Första advent

Idag är det första advent, eller ja, den är snart slut men jag skriver nu! Jag kan inte påstå att jag riktigt har hunnit med att fatta att det snart är julafton. Första advent - nu kommer tiden gå så jävla snabbt. Synd att vi inte fick lite snö idag, det hade varit så mycket mer annorlunda då. Vad är det här för första advent egentligen? Jag har inte börjat lyssna på julmusik, det finns ingen snö, vi har inte bakat något eller tagit en advents-fika.... vi har inte ens en ljusstake med fyra ljus.. JO, det hade vi visst det! Tittade nyss ut i köket och där stod faktiskt en. Men julen kommer aldrig bli densamma som förr, tyvärr. Nej, nu ska jag inte sitta och skriva om att allt var så mycket bättre förr, för så är det verkligen inte.
Det värsta är, vad önskar jag mig egentligen? En plattång, det är väl de enda jag kan komma på. Och ja, en laddare till min ipod. Sen är det väl bara massa skärp man önskar sig, som vanligt. Bara för att önska sig något! Jag kom ihåg när jag var liten, då skrev jag min önskelista 3 månader innan julafton och listan var hur lång som helst. Jag skrev upp nummer, från 1 till 50. Och så var jag tvungen att komma på 50 saker att önska mig, haha då måste jag haft en jävla bra fantasi. Kom ihåg att jag ibland fastnade på 40 önskningar, då fick jag hitta på massa saker jag inte ens ville ha bara för att liksom! Kommer ihåg att jag önskade mig blommor och trisslotter på en önskelista, hahaha. Vilken unge i 10års-åldern önskar sig det? Jo, det gjorde lilla Kitty.
Vad önskar ni er? Vad gör eran jul optimal?

Igår var det en mysig dag/kväll/natt hemma hos Tilda. Vi åt jättegod mat, hade tända ljus och pratade massa. Vi skulle festat, men de hela slutade i en mysig kväll hemma hos henne, en liten vända på stan och sen tillbaka till hennes lägenhet igen. Vi somnade runt 05.00-tiden och var helt slut imorse när vi var tvungna att stiga upp då hon skulle träffa sin mor och jag skulle ta 12.10 bussen hem till min pappa.

Imorgon börjar julkalendern. Hört vad den heter? "Med skägget i brevlådan". Är det löjligt att man fortfarande är som frälst i julkalendern? Att man sitter som fastklistrad framför tv.en varje morgon kl. 07.15 bara för att titta på det? Det har jag gjort så länge jag kommer ihåg och gör det fortfarande. Ingen får förstöra den fina stunden på morgonen, då är det jag, tv.en och julkalendern och kanske en kopp kaffe. Här kan ni läsa om årets julkalender:
"Intrigen börjar när de istället för att skicka sin önskelista till Tomten, skickar sin inköpslista. I deras jakt för att återställa misstaget, märker de att tomten försvunnit. I sina spaningar märker de att det finns underjordiska organisationer, som med all kraft försöker motverka julen."

Jag tycker den låter bra och reklamen verkar också bra. Så imorgon väcker min syster mig kl 07.00 så jag har god tid på mig att fixa med ljus och grejer innan det börjar. Mysigt!
Jag saknar dock "Mysteriet på greveholm", hur bra var det inte? Jag ÄLSKADE det. Önskar att det kommer en liknande någon gång.

Om två veckor - ja, då kommer förhoppningsvis min man hit :)

Kitty - Glad


Fredag

Nu sitter jag här i soffan. Två arbeten är färdigskrivna och jag är BIG TIME trött. Eftersom jag var så jävla lat igår efter skolan och verkligen inte orkade skriva klart mina arbeten i psykologi och fritidskunskap och tänkte; "Amen, gud. Det kan jag ju göra imorgon och mejla det till Henke innan 00.00." Det var fan mitt värsta beslut ever, haha. Jag var sjukt trött efter skolan och först träffade jag tilda en stund och sedan åkte jag hem, beställde pizza och sen fixade Carina mitt hår som förövrigt blev SJUKT snyggt, enligt mig iallafall. =) Och så iallafall, efter allt detta, pizza och fixande av hår så skulle jag plugga?! GUD! vad tänkte jag på igårkväll? Aja, nu är det gjort iallafall.. Skönt. Nu är det ur världen.

OMG! Alla är ute ikväll känns det som, ville också, men utan pengar, vitt vin och tid så kändes det faktiskt ganska omöjligt. Det är ju underbar ikväll och det brukar vara välbesökt! Aja, får bli utgång imorgon istället.... kanske... förhoppningsvis.

Är ni laddade inför DM imorgon damer? det hoppas jag. Vi ses där.

PUSSHEJ!

Ki Yoga

Hm, vad kan man säga? Andningen fick jag inte riktigt till, haha. Andas in genom näsan......... andas ut genom näsan....... jaha? Jag tror det har stor betydelse för hur yogan sätter sig i kroppen om man får  till andningen, vilket jag inte fick. Ibland glömde jag att andas, nästa gång andades jag ut genom munnen, och nästa gång andades jag för mycket. Det är svårt att hitta balansen där, haha. Men där var jävligt mycket mer folk på passet än jag trott det skulle vara, hela salen var full. Det var mysigt och massa tända ljus och mjuka blåa mattor. Tro det eller ej, yoga var faktiskt nått för mig. Sjukt jobbigt också, men skoj.. Alla dessa konstiga ställningar man utsatte sin kropp för, haha. Och ont gjorde det, man fick härda ut. Det var mycket styrka, balans och smidighet, men som sagt, jag kommer gå på fler yoga-pass.

Idag har jag inte pluggat ett skit som jag skrev att jag skulle göra i förra inlägget. Fan vad dålig jag är. Får göra klart det imorgon hemma efter skolan, eftersom de ska in innan 00.00 imorgon, det är ju fredag tills dess, eller hur?!

Ska fixa mitt hår imorgon med, carina sa att man skulle lägga en askblond toning över hela håret. Det låter väl fint? haha. Får hoppas det blir bra.

Godnatt folk

Torsdag

Dagen började med skola. Första skoldagen för veckan då jag varit sjuk i två dagar, plus att vi var lediga igår. Så idag var jag tillbaka och möttes av Mats utbrott imorse. Jag är 1 min sen för jag varit hos pappa och tagit bussen därifrån och då passar inte bussen så vi är exakt på skolan 08.00. Som sagt, jag kom ungefär 08.01, om klockan ens var det, kan tro att jag var typ 30 sek sen och de första han frågar är: Bor du i Harplinge eller? Öööö, vad var de för fråga? Nej, jag bor i Getinge. Sedan tyckte han tyligen också att vi som bor i Getinge/Harplinge/Hylte osv ska cykla till skolan för att komma i tid, "det är inte mitt problem" sa han.. Nähä? Så vi ska cykla 2 mil till skolan varje dag för att vi ska komma 1 minut tidigare? Yes sure.
Mats var på dåligt humör, Henke var på bättre, så det vägde upp det hela lite grann, jag lät mig då fan inte påverkas iallafall. Jag körde på mitt lilla rehabprogram i kombihallens "gym", jättekul, not. Inte direkt den utrustningen jag behöver, men men. Nästa vecka tänkte jag komma igång med fotbollsträningen! Åh, ni förstår nog inte hur mycket jag längtat efter detta. Fått grönt ljus av min sjukgymnast att det är okej att börja så smått, passningar, skott och så. Känner att jag nog faktiskt skulle kunna klara det, byggt upp massa muskler runtom knäet så det känns jävligt bra. Har hittat de snyggaste inomhusfotbollsskorna , oj vilket långt namn, ever! Gröna, vapormodell, gooosh! Jag tror jag bara måste ha dem, tycker fan jag förtjänar det. Tränat rehab hårt som fan och de går framåt. Jag har haft mina nuvarande skor i 5 år skulle jag tro, helt seriöst. hahaha. Hemskt ju.

Hur som helst! Efter skolan idag stack jag o Denta till stan och hämtade min cykel, sen väntade vi på hans buss och efter det stack jag hem. Tog en powernap på 25 min och nu sitter jag och dricker kaffe och ska plugga när jag orkar. Om typ en stund ;p Jag skjuter upp det som vanligt. Men jag pluggade faktiskt igår, tro det eller ej. Skrev hela 1½ sida, haha väldigt duktigt. Men jag menar, hur lång tid är det kvar av skolan? 6 månader ungefär, ligg i nu för helvete. Egentligen borde man ju bara råplugga och få toppbetyg, som i tvåan, fan va bra det gick för mig. Då hade vi iofs much more roligare ämnen, och nu har vi massa skitämnen som geografi, naturkunskap B och sån skit. Ååå! Vad ska jag med det till.

Fick tillbaka min kära Ipod idag, Hampus har varit så snäll att ladda den då jag inte hittar min laddare. Hittade den i min vinterjacka då jag plockade fram den ur gaderoben för ett tag sedan, trodde den var borta.. Skönt att den är tillbaka iallafall. Måste köpa en ny laddare bara. Om den inte ligger i flyttlådan jag inte ens orkat packa upp ännu.

Ska på yoga kl 19.15. Hur ska det gå? Haha, nej, det ska bli riktigt roligt och skönt framförallt. Jag tror jag behöver något sånt en gång i veckan, faktiskt. Det känns så!
Jag återkommer mina kära vänner, jag och yoga kanske låter skrattretande för er! Hahaha, men jag ska visa att även en tjej som jag kan slappna av och bara ta de lugnt och vara seriös, haha.

På återseende / K





"Självkänsla nu"

Ja, nu måste jag fan ta tag i det! Min självkänsla är väl inte på topp och jag och tilda har pratat om att läsa hennes bok. Men istället valde vi att lyssna på ljudboken så snart ska jag lägga mig ned för att lyssna på den. Hoppas den är bra och uppfyller mina förhoppningar.

godnatt!

Ledig dag

Skönt!
Steg upp vid 10.00 idag, satte på spisen och började laga till min goda, stadiga frukost. Det blev bacon och ägg, till detta en smörgås, melon och apelsinjuice. Jättegott! Bussen till stan gick 11.25 och jag gick direkt upp till Hanna :) Sen stack vi till friskis och tränade, skönt. Idag blev det rumpa, armar och rygg, och så lite ben.. Härligt! Efter det cyklade vi hem till Hanna för hon skulle äta frukost och så drack vi kaffe och fikade lite också.. Sen vandrade vi vidare till levi´s där jag lämnade tillbaka mina jeans, eller ja, bytte dem. Redan hål i dem, efter drygt två månader.. Så jag fick ett par nya, utan några obekväma eller irriterande frågor.. Och så hämtade jag också ut min mobil som varit på lagning, nu verkar det som om jag inte kan välja svenska som språk? haha.. skoj.

nä, idag ska jag faktiskt plugga! eller ja, det som finns kvar av dagen. inte hunnit då jag varit o tränat och varit i stan hela dagen, kom hem för 30 minuter sedan ungefär. Så nu ska jag ta tag i pluggandet och VERKLIGEN plugga så jag kan skriva här sen hur duktig jag varit..



Morgondagen

* Äta en god och stadig frukost
* Åka in till stan och gymma med Hanna (armar, rygg och rumpa)
* Gå inom Levi´s butiken och försöka fixa med mina jeans
* Hem igen för att plugga
* Faton och Deeas kommer på fika och för att prata med pappsen angående jobb?
* Plugga mer
* In till stan med pappa och hämta min mobil som är klar efter lagning och fixa lite andra saker

Godnatt!


Förresten. Saknar min snygging! (bilden ovan) :)

Hej allihopa!

Idag kan jag iallafall gå. Det känns ju skönt! Det ömmar och gör ont, men jag behöver inte kräla på golvet som en orm eller trippa på tå längre. Okej, om ni någonsin nu skulle få så jävla ont i mina vader som jag hade, så vet ni iallafall hur ni ska bete er och ni vet också de bästa tipsen ;) Hahaha.

Jag och syster har bakat, gott! Kan jag och hon göra något tillsammans överhuvudtaget utan att bli ovänner? Nej, jag skulle inte tro det. Jag hotade henne t.om att hon inte skulle få smaka på muffinsen för hon irriterade mig, hahhaa. Gud vad patetisk jag är egentligen när jag tänker efter, när ska jag växa ifrån våra bråk och visa att det är jag som är äldst? Gud vet när... :S

Imorgon är jag ledig från skolan, jag hade hoppats att få spendera dagen med Tilda men hon har skola från 8-12 och sen jobbar hon 16-21.. = / Så det blir ingenting med det. Men måste ta mig till skolan för att hämta material till två arbeten som ska in på fredag. Jävlar i havet vad jag hatar att vara sjuk, eller att missa skolan på något annat sätt, det är hemskt och man missar massa :( Jag vill inte veta vad jag missat, iofs hade vi livsåskådningsdag i måndags, så det var ingen skola på det sättet, men idag alltså, man missar mer än man tror på en dag. Det suger.
Då blir det nog att plugga imorgon då. Skoj. PÅ sin lediga dag.


tjaråå!



Bobby Oduncu

Okej, han är gay, men hur jävla snygg är han inte? Kändisfrisör åt ett X antal svenska kändisar, bla. Linda Rosing, Carolina Gynning, Viktoria Silverstedt..
Han hade gärna fått sätta saxen i mitt hår, inte nog med att han är snygg, han är sjukt duktig med.



Idag ger mina ben i princip av sig samma smärta som igår. Det gör så JÄVLA ont och jag orkar inte röra mig för de bara sticker och krampar sig.
Jag tror jag stannar i soffan hela dagen idag med. Och jag som måste plugga - orkar jag det?
Kunde inte ens sticka till tandläkaren idag, har tid nu vid 15.00 egentligen, men ska jag trippa på tå dit? det är det enda sättet jag kan förflytta mig på, att trippa på tå eller släpa mig på golvet. Så himla roligt och bekvämt.
Nä, så pappa ringde dit imorse och fixade en ny tid. Inte blev det någon sjukgymnast heller.. Känns ju faktiskt lite fysiskt omöjligt med mina ben, haha.

Funderar på att antigen släpa mig till kaffebryggaren o sätta på en kopp, eller ska jag välja att trippa på tårna dit? Jag får se hur det blir.. hahaha!

Vet ni vad? Jag längtar efter tommy, och inte lite heller =) Jag hoppas så innerligt att vi kan ses snart. Tycker om dig!

Aj!

Helvete.
Det var som jag fruktade. Maginfluensan stod på tur hos mig och spydde från 18.00 ungefär till 04.30 igår. Inte roligt alls, jävla skit. Men idag mår jag bättre och åt min första måltid på massor med timmar. Gott!
Men just nu är det värsta mina vader. Alltså, detta är nog något utav det värsta jag varit med om. Vem fan är det som sätter knivar i mina vader? Gaaah, jag kan fan inte ens gå. Jag fick bokstavligt talat släpa mig till brasan innan idag och tända den, pappa och nadia var inte hemma, så var tvungen att starta en brasa. Kallt som fan var det och illa mådde jag plus att jag var yr. Haha, ni skulle nog vilja se mig släpa mig runt i huset för mina vader verkligen dödade mig..
Pappa tror inte att det är vanlig träningsvärk som jag sagt att jag trodde det var, så om de inte blir bättre tills imorgon får det blir lasarettet för att kolla vad det är för något. Kan vara någon typ av inflammation, så har masserat in voltaren och skit..

Precis kollat på andra avenyn och nu ska jag och nadia sätta på en film :) mysigt.

Tilda! Jag saknar redan dig och fler roliga dagar,kvällar och nätter ska de bli hos dig =)

PUSSS



Lördag

Då var det lördag igen, är det inte så sjukt jävla konstigt vad tiden går snabbt? Jag blir nästan rädd, eller nästan, jag blir rädd.
Sov hos Tilda inatt, otroligt mysigt faktiskt. Invigde första natten med henne i hennes nya lägenhet.. Vi ställde klockan på nio och vi låg kvar och pratade i den varma sängen en stund innan vi gick upp för att käka frukost, och dricka det goda kaffet jag gjorde ;) Efter det skulle Tilda sticka och sola och jag skulle träna med Hanna. Så jag cyklade hem, bytte om och hittade övningar vi kunde göra.
Vi tränade ett jävla bra tag, bröst, mage, rumpa och ben blev det idag och de gick superbra och var sjukt jävla kul. Haha, och hade inte gubben som körde sina egna små moves inne på gymmet som att stå på huvudet och brösta en medicinboll, självmordstankar så vet jag inte vad han höll på med. Hahahhaa.

Nu ligger jag hemma, mår inte alls bra idag faktiskt =/ Ont i magen ,mår illa och fryser som fan. Bara jag inte blir sjuk igen.
Ligger och tittar på bring it on, sjukt gammal, men så jävla bra.

Och, jag saknar tommyyyyy. längtar efter dig som fan.

/ KITTY

Hos tilda =)

Sitter här på tildas otroligt varma golv, not, och skriver lite.. Trevligt.
Vi är i hennes nya lägenhet, fan vad nice! Hon har precis flyttat och det är supermysigt här. De kommer bli jättefint när allt är klart verkligen och här kommer tillbringas många dagar och nätter med kebab, bullar och kaffe ;)
Kom hit vid halv fyra-tiden och vi har fikat, fixat lite här och käkat kebab. Superniiiiiiice.
Nu ska vi snart sova, och jag ska inviga första natten här med Tilda, kan de bli bättre?
Ska upp vid 9-tiden för hon ska sola och jag ska sticka och träna.. Trevligt värre.
Gud vad allt var nice o trevligt i detta inlägget. Hahaha!

Men men. Nu bor min pärla iallafall själv :) Kul. Du börjar bli vuxen gumman, heueheuheue

hej o svej lingonpastej

Lund var toppen!

Har absolut inget att klaga på idag. Lund var riktigt jävla bra! Fick ut massa utav det, och det slog besöket på Växjö polisutbildning med hästlängder. Är otroligt nöjd  =)

Dagen började med att vi tog tåget 05.55 från stationen, usch, det tog emot att stiga upp 05.00 imorse kan jag meddela. Men det var bara att gå upp, fixa iordning mig och cykla till stationen där Hampus väntade. Tåget gick som sagt kl. 05.55 och var framme vid 07.37. Sov hela vägen som tur var, skönt. Väl framme åkte vi med Ludwig, en lärare på utbildningen samt ansvarig för SMO-utbildningen, till revinge och då startade dagen. Vi började med en föreläsning om olika mål, sedan gick vi vidare till en annan föreläsning om genus och sånt, kvinnligt och sådär. Sen vandrade vi vidare igen, då till lite trafikolycks-övningar. Det var häftigt att se hur snabbt man jobbade med att få ut de "skadade" skådespelarna ur bilarna. Och hur man sammarbetade, detta är verkligen ett jobb för mig. Åh, vad jag längtar. Vi kollade på tre stycken trafikolyckor, sedan skulle vi på en föreläsning/lektion som man kallade "pang och bom". Med kemikalier och vad dem reagerar med osv, både teoretiskt och praktiskt då.. Men eleverna kom aldrig, haha. Så tyvärr fick inte se detta :/  Synd. Det hade varit intressant.
Det var dags för lunch och vi vandrade till matsalen där en god gulashsoppa väntade, med ett stooooort salladsbord. Ett stort plus! :D Efter maten skulle Ludwig, vi kan väl kalla honom våran handledare, till ett möte så vi fick följa med en kvinna till en övning. Först gick vi till fordonshallen där vi skulle förbereda med masker och liknande och sedan åkte vi till "olycksplatsen" då.. Det var ett rökfyllt hus som vi skulle in i, kallrök var det iofs, men fan vad häftigt. Vi tog på oss maskerna och följde med in när två tjejer skulle söka hela övervåningen på huset och se om där fanns några människor kvar. Vi fick titta i en sån "kamera" som kan se i röken genom, så vi såg hur de kröp omkring  på golvet och letade efter människor. Det var häftigt som fan, man såg verkligen ingenting..Efter detta kom Ludwig tillbaka och vi gick vidare till en övning som handlade om skum, hur man släcker en brand med skum. Konstigt nog lärde man sig en hel del trots att man inte visste bakgrunden till allt, =) Riktigt roligt. Mitt i allt kom såklart den värsta hagelskuren jag varit med om, det bara slog på kinderna och där stod man, blöt, kall, FRÖS SOM FAN OM FÖTTERNA och allt och skulle försöka ta in allt läraren sade. Men men..
Efter detta var det klart, vi gick till Ludwigs kontor och så blev han intervjuad.
Detta var över mina förväntningar. Visst, det var jobbigt och kallt, men så jääääävla bra. Tack tack tack! En massa hjälp till vårt projektarbete.


Hampus vid brandbilarna

Är karriären över för Coach Kitty?

Idag var det den beryktade fotbollsturneringen i kombihallen. Spännande va? Allt satte igång vid 10.00 men vi samlades redan 08.30. Vi skulle fixa med våra fina pannband och spraya håret rosa osv.. Vi blev riktigt snygga. Jag slapp dock den rosa färgen, jag menar, är jag grym eller är jag grym? Det gick inte så bra för oss idag tyvärr, så Peter Bengtsson sa till mig att min tränarkarriär skulle ta slut idag. Tack för den då. Tur att jag redan tjänat flera millar då.
Första matchen förlorade vi med 3-0. Not so good. Fast Michaelas mål var inne alltså, jävla domare. Och det visade sig att han inte skulle bli bättre, eller visa högre kvalitet än det. Dåligt alltså! I andra matchen blev det derby, vi gav oss an Aspero, eller var det Aspero som gav sig an oss? Jag tror på det andra alternativet, det låter bättre. :)
Matchen slutade 1-1.
Sedan spelade vi vår sista match som gällde om vi skulle komma sist eller näst sist. Motståndarna var Osbecksgymnasiet och självklart vann vi, snyggt var det också ;) 2-0. Gott tjejer. Näst sist - superbra placering! Haha. Nej, men det var bra.. Ni var duktiga =)




Jag och laget

Imorgon är det Lund som gäller :) Jag o Himpi ska till brandmansutbildningen i Revinge och det ska bli superkul. Ser verkligen fram emot det!
Projektarbetet är på god väg :)

Puss

Tittut



Tjena mina små slavar.

Sitter här, internet har precis börjat fungera efter många timmars tv-tittande =/
Men nu funkar det iallafall och jag sitter och snackar lite taktik om morgondagen. Som coach, är jag faktiskt riktigt nervös, haha.. Så löjlig jag är!

Så först blir det alltså fotbollsturnering, 09.00 börjas det i kombihallen! Efter detta beger jag mig in till stan för att gymma med Hanna :) Häääärligt. Mina muskler är dock sjukt möra, men det blir ju nya musklergrupper som ska få jobba och då jävlar.

Puss hej

Träning

Idag efter skolan blev det gym med Hanna :)
Det var hårt men faktiskt jävligt roligt idag. Vi körde armar och rygg och det känns. Är lite mör, men så fort man kommer igång på riktigt så lär det försvinna! Ska träna på onsdag igen, fan vad roligt det är och ska verkligen försöka komma igång på riktigt.. Köra regelbundet :)

Och efter gymmet åkte jag hem, och möttes då av mormor o morfar. Alltid lika trevligt =)

Funderar på att lägga mig i sängen och titta på det  sista avsnittet för veckan av andra avenyn! Det är ju så grymt bra.

Tjaaaaaaarå.


Coach Kitty

My name is Coach, Coach Kitty.
Där fick du allt till det Kitty, snygg inledning ;)

Idag ringde klockan 08.30, dags för skola, fotbollsträning. Eftersom jag är skadad så blev det att titta på när mina duktiga tjejer kämpade inför onsdagens fotbollsturnering i skolan. Laget är nu ihopsatt, jag vet hur vi ska spela och vilka som ska slå frisparkar etc.. Spännande va?
Vi kommer vara hur snygga som helst, svarta kläder från topp till tå, vitt pannband med valfri skrift och självklart rosa hår ;) Grrr. Kan det bli snyggare?

Idag blev jag också erbjuden proffskontrakt med Astrio, de erbjöd en miljon i månaden, vet inte om jag ska ta det dock. Får se..

Nu ska jag käka upp, sedan sticka och gymma med Hanna..
Ses suckers.


Låt mig presentera Michaela, lagets stjärna och mig själv, Coach Kitty.
Såhär säger Michaela till Kvällsposten; "Jag är otroligt laddad. Nu kör vi tjejer!"
Vad betyder då dessa ord? Kom till Kombihallen på onsdag, vid 09.00-tiden.
Då visar vi hur fotboll skall spelas.

PARTEEEEY!

Ikväll är det party med min egna partyprinsessa, MOAAAA! :D

Här är en söt bild på oss..


Ska bli niiiiiiiiiiice. partey partey

det är såna som du som får mig att vilja slå sönder någon.

Okej, nu ska jag berätta och verkligen inte försöka bli för upprörd.

Jag skulle åka med bussen till min far kl. 19.40. Busschaffisen kom till bussen för att öppna den 19.30. Så jag hoppade in direkt och satte mig tillrätta långt fram, (vid de platserna där man ofta ställer sin packning, skitbra plats i början av bussen). Så efter 2-3 minuter kom det två utlänska killar och frågade när bussen gick och om den gick till falkenberg. Busschaffören sade att den gick om ungefär 10 minuter och att den gick till falkenberg. Så killarna hoppar på och sätter sig två säten bakom mig. Jag sitter och kikar film på datorn och bryr mig inte mer om det. Sedan kommer det in en ganska ovårdad man, han pratade skånska och är på väg att sätta sig bakom mig, emellan mig och de killarna två säten bak. Han luktade väl lite alkohol men inget man lade märke till. Precis innan mannen ska sätta sig ned så säger de en av de två utlänska killarna ba: Ursäkta? Men vart ska du hoppa av? mannen svarar att han ska hoppa av i slöinge. och killen säger: ska du sitta framför mig ända till slöinge? mannen svarar: Vadå, luktar jag rök? Det är isåfall inte meningen. Killen säger: Du ska fan inte sitta där.. Fattar du. Så mannen fortsätter fråga vad felet är, luktar jag rök säger han? Men killen svarar inte utan dom går bak och sätter sig och mannen slår sig ned bakom mig. Han frågar mig och han luktar rök och jag svarar: Nej , absolut inte. Så åker vi lite och jag ångrar mig nästan att jag inte frågade vad fan felet var när killen började jiddra med mannen bakom mig. Men tro mig, jag tog min chans senare.
Efter ett tag hör jag hur killarna där bak sitter och håller på att apa sig med mannen och mannen går till dem och frågar vad det är för fel, han är inte uppkäftig eller något en enda gång utan han vill bara att dom slutar hålla på och ropa på honom osv.. När de pratat klart kommer han tillbaka till sin plats och bara 3 minuter efter det kommer killen fram och ska börja käfta med mannen. Där gick fan gränsen för mig. Jag får ett seriöst utbrott på killen och frågar: Alltså. Vad är problemet? Vem fan är du som kommer och säger att han inte får sitta här eller där? Om du sitter där bak så sitter han här fram. Du har fan ingen anledning till att hålla på så som du gör. Han tittar på mig med en mordisk blick och utbrister: Vet du vem jag är eller? Herregud........... Va det de bästa du kunde komma på, jävla idiot............. Så jag svarar: Nej, jag vet inte vem du är och ska jag vara helt ärlig så vill jag inte veta det heller. Han fortsätter vara uppkäftig och jag försöker få honom att förstå att om han bara går bak och sätter sig så blir det bra. Busschaffisen bryter in och säger: Hör du inte vad tjejen säger? Gå och sätt dig där bak. Han går bak och han sitter bara två säten bak från utgången där bak och när jag ska hoppa av så går jag bakåt som vanligt. När jag står och väntar på att dörren ska öppnas så jag kan hoppa av så frågar killen: Ursäkta men har du inget bättre för dig i ditt liv än att försvara folk? hahahaha jag skrattar inombords ditt jävla cp. jag svarar bara: har du inget bättre för dig i ditt liv än att bråka med folk utan anledning? Vet du vad? Nu tycker jag att du åker tillbaka till falkenberg och stannar kvar där. Tack, Hejdå. Sen hoppar jag av och mina fingrar kliar så arg jag är . Helt seriöst. Hur fan kan bete sig sådär mot en annan helt oskyldig människa? Be honom försvinna och börja kaxa. Nej, vad fan är det för fel på folk.? Undra om han var stolt över sig själv, den idioten.




...


Här är jag efter ett träningspass med min fina, röda rosett. Den vann jag
på en body-buildertävling. Första pris! :)

Växjö

PA-arbete  åker 08.05-21.45  kommer hem ungefär.

Nationellt prov i svenska B

Idag var det nationellt prov ja, skojigt. Det var faktiskt kul, tro det eller ej. jag älskar att prata och skriva och det är två saker jag faktiskt är bra på, så det gick bra idag också :D massa egna åsikter och analysering och funderingar, skoj.
satt från 08.15 till 11.15 ungefär. Så tre timmar utnyttjades iallafall..
Sitter och pratar lite på msn, och tittar på Halmstad TV. Gud vilket liv. Just nu är det Asta Larsson som berättar en liten "saga", haha vad fan är det för mening? söt är hon iallafall ;p

Imorgon bär det av till växjö, polishögskolan, ska bli nice! projektarbetet ska sättas igång på allvar.
snart är det studenten, ooo pirrar i magen hela tiden då jag tänker på det. studentmössa och grejer är beställda :) 1400 kr slutade det på.. herregud. men man ska fan ha det finaste när man tar studenten , ;p

tjaråååee

Tisdag

Idag var det fruktade naturkunskap B-provet. Hemskt! Pratade med läraren innan och han berättade att G-gränsen. Han sa att den låg på ca. 25 poäng. Jag tror helt seriöst att jag MAX fick 5 poäng. jag återkommer med detta oehört roliga resultat.
Nu sitter jag och har masskonversation med hampus, deeas, deniz o min käre broder. det är ju jätteskojigt.

Pusshej lingonpastej

Plugg

Oj oj oj. Detta bådar inte gott. Imorgon har vi naturkunskap B - prov och vet ni vad? Jag kan inte ett skit. Vår lärare är världens segaste människa och jag fattar inte hur han kunde bli lärare, helsjukt. Så nu ska jag väl gå ned och dricka upp mitt kaffe, ha på The Hills på MTV i bakgrunden och läsa lite i boken och vänta tills Miami Inc börjar kl. 19.00.

Tjarå.

En gammal bild, lite halvrolig, haha

Bilder från lördag






Tack för en supertrevlig kväll!

Ny frisyr



Vad tycks? :D Efter lite klagomål på att jag inte lagt upp bild så kommer här nu en bild :)

.

Var på träningen igår i Haverdal, pratade med Susanne (min tränare) och hon tyckte allt lät konstigt med det läkaren sagt. Hon ska kontakta landslagets förre läkare så jag ska få en tid hos honom. Tack. Jag tänker då fan inte ge mig.
Just nu lever hoppet iallafall, jag vet inte vad jag gör om jag får ett riktigt besked som säger att jag aldrig mer kommer kunna spela fotboll.. Vad gör man? En sak som man verkligen älskar, en sak som gör att man orkar gå till skolan, en sak som man gör allt för; Min fotboll. Om det inte finns något man verkligen brinner för så förstår man nog inte heller hur mycket detta betyder för mig. Men mina lagkamrater, min familj och vänner vet. Jag älskar min fotboll!   Och även om jag aldrig mer kommer kunna spela så kommer jag alltid älska fotboll, jag kommer komma ned på era matcher, era träningar och kolla. Usch. Trodde aldrig jag skulle säga sådär. Trodde aldrig det skulle hända mig. Men som sagt, jag lever på hoppet!


Jag står nu just nu inför ett av mitt livs största beslut..

Hej.

Som jag har berättat var jag på en magnetröntgen förra veckan för knäet och idag hade jag återbesök hos min ortoped på ortopedkliniken i halmstad. Eftersom min sjukgymnast, som förövrigt är väldigt duktig och som jag har ett enormt förtroede för, sa till mig att mitt knäe är det ingen fara med, jag hade fått en smäll och knäet hade varit på väg att hoppa ur led men hade som tur var hoppat tillbaka igen så jag hade bara fått ett litet öppet sår inne i knäet som skulle vara borta efter 3 månaders rehab. Efter knäet vridit sig hade jag knappt något hopp kvar, när jag kom in till akuten sade dem att det var minisken och att spela med en skadad minisk kunde jag tydligen glömma. Jag fick sedan ett annat besked av min ortoped då han känt lite på knäet, vridit och haft sig och han trodde då att det var korsbandet. Jag skulle få en tid på magnetröntgen en tid efter detta, men de tog längre tid än väntat. Så iallafall, jag började ju träna rehab hos min sjukgymnast och knäet blev bara bättre och bättre, hoppet levde liksom. Hon hade ju sagt till mig att bara jag tränar här nu i tre månader så kommer jag vara tillbaka till nästa säsong. Det var nästan så att hon dumförklarade min ortoped som gav mig beskedet om en korsbandskada. "Nej Kitty, ingenting är av. Ingen fara, oroa dig inte för det. Jag undrar faktiskt vad det var för läkare du hade." Det var som om hon menade att vad fan var det för jävla läkare du hade som ger dig ett sånt besked. Och jag lyssnade ju såklart på henne, hon var den enda jag faktiskt hade förtroende för då. Och det hon sade lät rimligt. men okej, alla kan ha fel. och det visade sig att hon hade det...

Idag kom jag tidigt till ortopeden, jag hade inte varit orolig alls. Min sjukgymnast hade ju rätt, det var liksom ingen fara. Jag satt och väntade i 15 minuter på min tur, en sköterska kom och hämtade mig och visade mig till Jan Axelsson´s rum.. Jag satt där i 10 minuter och sen kom han. Vi började titta på mina röntgenbilder tillsammans och han berättade vad allt var på bilden och visade hela knäet. Han visade minisken och det var en liten fraktur på den, men ingen fara än så länge iallafall, och sen var det någon liten fraktur på något annat ställe också, men inte heller någon fara nu. Sen börjar han visa korsbanden, börjar med det bakre och visar hur det såg ut, sen går han till det främre och säger: "Och ja. här ska det finnas ett korsband, men det finns inget. " Där fanns inget. Jag vet inte vad jag tänkte just då. Jag ställde tusen frågor i rad kändes det som och han lugnade ned mig och sa att "vi kommer dit, vi kommer dit , vänta. " Vänta? Jag har väntat på detta svaret i månader och du ber mig vänta? Ååå, jag var så jävla arg, ledsen och allt på en och samma gång just då. Han ber mig lägga mig på britsen och han vänder o vrider på knäet, det är ovanligt stabilt säger han. Och jag berättade att jag tränat rehab nu sen jag var hos honom sist, tre gånger i veckan. Det har gått oehört snabbt framåt. Han började berätta mer och jag frågade om mina möjligheter och när jag kunde vara tillbaka igen.. Tillbaka säger han och kollar på mig? Ja? Du, du kommer nog inte tillbaka. Hade jag varit du skulle jag inte spelat igen. Han sa att jag skulle sluta spela fotboll? JAG? Fotboll är fan jag, det är hela mitt liv, jag älskar fotboll. Det känns förjävligt. Jag hade gråten i halsen hela tiden men jag lovade mig själv att inte gråta.. Han berättar att det inte heller är lönt att operera, då mitt knäe är såpass stabilt ändå och att de inte skulle hjälpa med någon operation. Och även om jag skulle vilja operera så skulle jag behöva heta Henke Larsson för att få det genomfört. Dom gör inte det annars sa han.. Jag frågar om det finns någon annan chans att jag skulle kunna få spela fotboll igen och han bara skakar på huvudet och säger att det inte finns någon möjlighet, inte i hans ögon. Han kollade på mig och frågade: "Kommer du spela fotboll igen så kommer du ha knäeproblem resten av ditt liv och du kommer märka av de när du är 40 år.. Och om du väljer att inte spela kommer du kunna klara av vardagen bra" JAG LEVER FÖR I HELVETE NU! Jag vill spela fotboll, jag tänker spela fotboll. Jag tänker fan inte ge mig. Han berättade att det finns tjejer och killar som spelar fotboll med ett korsband som är av och att de klarar det bra, jag ska fan bli en av dem. Grejen är; Jag opererar hellre och KANSKE kommer tillbaka till fotbollen, än att inte operera alls och skita i att spela fotboll och klara av vardagen normalt. Jag riskerar en operation, 6 månaders rehab och sen se om jag kan komma tillbaka än att skita i det och inte kunna spela igen. Det är ju vilket som liksom? Antigen blir det bra eller så blir det likadant som om jag inte skulle operera. JAg ska fan kolla upp detta. Tänker inte ge mig så jävla lätt.

Så just nu står jag inför ett ganska tufft beslut. Och fyfan vad jag mår dåligt över det. :( Jag får det att låta som värsta grejen, kanske inte för er. Men för mig. Det är det värsta som kan hända.

KNÄEHELVETE!!!


Blondie and Brownie





Thailand

En resa till detta varma land hade inte suttit fel nu alltså. Fan vad jag vill dit. Var där en gång när jag var 6 år, men allt var så annorlunda då har jag hört, kommer inte ihåg hur resan var så nu vill jag gärna dit igen :) Pratade med pappa om det innan, och han verkar positiv. Det resmål som jag är sugen på är Patong, de låter helt underbart och har hittat ett superfint hotell. Är riktigt sugen så ska försöka övertala pappa att åka in till stan i helgen eller något och boka resa, så man får det gjort! :)
Solen och värmen i 2 veckor, kan det bli bättre?


Så härligt det ser ut!

Ki Box & Ki Yoga

Vad är det där för något egentligen? Tycker iallafall det lät sjukt spännande. Så på onsdag kl. 18.15 är det drop in på Ki Box och slår man upp det på nätet kan man läsa detta;

"Ki box är effektiv träning utifrån slagtekniker med handskar och handmitzar. En blandning av rak, kraftfull jympa på medelnivå ? och tuff, rolig kampsportsträning. Passet inleds med genomgång av grundtekniker. Sedan följer uppvärmning med inslag av kampsportstekniker och rörlighetsövningar inspirerade av Qigong och kampsport. Därefter ett styrkeparti och sedan det långa konditionsavsnittet där vi utifrån enkla tekniker och kombinationer jobbar två och två med handskar och handmitzar. Passet avslutas med Qigong och meditation. Ki box är kraft, fokus och positiv attityd. Kampsport och jympa med ?glimten i ögat?, på samma gång. Ki box finns på två nivåer Ki box 1 och Ki box 2. Kallas passet enbart Ki box så ligger det i huvudsak på nivå 1. Ki box 1, här börjar du. Träningen är enkel, rejäl, svettig och vi jobbar med utvalda grundtekniker. Instruktionerna är grundläggande."

Och slår man då upp Ki Yoga så får man upp det här;

"Med enkla, säkra och trygga övningar för andning, rörlighet, balans och styrka har vi velat skapa ett lugnt och meditativt pass. En upplevelse där prestationskraven uteblir och närvaro och stillhet infinner sig. Med övningar som i ett lugnt tempo leder fram till förbättrad koncentration, ökad medvetenhet och inre ro. Ki yoga är vår egen form baserad på yogans klassiska grunder. Ki yoga är ett lugnt, meditativt pass för dig som vill stanna upp, känna inåt, reflektera och bara vara. Du behöver inte ha tränat yoga innan. "

Det låter ju helt underbart! Ser verkligen fram emot det, så på torsdag kl. 19.15 är det bokat! :)
Ska komma igång med träningen nu på riktigt tänkte jag. På torsdag kl. 14.20 ska jag vara på ortopedkliniken och träffa min läkare och få besked om vad magnetröntgen visade.. Ska bli skönt! Så sen får jag se vad mitt knäe orkar göra och vad jag vågar utsätta det för. Är sugen på vanlig gympa och dans och så vidare. Har ej vågat ännu bara...

Tjarå..

Förbannad!

Kan folk inte bara hålla reda på sitt och ditt? Detta är mitt, det är ditt ,okej? Tydligen inte. I lördags blev jag bestulen på min mobil, som tur var ringde jag pappa och han kunde spärra simkortet ganska omgående. Ringde även till tre idag och spärrade själva telefonen. Hade du kul med den nu tycker du? Idiotjävel. Gjorde även en anmälan till polisen, så nu är allt klart. Ett nytt simkort är på väg och ska kolla om min hemförsäkring täcker att jag får ut en ny mobil. Får fan hoppas på detta! Usch. Kvällen i lördags blev iallafall förstörd - det är en sak som är säker.




T <3


Min dröm inatt

Hahaha, jag bara måste berätta om min sjuka dröm inatt. Kommer inte ihåg allt, men en del.

Det började med att jag, min syster, gunnar (en trogen supporter till HIK) och lite annat folk var hemma hos oss.. Jag var borta en stund och när jag kom tillbaka hade min syster piercat sig i vänstra kinden :O jag blev riktigt jävla förvånad och skrek högt och frågade vem fan som gjort sådär. Det visade sig vara Gunnar som hade piercat henne, hahhaha. Jag frågade vad fan han höll på med och han ba: "Men man måste ju vara 16, det är hon." Ja ba; "Gunnar lilla, hon är 13!!!!!!!!!"
Han låtsades inte höra, hahaha. Sen skulle han pierca henne mer tydligen men jag försökte få Nadia att inse att det ser förjävligt ut, men hon ville gärna och på något konstigt sätt så lyckades han pierca henne med tre piercingar på längden i Nadias högra kind. Det slutade med att jag jagade Gunnar genom hela vår trädgård, och när jag inte fick tag på honom skrek jag: "Men OJ Gunnar, vad snabb du är då" - helt ironiskt. Haha. På något konstigt sätt hade jag sedan också fått en piercing, i min högra kind :S Hur fan den kom dit vet jag inte.... Men Nadia tog iallafall ut sina piercingar sedan, som tur var ;p Mamma var fly förbannad på henne, hahaha.

Efter denna sjuka dröm fortsatte allt utomlands, eller ja, det var utomlands, fast det var utanför min mammas nya hus i stan, där vid parkeringen. Där var en fet pool och massa turkar sprang omkring där och ville bjuda på dricka osv. Jag vet inte varför, men jag hade med min plånbok ned i poolen och bad mamma springa och lämna den bland mina saker vid min solstol men turken sa att han kunde göra det.. Men mamma gjorde det själv, tur det kanske haha, och när hon lagt plånboken där tog hon en lång flagga som stod i vattnet och mosade ned min plånbok bland mina grejer så ingen skulle kunna se den, haha. Och så hörde jag bara turken stå bakom mig och muttra några arga ord, antagligen mot min mor, hahaha.

Jag drömde något till.. Om fotboll. Kommer bara inte ihåg vad det var just nu. Har lite bilder av vad jag drömde, men kan inte sätta ihop det till en dröm.. Återkommer om jag kommer på ;P Haha. Antar att den var lika sjuk som de andra.

Tjarå!

RSS 2.0