När ingenting blir som man vill...

Rubriken säger allt...

Var hos Anna igår, jag och alex. Det blev en jättemysig och trevlig kväll. Vi åt enchiladas med god sallad som tog en timme för alex att göra ;) Hon är så söt, ger alltid 100% i såna meningslösa grejer ;) Salladen blev fin iaf. Haha.
Sen kollade vi på så ska det låta, medans jag ville kolla på Lets Dance, men jag fick iallafall se när Morgan dansade. Han är ju grym. Niklas är också sjukt bra och det är dem jag hejar på! Heja heja. Mellan tv-programmen gick jag och vägde mig och den visade 2 kg mindre ;D Hihi, fattar ni vad skönt.

Alex tog bussen hem vid 22.55 och jag stannade hos Anna en stund till sen skulle jag dra mig hemåt. Träffade Hanna och Moa på stan och då var jag fast ;p Det blev en nykter danskväll. Först gick vi till asian och sedan vidare till Valentine. Fan vad nice att inte behöva betala gaderob, haha. Nu har vi perfekta gömstället ;D

Ska kila ned till stan med Nadia och hennes kompis nu.

Hejhej

Det är något med fina pojkar och gitarrer



Pojken till höger - du är bra.

Cocktails


Jag älskar faktiskt bokrea! Fastän jag inte läser ofta så älskar jag att ha massa böcker och att gå och titta i böcker. Denna inhandlades idag! Nu ska här blandas drinkar.


Detta kan vara jag efter lite övning ;) Är det inte coolt som fan?

Skola, slutar alldeles strax

körlektionen imorse gick bra. halkan är bokad och jag måste ta tag i teorin. okej nu jävlar.
sitter i skolan och har idrottspsykologi just nu, eller ja, vi gör ingenting ;p så jag tänkte att jag skriver ett litet inlägg!
Slutar om 5 min...
Moe ringde nyss och jag ska in till staden och ta en mysfika med min mysflicka :) hihi.

jag hoppas fortfarande på ikväll :/

Fredag

Fredagen idag innebär körlektion 09.30-10.20, sedan har jag skola 11.30-12.30. Sjukt ansträngande.
Sitter här med flour i munnen och måste snart kila!



Jag önskar o hoppas på ett fint besök ikväll :$


Majs

Så många gånger jag har hört ordet Majs idag har jag ALDRIG hört. Det är helt galet :o Vi hade geografi och halva lektionen gick åt till att prata om majs. Jag fattar inte riktigt sambandet. Majs majs majs majs Majs majs majs majs Majs majs majs majs Majs majs majs majs Majs majs majs majs. Och med den smålänska dialekten, det var sött! hahaha. Detta var alltså itne våran geografilärare utan någon från högskolan som undervisade där. De skulle tydligen utbyta kunskaper. Roligt för dem. Visste ni att majs finns i typ allt vi äter och använder? Tandkräm, tidningar, smink tex. Det är sjukt.. I en amerikansk butik med ca. 46.000 varor så innehåller hela 20% av dessa majs :o Stört

Åker med till haverdal idag och kollar när mina tjejer tränar. =) När jag kommer hem väntar broccolilåda igen. Gott!
inget skit hjälper mot mitt knäe ska ni veta =( Stackars mig..

Tjaaadå!



Godmorgon

Hallå allihopa!
Har ni sovit gott? Själv har jag haft ont i knäet hela dagen igår, samt hela kvällen och natten :| Råkade nog proppa i mig lite mycket värktabletter igår. Jag var yr, groggy och mådde riktigt illa en bit in på natten då jag tagit mina sista tabletter. Tommy fick agera lite läkare och det löste sig tillslut. Han är så söt. Vägrade gå och lägga sig innan han visste att jag var ok, så vi pratade på msn och sms till långt in på natten. Han är fin.
Idag har jag fortfarande lika ont och jag vet att alla värktabletter är förgäves, jag tog en riktigt stark tablett igår och en timme efter jag tagit den kommer jag ned till mamma och frågar: "När ska värktabletten börja hjälpa?" - "Har den inte gjort det?!!! Efter 30 min ungefär."
Det hade den inte gjort och den var ändå riktigt stark. Fattar inte det. Idag är mitt knäe ...(eller... vilket knäe? det är ju som en jävla fotboll). Det är alltså sjukt stort, typ dubbelt så stort som mitt högra knäe. Skulle tränat fys idag ju med mina tjejer i Haverdalshallen =/ Får åka med och titta på istället.

Jag skippade fotbollen i skolan idag, hade ändå inte kunnat vara med och träna rehab. Så jag mejlade Mats och jag hoppas inte han blev allför arg ;p Man vet aldrig vad han reagerar på. Så nu börjar jag 10.15 och ska cykla hemifrån 09.45 :) Får hoppas att det går bra för knäet förresten. Att cykla alltså.

Imorgon är det fredag igen. Jag älskar helg, fast.. Jag kan aldrig riktigt njuta, tänker bara på massa äckligt skolarbete som ska vara gjort till nästa vecka. Fy för det. Natur B-provet är iallafall flyttat en vecka framåt och det är skönt.
När får vi studiebidraget gott folk? Imorgon?


Jag hoppas att vi kan träffas snart. Du är det finaste jag vet.


Här har ni honom...


Han är det finaste som finns. Och vad jag tycker om honom!
<3

Onsdag

Hej gott folk!
Onsdagen är kommen och nu är det endast en halv skolvecka kvar. Man räknar redan ner dagarna till studenten, och idag är det endast 106 dagar. Okej, det låter jättemycket men tänk då på hur länge vi gått i skolan, drygt 13 år och 13 år är 4745 dagar om man inte räknar bort skottåren var fjärde år. Tänk då, endast 106 av 4745 dagar kvar. Det är ju sjukt! Och det ska bli så underbart skönt. Komma bort från studierna för ett tag. Bara göra det man verkligen vill och jag ska inte bli någon soffpotatis som sitter där arbetslös dagarna i ända och inte gör ett skit. Nej, jag ska bli en duktig student ;D
Annars vägrar jag ens ta studenten........

Idrott idag på morgonen, blev inte fyspasset jag hade hoppats på utan Peter hade ändrat i schemat så vi körde lite bollsporter. Knäe-helvete. Självklart vrider jag det............ igen. AJ vad ont jag har nu. Så in i helvete!
"Kitty... Du har gått ned lite i vikt va? :O" JAAAAAAA! Superglad! Haha löjlig jag är ;p
Efter idrotten blev det mat, spaghetti och köttfärssås. Jag ratade dock spaghettin och körde hårt på riurvna morötter, sallad, majs och lite köttfärssås till det. Blev faktiskt gott och jag blev mätt :) Vilken tur va?! Haha.
Ikväll ska jag laga broccolilåda. Den är en av mina personliga favoriter.
Sedan hade vi också natur, jättekul.. Han vet fan inte ens vad han själv pratar om =(

Idag ska jag nog fixa lite i min walk in closet tror jag. Avundsjuka? <3
Haha!

HEJ

Förresten, vill du titta hur länge just DU har kvar till studenten? Inte alla som tar den 12 kanske :) Kolla här:
http://www.studenten09.se/?d=12

Mina fina vän

Moa Byrsell <3

Jag säger såhär.
Alla borde ha en vän som Moa. Du är helt jävla störd, konstig och skadad men ändå är du min bästis <3 Vi har inte samma intressen, inte samma killsmak (oftast inte iallafall), inte samma musiksmak, inte samma klädstil och vi har inga gemensamma vänner. Men vet ni vad? Vi går så bra ihop och har alltid kul. Vet man att man ska ha en kväll med Moa blir den alltid lyckad. Antigen blir det feteparty, och det är liksom kul fastän det kanske bara är vi två, eller så busar vi, eller så dricker vi kaffe och äter bär med grädde. Det blir liksom aldrig fel.
Jag är så glad över att jag bjöd in Moa till den där festen hemma hos mig, mitt i sommaren, allt var så jävla bra, livet lekte och vi började prata. Vi pratade väldigt mycket efter den festen och sen började vi umgås. Tack Moa, för att du är en så jävla bra vän. Du vet nog allt om mig, <3 Och du är så himla fin vännen. Och glöm aldrig; Det är något magiskt och oslagbart med oss och vin.

Jag älskar dig!


En av de första bilderna på oss tillsammans. Galet magiskt!

Sasha - If you Believe



Detta kan vara den finaste låten jag någonsin hört.

Världens finaste...

Inatt fick jag världens finaste film. Jag satt och log igenom hela och det kom allt en liten tår för dig. Jag saknar dig så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Gud vad löjlig jag låter men hela alltet var bara så himla gulligt.

Hur som helst. Geografi idag, kollade på två filmer, en från Namibia och en från Fillipinerna. Jag höll på att somna några gånger, eller jag ville bara blunda ;p Men det gick.
Sedan var det dags för Natur B med Anders, wohoo. Edward höll i dagens redovisning om stroke och resten av lektionen pratade vi om bakterier..... Den störda vaktmästaren kommer in i klassrummet med 10min kvar av lektionen och utbrister: "Var det ni som larmade?" Nej idiot. Han lämnar rummet och kommer tillbaka efter en minut. "Ni får gå ut härifrån nu!" Jaha okej. Gärna och där slutade lektionen. Haha stackars Anders. Ingen som uppskattar stackarns lektioner. Eller... Det är inte synd om honom ens.
Sen käkade vi lunch. Jag åt massa rivna morötter, fetaost, oliver, tomat, rödlök och tre skivor falukorv. Som sagt; grönsaksdiet i skolan är det som gäller ;p Hoppas det funkar bara. Så blir det annan mat på kvällen hemma! =)
Jag blev mätt och sedan slutade mina kära klasskamrater medans jag hade två lektioner kvar. Som vanligt på tisdagar. Det är faktiskt lite segt att se dem gå hem när jag vet att jag själv har två lektioner kvar med andra klasser. Men det funkar!
De två sista lektionerna gick bra. Hade läxförhör i Natur A och det klarade man galant.

Ikväll ska jag och min kära mor till mormor o morfar o hälsa på! Käka semla förhoppningsvis, det förtjänar jag, och prata massa. Längesen jag träffade dem nu. Innan jul faktiskt :o Jesus vad jag älskar dem och min morfar är nog den coolaste mannen på planeten ;d Jag lovar.

Idag ringde Dr Steen Ole Jörgensen till mig. Vi pratade en del och jag var faktiskt coolare och mer bestämd än jag trodde jag skulle våga vara. Jag berättade exakt hur det låg till och han skulle skriva in mig på operationslistan. Det är lång väntetid tydligen men ska ringa movement så de gör likadant. Men vi skulle tydligen träffas den 1a april. och nu är det inte så lång tid kvar dit. Jag vill så gärna att allt bara ska bli bra. Varför just jag? Kan inte någon jävla soffpotatis som hatar idrott ta min skada? Tobbe Trollkarl, kan du fixa det kanske?
Tänk om det vore så lätt....

Jag saknar och längtar efter min plutt som bara den.



Tisdag morgon

Godmorgon!

Är nu helt klar, eller ja nästan. Käkar frukost.. Fullkornsmacka med keso och gurka och så kaffe till det. Perfekt på morgonen! Sedan blir det borsta tänderna och cykla till skolan.
Detta är en bra morgon. Inte så mycket stress, hinner t.om skriva blogg liksom. Även om jag ska cykla om typ 10 min.. ;p Kände att ett inlägg var ett måste en sådan här morgon.

Idag har jag geografi direkt på morgonen med pappa Hans. Sådär kul. Sedan Natur B och sen slutar min klass! Då har jag två lektioner kvar och det är pedagogiskt ledarskap och natur A. Faktiskt väldigt intressant.

Nä, nu ska jag käka upp sista biten på mackan och hälla i mig sista kaffet. Vi hörs Tja!


Behöver DIN hjälp!

Nu är det så att för er som inte vet så köpte jag ju klänningen, min drömbalklänning, från blocket. Dock var den verkligen superliten. Nu behöver jag era råd och tips. Ska jag låta en sömmerska sy upp en exakt likadan eller ska jag se mig om på annat håll? Är den snygg? Passar den till balen? Tell me about it!

KYSS!


Fint


Fan vad fin låt. Galet. Får mig att tänka på dig.

Tro det eller ej

.. men idag har jag faktiskt pluggat och jag tror att jag kan det! Natur A och det handlar om atomer, strålning, kärnkraftverk och ozon. Jag tycker t.om att det är intressant. Fan vad bra jag är <3 Älskar mig själv lite grann just nu. Woh!
Druckit mig fördärvad på kaffe idag, men det är gott. Jättegott faktiskt! Ikväll blir det broccolilåda btw, ska bli gottis! Denna veckan ska jag fan ned alltså. ned ned ned.  Funderar t.om på att rata skolmaten, bara ta sallad och dricka mjölk och sedan en frukt så klarar jag mig resten av dagen. Ja, det gör jag nog. Sedan äta VV-mat när man kommer hem. Perfekt! DU KOMMER MED SÅ BRA IDÉER KITTAN! - JA MAN TACKAR.
Väntar på att klockan ska gå så jag kan cykla ned till sannarp för att kolla när mina flickor tränar på konstgräset. Min lilla Baloo ska såklart med, han kommer sova som en stock inatt då mamma också cyklat med honom idag. SÖTEBALLEN!
Förlåt, men det luktar så gott här hemma så jag måste bara säga att min mor står och lagar hemmagjorda biffar (OCH DE ÄR SÅ JÄVLA GODA) Och så potatis i ugnen till det. Vadå gott? Och jag ska som sagt äta broccolilåda. Säg att jag är duktig!  Jag är verkligen på rätt spår igen känner jag. GOTTI!
Jaja..

Vet ni vad?! Jag har ca. 60 kr kvar att röra mig med tills nästa studiebidrag kommer.. WOOOHO, jag är lite rik!
Att jag aldrig lär mig..... Håll i pengarna Kittylina.

Nu ska jag kolla runt lite till på nätet och sedan cykla iväg. Puss och hej!


Jag och min Baloo

Träning och grönsakstallrik

Skolan idag började 08.20 med natur A. FAKTISKT väldigt intressant, men varför är alla naturlärare störda i huvudet, mesiga eller allmänt tråkiga? Okejdå. Fick gå lite tidigare från den lektionen, då det var 30 min kvar till teorilektionen i fotboll började så kom Deniz, räddaren i nöden så vi satte oss och snackade om helgens och lovets bravader och sedan började vi den ruuliga lektionen med Mats. Den var faktiskt också intressant.. Och sen slutade jag, och då hämtade Anna upp mig vid skolan så körde vi direkt till gymmet. Körde 12min på crosstrainern och sedan körde jag rygg, mage och armar. Skönt att köra igenom kroppen litegrann. Ikväll är det träning med laget, jag tror jag pallrar mig ned dit med ballen och min cykel. Träffa alla, säga hej, titta på en stund och sedan cykla hem igen.. Då blir Baloo glad iallafall =)

Nu är jag hemma och ska dricka upp mitt kaffe och sedan gå ut med Baloo en liten runda. Har precis ätit en god grönsakstallrik med keso och skinka. Mums! Mätt och belåten.

MOA JAG SAKNAR DIG GANSKA MYCKET! Vi ses snart<3

Linsgryta, långpromenad och kaffe

Var och handlade med min mor innan, bönor och annat nyttigt då jag flyttat hit nu för ett tag framöver =) Men i helgen blir det nog att vara hos min far dock. Han ska till Öland och då har jag huset för mig själv!
Har pysslat i rummet lite idag, hämtat saker hos pappa som jag fixat med här. (Ja, moa. De rosa fina aporna sitter uppe på min dörr nu :D) Det har faktiskt blivit lite mysigt på mitt rum hos mamma nu, kanske därför jag tagit mig i kragen och flyttat hit. Nu undrar ni säkert varför jag inte bara bor varannan vecka men jag orkar inte det. Det är för mycket grejer som ska fram och tillbaka varje gång och träningar som jag ska ordna med skjuts och grejer. Det blir för jobbigt helt enkelt :)

Idag stod jag för kvällsmaten. Linsgryta och fullkornsbröd och direkt efter maten tog jag ut Baloo på en långrunda tillsammans med Hanna och nu sitter jag här med en kopp kaffe. Funderar på att kolla i min kalender om jag har någon läxa tills imorgon, vilket jag är ganska säker på att jag har. Därför kollar jag inte ännu och njuter av kvällen en stund till ;p

I helgen hoppas jag att de blir av. Så innerligt hoppas jag. Kom kom kom.

Jag saknar dig!


Du är fan det finaste jag någonsin sett.
Jag längtar efter dig så oerhört mycket.. Vill ha dig här nu. nu nu nu.

Det var fan mitt liv.....



Fotbollen har alltid varit den största delen av mitt liv.
Jag började spela när jag var åtta, och sedan dess har jag älskat sporten.
Jag trodde aldrig man kunde brinna för något så mycket som jag brinner för fotbollen.
Stämningen på matcherna är oslagbara, de tuffa träningarna då man har blodsmak i munnen, cuper och turneringar.
Finns det något bättre? Men frågan är; kommer det någonsin bli såhär igen? Jag kommer alltid brinna lika mycket
för fotbollen, men kommer jag någonsin få göra det jag älskar mest här i världen? :(
Jag saknar detta Hanna. Så jävla mycket.
Bilden är mäktig.

Break it off

Yeaaaah här sitter jag och diggar till musiken.. Ruuuligt.
Har tittat på knutby del 2 med mamma, anna och perra. Och på tal om det kanske ni förstår att jag är hos min kära mor nu :) Inte varit här på tusen år känns det som och jag har jättedåligt samvete över det... Så imorgon börjar mamsen jobba kl 08.00 och då ska jag gå upp tidigt och baka scones till henne och så ska vi ha en mysfrukost :) Kaffe och scones med ost och marmelad... Mmm!

Har tittat på Patrik 1,5 idag. Den var helt okej. Jag lipade lite på slutet, men den slutade ju hur gulligt som helst. Jag blev lite kär i den ena bögen. <3
Sen har jag också tittat på Sex Drive - dock bara sett halva. Verkar bra faktiskt och killen som spelar en töntig oskuld är jättesnygg ;o verkligen. Det gör det alltid lättare att stå ut med en film ;D Ska fortsätta kolla på den senare tänkte jag. Mitt internet är ändå cpskadat. =/

Jaja, nu ska jag väl ta och avsluta här. Och jag vet fortfarande inte om jag ska ut imorgon eller ej. Får se helt enkelt; vad jag känner för.

Puss och kram

Bild från helgen.



sha la laaaa

TOOOSDAA! (torsdag på halländska) mycket charmerande. Glad att jag inte pratar så.

Imorse vaknade jag med en jävla träningsvärk i rumpan :S Vad hände?! Jag vet inte vad jag gjort. Jag var ute och gick en runda igår, men inget mer. Jesus - det är illa när man får träningsvärk av en promenad! hahaha.

Jag funderar på att ha en vit helg. Jag förtjänar inte att dricka mig fuller. Verkligen inte. Och sen hatar jag baksmällan - ja, det blir nog det. En nykter helg. TROTS att det är lokalfest på fina laxen imorgon, det vore ju askul annars. Men njae.!

Imorgon kommer min kära syster hem efter en hel vecka på öland, saknar dig gumman =)

Aja, vettigt inlägg.
Tja

"Om jag fick välja skulle jag vilja vara Shirley Clamp och då skulle jag sjunga hela dagarna"

Mix Megapol hade imorse en tävling där man fick ringa in och berätta vem man ville vara om man fick byta liv för en dag. En tjej ringde då in och sa att om hon fick byta liv för en dag skulle hon vilja byta med Shirley Clamp. Såhär löd samtalet.
M är mix megapol och T är tjejen som ringde in.

M: Jaha. Vem skulle du vilja byta liv med?
T: Då skulle jag vilja byta med Shirley Clamp.
M: Jaha, där ser man. Varför då?
T: Jo för hon sjunger otroligt bra, hon ser vacker ut.
M: Ja, det stämmer ju. Hehehehe, vad skulle du göra om du vore henne?
T: Sjunga!! Stå o uppträda inför publik!
M: Kan du sjunga?
T: Jaa. det kan jag..
M: skulle man kunna få höra nått?
T: VILL DU DET? ALLVARLIGT?
M: Jo, det skulle ju vara kul!
T: ÅÅÅEEE VÄNTA LITE DÅ
T: Jag har köpt en kareoke och spelat in när jag sjunger en av Shirleys låtar!
M: Ah okej, låt oss höra!
Låten börjar... och det hörs bara: OLRYUHTW#U)IEGJKAI=O)#/%(¤)"=UJHNFMK SKITFUUUUUUUULT! VÄrsta jag hört och hon tror hon sjunger jätteeebraaaaaaaaaaaaaaa!!!! HAHAHAHHAHAH FAN VAD KUL
Jaja
sen säger
M: Åå, fantastiskt!
Jag satt bara o tänkte på vad hon egentligen ville säga...
"Det var fan det värsta jag hört. GÖR ALDRIG OM SHIRLEYS LÅTAR SÅDÄR. DU ÄR EN SKAM FÖR SVERIGE."
fyfan!!!!!!!!!!.........

Nu ska jag snart antigen ta en rask promenad ned till pappas jobb eller jogga! Får se vad mitt knäe och min hals klarar av.
På tal om knäet. Den 24e februari har min kära mor telefontid med Dr. Steen Ole Jörgensen. Stackars mamma. man hör för det första inte vad han säger, och för det andra så är han SÅ EMOT att mitt knäe ska opereras. Men nu har jag 2 st läkare/sjukgymnaster som är på min sida. jag ska fan få igenom detta nu. Cpläkare - skaffa ett annat jobb..

Nä nu ska jag kila.. Puss o tja


Kolla Moe. Söt va?! :)

Sportlovets första dag

Igår var det måndag och lika med sportlovets första dag. Jag låg i soffan hela dagen och herregud vad skönt det var. På kvällen var det träning på konstgräs i stan men innan dess sprang vi en runda och sedan sprang jag lite till när tjejerna lirade boll. Så jävla helvetes kallt var det, shit. Borde inte vintern vara över? Kallare nu än under vintern. Jävlar.
Efter träningen var det bara jag och alex som skulle duscha och jag svär; det spökade där. haha! Och vi kom också fram till att vattnet vi duschade i var vita blodkroppar därför det var vitt liksom, hahaha. okej.
sen åkte jag hem till amanda,wooh. evigheter sedan vi sågs sist. Fick en god paj när jag kom dit och sen pratade vi hela kvällen och en bit in på natten om allt möjligt. Vi åt frukt och drack kaffe och te. Mums.
Sen somnade vi efter myyyyycket skratt. Hhahaha och amanda pratade i sömnen så in i helvete. Helt plötsligt lägger hon armen runt mig som om jag vore hennes kille eller nått och sen vänder hon sig om igen och börjar rågarva och allt detta gör hon i sömnen och där låg jag och log för mig själv! hahaha.
vi gick upp vid kvart över tio och åt en supergod frulle. det är alltid godare att äta frukost borta :)
sen kollade vi på gamla filmer och bilder från våra roliga unga tonår! hahaha jag dör av skratt..





ännu en helg som bortblåst

helgen har var nice!
i fredags åkte jag och mina kära vänner till gekås, och fattig som jag är handlade jag ingenting. dom fick övertala mig att ens följa med ;p jag menar; hur kul är det att gå runt i detta oerhört stora varuhus utan att handla en enda liten sak? men det gjorde jag iaf och det blev trevligt :) kan inte gå fel med min pals.. <3
På kvällen kom moa hem till mig och vi var störda som vanligt. men fan vad jag älskar det :) busa, äta bär och grädde och dricka irish coffee är nog en av de bästa saker jag vet här i livet! så det så.. och med min egen moe blir det inte sämre direkt. Hon åkte hem vid 2-tiden tror jag och då hade vi råkat be några människor komma till getinge, ooops. vad taskiga vi är. hahaha! jag sov gott iaf, gick och lade mig halv fem..

vaknade på lördagen av mobilen och min ringsignal som är värsta techno-låten. Det var Annalarsson :) Trevligt värre. "SOVER DU?" Skrek hon i andra luren och jag var helt yrvaken, hahahaha skrattar bara jag tänker på det. Klockan var typ ett så jag förstår att hon var lite förvånad! Dagen gick och jag drack mitt första glas vin vid halv fem-tiden. Det var sjukt gott och jag lagade mat för fulla muggar när Annalarsson anlände med bussen och sedan kom även Alex. Hon hade med sig gurka, sallad och sås till maten - toppen! Mitt ihopkok i köket resulterade i schnitzel, klyftpotatis och sallad vilket blev mycket gott! Jag panerade skinkschnitzeln själv och det hade jag aldrig gjort innan så jag vart förvånad ;p gott gott.
Sen skulle vi sjunga singstar men icke, då kom fredrik och tobbe och körde oss till harplinge där vi skulle på 20 och 21årsfest. Trevligt värre och efter några omgångar med ölspelet drog vi oss mot stan där kvällen inte blev lika rolig som jag hoppats på. Var inne på b&b för 60 jävla spänn!!! :| Och jag var där inne i 10 min, kass musik och tråkigt folk. snällaaaa, lägg ned stället och öppna nått nytt och fräsht! Sen var jag och moe på asian lite och så. Det dög.

och idag när jag vaknade kändes de som om jag mådde bra, men sen kände jag bakfyllan komma smygandes och det var mindre trevligt. fan, förr blev jag aldrig bakis. Nu blir jag det typ alltid... Hate it.

jaja.. nu ska jag och bullen sova. han ligger redan nedbäddad jämte mig, så jävla sällskapssjuk den katten är. <3


Är han inte söt? :)


gekås med två underbara människor

sitter och käkar pastasallad som jag precis gjort - sådär perfekt blev den :D har lite bråttom för jag, annalarsson och alex ska till gekås och kolla lite. jag har inga pengar så det blir inget shoppande för min del men mina pinglor ska nog kunna hitta nått kul =)

nu måste jag kila för jag ska duscha, föna, platta, sätta i linser och sminka och klä på mig :o känner mig lite stressad alltså.
ikväll ska jag träffa moeeee <3

Puss o hej

Jag säger bara en sak; LOV!

Nu är det lov, för imorgon är kittan ledig :D Fan vad skönt!

och imorgon är det tredje veckan.... jag tror inte jasg vill veta. fortsätt kämpa nu kittan

Jag säger bara en sak; LOV!

Nu är det lov, för imorgon är kittan ledig :D Fan vad skönt!

och imorgon är det tredje veckan.... jag tror inte jasg vill veta. fortsätt kämpa nu kittan

Studentfest!

Igår var det dags för årets första studentfest! M-tema och kvällen började hemma hos Deeas då alla dissade att komma till Getinge, "det är för långt" - in my ass! Jaja! Vi stack hur som helst till Deeas där vi var först att anlända - jag, hampus och moa. Sedan kom Cive och sen mer folk. Det blev en mycket trevlig förfest med så jävla bra människor. Kvart över elva tog vi sista bussen in till stan för att kila och lägga våra jackor i någon ingång med kod, här betalar man inte för gaderob i onödan. ;) Sen gick vi in till B&B där massa fina människor var. Men det kändes som om någon hade en sökare på sig som visade när jag kom, vilket jag inte kände var sådär jättekul. hahaha!
Men jag skakade av mig denna igeln och sprang för mitt liv! Jag lyckades :)
Jag var nog på B&B max en kvart sammanlagt då vi också kilade in på asian och valentine där man träffade ännu mer trevligt folk! Bilderna från gårdagen är helt sjuka :D
Efterfest till 7 på morgonen och sen sooooova. Riktigt så jävla skönt var det dock inte, sov på en matta på golvet med en mini-filt och ingen kudde. Så kan det gå; jag saknade min säng lite ;p
Runt tolv drog jag hem och idag är jag seg.. Ska sova om en stund; fotboll imorgon kl åtta. Dom har turnering och för min del blir det rehab.

Tjaråå! Tack för igår killar och tjejer.
MOA - jag älskar dig! <3

Party på en tisdag

Jajamen! Ni läste rätt :)
Imorgon är det dags för årets första studentfest! Temat är "M" och jag tror jag vet vad jag ska klä ut mig till. Kanske blir att jag är "mig själv" i slutändan, men njae. Det är ju inte roligt. Så jag har en idé, men jag får se helt enkelt!
Fått reda på att jag börjar vid 12.40 imorgon :S 1orna och 2orna hade tydligen någon information om kommande kurser så vi hade inte lektioner när de hade det. Eller jag hoppas det iallafall, för det har jag ställt in mig på nu. Hmpf..
Så imorgon börjar jag 12.40, slutar 15.05. Två lektioner med två andra klasser än min egna. Pedagogiskt ledarskap och Natur A - väldigt spännande. FAKTISKT! Det är roligt! =)

Hade typ ett lite större läxförhör idag i Natur A, och det gick superbra :) Jag ska fan ha bättre än G i Natur, har aldrig varit speciellt bra på det, VG i 9an men sedan dess har det bara gått nedåt på den fronten, men jag verkar vara på gång nu igen ;)

VILKA KOMMER TILL MIG IMORGON?
jag har fan förfest. Tell me about it!
Jaja, jag är fett laddad inför imorgon! SÅ JÄVLA BRA. och idrott på onsdag, woho. bakis och grann! ska bli nice :D tror jag. haha

PUSS OCH HEJ



Nu gör vi om en sådan här kväll! WOH

Party med Moe

Kvällen igår blev riktigt nice :)
Vi började med mat hos moa med hennes mor.. kyckling, ris, sallad och lite annat gott. och såklart ett glas vin till maten =) Sjukt gott! Sedan började det hela på riktigt! Vi spelade lite kort, åt morot och gurkstavar med dip och drack vin. Ölspelet, jag har aldrig, namnleken och lite andra spel körde vi och det resulterade i att vi faktiskt blev lite glada i tån tillslut. Ja, det heter glada i tån, inte hatten. så det så.
Vi fick dricka ganska snabbt då vi inte hade så lång tid på oss att förfesta, bussen in till staden gick 22.24 och vi gick då till B&B för att ta stämpel (gratis för studenter med studentleg på lördagar) men det sög därinne, verkligen. inget folk och ingen bra musik. så vi stack vidare! =) Asian, BM och Valentine spenderade vi resten av kvällen på med dans och dricka... Det togs en hel del bilder och här följer nårra av mina personliga favoriter ;) hahaha.





MOA! Tack för en supertrevlig kväll babe.. Måste göras om snart. PUSS PÅ DIG

förtjänar verkligen inte det.....

men idag blir det party med moe :) det var ett tag sen och jag kände att det var dags igen! likaså på tisdag!!! mysigt.
så ikväll blir det fett röj och vi kilar nog till B&B en stund, gratis inträde för studenter, wohooo. och sen kanske vi kilar till asian, bm eller valentine. vi får se helt enkelt.! Först ska jag åka hem till moe och hennes mor och käka mat och dricka vin! jag bjuder på vin ikväll för hela slanten =)
och moe kanske bjussar på en baylies. mums

Jaja! hockey på tv och jag har precis duschat. internet funkar igen (som ni kanske märker)! ringde faktiskt supporten innan men dom sa att allt såg bra ut och att det troligtvis var fel på modemet men det började funka drygt 1 timme efter jag ringt supporten. gooo!

alex! anna! ska ni ut ikväll?

PUSS

!!!!!!!!!!!!!

Ett hekto på en vecka är INTE okej! Fan, skärpning nu Kittan!
GRRRRRRRR!


KOM IGEN NU! KÄMPA FÖR FAN.

Skola, träffa Hanna och sedan hem!

Idag ringde inte klockan förrän 09.35 och det var så jävla skönt att sova ut så länge. Jag älskar fredagar!
Och bussen till stan gick 10.25 så var i skolan i god tid och så hade vi idrottspsykologi där vi bestämde att vi skulle åka till Helsingborg och kolla när de möter Järfälla i innebandy, skolan betalar så det blir nice.. Den 4/3 åker vi dit, =)
Efter lektionen satt vi och spelade lite kort i sofforna och sedan tog vi 13.05 bussen till stan där jag släppte steffe och ivve vidare och jag stack och käkade snabbt och sen sprang jag bort till Hanna för att dricka en kopp kaffe :) Var hos henne ett tag och sen tog jag bussen hem. Nu sitter jag här! =)

Önskemål från Ante; ska lägga upp lite bilder på honom på facebook nu! Han hade tydligen inga.. SÅ nu ska det skapas en mapp som heter Skolan :) haha!

Snart kommer syster hit! Mysigt. Mat, film och prat hela kvällen! Puss!


Gårdagens kvällsmat. Ett eget ihopkok; Vita bönor, lök, champinjoner,
krossade tomater, buljongtärning, svartpeppar och vatten! Mycket gott.

06.25 var man på plats

Idag ringde klockan 05.40 och det var bara att stiga upp, sätta i linserna, sminka sig, käka frulle och sedan försöka njuta av en kopp kaffe jag var tvungen att hälla i mig. 06.10 åkte jag och min far hemifrån till skolan för att få tag i en studentfest-biljett. Att gå upp så tidigt och vara på skolan så tidigt var helt meningslöst då ALLA fick biljetter och de som kom 07.30 hade också de en säker biljett. Jaja, lika bra att vara på den säkra sidan. På tisdag smäller det =) Woho. Och min Moa ska också dit! Yeeees!

Nu har jag precis druckit en kopp te, börjar bli en vana efter skolan nu. Te är bra för hälsan =)
Bussresan hem efter skolan spenderades med Kajsa som förövrigt är KÄR! Fan vad underbart, så kuuuul och sött! Glad för din skull.

Idag är det träning i Haverdal, fys tillsammans med laget och det ska bli hur skönt som helst! Skönt att ha ett träningspass innan det är dags för vägning imorgon. Denna veckan har det gått bra med maten, har mest ätit lätta saker som fil och knäckebröd så får se hur det visar resultat på vågen. Träningen har varit sådär. Tränade i söndags, måndags, onsdags och så ska träna idag. Så lite har det blivit iallafall! Duger.
Ikväll ska jag nog göra chiligryta med bönor, lök och sånt där smått o gott. Eller kanske broccolilåda? Får se vad jag har lust med efter träningen.

Goodbye people
och för er som är intresserade; jag ringde genevad models idag och de är så glada över att äntligen hittat mig. så jag ska börja jobba för dem under mars månad. kul va?



Ser ni inte modellutseendet?.... Jo, tänkte väl det.

Kitty is brunöga



KITTAN IS BRUNÖGA

Onsdag och halva veckan har gått...

Jag undrar hur många gånger jag har nämnt i min blogg hur snabbt veckorna går och att man knappt hinner gå klart skoldagen på måndagen innan fredagen är kommen.. Sjukt! Nu har halva veckan gått och imorgon är det torsdag! Underbart kan jag bara säga om detta..
Idag började jag skolan kl. 10.00 med idrott, blev dock ingen kordination/balans då en av killarna som skulle hålla i det var sjuk så det fick bli lite lekar istället så vi blev uppdelade i två lag och körde 5-6 lekar. Man känner sig så himla ung, sprallig och barnslig när man håller på och kastar bollar på varandra och hejar sådär intensivt och känner glädjen när man faktiskt vinner (vilket vi gjorde=)) Men det är så det ska vara.. Vi tar studenten om ca. 4 månader och allt känns bara sådär himla underbart, ni som tagit studenten fattar vad jag pratar om! Så att leka och vara sprallig på idrottslektionen är något som verkligen uppskattas. Blev dock inte lika mycket träning då eftersom det inte var speciellt ansträngande lekar men lite rörde man på sig iallafall. Det får jag kalla dagens motion och får istället ta igen det imorgon på fyspasset ute i Haverdal :)
Efter en rolig idrottslektion hade vi Natur B och det kändes som om den aldrig skulle ta slut. Först lyssnade vi på en redovisning som Ante höll i om Kol, intressant! Men sedan alltså.... Anders fattar nog inte ens själv vad han pratar om. När jag frågade vad som händer i hjärtat när man får en hjärtattack suckade han HÖGT och började tänka så det knakade. Sen drog han någon historia om vad som händer, väldigt nervöst och han lät inte det minsta trovärdig.. Jävla Anders! Jag kan meddela er att han har slutat skratta åt sina egna skämt verkar det som! Idag skrattade han inte en enda gång :S Och när han bad oss vara tysta så var han helt allvarlig. VAD HÄNDER? Vart har gamle skrattarn tagit vägen? HAHA
Sen slutade jag och åkte hem.. Gott!

Solat idag också! =) Mycket härligt och sen fick jag hem linserna från www.fargadelinser.se och de var jättefina :) Tog ett tag att sätta i, men nu är dom i och det känns jättebra. Lite annorlunda och jobbigt i början men jag tror man vänjer sig! Alltid velat prova bruna linser så det var ju ett ypperligt tillfälle. Haha pappa hade ingen aning om linserna så när han kom hem så pratade vi som vanligt och jag tänkte att jag inte berättar vad som är annorlunda med mig. Vi stod öga mot öga, pratade länge, flera gånger och han märkte ingenting. Det är så himla typiskt killar! Man försöker göra sig fin och annorlunda men ändå ser dom ingenting.. Så tråkigt! Tillslut bad jag och nadia, pappa att verkligen kolla vad som var annorlunda med mig. Han frågade om håret och massa annat men inget om ögonen. Jag menar, jag har GRÖNA ögon, det syns fan om man sätter i bruna linser! Det är ingen svag brun färg heller utan den är stark och man ser en förändring. Men icke och tillslut gick jag fram till honom, ställde mig 30 cm ifrån och sa: "Pappa, är du blind? Ser du inte?" Han granskade mig uppifrån och ned och säger: Nej, Kitty. jag ser inte :o Men sen kollar han i ögonen och märker det. Haha! Typiskt killar, typiskt!

I helgen ska min syster komma hit och vi ska käka lite morot+gurk-stavar med dip, kolla tv och sjunga singstar. Lite kvaliteetstid med henne blir roligt.. =) Sen ska jag träffa Moa också! Vi pratade om att gå ut, supa och dansa men så tänkte jag på min diet och nej, moa..... Vi kan väl bara träffas o fika och ringa folk som vi brukar göra? Det är så himla mysigt. Kanske dra en sväng till stan om vi känner för det och träffa folk! Vi får pratas vid om detta :)

Nä, jag har geografi att plugga. Men jag fattar ingenting! Olika regn, vindar... Högtryck hit och lågtryck dit, hygrometrar & konvektionsregn... Snälla pappa hans, som han kallar sig själv, vi vill inte! vi orkar inte!

Hej och svej. jag laddar upp en bild på brunöga sen.
pussi


du

jag behöver dig! jag vill ha dig!
men det känns inte som om du tycker samma sak. det har gått upp och ned mellan oss.
ända från början! vet inte om det ska vara positivt eller negativt.
men jag finns här. om du vill ha mig. jag går ingenstans. inte än på ett jävla bra tag.
snälla - ta mig.



En bra kväll; skulle behöva en till likadan snarast!



Aj min kropp!

Idag har jag en ORDENTLIG träningsvärk. Det gör verkligen ont i hela kroppen och jag vet inte hur jag ser ut när jag går ens! Jag kan inte vara för snygg skulle jag tro.. Springa kan jag långt ifrån göra så det fick bli vila idag från träning och dylikt. Detta för att jag ska kunna vara med på idrottslektionen imorgon som består av kordination/balans utan att ha för jävla ont... Men det är en härlig känsla faktiskt, man känner att man ansträngt sig iallafall! =) Jag är duktig! Och imorgon blir det ju som sagt träning igen, likaså på torsdag.. Skönt!

Jag och Moa satt på msn nyss och brainstormade lite över vad man kunde vara på nästa studentfest och jag har kommit på det bäääästa! :D Det förblir hemligt faktiskt.. Så ni får vänta och stå ut trots er nyfikenhet! ;) studentfesten äger rum den 10e, alltså på tisdag, på B&B och det ska bli så jäääävla roligt. Hoppas nu bara man får tag på biljett så de inte tar slut direkt :| Då blir jag ledsen... Men det ska nog lösa sig då B&B är ganska stort! :)

Ikväll är det andra avenyn igen.. så himla bra!


i miss u the most, my my my man!



Getingecupen

Nadia och hennes lag gick vidare till final nästa helg efter två vinster och en oavgjord.. Jättekul :) Är så stolt över min söta lillasyster, så det så!

Åh vad laddad jag är! Imorgon ska jag träna igen, härligt! Blir nog lite på crosstrainern och lite i gymmet, variation är bra! =) Vi har träning imorgon med laget men jag tränar på eget håll då de ska spela hela träningen, och det kan ju inte jag ändå..
Känner redan hur fit jag börjar bli, eller ja, det är på god väg iallafall och jag är så himla laddad inför detta. Men det vet ni ju redan =) Haha, och ni som inte orkar läsa om min kost och träning borde inte fortsätta att besöka min blogg, för det kan bli lite tråkigt i längden men jag känner att jag verkligen behöver skriva av mig angående detta, så himla skönt! Och sen är jag faktiskt lite stolt över mig själv också!

Jo, nu över till balklänningen. Jag har tänkt skicka med en bild på den med Per´s jobbarkompis när han ska till Thailand. Där syr de upp den skitbilligt och exakt som jag vill ha den! Det är hur bra som helst eftersom jag verkligen hittat en jag vill ha. Ni vet ju vilken det är ;p Och den bara måste bli min!

Jaja, ska ned och göra mig lite fruktsallad - det har jag förtjänat! Resten av familjen ska göra varma mackor men jag håller mig till det gröna!

Tjarå!



Här är min söta syster som är så himla duktig =) Puss!

Helgen som gått...

Helgen har varit riktigt bra =) Den inledde i fredags med middag och fest hos Annalarsson, det blev mycket lyckat och jag hade en supertrevlig kväll.. Efter förfest hos Anna stack vi ut till underbar där jag träffade supermånga roliga människor. Jag tror fan att jag träffade en större del av min vänskapskrets, jätteroligt verkligen! :)
Vi drog oss hemåt runt halv 3-tiden, dock inte buss utan man fick skjutts hem. Gud vad underbart! Så kom jag hem och somnade gott efter lite nattmat. Jag vet, det är inte alls bra, men så var det.. Haha! Jag kunde inte motstå.

Jag berättar mer sedan! Pappa ropar! Ska ned till Getingecupen, nadia ska spela. go go go

Puss!

RSS 2.0