Med en kopp kaffe & nya naglar!

Jag älskar att bli ompysslad! Om det så gäller massage, färga&klippa håret, fixa naglarna - jag står i centrum och det är jag som ska ha det skönt och bli fin. Utmärkt ;)
Fixade naglarna hos duktiga Zayan i Laholm idag, om ni ska fixa naglarna så rekomenderar jag verkligen henne. Hon är jättetrevlig och kan det hon håller på med. Ni kan hitta henne på Amandas parfymeri i Laholm :)



Imorgon är det äntligen valborg!!
Som man längtat efter detta, och det ska bli så jävla kul. Det enda som kan gå fel nu är att vädret blir helt åt helvete, så ikväll ska jag be till väderguden efter sol, det bara måste bli bra väder. Det blir som sagt båten över till Danmark där vi grillar och dricker tillsammans med de glada skånegänget och sedan på kvällen med båt över till Helsingborg igen där vi festar hela natten lång :) Det kommer bli kanon!

Det är också min sista helg i Halmstad och även i Sverige på ca 6 månader. Jag åker snart och nu hoppas jag verkligen att det blir av för väntan och ovissheten efter vulkanen har drivit mig till vansinne. Jag är på ett sätt glad att det blev uppskjutet nu eftersom jag verkligen hunnit umgås med mina fina vänner i massor nu och hinner även fira en högtid till. Sen missar jag ju det mesta, tildas bal, hennes student, midsommar, födelsedagar... Jag får ta igen det när jag kommer hem igen! :)

/ Kitty

Klockan är ju för fan natta!

03.31, det är fan inte sant. Varför flyger tiden iväg? :( Och varför, VARFÖR, är jag uppe nu? Jag ska fixa naglarna vid 11.00 imorgon och jag kommer fan vara död när klockan ringer 09.00. Kommer garanterat ställa om den till sista sekund, som vanligt. GODNATT!



Jag älskar att unna mig saker!



Att få unna sig något fint man kollat på ett tag är så jäkla underbart!
Kollat på denna klockan i Ur&Penn´s skyltfönster ett antal gånger nu
och nu är den min! Love it :) 398 kr plus försäkring 80 kr. Ett riktigt
kap! Jag älskar klockor och har nu faktiskt fyra st, vad man nu ska med
fyra st till. Synd att man inte kan ha på sig alla samtidigt =/ hehe.

Nu ska jag glo en film eller något :)
Pussochkram

Jag drömmer mig bort...

Ligger i min stora säng och lyssnar på Petter - Längesen. Riktigt fin låt som jag kan ha på repeat om och om igen. För engångsskull känns faktiskt sängen för stor, känns ensamt. På ett sätt längtar jag efter att ha någon att dela säng med varje natt, på ett sätt inte. Det är så skönt att inte ha någon att ta hänsyn till. Som ni vet hade jag ju mitt ex boende här i flera månader, samtidigt som det var mysigt att alltid vara med den man tycker om så var det väldigt krävande och det tär verkligen på ens förhållande. Det funkar ju såklart om man verkligen älskar varandra och vet att man vill leva tillsammans på lika villkor, men jag var inte riktigt redo för det och jag skulle aldrig göra om det "misstaget". Det är ett riktigt stort steg att flytta ihop och även om jag och mitt ex inte gjorde det på riktigt, hyrde lägenhet eller något tillsammans så var man ändå med varandra 24/7.

Snart åker jag iväg, Grekland, i nästan 6 månader. Det känns lagom sjukt faktiskt, man har ingen aning om vad som väntar en. Det finns tusen frågor, om inte mer, tusen funderingar. Tänk så mycket som kommer vara annorlunda när man kommer hem igen, familjen, vännerna, halmstad överhuvudtaget. Man bara lämnar allt här, och det känns som om man sviker. Det var en som sa till mig, (vi nämner inga namn); "Hur fan kan du åka? Du bara lämnar alla dina vänner och din familj. Det är fan inte alls shysst, sviker dom".
Jag hoppas inte att mina vänner och min familj ser det på det sättet. Detta är något jag verkligen vill och vi alla kommer in i olika perioder i livet där vi vill göra olika saker. Nu har jag insett att jag verkligen vill iväg från Halmstad och Sverige, upptäcka massa nytt, träffa nya människor och jag HOPPAS verkligen att mina vänner inte tror att jag sviker dom. Jag kommer tillbaka, jag behöver bara detta nu, verkligen. Det kunde faktiskt inte komma mer lägligt.

Men jag kommer sakna er, något så fruktansvärt och det hoppas jag att ni vet. Ni är allt, <3

Det är värt ett försök!



Det är värt ett försök, att försöka få pappa att låna ut sin stolthet till mig
en vacker dag som denna! Köra en runda, hälsa på moa på jobbet?
Det är typ ett måste innan jag sticker till grekland, och det är ju ganska
snart och vem vet när det blir varmt och fint väder nästa gång.

Ligger med Bullen i sängen, han sover som vanligt. Ska jag säga, hehehe.
Nu ska jag ner och sätta på kaffe och äta en smörgås snabbt som ögat,
för sen bär det av ner till pappas jobb i hopp om att få låna bilen :)
Kanske träffa Patte idag med, beror på om jag fått min lön eller ej,
annars blir det imorgon :) Hihi.

Valborg på fredag, nice som fan! Det blir att fira med mina kära skåne-
kompisar i Danmark samt Helsingborg, och förhoppningsvis drar jag med
mig mina fina tjejer + pojkvän från stan ;) I like.

See u later,
Kitty.

Olagligt..

Ja, det är vad det borde vara att vara uppe såhär sent. Kommer antagligen sova bort hela morgondagen, ska skjutsa syrran till skolan kvart över 8, kommer garanterat vara så jävla trött att jag inte vet vad..
Anledningen till att jag suttit uppe är dock helt ok :) Pratat med Danijel hela kvällen på skype, galet söt.
Det borde fan vara olagligt det med ; P


Nej nu blir det natten!
Imorgon skulle det bli fint väder, om man skulle försöka ta och övertala (be snällt?) pappa att låna ut cadillacen till lilla kitty så man kan glida lite i den innan man sticker till greklandet.
Det är nästan ett måste!



Han får mig till skratt när som! :)

Kit och Moe is here

Hi all good people in blogg.se!

We are sitting here with a glass of wine and we also drinking it huehuehe :)
The time is 22.53 and we are sooooooo going out tonight! This will be fun for us to do.
We were at Harry´s before and had a nice dinner together and we drank a glass of cider and one beer.

Are you jealous or what? I THINK SO!!!!!!!!!!!
Now we are playing chatroulette and we´re looking at many nice c*cks.
HEHEHEHHE

We have to say goodbye here, but we see u later.


BYE BYE LINGONPAY


we like to party, its that a problem?

Friday, I´m in love

Godmorgon? bloggen.

Idag är det en stor dag! Kan vara den största dagen i mitt 20åriga liv. Idag ska Kitty Svenningsson handla på systemet för FÖRSTA gången. Herrejesus! I like.
Det blir nog några corona, och en massa cider för på lördag blir det Harry´s med tjejerna för att käka och sedan hoppas iallafall jag på utgång. Tre hjärtan? Corner? Vem vet vart det bär hän en kväll som den ;) Oj oj, rimmarN.

Hanna var sugen på bio och sedan dra en uteservering ikväll, och det låter ju mysigt. Vem kan motstå ;)

15 dagar kvar tills jag åker nu, eller jag hoppas ju det iallafall. Det preliminära flyget iallafall, och jag hoppas att det inte sker något mer dramatiskt. NU VILL KITTY IVÄG! 8 maj kl. 13.50 från Arlanda, jag och Marion håller våra tummar för att detta verkligen sker nu. www.aftonbladet.se har jag alltid uppe i en flik när jag sitter vid datorn just in case ;)

Kanske att jag uppdaterar lite senare idag ;)

Kisses and goodbye

När det mesta går emot..

Hey!

Tydligen börjar askan försvinna bort från Sverige men det spelar ingen roll för tillfället, eftersom jag har biljett i maj :( Jag vill iväg NU och jag kan inte göra ett skit åt det.
Jag har ingen större lust att gå tillbaka till mitt gamla jobb och jobba heller, men det får man väl göra. Det blir ju iallafall goa pengar.

Har käkat lunch på Robert´s med Hanna idag, det var trevligt :) Köpt lite nya kläder också, en sjukt snygg skjorta, ett linne och en t-shirt.
Kom på att jag är hemma på valborg detta året med, som jag inte trodde. Vad händer?

Inget att skriva verkligen.
Beställt med med Deeas & Olle, väntar på det.

Pusshej

Nu får det vara slut!

Nu vill inte Kitty mer. Hennes hjärta säger en sak och hennes huvud en annan och hon kan inte skilja på vilken av dem som säger rätt. Nu måste jag tänka på mitt bästa, be strong. För det vet jag att jag kan.

Gick upp för en stund sedan, druckit mitt morgonkaffe och funderar på att ta bilen till Onoff så jag kan fixa min jävla dator. Sedan slog det också mig att jag minsann har fyllt 20 och inte varit på systemet ännu, så det får nog bli en runda dit också och köpa något litet ;)

Och för er som inte vet - jag har fått biljett till Greklandet nu den 8maj. Sent som fan och jag hatar det men chefen där borta förstår och det är jag oerhört glad över. Får nu hoppas att det där jävla askmolnet snart försvinner sin väg helt och hållet för jag har nog aldrig varit inne på aftonbladet.se såhär många gånger som jag är nu varje dag.


Balen - 09

Snart bär det iväg, igen? Jag bara lääääängtar. Nedräkning, 18 dagar kvar.

Idag fyller jag systemet!

Grattis till mig själv! ;D Men ska jag vara ärlig? Det är med blandade känslor jag skriver detta inlägget. Jag har ångest, ångest för att bli gammal. Nu är jag 20 och dessa åren har bara flygit iväg. Snart fyller jag 60 och har fem år till pension. Jag vill inte bli gammal, nu räcker det. Vi stannar vid 20 va?

Igår blev det lite spontanfest, vi förade hemma hos mig, jag, moa, hanna och tilda. Det blev bra musik, lite "jag har aldrig" och sen vandrade vi ner till stan och skrek "KITTY ÄR 20ÅR, HON FYLLER 20 IDAG". Jättefint!
Det blev först Asian, inget folk alls, tråk. Sen vidare till Corner där vi vinkade av Moa & Hanna som båda två hade ont i magen och skulle hem. Mesar heheuehuehue. Jag och tilda gick in och dansade men efter en stund gick vi till tre hjärtan men innan dess vilade vi en stund på marken på stora torg, det är grejer det. Måste kolla på den filmen vi spelade in förresten, omg. MEN vi fick iallafall ett killgäng att sjunga "ja må hon leva" för mig när vi låg där på marken och skrek lite. Hursomhelst, sen in till tre hjärtan efter en aslång kö och en tråkig vakt som sa att om vi skriker kommer vi inte in. :( Vad är det med dagens vakter? FÅR MAN INTE VARA GLAD OCH SKRIKA PÅ SIN 20ÅRSDAG? Fuck u ok? ehehehe
Men det var nice, söta Kim sa till trubaduren att jag fyllde år så alla sjöng för mig, söta :)
Vi avslutade kvällen på corner, hade riktigt jävla roligt! Dansade, drack och hade askul med min bästa vän.

Idag mår jag bra :)
Men tanken på att jag inte är i Grekland nu gör mig pissed. Men jag orkar inte prata om det.

Hej och svej ;D

Upprörd, irriterad, arg, sur, besviken, ledsen...

Den där jävla vulkanen har inte haft ett utbrott på 200 år, och JUST NU tyckte den att det var dags??? Jättebra tajming av dig plutten, jättebra. jag hatar dig
Och lilla pappa är ju så snäll med, "Kitty, sist den vulkanen hade utbrott höll det på i över ett år"
JA MEN TACK PAPPA! TACK FÖR DEN......... nu blev jag genast lugn!

Hade iallafall en jättetrevlig kväll med min familj, vänner och släktingar. Det blev smörgåstårta(som förövrigt är riktigt jävla god, eller kukgod som jag och moa skulle säga thehehe). Och efter det blev det rysk banantårta? Tror det hette så iallafall.. och så kaffe. mums!
Sen blev både mormor och mammi lite runda under fötterna så det var dags att åka hem och nu har jag precis kommit till ro här hemma. jag har mejlat flygbolagen och avbokat mina flyg vilket man tydligen skulle göra för att få omboka sin biljett vid ett senare tillfället. Måndag.

Nej, natti nu.. Fan, imorgon skulle jag åkt :( jävla vulkan!

Ganjaman!!! Peace out

Vulkanhelvete!

Nu är jag så upprörd att jag faktiskt måste ta tag i det här med bloggandet.
I flera månader jag väntat, varit nervös, längtat tills morgondagen.
Och nu är det inte ens säkert att det blir av imorgon, antagligen inte.
Jag vill bara sjunka genom jorden just nu, vill bara vara där! Detta kunde tydligen ta dagar, veckor!
Hur blir det då med jobbet där nere? Många frågor cirkulerar i min hjärna just nu,
helst av allt vill jag inte ens tänka på det, jag vill bara att det ska lösa sig av sig själv nu.


/ k

RSS 2.0