Stress-stockholm!

Kom hem vid ungefär halv åtta idag, både flyget till sthlm och hem från sthlm var försenat och vad är mer tråkigt än att bara sitta och vänta när man vill hem? Jaja hur som helst..
Som ni vet har jag varit på arbetsintervju och intervjun hölls på ett hotell som hette StayAt Lindhagen som låg på thorildsplan. Jag tog tunnelbana dit och givetvis gick jag fel när jag kom upp från tunnelbanan, helt åt fel håll! Men efter lite om och men så hittade jag och då var klockan bara två, och jag skulle intervjuas kl tre.
Kom in på hotellet och skulle typ "anmäla" mig i receptionen, men han skickade upp mig direkt till sjätte våningen för att påbörja intervjun redan då. Och såhär i efterhand var det nog bara bra, för annars hade jag suttit och oroat mig och varit nervös massa extra men just för tillfället ville jag typ bara skjuta receptionisten.

Kom upp och möts av ett: Hello, my name is Tommy. Direkt började engelskan och jag kände hur röd jag blev i ansiktet när jag sa mina första ord, men det gick riktigt bra :)
Vi satt och pratade en stund om allt möjligt, både om själva jobbet och om hur det är i Halmstad etc etc. Vi skämtade och skrattade och gick väldigt bra ihop så jag hoppas att han tyckte om mig och min personlighet. Jag hoppas, men jag hoppas inte för mycket och jag tror ingenting. Hade bara varit så jävlaaaaaaaa roligt!

Jag gick från intervjun med skakiga ben och tog tunnelbanan till Camilla för att checka in hennes lägenhet och snacka lite skit! Helt plötsligt blev det bråttom och jag slängde mig iväg mot tunnelbanan som skulle ta mig till brommaplan. Hehe, men klockan var mycket och jag skulle omöjligt hinna om jag skulle ta buss från brommaplan ut till bromma flygplats så jag fick slänga mig in en taxi. Roligt för min plånbok, tjohoooo :)

Stackars taxichauffören med min stressiga nuna i bilen, men han var riktigt trevlig och han gjorde typ min dag! Jag var osäker på om jag ens hade så mycket pengar på mitt kort, då sa han bara: Äsch, det löser vi! PUSS på dig taxichauffören! Jag kom för övrigt fram 5 min innan sista incheckning.
Köra på gult/rött, försäkra mig om att jag kommer hinna, snacka skit emellan för att glömma bort att jag är stressad, säga att vi löser det med pengarna ifall jag inte har så det räcker och framförallt vara så sjukt trevlig! - Det är fanimej i mina ögon en riktig taxichaufför!

Jag sov på flyget hem en stund, men där var så sjukt kallt att jag bara ville gotta in mig i ett varmt täcke. Som tur var fick jag megagott kaffe och en supergod kokoskaka till så jag valde att inte kapa planet ;) haha, skämt åsido!

Nu är jag iallafall hemma igen från mitt lilla äventyr i sthlm, aldrig till sthlm ensam igen. aldrig! men absolut åka dit och kolla in stan, det kan jag tänka mig :)

Borta bra, men hemma bäst!

Försenat

Flyget försenat till 10.45, ljuvligt att mötas av det i dörren på vår s.k flygplats! Så nu anländer jag till Sthlm senare än beräknat, hoppas jag hinner käka lunch i lugn och ro!

Mitt hjärta slår i 150!



Dagen D

Tänkte inte skriva så mycket! Bara meddela att jag käkar frulle i form av två ägg och knäckebröd och såklart en kopp kaffe! 
Ska strax börja sminka mig och har också upptäckt att jag inte har skjortan jag tänkte ha på mig här. Roligt att se det på morgonen, samma dag som man ska iväg! Tjoho!
Får se vad jag tar på mig istället!

Flyget går 09.55 och jag landar i Sthlm kl. 11.10. Sen kommer jag irra runt som en yr höna på centralen när jag väl kommit så långt.. Gud vare med mig!

hej o svej

Pluggar?!

jag sitter seriöst och pluggar fraser och annat kul på engelska. imorgon i flyget ska jag plugga in allt och få det att sitta någorlunda!

trevlig kväll ikväll på lustgården! sen blev det bulls med massa tjejer och ett par heta trosor rikare :)

jag ska se andra avenyn nu, sen måste jag sova. flyget går 09.55!

hej o svej

huehuehue

imorgon är det dagen med stort D. om jag avlider (vilket jag kommer göra) pga. min nervositet vill jag bara hälsa att jag älskar mina goda vänner, min familj och så vidare..

ska strax åka till hallandssanering, rådhuset och landstinget och hämta upp papper. Jag känner mig typ som en oldie! jag måste också åka och ta kort på mig själv i en sån automat, kul då.. för man blir ju SÅ fin på såna foton, det spelar då fan ingen roll om man verkligen försökt göra sig fin. Det är ungefär som med pass och legfoton, jag blev utskrattad för mitt körkorts-foto senast i fredags av Lelle. "Du ser ju asrolig ut" Tack då!
jag vill att mamma ska vakna för jag vill inte åka runt som en idiot i stan ensam, eftersom hon jobbat natten så tror jag inte hon vaknar ännu på ett tag =/

Jag måste bara säga en sak som inte alls har med ovanstående text att göra. Jag har ingen förkärlek till AIK direkt, det är tungt att erkänna men AIK-trubaduren är GRYMT bra! "knock knock knocking på södra stå" är grym och det har jag alltid tyckt.




Hej okej hejdå

Flyg istället för bil?

Just nu lutar det åt det hållet eftersom det tydligen skulle bli snöstorm och väldigt dåligt väder. Att köra såpass många mil i dålig väderlek tror jag inte jag vågar ge mig in på. Tråkigt men sant, så det blir antigen tåg eller flyg men lutar mer åt flyg. 360kr en sista minuten-resa är nästan som hittat men sen är det bara att hitta i storstan och passa tider och grejer. Någon som vill ses över en lunch på stan då jag nog är framme vid lunchtid ganska exakt..?
Jag är riktigt nervös nu och fattar inte varför jag inte sitter och pluggar engelska dag ut och dag in? Jag bäddar för min egen död för fan..
Imorgon ska jag och min mor fixa fyra bilder på mig i en sån automat, sen ska vi hämta arbetsgivarintyg här och där osv.
Tipptopp!
På kvällen är det mingel och lite kalas på paradiset i stan, Lustgården! Det är kundkväll, 20% rabatt på allt som vibrerar, kan det bli bättre? synd att man inte har pengar men man kan ju spana in vad man ska köpa när man får pengar :)



Man kan ju hoppas att man hamnar bredvid någon sån här snygging på torsdag!
Drömma kan man ju alltid! :$ hihi


Hare gott! / Kitty

Sunshine, I need sunshine

Arbetsintervju i Sthlm på torsdag, jag är måttligt nervös alltså! Tänk vad skönt och vilken jävla möjlighet att åka iväg från april till november för att jobba på en restaurang som servitris. Bo där nere med de andra man jobbar med, sola och ta det lugnt på dagarna och jobba på eftermiddagarna/kvällarna. Under högsäsong är det arbete 7 dagar i veckan, och två av de dagarna jobbar man halvdag.
Det är 80 sökande och de ska ha in 10 st, jag har ingen tidigare erfarenhet och min engelska nu är kanske inte den bästa, man blir lite ringrostig efter ett tag. ;p
Jag ska försöka tänka postivit, det hade varit så jävla roligt. Fyfan!
De vill iallafall ha in mig på intervju och det är ju positivt! Undra hur detta kommer gå, ska köra bil dit och jag har inte ens kört i göteborg, skjut mig!

Jaja :)
Håller på att fixa med tjänstgöringsintyg och grejer nu, en kopia på passet ska med, fyra foton på mig själv, betyg och såklart mig själv och min goda engelska.. Intervjuerna ska hållas på engelska med, KUL FÖR MIG! hahahaha



Jag om några månader? I really hope so.


/ Kitty

Helgen som varit

I fredags var det meningen att jag skulle till Tilda för att dricka och festa lite, men det blev inte så, så jag vart rastlös och tvingade Lelle att komma och umgås med mig ;p Stackarn, mitt i natten! Hahaha. Han åkte hem vid fem-tiden på morgonen men jag själv somnade inte förrän vid sex.
Vaknade upp vid ett och tog det lugnt och sen åkte jag till Tilda på kvällen, det var jag, ansu, abdi och tilda, vi drack och hade det supertrevligt! Tänk så trevligt det kan bli fast man bara är några stycken och fastän man inte drar ut! Like it!
Vi allihopa sov över hos henne, smidigast så eftersom bussarna inte går jättesent på natten. Vaknade upp och mådde skit, verkligen skit, haha men det gick över efter ett tag och vi åkte från Tilda vid typ fem-tiden. Då var det bara hem, öppna en burk cola och bara ta det lugnt, superskönt!

Så det var min helg, umgåtts med goda vänner och bara tagit det lugnt, det är så det ska vara!
Idag blir det promenad med Moe igen, skönt att komma tillbaka till det efter en helg såhär..

Kanske skriver mer senare idag, tja då

T R ÖÖÖÖ TTT

Klockan är fan tjugo över fem på morgonen, och jag är vaken? trots att jag gick upp kvart i åtta idag.. det är inte okej!
och det är inte okej att jag säger "det är inte okej" hela jävla tiden!!!!!!!!
LÄGG NED KITTY
Okej förlåt!

jag är astrött, varför sover jag inte? oj jag chattar med någon kille på chatten på hz, jätteroligt verkligen..
nu skrev jag till fitim från simrishamn på msn också, en vaken filur, kul!

Jag är hos pappa en sväng, nadia är också här och för första gången på hur länge som helst så svettas jag i huset :O här är alltid så jävla kallt annars.. fyfan!

hej okej imorgon tilda, imorgon

Promenad på morgonen

Vid 07.53 bestämde jag mig för att gå upp idag, slängde i mig en snabb halvhalv kopp kaffe och åt en clementin. Messade Moe och frågade om hon var klar och sedan var det dags att klä på både mig själv och vovven. Vi var beredda på en morgonpromenad, härligt! Och nu sitter man här, känner sig duktig och funderar på om man ska gå ned och göra lite kaffe och ta ett knäckebröd med lite smör och ost på, mums.

Fredag idag, vad händer? Pratade om att kolla film hos Matilda ikväll, det låter som en utmärkt idé tycker jag! När vi umgås dricker vi kaffe och snackar skit eller när går ut och festar, tycker verkligen det borde bli ändring på det! Filmkvällar, spelkvällar, promenader etc är ju sjukt roligt, mysigt och trevligt, förstår inte varför man inte gör sånt oftare?

Om man skulle dra en sväng till pappsen i eftermiddag, Pedda skulle nog komma förbi och fixa min dator.. Passa på att ta hit lite mer kläder också :) Inte för att jag använder några andra kläder än mina träningstights och underställströja typ, men ändå!

Tjarå!



Min hund är så sexig när han sover under täcket!

Lördag

Det är allt jag har att säga
Lördag


HA HA HA

Kitty goes Andersberg

Hej vänner!
Idag gick jag upp vid tio i tolv, sömntuta jo tack. Jag har precis fått på mig mina läckra tights från nike och en underställströja, håret är uppsatt i en knut och det enda som fattas nu är lite mascara så inte staden blir rädd jag när kommer cyklandes :)
Det är middag hos Tilda idag, hon bjuder på Cevapcici cous cous och sås, mums! Efter det blir det kaffe och givetvis vårt dagliga prat.
Och tänk er, jag ska cykla till andersberg, nåjå, med musik i öronen och ett sådant fint mål i sikte kan det bara gå bra :) Hoppas inte det blåser.....



En bild på mig från i våras förra året, jag cyklade jävligt mycket då :)

Moe, promenad ikväll?

Kyss!

Promenadbrudar

Eftersom Moa har så mycket träningsbilder på oss var jag också tvungen att ta en bild på oss efter vi varit ute o gått en promenad :)




Visst ser det bra ut? Tänk att man kan få såna magrutor och bröstmuskler av att vara ute och gå..

Idag kan inte Moa promenera med mig så jag får ta mig i kragen och gå ut och gå ensam. Det funkar ju faktiskt det också :) Hög musik i öronen med mina fina hellokitty-hörlurar , tjoho typ.

Dagens i-landsproblem!

Jag har tagit bort mina lösnaglar, fan vad det är ovant att  se mina händer utan dem, jag känner mig typ.... handikappad :( Får se till att fixa till det så snart som möjligt, såhär kan jag ju inte se ut! buhu

Varför sitter jag kvar här? jag ska ut och gå! Fan vad skönt, ja nu går jag snart! :)

/ Kitty

Fixat och trixat!

inskriven, möte inbokat och sen får vi se vad som händer..
mitt projekt ska jag försöka ta upp och sätta igång med snarast också. får prata med dem den 3/2 på mötet och se vad de säger :)

precis käkat lite tomatsoppa, satt inte helt fel :) ikväll blir det promenad med moe igen, trevlans värre!
och mina träningstights är nog mitt bästa köp ever, sjukt sköna att gå i och de andas jävligt bra! Nike 349kr på stadium, buy it today ;)

nu ska jag betala en räkning som svider riktigt ordentligt, men det ska göras.

hare bra :)


Bild från fredags, företagsutgång, go fylla =)

ballen är söt

Sov till halv ett, gick upp och käkade frukost, sen en långrunda med baloo.
Kom tillbaka, åkte till Hanna och tog en kopp kaffe.
Mamma skickade sms om att maten var klar vid åtta-tiden, körde hem och åt.
Sen en timmes promenad med Moa i staden. Very nice!

Min dag i en kort sammanfattning. Nu har jag precis duschat, skönt!
Ska snart lägga mig hos Baloo som gosat ned sig ordentligt i min säng.
Antigen ska jag se Zombieland eller Sommaren med Göran, får se =)

Natti på er allihopa!

02.33 =)

Varit hos Moa hela kvällen med Lotta =) Alltid lika trevligt med tjejerna, det blev en kopp kaffe, promenad till hemköp och sedan film. jag tror Lotta var lite småkåt på saxhanden ;D

Festade i fredags, mycket kul! Fjärilskebab AB var ute och gjorde stan, bokstavligt. Vi blev på nått konstigt och oförståeligt sätt kalasfulla, men hade jävligt kul! ;D

Imorgon är det måndag och det innebär promenad med Moa, 09.00 ska vi infinna oss på bestämd plats (vilket bestäms imorgon :))

Natti på er :)

Stadstjej ;)

Kom till mamma igår, saknat att bo här, det är faktiskt mysigt och jobbigt på samma gång. Alltid så mycket folk här och ibland kan det vara skönt att slippa det men saknat det :)

Idag gick jag ut en långrunda med ballen, blev ca en timme och en kvart med bra musik i öronen och med mina STORA hellokitty-hörlurar. Helt underbara är dem ;D När man går där så bara flyger tankarna iväg om allt möjligt, framtidsplaner, hur man ska komma i form till sommaren, gamla kontakter man tagit upp.. Det är så mysigt att bara gå där för sig själv och tänka.

Kaffe med Tilda på stan senare, när man måste prata så måste man och vad är då bättre än en god kopp kaffe på ett mysigt fik inne i stan? Inget skulle jag tro :)

Jag funderar fortfarande på utbildningen, ska jag göra det? Är det en bra idé? Kommer det löna sig? Är det värt att satsa allt för att fixa det? Jag hoppas det :)

Nu sitter olle och jonte i mitt rum och pratar om det hela.. Jonte böjer ögonfransarna? hahaha.

/ K

Lissen tjejja

Fan vad sur jag är.. jag låg och skrev värsta långa blogginlägget igår från mobilen, från mobilen!!! jag menar, live från kittys säng! Fattar ni vilken kramp jag fick i mina kära fingrar efter ett helt blogginlägg på de små tangenterna.. och så kommer det fan inte ens upp!! nej fyfan..

idag har jag varit neere på min kära fars jobb och tryckt upp flyers som ska delas ut och sättas upp lite varstans.. spännande! jag har också pratat med en som håller i min utbildning jag ska gå och allt känns bara toppen just nu, ska hinna prata med min mor innan jag sätter planen i verket dock! det går bra nu.

Nej, nu ska jag packa och sedan bege mig mot morsan =) bo där ett tag.

Puss

Tisdag natt

Rivstart, hotzone & företagsfika på Robert's
- det är fina grejer det

Nu är klockan tjugo över tre, jag borde sova
men chattar på msn och hotzone
det är fan farligt, beroende? oh yes
men nu ska jag snart lägga mig och läsa
i rivstart, så laddad


natti på er allihopa

När alarmet inte ringer

Klockan 12.57 vaknade jag till idag. varför hade inte klockan ringt?
Fast.... antagligen hade den det, 57 minuter tidigare men jag hade
bara klickat bort och ignorerat. Ganska läskigt att man gör sånt
i sömnen och sedan somnar om glömmer att man faktiskt gjort det.

Var nere på biblioteket i Getinge nyss, OJ med böcker de hade.
Eller inte.
Fan vad sur jag blir, får ta mig en tripp in till bibblan i stan istället.

Imorgon blir det företagsfika med Moe, på tiden om man säger så!
Då drar vi på oss våra fina företagströjor och fikar gärnet inne på
Robert´s :)


hej okej hejdå

Nu skymtar jag golvet i mitt rum ;D

Det börjar faktiskt synas lite.. Har en hög tvätt jag ska bära ned och tvätta och en väska som ska bort och tvspel och annat ska sorteras.. Inte så jävla roligt ,men väldigt nödvändigt. Efter mitt rum är klart ska jag ge mig på hallen, jag fruktar detta helvete. Det ser förjävligt ut, fullt med massa skit som jag inte kan slänga men inte vill ha uppe. Sånt slänger man normalt bara in i en garderob som inte används men nu är det så att pappa vill nog att vi ska rensa ur alla garderober också. Jag blir galen!

Hur som helst är denna städningen jävligt nödvändig eftersom mitt rum faktiskt inte är helt klart ännu, utan en tapet i sovalkoven ska upp och pappa vägrar tapetsera innan jag städat hallen.
jag är på g nu iallafall =)



Byebye, roligt  städinlägg :D:D:D:D

Överraskningsfest på hög nivå

Jag kom hem till Matilda, där Hanna också befann sig vid halv sju tiden..
Vi lagade lite mat i form av kycklingfilé, ris och bearnasiesås.
Efter maten förberedde vi inför folkets ankomst, vi dekorerade
lägenheten väldigt fint med jirlanger (heter det så?) , ballonger
och vi lade fram tutor så vi skulle kunna överraska Ansu riktigt ordentligt
när han kom. Efter det kom folket och det visade sig bli en riktigt trevlig
kväll med bra musik, god dricka och massa trevligt folk. Tack =)











/ K







Your words just make me stronger

Hua

Förkyld. Igen. Gud, varför gör du såhär mot mig?
Varför ska jag straffas igen? Det var knappt att
jag kunde fira nyår pga. förkylningen
sen försvann den och nu är den här igen?
Försvinn

Nu har jag precis duschat, lika skönt som vanligt
Ska nu välja vad jag ska ha på mig ikväll, och som
alltid har jag inte den blekaste jävla aning!
Det står mellan jeans och en topp och klänning.
Jag vet seriöst inte.... som vanligt.
Kläderna har egentligen mindre betydelse
Alkoholen större ;D

Klockan är nu 14.17, och jag ska åka hemifrån 18.00.
Gott om tid men jag kommer garanterat
stressa iväg vid 18.20 och be om ursäkt för
att jag kom för sent. Varför ta allt i sista sekund?


Hejdå gott folk och ha en trevlig kväll - för det ska jag ha!


Med risk för att låta blödig....

jag måste bara säga det, mina vänner är fan de mest underbara på denna planet. De finns alltid där, de ställer alltid upp till 110%. Tack, tack som fan!!

Ni har varit bäst under de månader jag hade det sämst.



Man kan fan inte säga det för ofta, jag älskar er!


Vingar av glas

Precis kollat klart på vingar av glas, så otroligt bra den filmen är, man blir helt fast i den =)

Efter några försök i att pimpa till mina naglar gav jag upp, det såg bara kluddigt ut och jag har kvar den silvriga manikyren. Eller, jag lär säkert försöka igen!

Jag har verkligen inget kul att skriva :) Kanske bra det, det finns ju en del jag vill ha ut egentligen, men jag tror att en viss person X inte skulle uppskatta det, rädd att visa ditt rätta jag förstår jag ;D Naw plutten



jag och babe - vi kan vi ;)

Staden där allt känns underbart

Ja som ni vet har varit i göteborg denna veckan, mycket trevligt för jag tycker att götet är en av sveriges bästa städer. Det är den bästa staden uppåt landet iaf. Utan tvekan. Det var sån sjuk nostalgi när jag kom dit, när jag gick  där på perrongen för att träffa Hans som jag inte träffat på flera år, galet trevligt..
Vi skulle fika och vet ni vad? Hans kunde ETT fik i hela götet, fattar ni? Han har bott där hela sitt liv och visste ett jävla fik, riktigt besviken blev jag och det fick han höra eftersom jag kånkade omkring på min TUNGA väska tills vi tillslut hittade ett sjukt litet konditori fullt med gamla tanter där vi iallafall bestämde oss för att ta en fika!
Jag tror inte jag vill fika med Hans i gbg mer, det får bli Halmstad nästa gång ;) För Kittan hon har koll hon!
Sen åkte vi iallafall hem till honom och spelade mariokart, kollade tv och umgicks, mycket trevligt iallafall...

Jag och Moa har pratat om att vi MÅSTE ta tag i vår företagsfika snart, med våra nya företagströjor. Detta funkar inte! Vi är rädda att någon snart kommer sno vår idé och skita i att vi redan har patent på det. Detta får inte hända! Vart vi än går nu hittar vi någon som har stulit små delar ur våran företagsidé, det går bara utför.... snart moa, snart!


Nej, nu ska jag avsluta, kort inlägg men med mycket fin information ;)


jag och min fina vän!

Impulstripp till Göteborg..

Idag är det den 4januari 2010, kan inte förstå, känns sjukt att det gått så snabbt sedan milleniumet 2000. Jaja!

Klockan 11.02 tar jag tåget till götet för att träffa en gammal vän, Hassäää =) Det ska bli riktigt roligt då det var flera år sedan vi sågs sist, galet! Så jag stannar där i en dag eller två och umgås lite grann, ska som sagt bli mycket trevligt.. Och sjukt längesen jag åkte tåg, ska med bli lite kul, för bara tanken av att åka tåg väcker gamla minnen , eller hur tilda? haha
Så nu har jag lagt fram lite kläder och annat jag ska ha med mig, och jag ska använda mina fina stora
kittykatt-hörlurar för första gången, de är så söta ;D

Jag och Hanna var ute igår, det var riktigt roligt! Det har aldrig bara varit jag och hanna så det var vår lilla oskuld, vi började med att ta lite dricka på asian för att sedan stappla vidare till corner och massa dans innan de stängde. Som sagt, vi hade riktigt roligt och idag har jag o hon umgåtts hela dagen hemma hos henne :) Bara slappat och inte gjort ett skit, så som det ska vara när man festat dagen innan! ;D

nej nu måste jag kila, tjarå :)


Ut ikväll , förferre hos Hanna;D

Nu sitter vi hos Hanna o dricker.. dret är kul och vi ska ta bussen yill stan snaryt .. vi ska till croner eller valentin ,

vi hr druckit champange o vin   både3 rött o vitt:D

nu ska jag avsluta så vi hionner dricdka mer

hej okej

RSS 2.0