig också.
Moa's modevisning är idag också, skojigt! Jag och Chrille (Hanna också?) tar oss ned till sture så vi är där till klockan fem då näst sista visningen är. Ska bli mycket trevligt. Kameran ska såklart med så de blir många fina bilder på Moa's kläder och modeller ;D
Tjoho!

Nä nu får jag avsluta..
Förresten så har jag fått operationstid!!!! Jag är så glad :D

Puss hej

19/5 -09

Jag tycker så himla mycket om dig!






Update!

Tjena gott folk!

Tänkte skriva några rader... Undra hur många läsare jag har tappat egentligen, får kolla upp det sedan ;p
Idag var jag i skolan och lämnade pengar till balen, tjoho! Mindre än en månad kvar till balen och det ska bli så roligt. Ska bara hitta en klänning också, sen jävlar =) Efter det åkte jag och Christoffer med bussen in till centrum och tog oss sedan till fots till min mor och käkade en sen frukost.
Har varit i skåne idag igen, skälderviken denna gången för att kolla när Chrille spelade match. De vann med 5-0 och mitt lilla söto gjorde 4 mål och 1 assist. Han är så duktig =)
Körde hem och åt lite kvällsmat, duschade och nu sitter jag här. Chrille är i badrummet så jag passar på att skriva när han inte ser, tycker det är så jobbigt att skriva när folk sitter jämte och kollar på! Haha. Prestationsångest eller vad ;)

Vi spelade match mot VR-08 i söndags.. Mycket rolig match med många fina målchanser. Matchen slutade 2-2 men vi var så mycket bättre och borde vunnit. Vi fick iallafall med oss ett poäng, man tackar!

Imorgon ska jag på kurs inför ett jobb jag fått i några dagar bara. Räkna EU-röster i valet.. Spännande. Så klockan 18.00-20.00 sitter jag och Christoffer på "möte" angående det.

Kram Kitty ;D

Kvällsfika hos Hanna!

Precis kommit hem från Hanna där det bjöds på kvällsfika i form av kaffe och chokladbullar. Mycket gott och det är alltid lika trevligt att träffa Hanna en stund. Chrille var såklart också med och det pratades en del om både det ena och det andra och lästes lite ur "orgasmboken". Mycket givande!

Idag har vi också varit i Helsingborg. Vi åkte till Åstorp för att kolla upp en tatuerare och hon hade tid redan i slutet av Maj så jag funderar starkt på att boka in en tid. Jag är såååå sugen!
Mi hermana menor på nedre delen av nacken, början på ryggen hade bara varit såååå fint.

Hej o vej

Godnatt!

Väntar på att Chrille ska komma hem då han står och väntar på bussen med Moa :)
Det var en trevlig kväll ikväll. Ont i fötterna och glömda nycklar, alltid nice.
Massa vin och cider och underbara människor. Träffade Carro ute, fan vad längesen och så bra! Saknat dig gumman! =)
Kvällen började hemma hos mig. Först kom Moa, sen kom Annie och sen Chrille. Godis, vin och ölspelet.
Nu borde han dock komma hem snart... Jag saknar honom!

Pussssssss!

RSS 2.0