Me.


Mi hermana menor <3 Te amo.

 
Det finns liksom inte mycket som slår världens finaste lillasyster.  Älskar dig !

Rapport från sängen!

Efter jobb till 21.30 och mys med Amanda säger jag Godnatt. Ledig imorgon vilket innebär träning (YEY) och fika med Milos-babe..

Natti ! :-)
Zlatan! Du får gärna besöka mina drömmar inatt.... Sexy motherfucker.


Goodmorning!

Sitter på jobbet... Slutar om en liten stund eftersom jag jobbar kvällen igen :-) skulle egentligen varit ledig idag men fick hoppa in och jobba. Blir goa extrapengar :)

När jag kommer hem ska jag INTE somna och sova bort hela dagen utan käka frulle och sticka bort till gymmet.. Nu kliar det verkligen i hela kroppen när man kommit igång, roligt som fan är det också :-)

Får väl se vad som händer annars idag... Hörs sen!
Puss


Kaffekärring!

Sitter med en kopp kaffe, sovit bort hela dagen..... Eller ja, ända till 12. Gick upp 6.20 , jobbade till 7.40 sen åkte jag hem och somnade om och ska tillbaka till jobb 16.30. Ja, vid detta laget vet ni ju mina arbetstider =)
 
Och trots att detta är min goe-vecka får jag hoppa in på jobbet imorgon och jobba ett delat pass. Aja, det blir nice när lönen kommer sen.
 
Dock är min motivation när det gäller jobbet nere på typ noll, men desto bättre är motivationen med träningen. Det kliar i hela kroppen och vill bara till gymmet, dock hinner jag tyvärr inte det nu innan jobb men imorgon ska jag inte sova bort hela dagen och då ska jag dit =)
 
Vi hörs.... Ciao!
 
Kringlan förra julen! Plutt :)

När får jag packa ned mitt liv i lådor och flytta till Göteborg?

Jag vet vad ni tänker nu. Det gör jag också. Väldigt mycket!
Men jag vill verkligen bo i Göteborg, fantastisk stad, fantastiska människor, andra möjligheter och en start på ett nytt liv. Kommer ihåg när jag skulle börja gymnasiet, jag fick beskedet att jag kommit in på ett fotbollsgymnasie i Växjö. Lyckligare än jag var då är nog sällan jag varit faktiskt , jag tänkte att hela mitt liv skulle förändras, jag skulle starta om på nytt och allt skulle bli bra. Inte för att jag någonsin haft det dåligt i Halmstad, alltid haft min underbar familj och mina fina vänner men jag var trött på folket, på staden överlag. Så jag tänkte att om jag bara kommer till en ny stad skulle allt lösa sig, och att få bo ensam när man är 16 år låter väl lockande? Och ja, det var skitkul verkligen, vilken upplevelse! Jag fick många fina vänner under mitt första år på gymnasiet där, men det var något som fattades, jag trivdes helt enkelt inte tillslut och bråket med min bästa vän i klassen fick mig att ta beslutet att flytta tillbaka till Halmstad och istället fortsätta på Sannarpsgymnasiet. Vad vill jag då komma med detta? Mja, egentligen vill jag väl bara poängtera att bara för man sticker till en ny stad betyder inte det att man kommer trivas och att det är helt lätt att bara börja om. Växjö var ingen stad för mig och innan jag flyttade dit hade jag knappt varit där tror jag?
 
Dock lockar Göteborg väldigt mycket nu, man kan ju aldrig vara säker på att livet kommer kännas bättre bara för man kommer till en ny stad, men jag tror att det skulle göra väldigt mycket för mig just nu. Jag behöver något nytt, nya utmaningar, nya människor i mitt liv (nu kan det ju tas väldigt fel kan jag tro, men jag menar inte något mot mina vänner, för de är verkligen fantastiska , utan folket överhuvudtaget i Halmstad). Jag tror att Göteborg kan öppna nya dörrar, nya möjligheter och eftersom jag älskar staden är det ju bara ett plus.
 
Herregud vad flummigt! Hoppas ni förstår min poäng lite?!
Ingen som har ett jobb till en ambitiös tjej? : )
 
Ettan på ProCivitas i Växjö.

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

Det tar 30 sek att klicka in på länken och under bilden finns en liten knapp med 'gilla'. Gör det ! Bull är med i toppstriden så rösta rösta rösta är ni söta :-D Man kan rösta 2 ggr om dagen,!
 
TACK!!
 
http://hallandsposten.se/nyheter/lussekatt2012/1.1794994-lussekatt-2012/1.1803924-ibland-blir-det?pageNr=5#photoWrapperAnchor
 
 

Sticker till gymmet !

Gymmet öppnar 12.30 på söndagar, dvs NU..
 
Hörs senare, ciao!
 

K i t t y .


 

Årets lussekatt!

Kolla in Bull som årets lussekatt , och gilla bilden såklart! Är han inte charmig? :) RÖSTA RÖSTA RÖSTA!
 
http://hallandsposten.se/nyheter/lussekatt2012/1.1794994-lussekatt-2012/1.1803924-ibland-blir-det?pageNr=3#photoWrapperAnchor
 
 
Ciao

TRÖTT!

Efter en runda på gymmet och sedan kalas är jag helt slut. Kom hem för en stund sedan och nu tänker jag sova.

Natti!


Happy friday!

Godmorgon!
Klockan ringde 6 idag, så jobb som gäller 6.30-14.00. Sen tar jag lååååånghelg! Så jävla underbart.

Sitter på jobbet , har precis strykt lite kläder och hällt i mig en redbull. Gött!

Efter jobbet blir det nog gymmet en sväng och ikväll är det kalas hos kusin som fyllt 19 år :-)

Pussss


Friskis&Svettis

Köpte gymkort på friskis och svettis efter jobbet idag, och 18.30 stod jag och svettades på mitt första pass. Har jag inte träningsvärk imorgon blir jag fan besviken. Jobbar delat pass imorgon så kl. 10 är det dags för nästa pass =) Kul!
Lagade kycklingfärs-biffar och couscous efter gymmet och är riktigt mätt nu.. Har god lust att lägga mig i soffan med en kopp te och bara glo tv. Så ska hoppa in i duschen och göra slag i saken :)
 
Ciao!
 

Soccertraining !

Mot fotbollsträningen med lööööfet :-) nu kör vi!


Spelkväll, vin och tre <3-n

Hej!

Igår efter jobbet åkte jag till mami för att få grym fotvård :-) vilken lyx va? Det var filning, fotbad, pedikyr och insmorjning. Allt i ett, perfekt!
Valde att stanna kvar där för spelkväll, och FAN vad roligt.. Längesen jag skrattade så mycket faktiskt. Några glas vin senare begav jag och Amanda oss till tre hjärtan för lite dans med Niklas, hanna och lööfet innan vi gick hem,. Skulle jobba 8.45 och jag har mått bättre om man säger så..
Kom hem efter en dryg timme på jobb och dagen har spenderats med Amanda.. Käk, fika, chill-dag , precis vad jag behövde. Är tillbaka på jobb nu och slutar 21.30!

Bjussar på lite bilder på kvällen.. Snott av syster lite också.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/670241/images/2012/pic_507ae20fddf2b32cba003004.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/670241/images/2012/pic_507ae20fddf2b32cba003004.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/670241/images/2012/pic_507ae20f9606ee2bf65204ff.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/670241/images/2012/pic_507ae20f9606ee2bf65204ff.jpg" class="image">


W to the O to the R to the K

Hello!

Klockan ringde 08.00 idag och 30 minuter senare befann jag mig på jobbet. Har fixat och donat här nu och det verkar bli en lugn dag. Slutar tre och bara önskar att tiden kan flyga iväg lite.

Har ingen aning om vad som händer idag efter jobb faktiskt.. Har ändå lust att göra något, men jobbar imorgon också så oavsett vad jag väljer att göra så lär det bli en lugn aktivitet :)

Hörs säkert sen! Ska tänka ut något kul och inspirerande att skriva om, Ciao.


Ny bloggdesign och jobb.

Hallå!

Sitter på jobbet och ska snart laga mat här.. Idag ville herrskapet att det skulle lagas flygande Jacob och så blir det. Dock byter vi ut jordnötterna mot solrosfrön .. :) funkar ju lika bra det! Slutar 21.30 men jobb lördag och söndag också så helgen med jobb har bara börjat för min del!

Syster hjälpte mig med ny bloggdesign idag. Äntligen lite omväxling! Sjukt trött på den förra faktiskt. Nu ska det bara ändrats lite färger och så också så är det bra sen :) visst blev den fin?

Vi hörs kanske sen? :-)
Ciao


Knappt rastlös..

Jag håller på att få panik av rastlöshet.. Vet verkligen inte vad jag ska hitta på innan det är dags för fotbollsträning kl 19.45. Gav det några försök till en videoblogg, men jäklar va kass jag var på det. Övning ger färdighet men just det tålamodet har jag inte idag, så nu sitter jag typ och surar? haha framför tv,en och äntligen hemma.
Det är över två timmar kvar tills träningen börjar och min irritation stiger.... Grannen ovanför mig håller på DYGNET runt med ALLT möjligt. Skriker inte ungjäveln så är det dammsugning som gäller. Och är det inte dammsugning så är det spikning och hammrande. Det är något exakt hela tiden och jag stör knappt ihjäl mig på det?! Bitterfitta deluxe just nu känner jag.
 
Vill bara springa av mina aggressioner.. SNART så....
 
 
 
.
 
 

Jag är sämst på det där med rubriker!

Det är jag verkligen.. Jag kan aldrig komma på en vettig rubrik till mina inlägg. Ta min syster tillexempel, hon hittar alltid på så fiffiga rubriker till ALLA hennes inlägg. Dessutom har hon väl överlag sjukt mycket mer inspiration och fantasi att skriva inlägg med mer vettig innebörd i. Jag lovar att jag ska försöka bättra mig angående inlägg och rubriker till dessa. Trots att ingen jävel varken bryr sig eller märker någon skillnad :)
Här kan ni förresten läsa hennes blogg, som verkligen är intressant och inspirerande att läsa, www.nattstad.se/nadiasvenningsson
 
Jag och Tilda åkte till galgberget imorse för en promenad och sen blev det frulle hos mig, gott! Sedan var pärlan tvungen att dra hemåt för hon skulle till dagis och hämta sötaste Zoé :) 
Just nu halvligger jag i sängen under täcket, för det är då helvete vad kallt det är i min lägenhet idag. Fötterna är fortfarande isbitar och då har jag ändå legat under täcket i typ en timme nu.
Så nu vill jag egentligen bara att det ska bli kväll, för kl 19.15 är det dags för första inomhusfotbollsträningen.
Jag tycker verkligen att det är grymt kul, dock jäkligt vamt och svettigt.. Men det är ju så det ska va ;)
 
Vi hörs senare? Typ.
 
Ciao .
 
I wish those days were now.
 

The new Mike Tyson?

Jag och amanda ska börja boxas. Jajamen, mest troligt så blir det så! Fyfan vad kul.
 

Mysfrukost på stan

Dagen kunde inte börjat bättre!
Tilda kom till mig vid 9.15 då vi tog våra cyklar in till stan för att sätta oss på Espresso House och äta frukost. Riktigt mysigt och extra speciellt eftersom det var hyfsat längesen det bara var hon och jag. Mys =)
 
Vad händer mer idag? Jag ska till pappa och fixa bilen, sen ska jag försöka ta mig tid och ork att ta mig till gymmet ikväll och träna lite. Gymkortet går ju snart ut!
 
 
Ne nu brinner det i knutarna ;)
Ciao!
 
En gammal bild på oss två. Jösses vilka tider?!

The Body Shop!

Jag älskar verkligen Body Shop. Deras produkter är superfräscha och de har otroligt trevlig personal. Det gör så himla mycket! Bara att gå in i butiken känns lyxigt med alla hundratals produkter de har och att smörja in sig i dem efter en dusch är helt underbart =)
 
Tänkte tipsa om mina body shop-favoriter, nu har jag långt ifrån testat allt men dessa är helt fantastiska.
  1. Almond nail and hand cream är helt underbar till händerna. Den är fuktighetsbevarande och den vårdar naglar, nagelband och händer på ett skönt sätt. Ett plus är att den luktar helt otroligt också! Den kostar 125 kr för 100 ml.
     
  2. Moringa milk body lotion är en lite lättare spray-body lotion och är inte sådär kletig och 'fet' som de i vanliga burkar. Doftar blomman Moringa som är min personliga favorit och är mjukgörande och absorberas lätt av huden. Denna kostar 145 kr för 250 ml.
  3. Shea body scrub är en oljebaserad kroppsskrubb. Den luktar nöt och passar min torra hud jag har på benen te.x. Den gör verkligen huden mjuk och len. Går dessutom att använda som 'raklödder'. Smörj in benen med den,raka och skölj av. Funkar perfekt! Den kostar 195 kr för 200 ml.
  4. Vitamin C Energising Face Spritzär ett fuktighetsbevarande spray för ansiktet med C-vitaminer. Detta är min favorit bland produkterna! Jag använder den både morgon och kväll efter jag tvättat ansiktet, samt när jag sminkat mig för att fixera make-upen. Bara några spray i ansiktet gör att man känner sig hundra gånger fräschare. Luktar dessutom riktigt gott! Denna kostar 205 kr för 100 ml. Så värt det!
     
    Hoppas ni fick lite tips och att ni lägger undan er månadspeng för att kanske köpa någon av produkterna, SÅ VÄRT VARENDA KRONA! =)

Tävling! :-)

Tänkte att jag kunde prova lyckan, vinner aldrig? Men nu ska jag vara positiv, man ska aldrig säga aldrig  ;) .. Och en blogg jag läser flitigt är www.alwaysfabulous.se och just nu har en tävling där man kan vinna en chokladfontän, hur coolt? :)
 
Så nu är jag officiellt med i tävling med en stor förhoppning om att vinna :-D

Tävla NI också!! :D
 
 
Ciao sötisar!

Möte!

Jag och Amanda var på möte på Stålboms i Falkenberg tillsammans med Stellan och hans pingla tidigare idag..
Givande, intressant, spännande! Blev mycket snack om kommande månader över en kopp kaffe.. Kul!

Har precis slängt i mig kål och köttfärssoppa .. Fasen va god den blev :-) slutar aldrig förvånas över mig själv ;)

Ska fortsätta kolla efterlyst nu!
Ciao



@Work

Hallåja!

Är på jobbet, finns inte ett skit att göra! Sådär lagom kul och tiden går ju oerhört snabbt.....
Hungrig är jag också och känner att jag börjar få en blodsockerdipp. FAN. 2,5 timmar kvar innan det är dags att sluta. Mardrömmen :-) bara att stå ut.

Ha det så bra så länge!

Ciao!


Mysdag med min bästis!

Jobbade två timmar imorse.. Sedan dess har jag och min bästis myst i sängen med frulle och med lunch på peking innan hon skulle bli ÄNNU finare hos hudteraputen, knappt avis..
Nu ska jag snart tillbaka till jobbet igen och jobba till 21.30, känns ändå helt okej eftersom jag är ledig imorgon! :-D
 
Vi hörs kanske senare! Några tips på vad jag kan skriva om förresten? Jag har verkligen ingen inspiration eller fantasti.
 
Ciao !

Fucking krossade!

Hej!
 
Vi KROSSADE Ullared/Ätran igår.. Vann med hela 8-2 och det blev ett mål för min del..
Eftersom Lerkil överranskande vann över Onsala med 2-1 så betyder det att vi slutade på en 3e plats vilket jag hoppas räcker till spel i div 3 nästa år. Och är det de som gäller blir det hårdträning hela vintern , jösses! Kul =)
 
Har precis kommit hem från jobbet.. Diskat lite och sitter nu i soffan och slösurfar och tittar på tv .
 
Blir en lugn kväll ikväll, inget alls planerat och det känns riktigt gött.
 
Hörs senare! =) Ciao..
 
 

RSS 2.0