Besviken .

Spelade match igår , borta mot Tofta. Kändes inge bra alls och vi spelade inte som vi brukar.. Första seriematch-förlusten på 19 matcher. Det känns tuffare att förlora efter det gått så bra en längre tid..
Nu är det iallafall helg och jag tänkte bara göra det jag vill i helgen eftersom vi inte har match., så snart ska jag ta mig till Eurostop och kolla lite :)
Puss


Snart uppdaterar jag mig !

Det var fan på tiden.. Nu är min 3Gs så jäkla sliten och raddig. Högtalaren skorrar, ljudknapparna på sidan är sönder, den håller på att dela på sig, den har svårt att hitta nät.. Ja, det är inte mycket som fungerar.
Så idag ringde jag 3:s kundtjänst för att fixa en ny.. Blev en vit iphone 4S , KANON! Så jäkla efterlängtat..
Den kommer inom 4 arbetsdagar.

Puss


Bortapremiär mot Valinge.

Bortapremiären var ett faktum i lördags. Kl 16 stod vi uppställda på den gröna mattan i Valinge.
Efter 90minuter kunde vi konstatera att vi vunnit med 2-1. MAN TACKAR! Oerhört skön vinst, kändes nästan som vi vunnit serien. Nu är ALLA poäng viktiga, kämparinsats i lördags tjejer. FYFAN! Magiskt..

Sen vart det lite utgång på det, eller ja, jag och hanna satt på bulls och chillade lite :) Mysigt!

Och igår var det valborg, och det blev såklart oerhört kul som vanligt med min bästis. SÅ glad att hon finns, det är sjukt .
Vi drack sangria (glögg....) , vin, öl och grillade.. Eller ja , stekte ;)

Har förresten fått nytt jobb också, ni anar inte hur glad jag är. Sökte ett sommarjobb på 4 veckor för ett tag sedan. Men istället för att få sommarjobbet så ringer dom mig och erbjuder mig FAST jobb istället. Händer det? Köp en lott för fan!
Är så jäkla glad ..

Puss på er !

RSS 2.0