Det nya året ska firas in riktigt ordentligt!

  • Smirnoff ice - check
  • Vin - check
  • Skumpa - check
  • Färgat håret - check
  • Valt klänning - check
  • Köpt diverse tillbehör till min outfit tills morgondagen - check
  • Köpt raketer


Det ser ut som det mesta är klart, men så mycket mer som ska göras.
Det som ska göras är;

Handla mat
Ladda kameran
Köpa någon ny ögonskugga?
Städa mitt rum och övriga delar av huset
Duka
Lämna tillbaka min lånevovve Clara
Fixa musik
Fixa något vi kan ställa raketerna i
Sminka, fixa håret och klä på mig nyårsklänningen

Det är väl ungefär så min dag imorgon kommer se ut. Jag får stiga upp i tid så jag kan åka in till stan o fixa med allt.. Sen hem igen och fixa och jag ska göra det i god tid, otippat va? jag är fan alltid ute i sista sekund och en dag som nyår känner jag att det inte riktigt funkar ;p

Jag ser fram emot ett roligt nyår som ska firas med 18 vänner och bekanta med middag och partaj för att sedan åka vidare in till stan där festligheterna fortsätter!

Gott nytt år allihopaa!!




Sista delen i min historia.

Eftersom mina vänner tryckt på mig och vill höra sista delen så kommer den här. Mitt ex har också varit på mig och sagt att jag snackar en jävla massa skit för att alla ska tycka synd om mig osv. Så är dock inte fallet, utan både hans och mina vänner vet att det jag skriver är sant. Visst, det finns alltid två sidor av varje historia, men så jävla fel kan jag inte ha. Och anledningen till att jag skriver detta är för att skriva av mig, för det var verkligen jobbigt under en period.


Under sista tiden i vårt förhållande var det väldigt komplicerat. Det var inte alls bra, men jag hängde i, jag ville ju ha honom och det förnekar jag inte. Men sen bestämde vi oss för att göra slut, eller han ville göra slut efter mycket om och men. Han var osäker om han ville ha ett förhållande. Jag kom ihåg när jag låg i sängen den där natten, vi pratade i telefon och han berättade att det nog var bättre att vi gjorde slut, det var inget fel på mig och det poängterade han tydligt. Men han ville inte ha ett förhållande.

Sedan får jag reda på att under tiden vi var tillsammans hade han träffat en annan tjej. Och nu var de på G? Jag tänkte att jag aldrig mer ville se honom, aldrig. Vi pratade i telefon efter jag fått reda på att han hade en ny tjej och då berättade jag tydligt vilket svin jag tyckte han var och att jag tyckte han behandlat mig som skit. Efter det hörde jag inte av honom men såg när han lade upp bilder på bilddagboken på henne och också hon lade upp på honom. Det högg till i hjärtat och jag mådde dåligt ett tag där. Men jag kämpade på, hörde inte av mig till honom fastän jag hoppades mer än nått annat att han skulle skicka iväg ett sms. Jag levde på hoppet att han skulle dumpa sin nya och höra av sig till mig. Iallafall i början, men jag ändrade uppfattning efter ett tag. Jag var nästan helt säker på att om han hörde av sig skulle jag be honom dra åt helvete och låta mig vara.

Jag hade varit på Öland den helgen, jag och pappa var på väg hem. Då ringer telefonen och på displayen står det "Christoffer". Jag klickade bort, fick en sån där konstig känsla i magen. Han började skicka massa sms om att han ville att jag skulle svara osv, att vi kunde vara vänner iallafall och att han hade något att prata med mig om. Jag tänkte direkt att nu kommer han krypandes tillbaka. Efter ett antal ringningar från hans sida bestämde jag mig för att svara. Vi pratade nog i en timme i telefon medans jag var på väg tillbaka till Halmstad i bilen. Han berättade hur mycket han ångrade sig och att han skulle göra allt för att få mig tillbaka, att han saknade mig och att han inte visste varför han var med den andra tjejen. Dum som jag var gick jag på hans skitsnack, vi träffades och han var hur gullig som helst mot mig, som i början av vårt förhållande typ. Några dagar gick, jag tror vi hann träffas 2-3 gånger och sen märkte jag att något var fel. Han betedde sig konstigt och jag undrade vad det var? Han sa att allt var bra men jag märkte ju att något inte stod rätt till. Vad var det nu?
Efter någon dag frågar jag igen, och då säger han: Vill du att jag ska vara ärlig? Ja tack, det vill jag gärna svarade jag då. Då berättade han att han ville ha en paus, han sa att han tyckte jättemycket om mig, men att han ville se vad han egentligen ville. Så jag gick på niten igen. Jag sa att okej, visst, vi har en paus nu ett tag, men är det för att du ska kunna träffa andra tjejer så skiter vi i det.. Han sa då att han verkligen inte skulle träffa andra tjejer utan bara tänka på om han ville ha förhållande eller inte. Två dagar senare får jag reda på att han träffat en ny tjej som han nu är tillsammans med. Det hade han inte ens tänkt berätta så då skickade jag bara ett sms och skrev att jag aldrig mer ville höra av honom, inte ens om han verkligen kom på att han ville ha tillbaka mig. Han betydde nu NOLL i mina ögon, men också min familjs och mina vänners ögon. Du är noll, vet du det?
Jag har lärt mig att man inte ska gräva ned sig totalt, så jag har gått vidare och mår faktiskt bra!

Undra om din nya flamma läst detta. Jag hade börjat undra om jag vore hon.

Och nu är dagen snart här..

Det är natten till julafton nu.. Bara några få timmar kvar tills man ska stiga upp och fixa med allt som har med julafton att göra :)

Jag har haft besök från Katrineholm, vilket har varit väldigt trevligt.. Synd bara att han inte kunde slå mig i varken fifa street, buzz eller guitar hero. Men vad gör man ;)

Det känns inte som om det är julafton imorgon förresten, det har gått för snabbt, det var fan julafton härromdagen? Skrämmande men imorgon är det återigen dags. På dagen hos mamma och på kvällen hos pappa, det ska ätas kroppkakor, prinskorvar, köttbullar, skinka och framförallt grönkål i stora lass, man äter nästan så man kräks och trots att man är mätt redan efter första portionen tar man en gång till bara för att det är gott. Och ännu värre, man trycker i sig efterrätt och grejer också. Hemskt! Men man  får unna sig på julen =)
Julklapparna ska vi inte tala om, det jävla berget som ligger under granen varje år med klappar köpta med eftertanke och omtanke, fint =)
Jag som inte ens köpt klart mina julklappar, jag skäms och hoppas verkligen att jag hittar något till nadia och anna imorgon, annars blir det kris. =/

Bästa julklappen i år tycker jag ändå att Moa får! Den är söt :) massa söt.

Nej nu ska jag avsluta här.. och ni som undrat över fortsättningen på min historia, den kommer! efter jul.
Svinen hör inte julen till =)

Natti på er alla och jag vill önska er alla en riktigt god jul =) PUSSSS!


RSS 2.0