Seriepremiär !

Igår var det dags för seriepremiär på Getinge IP. Vi mötte Åsa och eftersom vi nu spelar i en div högre visste vi att motståndet skulle bli hårdare. Men efter full tid plus övertid stod det 2-1 till oss och glädjen var total :)
Kändes så himla skönt att ta 3 poäng i premiären..

Linus kom i fredags, och egentligen har vi inte gjort så mycket, mest bara glott film, käkat och haft det allmänt trevligt :)
Behöver såna här helger..

Imorgon är det tillbaka till verkligheten, jobb,träning, jobb, träning ..


Puss på er !

Födelsedags-tjejen !


Dutti tjej!

Slutade 16, en vanlig arbetsdag, direkt hem för att STORstäda, diska, laga mat och tvätta. Jösses vilken effektiv eftermiddag.. STORstäda innebär att städa typ exakt allt , damma lister, hyllor, torka golv, dammsuga, torka ur lådor i köket, byta sängkläder, dra fram soffan och dammsuga och torka på golvet där under, städa toan... Ja, U NAME IT.. Riktigt effektivt! Och under tiden var Shiro ute på äventyr för sig själv och jag måste ha en väldigt väluppfostrad katt, efter 2.5 timme ropade jag på honom och då kom han springandes, sötot! :) Och då är det ändå bara 3e gången han är ute ensam i några timmar, tänk så mycket han har att utforska!

Blev lite matlagning idag också som sagt, chiligryta blev mitt slutgiltliga val! Med vita bönor, brysselkål, lök, krossade tomater och annat .... Gott!

Nu är jag ganska slut... Försöker bestämma tårta jag ska bjuda la familia på , på torsdag. Blir inget kalas imorgon då jag har fotbollsträning så det får bli på torsdag istället.

Ja, vi hörs imorrn! :)
Puss och kram

Oj!

Inget att skriva om. Livet flyter på , som vanligt typ. Spelar lite match, tränar lite fotboll, jobbar.....
Ja ni vet ! och det är inte ens kul att läsa om........ Blev inga roliga bilder från träningslägret heller så det skippar jag också att lägga ut.
Jag vill att det ska hända något riktigt jävla roligt i mitt liv, bara sådär JUST NU.. I need it ! en liten boost som gör att man orkar fortsätta med ett glatt humör, jag känner ingen sån där riktig glöd just nu.

Usch, hoppas jag inte fick er på dåligt humör nu.
Puss och kärlek!

TRÖTT

Hej läsare!
Jättedålig är jag, inte uppdaterat på evigheter..
Och just nu är jag sjukt trött i både huvud och kropp, JÄVLAR ! Träningslägret tog på krafterna och sedan ett tufft boxpass med mami tidigare ikväll ..

Får lägga upp nya bilder och annat imorgon eller så.
Puss

RSS 2.0