Jobb - check!

Fan vad gött! Var på Hallands Sanering idag kl 14.00, och träffade Toni och Guido. Två sjukt trevliga människor, far och son, och jag märkte direkt att jag skulle stormtrivas med dem. Ungefär 30 min senare sa dem; "Jaha, då är vi väl klara. Och om du är intresserad är jobbet ditt.." Väldigt skönt och jag är superglad just nu.. Jag börjar redan imorgon kl. 07.00-16.00 och vi kommer att vara i Vessigebro på folkhögskolan och städa efter en brand.
Ni som inte vet vad jobbet innebär så är det så att man städar efter bränder, fuktskador , oljeolyckor och annat...

Nej, nu ska jag nog käka nått litet.. Imorgon ska jag ta med mig räksallad till jobbet, gott gott.

Puss hej!


JOBB! SHA LALA LAAAAA

09.22 imorse ringer mobilen. Jag kollar på displayen, skittrött, ser då att det är mamma som ringer. Första tanken; jag ringer henne sen, så viktigt kan det inte vara. Eftersom jag hade ställt klockan på 09.45 är det ganska irriterande att hon ringer innan min klocka ringer för väckning. Jag klickar på ljudlös men hon fortsätter ringa och 10 min senare kommer pappa instormande i stugan. "Upp nu Kitty, mamma har försökt ringa dig hela morgonen. Hon har fixat ett jobb till dig så hon ringde mig på jobbet och bad mig åka hem och väcka dig. Gå upp nu och ring henne" Sen bara åker han... Jaha? Men mamma ringer 10 min efter det och hon berättar att jag fått jobb :)
Nu undrar ni allihopa vart? Jo på Hallands Sanering, de städar efter bränder, och liknande. Flyttstädar och annat väldigt skojigt ;P Det är ett jobb och jag är otroligt glad över det! Jag ska dit och snacka med Guido (chefen) klockan 14.00, så därför bestämde jag mig för att åka till sjukgymnasten efter jobbet. Nu hoppas jag att jag kommer stormtrivas, precis som min mamma gjorde när hon jobbade där en gång i tiden.

Puss och kram allihopa!


happy happy girl!

Glass och kaffe!

Idag, söndag, får man faktiskt unna sig lite mys. Jag ska snart ta min dator och mina två mobiler för att gå ned till stugan och lägga mig. Imorgon ska jag till sjukgymnasten, men det behöver jag verkligen. Och sen ska jag nog inom Telenor och hämta ut min mobil som är lagad. Om jag kommer ihåg det..

Idag blev det också pizza, inte bra, men vad gör man? Jag pallade verkligen inte stå och laga mat så det fick bli det.

Kul uppdatering
Tja

Det finns inget jag hatar mer just nu faktiskt...

CS, jag säger bara det. Behövs det mer ord? Jag hatar det spelet! Det tar upp för mycket tid, tid som jag hade kunnat få istället. Nej, då sitter han framför den jävla datorn och skjuter folk. Är det någon mer som har detta problem med sin pojkvän? Snälla ta kontakt med mig så ska vi se till att luska ut en plan på hur vi ska kunna få dem att sluta.

Aja! Idag vaknade jag faktiskt tidigt, om man jämför med hur det brukar vara ;p Christoffer hade redan gått upp och jag förstod ju direkt vart han hade tagit vägen. Och nu sitter jag här och funderar på om jag ska fixa frukost, men... varför ska jag göra det? Kan inte christoffer bara säga; Jag är hungrig, jag går ned och fixar frukost, kom ned om 10 min för då är det klart. Nej, här i detta huset när pappa är borta är det JAG som blir tagen för givet, det är klart att jag ska fixa frukost, laga mat, städa, diska och tvätta. Jajamen, jag ska vara alla till lags hela jävla tiden. Är det konstigt att man går runt och lite småsur hela tiden? Knappast va....
Jag vill inte ha barn ännu, men ändå har jag fan två stycken på heltid på helgerna......

Någon dag ska jag iallafall prova att inte laga mat på hela dagen, jag ska ta något att äta när ingen ser och se om det är någon annan som fixar nått att käka. Vore kul!

Nu ska jag snart ned och sätta på kaffe, sedan blir det att söka lite mer jobb och sen frukost.
Ses senare, uppdaterar säkert igen :)

Puss och kram.

i dont know.

Tja!

Precis kollat på Sex, hopp och kärlek. En dramafilm på 2an, helt okej. Klockan 23.00 börjar Scary Movie 2, så sjukt många gånger man sett den, men vad gör det? :)

Idag fyller min kära mormor år, vi var där innan idag och fikade, trevligt. Min mormor är så söt, verkligen! <3
Idag skulle vi egentligen haft kräftskiva här, men som de flesta vet så blev ju inte det av. Idiot säger jag bara! Så jävla tråkigt, för det hade verkligen varit SÅ värt.
Aja.. Just nu är  jag ,chrille och nadia i Getinge. Vi har käkat lite god mat, fikat med lite glass som vi köpte på willys. Något som liknade ben and jerrys lite, jag som aldrig ens smakat den, men ändå! ;p Den var iallafall god och en kopp kaffe till det gjorde det ju inte direkt sämre.
Nu har jag en hel godispåse att trycka i mig också, det är trots allt lördag! ;D Men Chrille får dela den med mig, jag är så snäll ;) Nä, nu frågade han om vi skulle kolla film, han som spelat CS hela jävla dagen. Tack för det!

Puss o hej.



räcker man till?

Djur, djur, mera djur!

Kolla bara in alla små djur jag träffat! ;D Vissa är större, andra är mindre. Vissa är söta, andra är äckliga..:)
Var på Tropikariet i Helsingborg för några timmar med Jimmy, Jonna & Christoffer i söndags. En trevlig dag!

 

Kram Kitty

Vilket jävla väder

Sitter i bilen på Skäldervikens IP. Chrille tränar och det ösregnar, just nu är jag glad att det inte är jag som springer där ute efter bollen.
.. Fast nu slutade de regna, eller ja, några droppar bara, men en stor skillnad från innan om man säger så. Innan vi kom över åsen på väg hit så både öste regnet ned och det åskade. Så nu sitter jag iallafall här och lyssnar på Rap Das Armas..

Vi sov hos min mor inatt och vaknade 13.30 av att mamma knackar på dörren och säger att det är frukost, vi går ned och jag gör min dagliga havregrynsgröt. Mums! Efter frullen körde vi till papi, jag hämtade ut mina skattepengar som kom idag ;D;D Och så fixade vi med oljor i bilen och sen hem igen. Efter några timmar började jag med maten, nadia och chrille fick hemmagjort potatismos med korv och jag själv åt tonfisksallad. NU jävlar ska detta ge resultat.
Sedan duschade vi och tog bilen mot skåne. Vi ska antagligen stanna här ända till söndag. ojojoj, lång tid. ;)

Förresten :) I tisdags var det fyra hela månader sedan jag och Christoffer träffades första gången :) Mysigt. Det har gått snabbt, och jag är kär! <3


Mysfaktor 100!



Hej allihopa!
Sitter här framför datorn, har precis spelat Age Of Empires och vet ni vad? Jag slog fredrik den store ;) Mycket spännande.
Så jag vann, och nu vet jag inte vad jag ska göra.. Vi ska vara hos mamma snart, eller ja, vi kör om en timme och då är det grillning som står på schemat. Det är hur mysigt som helst verkligen, gäster, grillning, musik och lite gott vin. :)

Det går bra för mig just nu, jag har blivit nyttig igen, och idag blir det bara sallad och kött.. Ingen potatissallad för min del, eller vad de nu kommer bjudas på. Gröt i stora mängder trycker jag i mig på morgonen, äter sallad, grovt bröd och annat smaskigt.. Men jag fuskar lite, bara lite. Cola light unnar jag mig ibland och även 70% choklad, sötsuget går inte att ignorera helt , därför unnar man sig lite sånt. Jag och Tilda ska klara detta , visst? =D

Nä nu hoppar jag nog in i duschen så man slipper stressa..
Puss o hej!

Måste bara säga en sak, Matilda, du har varit ett så enormt stöd för mig nu. Jag vet inte hur jag ska tacka dig, det är dig jag har kunnat höra av mig till när jag varit ledsen, arg eller irriterad. Tack för att du finns, <3 Vet inte hur jag skulle kunnat klara det utan dina kloka ord. Jag älskar dig!



Förresten, idag ska jag prova min nya ögonskugga jag köpte för 75 kr på Kicks. Den är ifrån Loreal, men i svart med lite glitter i. Ska ha den tillsammans med min grå-silvriga otroligt fina ögonskugga från The Body Shop för 130 kr. Får se hur det blir, lär bli hur läckert som helst :)


Jag är i stort behov av pengar just nu...

Tja!

Är allt bra med er? Jag mår väl okej, börjar nog bli lite förkyld. Det känns så iallafall, mindre kul.. Men med tanke på att vi alltid sover med öppet fönster så kanske inte det är så konstigt. Som man bäddar får man ligga :)

Jag, Chrille & Nadia är hos mami i stan just nu, jag och nadia ska snart ned till stan. Fick lite pengar från försäkringsbolaget idag :) 2600 kr för medicin och körersättning man lagt ut. Härligt värre! Nu vill jag ha mina skattepengar med, sjukt att jag inte fått dem. :| Någon annan som inte fått sina? Jag blir galen. Jag behöver pengar!!!!!!!!!!!!!!!!!
Undra om min förvirrade chef ens skickat in mitt sjukintyg till försäkringskassan?! Jag tror inte detta.

Nä men gud vilket roligt inlägg. SKa fixa till mig nu och dra ned på stan med syrran en stund :) tjarå.

Vem är Kitty Svenningsson?

Herregud vad löjligt. Men jag var tvungen!
Jag sms.ade frågan "Vem är Kitty Svenningsson?" till 118100.

Svaret blev: "118100 tror att Kitty Svenningsson är en glad och charmig tjej som älskar fruktbål. Hon är också svag för allting som är gult, speciellt smörblommor"

Okej, fruktbål är väl gott, men älskar och älskar. Inget jag går runt och tänker på varje dag direkt.. Gult? Jag har nog inte ett enda klädesplagg som är gult och smörblommor är bara små och fula.. Ni hade fel, 118100. Men vad skulle man förvänta sig? haha

HBK - Kalmar FF

Tja folket!

Idag vaknade jag och Chrille vid ett-tiden.. Pappa och Carina kom också hem vid den tiden, och efter en liten brottningsmatch som Chrille fuskade sig igenom genom att nypas :o så gick vi in, duschade och fixade oss. Sen körde jag, chrille, pappa, carina och nadia in till stan för att käka på Verona. Det blev plankstek för tre av oss, pizza för en och orientaliska kycklingspett för en. Det var supergott och efter den maten som förövrigt gick på 1300 kr, hahaha, så körde vi vidare till Örjans Vall för att kolla när HBK skulle spöa skiten ur gästande Kalmar FF. Grymt spel av HBK måste jag säga och i halvlek ledde vi med 1-0 för att sedan göra 2-0 i slutet av matchen. Kalmar som ligger 2a skulle ju tagit oss om man ser det så men vi är grymma ;)

Sitter nu hemma, har laddat ned Age Of Empires, dock bara en demo-version eller nått, men det är alltid något och det är sjukt kul :)

Imorgon ska jag till sjukgymnasten,.
Tjollahopp!

Beroende?

God eftermiddag!

Jag blev väckt kl. 07.30 imorse av Chrille och Nadia. Nadia fnissade som en liten tjej som sett en killes snopp för första gången, och Chrille slängde sig i sängen och skulle ha en puss och jag undrade vad fan som stod på?! Då hade de två suttit uppe hela natten och spelat CS, från det att filmen vi kollade på tillsammans tog slut vid 02.15, tills 07.30. Herregud säger jag bara. Hur orkar man? Hört talas om att sova? Världens skönaste grej, näst efter sex ;) Efter de kommit in och väckt mig (jag var faktiskt ganska irriterad) så lade sig faktiskt Chrille för att sova jämte mig och Nadia gick upp till sitt rum, lite besviken var hon allt för hon trodde nog de inte skulle sova alls utan vara uppe hela dagen utan lite sömn. Idiotiskt!

Nu har vi precis ätit frukost. Äggröra, mackor med gott pålägg, en kopp kaffe och juice! En toppenfrukost som man lär hålla sig mätt på ett tag.. Så vad händer idag då? Kl. 17.30 ska jag köra min mor och Per till en kräftskiva i Skedala, och sedan hämta dem inatt igen. Jag är en så snäll dotter, ;)
Moa hörde av sig också, ska nog träffa henne en stund med!  Just nu vet jag dock inte vad jag ska göra, både Nadia och Chrille spelar CS. Kul då.
Jag ska fan köpa Age Of Empires och spela som en liten kuk, ja som en kuk. Hela tiden. Det är askul!

Hejdå..

Torsdag!

Idag är det torsdag. Jag, hanna o tilda var på Kräm igår, det var faktiskt skoj trots att man var så gott som nykter :) Skönt faktiskt, eftersom man inte alls varit lika seg idag.
Jag och Chrille gick upp vid halv två idag, direkt in i huset för att käka frukost och sen tog jag och syrran bilen in till stan för att åka och fixa mina naglar. Blev supernöjd, men fan. Det är verkligen inte skönt att sitta där och fixa dem, det gör ont men som man säger; jag är härdad ;) och tro mig, är man inte det så blir man det. Det är en smärtsam process....
Men det blev superfint så när dessa naglarna blir fula så ska jag gå dit och fixa dem igen :)

Pappa och Carina har åkt till Svenljunga på MC-träff så jag, chrille o nadia är ensamma hemma i huset. Ikväll har det lagats hasselbackspotatis med kycklingfilé och bearnasiesås. Gott gott!

Imorgon är det fredag, härligt. Nu ska jag snart lägga mig o kolla på ngn film.

Tja tja

RSS 2.0