Ont, det gör ont.

It's over. Fråga inte mer, jag orkar inte just nu. Den starka Kitty, hon finns inte längre! Hon är iallafall djupt nergrävd i massa känslor och tränger inte igenom överhuvudtaget just nu.

Jag trodde aldrig detta. ='/


Ett inlägg!

Hallå allihopa. eller.. allihopa och allihopa. jag vet inte ens vilka som läser min blogg längre så om du läser den så skriv en liten kommentar , bara så jag vet om det är lönt att fortsätta blogga ;p

Nu är jag brunett, det känns hur bra som helst! Färgade det igår, men de blev lite för mesigt brunt så idag efter jobbet körde jag inom Maxi och köpte en ny mörkare färg, blev fint faktiskt :)
Jobbade ju som sagt idag, vi är fortfarande i den där jävla källaren, varmt och kvavt som fan där inne, men eftersom vi spärrmålar så får vi 20 kr extra i timmen , och det är ju inte fy skam eller hur?

Imorgon är nog sista dagen på jobbet på ett tag, det finns inte mer att göra :( Kan det inte brinna någonstans, eller kan inte någon få för sig att bygga ett helt palats så vi har något att göra? Byggstäd ska ju tydligen inte vara det roligaste som finns, hahaha, men det är jobb! Och jag vill ha jobb.
Jag söker massa annat nu, för målet är ju ett ha ett heltidsjobb inom en mycket snar framtid så jag kan flytta hemifrån till en fin lägenhet. Jag vill, jag vill. Sen vill jag skaffa vovve med, ras har jag inte bestämt, men en vovve blir det. Med all säkerhet!

Imorgon fyller syrran år :) 14 bast, jesus vad tiden går snabbt! Man blir nästan lite rädd..
På Onsdag blir det party, lill-lördag vettu! Blir säkert skoj.


Här kommer en liten bild på håret, man ser inte för mycket men ska jag vara ärlig så har jag inte duschat efter jobbet och jag har full med vit färg i ansiktet :$



xxx , Kitty

Ingen rubrik.

Jag är tom, helt jävla tom. Finns inga ord för hur ont det gör, jag funderar på att skita i allt. Sticka härifrån och aldrig mer synas till. Jag räcker inte till, jag når inte upp till din nivå. Jag orkar inte låtsas längre, det är inte bra.






Jag hatar mig själv!


Sjuker.

Hallå hallå.
Det var ju ett bra tag sedan man skrev här.. Jag har ju som sagt fått jobb men som jag dessvärre är sjuk ifrån idag, imorgon och antagligen på fredag med. =/ Men detta är min tredje vecka och jag trivs hur bra som helst! Ingen pina alls att gå till jobbet utan det är bara kul.
Pappa har fixat min bil också, min söta lilla saab, och jag har även fixat rosa tärningar till den, en wonderbaum samt cd-spelare. Så härligt! Det tråkiga och negativa med bilen är faktiskt att den bara har 4 växlar, de känns så fel när man gasar upp och man vill gärna lägga i den 5e växeln men icke ;p

Chrille har också legat hemma denna veckan, hela veckan hittils dock, men ska jobba imorgon. Skönt att komma in i det igen :)

Kollade när Sverige vann över Malta innan, med nöd och näppe. För fan Sverige?! Det är ett lag vi ska utklassa spelmässigt, att de inte görs 4-5 mål är ju faktiskt förlåtligt, men att spela så urusulet i ett VM-kval och vinna med 1-0 efter ett turmål, det är fan illa. Ryck upp er!

Vad händer i helgen för er? Ska ni ut och festa? Stanna hemma och kolla film? Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, och det beror ju på vad pojken bestämmer sig för också..

Nä, nu ska jag kila från datorn. eller, iallafall stänga ned bloggen för dagen. en liten uppdatering iaf :) alltid kul.

Hej o svej!

Hahahhahahahahahahahhahahahahahhahahah



behöver jag säga mer än MOHAMED=?!=!=!=!==!?!?!??!

RSS 2.0