Kadettbal och sådär :)

I helgen var det kadettbal, hade sett fram emot det sjuuukt länge :) På fredagen slutade jag på jobbet vid lunch och stack för att fixa lite grejer inför helgen. Klockan 14 fick vi baldejter åka militärfordon (förlåt Linus, men jag minns inte vad den hette). OCh sedan fick vi oss en rundtur i området. Fick sedan hämta min syster så hon kunde fixa mitt hår inför kvällens cocktailparty. Tur det <3 :) Cocktailpartyt var sjukt trevligt och det slutade med efterfest hos Stenman i några timmar innan sängen kallade. Balen var ju nästa dag :)

Kan medge att man var lite seg och trött till en början under dagen men efter lite mat i magen blev det bättre :) Hämtade även då syster som fick fixa mitt hår. Tack för det gumman. Balen var magisk. Det var inte sådär som på skolbalen då man fick gå på röda mattan med flera hundra människor som bara kollade på en. Men detta var så sjukt mycket bättre. Ni anar inte. Magiska klänningar, vackra människor, militärofficer, kaptener, majorer och allt va det heter. Det var underbar mat, gott vin och eleganta danser. Fina tal och mycket skratt.
Jag fick t.om dansa med en major, gissa om jag vart nervös.. Det var iallafall hur grymt som helst och jag vill uppleva detta fler gånger , och får du någon gång chansen att gå på en kadettbal - ta den! Efter balen var det efterfest på mässen, men då var man lagom trött så det blev inte så långvarigt där.
En finfin helg, verkligen.


Jag vet att jag tänker för mycket.

Jag vet inte..Tom. Tom på ord, full av känslor.


RSS 2.0