Taggad!

Nu tror jag att jag har bestämt motiv till min tatuering. Är fortfarande lite osäker, jag kommer säkert ändra som vanligt :) Men tycker den jag ska göra nu är sjukt söt.
Jag har också bestämt mig för att jag verkligen vill pierca mig i tungan. Så det blir det nog också :) Så jävla snyggt.

Snart ska jag gå ned för att fixa till mig och sedan blir det stan, plugga teori.. duktig värre!

Kolla vilka fina blommor jag fick av sötaste i lördags :)



Längtar efter dig.

Tatuering?!

Jag är så sjukt sugen på att gadda mig igen. Det var ju ett tag sedan sist, var i Maj i Danmark. Jag funderar nu på lite olika saker jag skulle vilja ha. Bilder, texter och figurer(?) Pappa är med sugen som tur är , så förhoppningsvis så blir det snart av! Jag har tydligen fått för mig att jag ska gadda så gott som hela kroppen innan jag dör. Rolig tanke! Tänk och ligga där på hemmet, 85 år gammal, full med tatueringar över hela kroppen. Tänk vilka minnen! Haha.
Under sommaren jobbade jag på ett ålderdomshem och där fanns en kvinna som hade tatueringar över hela kroppen, dock i religös mening, men det var ändå tatueringar.
Jag har också funderingar på att pierca tungan, det är ju bara sååå snyggt! Jag får se helt enkelt. Mamma och pappa skulle nog inte hoppat av glädje om jag berättade det, haha.
Ni som är sugna på tatuering eller piercing, så säg till! Pappa och jag ska förhoppningsvis snart boka tid och ska försöka göra det innan året är slut. Vilka är på? :D



Den funderar man ju på ;)

I'm back!

Yes. Eller ja, jag ska försöka iallafall.
Igår påpekade både Hanna, Jönne och Alex att min blogg inte är speciellt aktiv. Och nej, det har den inte varit. Men här kommer jag igen.
Fick också klagomål på att jag skrev om EN bok jag läst som jag tyckte om, hahaha, förlåt mig tjejer. Ska absolut inte skriva om fler böcker ;)

Igår var vi några flickor som kollade på A-lagsmatchen på Tranevall, spännande.. Med mycket målchanser och två straffar slutade matchen 4-4.

Vår serie är nu slut med, tog slut i lördags efter en förlust mot serievinnarna Laholm. Kan bara säga massa grattis, eller vad säger du Hanna? hahaha. Ska bli spännande att se hur alla kommer göra inför nästa år, med lag och sådär. Vilka tränare som kommer tillsättas posten osv.
 
I lördags kväll var jönne och larsson hos mig, vi åt god mat o spelade massa tvspel ;D Sen kom även Alex, mycket trevligt.. Kvällen fortsatte i stan för att sedan ta bussen hem igen 02.40 och somna gott :D

Idag fyller Nadia 13 år, kan inte fatta det ;D Känns som om det var igår hon var 8 år och världens sötaste lilla unge. Men man växer och det är la tur det! Grattis på födelsedagen syster <3 Jag älskar dig.



Gårdagen

Ja, gårdagen var riktigt rolig! Först var det fest hos Anna, jag och alex tog bussen dit vid 18.05, så vi var där halv sju ungefär. Då blev det först mat på MC och sen gick vi vidare till Anna där vi gjorde oss iordning inför kvällens bravader :D Det hela slutade i en riktigt trevlig kväll hos Anna, med drickande, sällskapsspelande, singstar-sjungande och biljardspelande!
Sen blev det en rolig danskväll på valentine tillsammans med Tilda :) Saknat det. Shaka ass med dig är alltid kul..

Nyss sett filmen, flyga drake :) Riktigt bra. Tycker massa om den.

Puss hej!

Flyttat = Inget internet.

Hallå gott folk!

Inte varit speciellt aktiv här och jag får skylla på att vi inte har internet hemma ännu, de lär komma om 1½ vecka eller något.. Då ska jag uppdatera er på allt nytt :)

På fredag är det fest med Moatoa som gäller :D Fan vad vi ska shaka ass, och vet du? Jag vet vad jag ska ha på mig ;) Det du! haha..

Skola imorrn, börjar 10 och slutar 13.. så skönt! Sen är det fest :D


PUSSSSSSS!

RSS 2.0