Hej gott folk!

Hoppas allt är bra med er och att jag inte tappat mina 1000 läsare nu när jag varit lite inaktiv här.
Jag mår bra och jag har lärt mig att det inte är mitt fel. Inget är mitt fel och jag ska inte ha någon skuld till detta. Det kommer tynga mig för mycket då och jag måste tänka på mig själv och hur jag mår.
för en gångs skull

Nu ska jag snart åka o kolla när mina damer spelar boll =) Det är alltid lika trevligt.
Vi hörs!

Nu ska jag ta tag i mitt liv. Imorgon.

Hej okej hejdå!
Förresten har vi en ny fin hund, han heter Willie och är superfin. Jag hoppas vi behåller honom!

Uppdatering!

Tjena allihopa!

Har inte skrivit på ett tag och jag vet att många tycker det är lite tråkigt, haha! Jag vet själv hur det är när man klickar in på en blogg flera gånger om dagen utan att personen i fråga har uppdaterat. Så här kommer en lite update =)

Jag fyllde år i lördags och ställde till med lite kalas tillsammans med mina vänner. Jag fick fina presenter, bl.a singstar-disney, drink-bok, en rosa dildo, martini-glas, presentkort, pengar, bil och så vidare. Var mycket trevligt, tack allihopa!

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. En vän har tagit sitt liv, lämnat oss här. Det är tragiskt och jag kan inte förstå det. Det känns som om allt är mitt fel, som om jag lägger hela skulden på mig själv. Det gör ont att bära runt på det. Jag vet att jag inte ska tänka så, men det gör jag. Det går inte att ta ifrån mig.
Vila i frid


Hej hej!

The day before!

Idag är det den 17e april, vilket innebär att det endast är en enda dag kvar till min 19årsdag :) Imorgon blir det fullt ös med tårta, alkohol och goda vänner i lilla fröllinge. Det ska bli så värt =)

Idag träffade jag min lilla Tilda för en fika på stan. Sedan gick vi och kikade i lite affärer och småshoppade lite saker som kan vara bra att ha och sedan tog vi bussen hem till min mor för en rundvisning och en kopp kaffe. Och nu sitter jag här, funderar på att sola om en stund. Ska nog färga mitt lilla hår idag med om Carina vill vara så snäll och göra det =)
Imorgon är det match, se där! Jag är laddad trots att jag bara ska vara med och kasta inkast. Bara det är så sjukt roligt och man känner sig så delaktig trots det lilla man faktiskt gör. Klockan 15.00 möter vi Snöstorp/Nyhem på Sannarp och då ska det fanimej köttas.

Och jag tror inte att jag har berättat det här i bloggen, men jag har fått operationstid, eller ja, inte riktigt. Nästan! Vet att det kommer bli inom 3-4 veckor och det känns så JÄVLA skönt. Jag är så glad. Sen är jag snart tillbaka mina damer. Snart.

Nä, ikväll får jag ta tag i allt som har med morgondagens party att göra. Det ska fixas tårtor, sättas upp ballonger, dukas och städa stugan. Det blir finfint =)

Tjadå folket!

Jag lever!

Yes I do.

Grillning, kaffe och massa prat!

Finns det något godare än att grilla? Tilda kom hit idag vid halv fyra och då satte jag genast igång grillen då jag inte ätit på hela dagen. Det blev att grilla kyckligspett och kycklingkorv, mycket gott och tack för maten Tilda =) Faktiskt var det min söta vän som inhandlat dagens mat. Jag stod som kock och vi avnjöt en god middag =) Efter lite om och men fick vi faktiskt igång grillen, fan, det brukar ju gå! haha

Vi åt och sedan var det dags för kaffe! Gott gott och vi satte oss framför brasan på en filt och pratade massor. Religion, kultur, killar, kärlek och problem; så himla mysigt att bara sitta och prata om allt och inget framför en brasa med en kopp kaffe.
Tack för en jättemysig och trevlig kväll!





Att du är där borta, det är inte långt, men det är ändå sexton mil. Att inte kunna träffa dig när jag vill, att inte kunna titta dig i ögonen och säga hur mycket jag tycker om dig. Att inte kunna krama om dig när allt är jobbigt, att inte kunna pussa på dina fina läppar när jag vill; det är påfrestande. Det är jobbigt. Jag vet att jag kräver mycket tid och tålamod för att förstå sig på, men du är så nära, snälla ge inte upp =( Jag vill öppna mig för dig, jag är på god väg. Jag ska nå dit, ditt stöd i allt, det är fantastiskt. Du får mig att bli glad när ingen annan får det, du får mig att le när du skickar de där söta sms.en som får mig att känna mig som världens finaste. Jag trodde inte jag kunde känna såhär, det är galet men så jävla underbart. Jag längtar efter dig.

Hanna Karlsson!

Ska vi boka tider då? Vart, hur och när? :D
Tell me så är jag fett på.

     

För i helvete!

Jag blir galen! Vi pratade fan om det i lördags. Ska det vara så svårt att ta sig till träningarna? Vi satt ju för fan och pratade om att vi måste bättra oss med att komma till träningarna för att kunna träna rättvist till säsongen. Fan vad egoistiskt att hålla på som ni gör. Jag blir för i helvete förbannad, och det är inte så konstigt. Nu rycker vi upp oss, tar oss i kragen och tänker på seriepremiären som äger rum den 18e april. KOM IGEN nu tjejer!!!

Jag hoppas på torsdag.

Påsklov

Förlåt för kass uppdatering. Min dag igår var inte så rolig, var bakis i princip hela dagen och det får en att känna att man aldrig mer ska dricka.
Men min lördag var rolig, jag förkrökade hemma med min bror, Deeas och familjen med gäster. Sedan vandrade jag nedåt stan för att möta upp Moa och jag fann henne inne på Asian. Och där fastnade vi typ hela kvällen tillsammans med ett härligt, glatt gäng =)
Vid två-tiden blev det hemgång!

Igår gjorde jag som sagt inte mycket. Tog sista bussen ut till Getinge för att träffa min far och syster.
Idag har jag solat, både i solarium och utomhus. Det blåste dock en aning utomhus, så det blev inte så lång tid.
Idag är det träning, vi ska nog öva på mina inkast tror jag så vi kan använda oss av det i seriepremiären. =) Lär bli intressant.

Ligger här och saknar min tommy som antagligen är ute och käkar nu efter gymmet =)

Men vi hörs!
Ciao

Sommarkläder, brillor, glass och solsken

Idag var jag ledig från skolan. Skönt!
Så vid kvart över tolv vandrade jag nedåt stan för att möta upp Moe :) Vi hade bestämt oss för att käka årets första "glass som man håller i handen" . Men innan dess tvingade jag faktiskt runt henne i lite affärer, jag skulle faktiskt köpa skor =) Och det slutade riktigt bra. Köpte t.om två stycken, 199 kr styck, SUPERbilligt och ett par rosa dessutom <3
Det är sånt man behöver just nu!
Sedan gick vi till stora torg, mötte upp moe's söta mor Sanna, fixade inför helgen och sedan stack vi och köpte glass. Sjukt gott och så satte vi oss på stora torg =)

Sen åkte Moe hem och då cyklade jag med hemåt. Nu sitter jag här, ska snart på träningsläger. Hanna hämtar mig lite innan fem, =)




Nä nu måste jag sluta shoppa :P

Jag är ledsen ....

Jag har så mycket nu. Med allt! Skolan, fotbollen, kompisarna, familjen - allt ska passa ihop och helst ska allt gå som man vill. Men det gör det inte, jag är väl nere i en svacka antar jag. Jag försöker jobba mig uppåt och du är den som gjort mig glad den senaste tiden. Jag är ledsen om jag inte alltid visar hur mycket du betyder för mig, men ditt stöd är fantastiskt. Du får mig känna hopp för allt igen, skolan och fotbollen framförallt. Du säger till mig att allt kommer ordna sig, du säger åt mig att plugga när jag verkligen behöver det; det är det jag behöver och det är du så bra på.
Jag är ledsen om jag inte visar lika mycket tillbaka. Just nu. Du ska inte tvivla på något, inte alls, jag vet att du går runt och oroar dig för massa saker. Sluta upp med det. Inget är förändrat! Jag vill bara att allt ska bli bra och jag ska kämpa mig upp ur denna svackan med dig vid min sida, hela tiden. <3

Du är den bästa.

Oh my fucking GOD!



Seriöst, kvinnan eller mannen som köper dessa till mig kommer jag fan avguda resten av livet! SNÄLLA, kan vi inte starta en insamling för mig? "Hjälp Kitty Svenningsson med korsbandsskadan att samla ihop pengar till nya fotbollsskor". Vi borde stå på stan och alla som går förbi MÅSTE lägga en femma, jag menar, en femma? Jag MÅSTE ha dem!!!!

Nu jävlar fick de tummen ur röven!

Min dag var redan imorse totalförstörd - allt kändes skit och jag var på dåligt humör. Kändes som om jag kunde börja gråta vilken sekund som helst, jag mådde illa, hade huvudvärk och livet var allmänt kasst.

MEN idag var jag på ortopedkliniken kl. 15.00. Jag fruktade besöket då jag inte känner något som helst förtroende för de idioter till läkare det faktiskt finns där. Men idag var Dr Steen Ole Jörgensen väldigt medgörlig och vet ni vad? Han skickade en remiss till movement som ska behandla ärendet och sen är det dags för operation. Inom en månad kommer jag förhoppningsvis få den och snart är jag tillbaka på planen igen. Jag är så glad över detta, och jag känner verkligen att jag behöver detta just nu. Något som går min väg - tack!
Nu har jag den där pirrande känslan i magen som om jag kommer få gå ut idag och lira boll, riktigt så bra är det ju inte. Men nästan. Ni kan tycka att jag tar ut segern i förskott, men jag ska tillbaka! Det ska jag. Och till nästa försäsong är jag kanske tillbaka och spelar med er tjejer?! Vem vet. Jag längtar redan nu.

Nu ska jag snart på träning med damerna. HAPPYDAY!

RSS 2.0