Det är mitt liv, min passion och min drivkraft

Folk kan tycka att jag överdriver, men det gör jag inte. Fotbollen har varit mitt liv så länge jag kan minnas, från det att jag började lira när jag var åtta år, och liten kitty, tills nu. Förstår ni? Det är mer än halva mitt liv, snart 11 år. Ni som brinner för fotbollen nu; prova och skada er i sisådär 7 månader och veta att ni har MINST 9 månader till vid sidan av planen så kommer ni förstå vad jag pratar om. Och att sedan bli behandlad sämre än jag någonsin kunde tro tar fan priset, att bli skickad från läkare till läkare på sjukhuset och alla säger samma sak; "Vi opererar inte dig", "Nu avvaktar vi tre månader och ser vad som händer, vi vill inte göra en onödig operation", "Att vrida knäet en gång i månaden är inte mycket nog för en operation". Jag borde stämma dem allihopa! Jag är så trött på deras skitsnack och nonchallans att jag snart spyr. Ja, jag vet, ni har hört detta så många gånger förut. Och ni behöver inte läsa; jag tycker bara det är så skönt att skriva av mig.

Idag har jag iallafall varit och kollat på mina damer när de tränade på konstgräset på Sannarp. Vi var nog, hm, typ 12-13 stycken idag. Vart håller ni hus tjejer?
Hanna, Alex & Jönne var där iallafall - och det är lite det som är huvudsaken.

Kl. 15.00 på Onsdag har jag tid hos Dr. Steen Ole Jörgensen igen. Denna gången ska jag ha med min kära mor, nu ska jag ha operation. Jag ska stå på mig som aldrig förr! Önska mig lycka till.



'
Kommer jag tillbaka till fotbollen ska de rosa fotbollsskorna tillhöra mig. Det är jag fan värd!

Skolan

Jag tror att jag har en sisådär tre prov som jag inte gjort som jag måste göra på något av omprovstillfällena, jag tror också att jag har typ fyra arbeten som måste in i diverse olika ämnen, jag har också ett körkort som måste tas. Men tror ni att jag orkar? Så fort jag kommer hem vill jag bara slänga mig i sängen och sova några timmar, men den enda anledningen till att jag inte gör det är för att jag hatar att sova bort hela dagen. Annars hade jag legat och sovit nu, jag har ingen ork till något. Är det en sjukdom? Eller är det bara så det är att gå i trean på gymnasiet?
Ikväll är det studentfest, inte ens den ska jag på. Tur det, för jag är trött och har ingen lust. Ingen lust till att festa, ingen lust till att sjunga fina studentsånger eller shotta med Moa. Jag ska sitta hemma och längta efter morgondagens avsnitt av andra avenyn. Jag kanske pluggar en stund, eller jag ska fan inte ljuga, jag kommer inte ens göra det. Helvete, vad är det med mig? Vart tog min motivation vägen som jag hade i tvåan? Röv.

Och så saknar jag plutten som är iväg och jobbar hela veckan!

Jaja!

Hejdå

Äntligen; dagen jag så länge väntat på...

Jag satt hemma hos pappa i lilla getinge och väntade på att han skulle komma, snacka om att jag var nervös eller.. Efter en stunds nervositet ringer det i mobilen och på displayen står det: "Tommy". Mitt hjärta slog snabbare och snabbare och i andra luren hör jag honom säga att han anlänt till Halmstad och att han nu undrar vägen till mig i getinge. Jag förklarar och efter en stund ser jag den lånade röda mazdan köra emot mig där jag står på gräsplätten för att möta upp honom. Jag kan inte påstå att jag var lugn, kanske utåt, men inne i mig kände jag pirret i magen och hur hårt mitt hjärta bankade. Han körde ned på gården och parkerade och klev ur bilen medans jag gick nedåt gårdsplanen för att möta upp honom. Vi sa hej och kramades länge länge, världens mysigaste kram :)
Vi gick inåt och jag visade honom runt och sedan satte vi på kaffe och fikade och pratade en stund för att sedan köra in till Halmstad och köpa en flaska rött, samt ost och lite annat gott. Vi körde tillbaka och att sitta i bilen med honom var helt underbart, ville bara sitta sådär nära så man kunde känna hans doft, ville bara lägga min hand på hans och känna hur nära han faktiskt var mig. Det kändes helt overkligt och samtidigt helt fantastiskt. Vi kom tillbaka till huset och gick ned till stugan för att tända upp med lite ljus, en brasa, hälla upp vin och fixa med osten och vindruvorna. När vi satt där på de mjuka filtarna och allt var klart så pratade vi om allt och inget och det bara flöt på. Kändes som om vi träffats tusen gånger förut och det var så himla mysigt!
Sedan spelade vi faktiskt lite tvspel och såklart spöade jag honom i fifa street, och efter lite tårar från hans sida ;) så virade vi in oss i filtarna för att ligga och prata lite till men bestämde oss sedan för att gå ut med hans söta lilla vovve domino. Så vi tog oss till skogen och det var hur mysigt som helst =)
Och sedan blev det att söt sov över hos mig och på morgonen var vi tvugna att skiljas åt =/ Jag saknar honom redan och längtar tills nästa gång vi ses.
Tack för jättemysigt sällskap,
jag tycker om dig massa plutt.


Världens mysigaste pojk .

/ en glad kitty

Over and over, it's burning inside

Idag steg jag upp kvart i nio, tjugo över nio hämtade alexandra mig och det bar av emot trönninge. Efter lite vägbeskrivningar och felkörningar senare så anlände vi och där väntade våra lagkamrater :)
Vi fick reda på att vi skulle vara 11 spelare, vilket betydde; inga avbytare. Vi spelade ganska okej, och i andra halvlek gav vi oss fan på att vi skulle vinna och satsade hårt som fan. Dessvärre skadar Sofia sig en bit in i andra halvlek och tvingas gå av =/ Med 10 spelare på plan rinner målen iväg för motståndarna och sedan tvingas även Alexandra gå av och vi spelar då med 9 man. Vart är allt folk?! Vi förlorade iallafall med 9 man på plan, men vi spelade ganska bra fotboll då och då.
Efter detta blev det att åka hem och käka lite och sedan lade jag mig i solariet en stund. Så himla skönt! Tappat ALL färg sedan mitt förra solarie-ryck så måste komma ifatt lite igen.

Sitter nu hemma hos Pappa och kollar på handbollen, go sverige!
Mamma ska komma och hämta mig här sedan så jag får med mig de fina blommorna jag fick av Tommy =) De ska ju inte stå här och vissna så jag inte kan kolla på dem. Och då ska jag också passa på att övningsköra, det behöver jag känner jag..



Jag är bara så glad, du gör mig så glad. När jag tänker på dig får jag ett stort leende på läpparna. Det är såhär det ska kännas. Längtar efter dig, T. Längtar efter dig.


Lottapotta =)

Idag har jag umgåtts med Lottapotta, mycket trevligt! Hon kom hit med bilen innan ikväll då hon fått körtkort ;D Woho! Vi åt godis, tittade på robinson och pratade lite. Sedan tog vi bilen in till stan för att glida runt med dansbandsmusik.

Idag spelade U-laget match mot Oskarström, gick inte så bra.. Imorgon möter A-laget Trönninge, och jag ska även på den matchen. Skoj!




idag fick jag världens finaste present och överraskning av världens finaste pojk.
- you make me feel special
<3




Fredagen den 20/3

Hallå ja!

Idag är det fredag igen, alltså det är ju för i helvete helt jävla sjukt vad tiden går. Snart är man 80 bast, sitter där på hemmet medans andra torkar en i röven och matar en med passerad mat. Låter inte det himla mys?
Nejdå, nu ser jag först och främst fram emot den 18e april, då är det min födelsedag och det ska bli riktigt jävla kul. Under nästa vecka får ni hem de fina inbjudningskorten mina vänner! Ska ned till H&M och köpa ett paket med inbjudningskort till, de räckte inte :o
Men men..

Idag ska jag frossa i godis, så himla gott! Moa kommer hem till min far där jag är ensam hemma, vi ska käka godis, dricka irish coffee och busa lite. Låter det bekant kanske? Mjo skulle tro det.

Imorgon är det match mot Oskarström kl. 10.00. Blir att gå upp tidigt.. Härligt ;)
Men det är det värt. Jag älskar fotboll!

Hej hej.

Att städa samtidigt som man lyssnar på lasse stefanz är som grädde på moset

Nyss städat klart mitt lilla rum! Det är inte stort och det går ganska snabbt, men det känns också som att det inte spelar någon roll hur jävla mycket jag dammsuger för allt damm försvinner inte. Det är nog något med rummet ;)
Och förresten, alla som ska på min födelsedagsfest får gärna bidra till att mitt rum blir lite finare med vaser, tavlor, ljus, fina kuddar osv ;) Sånt gillar jag!
Åh vad jag längtar tills jag fyller 19 nu. Inte för åldern, men för festen. Det ska verkligen bli hur roligt som helst! Var på lagerhouse idag och kollade lite med Anna, och vi hittade världens coolaste solglasögon med två tårtor som ögon och massa ljus där de står: happy birthday. Blev man sugen eller vadå ;D !
Och innan det var jag och Anna och fikade på espresso house, och sen gick vi och kollade kläder också. Jag är så sugen på att köpa massa fint nu till våren/sommaren så det är inte klokt! Jag önskar bara att jag hade råd, dvs. ett jobb :( Men så är livet.

Ska ned på stan med Camilla nu och käka en pizza. Ja, ni hörde rätt. Pizza! Usch vad onyttigt, ska väga mig imorgon med. Men en pizza kan inte spela stor roll just nu. Får cykla lite extra imorgon eller ta mig ned till gymmet då jag faktiskt är ledig =) Fan vad härligt.

Hej o svej!

Oh boy, vilket vackert väder!

Det kan man verkligen säga! Vädret idag är helt underbart verkligen. Vovven sitter i trädgården och bara njuter och jag sitter och pluggar och dricker kaffe. Idag är det verkligen vår och gud vad härligt det är.
Det behövs verkligen efter gårdagen, jag har varit helt nere och inte haft ork till något i skolan idag. Ska bli skönt att träffa Anna över en fika sedan. Egentligen vet jag väl inte om jag hinner det, men jag får ta mig tid. Kom nyss på att jag inte anmält mig till de två proven jag skulle haft imorgon, så jag kan ju inte göra dessa :| Men det känns faktiskt lite skönt att kunna skjuta upp det lite, jag har ingen ork att sitta hela dagen idag och plugga.

Nu ska jag skriva klart idrottspsykologin och imorgon är jag ledig!!! Avundsjuka mina vänner? :)
Det behövde jag verkligen också kände jag.

Hej.

Bärbara datorer och geografi

Sitter i skolan med värsta påsen under högra ögat framför en bärbar dator på geografin. Vi har enskilda studier men jag orkar inte jobba. Jag är så trött efter de timmar jag spenderade på akuten igår och så trött på allt som har med läkare och sjukhus att göra.
1a april har jag faktiskt återbesök hos ortopeden igen, och jag fruktar detta samtal. Dom skiter ju totalt i mig, så himla roligt!

Nu ska vi snart sluta.

Hej


Akuten

Och då var man där igen...
16.45 anlände jag och min mor till sjukhuset. 22.30 kom vi hem. Det är ju helt jävla sjukt! Satt först 1½ timme och väntade på att få prata med läkare, sedan ytterligare massa tid för att få röntga och sedan skulle dom ta fler bilder på min andra fot vad det nu skulle vara bra för. ÄNTLIGEN kommer det en läkare och sätter mig och mamma i ett rum och en underläkare kommer dit och berättar att det eventuellt kan vara en spricka i foten, man kunde också se att jag stukat denna foten rejält innan och det har jag, fast inte såhär illa.
Jag fick ngn remiss för att köpa något stöd till foten också. Och recept på värkisar.

Där gick hela min kväll. För att det EVENTUELLT är en spricka i foten?
Okej.

Nu ska jag sova. Godnat

Måndag, woho!

Måndag idag igen. Endast två lektioner i skolan varav jag fick stryk i en. Jag trodde jag skulle dö när matzi skulle klämma ut blödningen i min fot :| Det måste vara något mer än en stukning alltså. Strålar upp i benhelvetet och gör så sjukt jävla ont. Jag ska inte klaga (a) :D Den är ju söööt!

Borde egentligen plugga. Istället sitter jag här och lyssnar på musik. Coolt!

Tjadå

10-0!!!

Igår började dagen med att åka på fotboll på Sannarp. Jag cyklade inom Hanna och så tog vi tillsammans cyklarna till Sannarp. Hanna för att spela, jag för att kolla på =) Hon var riktigt snygg i sitt nya kitty-katt pannband. Motståndet vi hade idag var Kvibille/Gais och matchen slutade 10-0 till oss! Härligt resultat och härliga mål, dock var stolpen inte vår bästa vän idag och det hade kunnat rinna iväg som fan i målväg om inte de jävla stolparna sett till att stoppa detta! Men sjukt bra resultat och bra spelat :)

Det är något magiskt över Harplinge Dam.

På kvällen kom Moe hem till mig, vi åt faktiskt pizza :) pappa fick ett vedträd i huvudet och mormor kom och plåstrade om :) Sedan åkte vi inåt stan, gick en sväng till min mor för att fortsätta förfesta och sedan stack vi ut. Det var en askalas kväll! Massa dans, trevligt folk och framförallt, min MOE!

Bilder från matchen



Fina tjejer det där.

LÄNGTAR!

Sitter här och dricker vin och chattar. Tar en shot då och då, och sitter och längtar efter min moe :) Hon kommer när hennes jävla bio är klar, men jag önskar att hon var här nu :D Söt vän jag är, jag vet ;)

Idag har fikat och gått runt på stan med mitt eget proffs Hanna Karlsson! Hon var så söt så att hon t.om köpte en egen hello-kitty utstyrsel hon ska ha när hon spelar match. Blir man inte lite rörd? :)

Imorgon är det match mot kvibille/gullbrandstorp. Fan vad fult att dom slått ihop sig. :)

Nu chattar jag med Hanna Persson, ;) med mic och cam. Vi är söta.

PUSSAR

Vilken fin vän man har!



Kolla in pannbandet. Du är så bra <3

Let that light shine through


Det är sånt som värmer och bygger upp..

Tack Alexandra! Du förstår vad jag pratar om =)
Nu ska det bli ändring.
En dag ska jag kunna tänka så som jag vill och kunna säga det till mig själv.

/ K

Gott

Idag var jag på den nya riskutbildningen man måste gå om man tar körkortet efter 1a april. Den var mycket intressant faktiskt, men kändes ändå lite onödigt. Det mesta kunde man redan och det känns lite som om man vill tjäna pengar. Men jag håller med om att det var nyttigt och att man ska bära med sig de kunskaperna. Verkligen!
Nu är iallafall den också klar och imorgon har jag körlektion igen, 09.30-10.20 och efter det ska jag nog boka teori och uppkörning. Känner mig inte redo för det ännu, men isåfall ligger man ju i ännu mer med plugget och då ska det nog gå bra =) Iochmed att de brukar ta upp till tre veckor innan man får provet.
Det känns så skönt och nu vill jag bara sitta med det i handen!

Idag ska jag plugga, no matter what! Jag måste! Men nu ska jag ned och käka nått.

Hej hej

)Q"¤/%&#=#(#/"/!!!!!!!!!!!!!

Helvetes ungjävlar. Ska det vara så svårt att INTE gå och plocka i min gaderob? JAG BLIR SERIÖST FÖRBANNAD. Ska jag behöva hugga av er händerna för att ni ska förstå?
Nu blir det ett lås på dörren!

Trevlig inledning! Kände bara att jag behövde få ut mina aggressioner lite grann. Idag har vi haft gympa på morgonen i söndrumhallen i form av tennis och jag var domare när Deniz, Hampus, Deeas & Cive spelade.. Skoj!
Sen åkte vi tillbaka till skolan, käkade och hade vi natur. Sen slutade vi...
Tog bussen in till stan, gick från stan och hem och drack kaffe.
Ikväll är det träning på grus i getinge. Ska man ta sig dit? Men det tråkiga är att det är kallt på kvällen, stå där och frysa är inte kul, sedan så kan jag inte göra något heller. Kunde ju löpt en runda, men faktiskt fortfarande lite ont i knäet plus min jävla stukning. Får se vad jag gör.
Imorgon kl. 09.00 ska jag infinna mig på Activ Trafic för att ha den andra riskutbildningen. Även då missar jag skolan hela dagen =/ Fan vad man missar mycket nu med körkortet. Galet! Men så värt ;D

Alltså, ni fattar inte så skönt det känns ;D Jag närmar mig mitt mål med stormsteg! Inte många kilon kvar nu. På fredag ska jag väga mig igen, fuskade lite idag med att göra det redan. Men jag gör det på fredag igen och då meddelar jag er hur det gått ;D

Puss kram!


Jag och min fina Moe!

Blondinbella

JAg har seriöst drömt om henne två nätter i rad. Vad är det med mig?

Halkbanan avklarad!

Ja ni, inte ens den hade jag gjort. Men nu är den avklarad och på torsdag kl. 09.00 har jag riskutbildning gällande alkohol, droger och trötthet i trafiken. Denna måste man göra om man inte gjort teorin eller uppkörningen innan den 1a april. Nya regler och allt för att pumpa en på pengar. Som tur var fanns det en tid för mig redan på torsdag och det är perfekt. Efter detta ska jag boka teori och uppkörning och sedan är det på G! Plugga teori som en gris och öva hemma på att fickparkera för det har jag typ glömt.

Halkan idag gick iallafall bra, och det var kul! Att få sitta i bilen helt ensam och lyssna på Erika i radion var nice. Man kände sig vuxen, haha. Men gud vad man överskattar sin egen förmåga. Man tror verkligen att det ska gå hur bra som helst i kurvor där det är halt, men icke. Jaja, det vart godkänt iallafall och en hel dag gick åt till detta.
Och en hel dag går också åt på torsdag åt delen med alkohol och droger.

Igår var jag hos min moe i harplinge. Vi fikade, åt och fulade oss som vanligt. Vi pluggade inte ett skit, vi skrattade mest! :) Det är roligare. En mysig dag helt enkelt.







Det är nog bäst såhär. Det funkar uppenbarligen inte.



Halkbana

Kl. 11.25 ska vi samlas på activ för att tillsammans ta oss upp till halkbanan och köra!
Nu jävlar! Haha.. Inte ens halkbanan har jag gjort, men om några timmar har jag den. Gott!

Jaja. måste kila! ska hinna käka frukost med!

hej!

Helgen som gått!

I fredags var jag med Hanna, afterwork med mamma och per och sedan hem för att ta det lugnt :)
Lördagen bestod av fotboll på äkta hemmaplan, nämligen i Getinge. Motståendet bestod av Slöinge! Vi var sjukt mycket bättre men matchen slutade 3-3. Duger, och eftersom det bara var träningsmatch så spelar det inte så stor roll :) Jag och mimmi satt strongt och hejade på! Och eftersom det även var hennes 18-årsdag så fick hon skrivit "18" väldigt snyggt på armen i form av röd benskyddstejp ;D
På kvällen kom Hanna, Moa och Sabina hem till mig i Fröllinge. Vi spelade sanning eller konsekvens och ölspelet. Vi åt mat och drack vin. Kunde kvällen sluta dåligt? NEJ. Inte med tanke på hur trevligt vi hade det!
Vi tog bussen till stan runt halv tio och gick inom Hanna och satt där en stund! Jag skickade konstiga sms som jag inte har en aning om att jag skickat, jag ringde folk jag inte heller visste jag ringt och jag pussades med Hanna :)
Allt var så himla kul! Vi stack ned på stan, eller ja, på väg ned skulle jag såklart hoppa nedför trappan och jag stukar till foten REJÄLT. Omg vad ont jag fick men jag envisades, jag skulle med ut :D Jag haltade mig fram genom stan men när vätskan och svullnaden kommit efter ett tag fick mamma hämta mig, haha! Vi åkte hem, jag fick en tablett och efter det är allt svart! Jag hallucinerade verkligen för jag såg Moa överallt, hela jävla kvällen då jag kommit hem hade jag tjatat om Moa. Usch, hemskt. Och även då skickade jag massa sms jag inte har en aning om, verkligen, det är som ett svart hål. Minns inte ett skit. Niiiiiice! Men det var en asnice kväll fram till jag skadade mig ;P
Söndagen var lugn!

Idag är det måndag vilket innebär studiedag och jag ska hem till min favorit-moe! vi ska plugga, dricka kaffe och prata om helgens bravader lite till antar jag :)

Förresten, jag kommer bara närmare och närmare mitt mål :) Min målvikt. Åh vad jag älskar mig själv just nu, jag är så duktig! Det är bara att ligga i och kämpa på. Broccolilåda, linsgryta, chiligryta & grönsakstallrik är några av de rätter jag på kvällen ställer mig och lagar till! Gott gott. Vem var det som ville ha recepten? :o

Bilder från matchen i Lördags.


En härlig dag!

Eftersom mitt internet inte funkade som det skulle igår så skriver jag det jag skulle skrivit igår;

Idag är det fredag igen och det känns helt jävla sjukt :S Jag menar, var det inte måndag typ igår? Inatt sov jag hos min lilla Hanna och det var hur mysigt och roligt som helst :) Vi ställde klockan på halv tio men vi var nog inte ur sängen förrän 15-20 min senare. Det är ju så himla skönt att ligga och dra sig! Jag trodde att jag hade körlektion men icke, så jag började skolan 11.30-12.30 , sen in till stan igen och träffa Hanna. Vi köpte världens finaste ögonskugga från the body shop - det är galet vilka fina ögonskuggor dom fått in! 124 kr som verkligen var värda detta! Sedan gick vi hemåt igen, tog en kopp kaffe och lyssnade på musik. Kvällen tillsammans med Hanna slutade med att vi gick till Harry´s och träffade mamma och per och tog ett glas vin. Det var himla trevligt! En heldag med en god vän - det är grejer det!


Idag är det lördag. Det innebär match och jag är stört laddad. Vi möter slöinge, wooh. favoriterna ;)
Matchen spelas i Getinge och den börjar 13.00. Ska bli så kul att se mina tjejer spela igen!





Ni tre är en fin familj, om det är så ni vill ha det så fine. Jag lägger mig inte i. Jag orkar inte.

Snart fredag!

TORSDAG idag! Gott!
Fotboll, geografi och sedan slutade jag
Stack till körskolan och pluggade teori
sen åkte jag hem och här sitter jag
ska nog vila en stund, så värt
ikväll är det träning i haverdalshallen, finns det något bättre än att åka dit och träffa mina flickor. Njae! tveksamt
Efter träningen ska jag ta mig till Hanna, ska sova hos henne inatt :) lär väl inte bli mycket sömn, haha!
Imorgon har jag körlektion 09.30-10.20 och sedan till skolan för att ha idrottspsykologi, skojigt. Sen är min dag över ;D
Vet inte om jag hänkar afterwork med moe, sabina och moe´s kära mor Sanna imorgon. Jag får se helt enkelt ;D hade ju varit grymt skoj. Gratis mat är aldrig fel ;D haha.

Imorgon är det invägning igen. tror inte jag gått ned nått denna veckan! men det gör inget, då tar jag nya tag nästa vecka.
jag är så stolt över mig själv!  Inte ofta man säger den meningen, men nu gör jag det och menar det verkligen!

På lördag är det förfest hos mig, moe och sabina kommer ;D Någon mer som är sugen så säg till för fan. Hos min far med massa vin, singstar och kortspel. Sedan blir det in till stan!
Det ska bli askul verkligen och jag som inte druckit på riktigt på två veckor ska verkligen släppa loss =)

Tjadåå

Helsingborg

Kl. 17.15 åkte jag, deeas, cive, valon, fitim, deniz och jimmie plus två tjejer från paralellklassen till helsingborg för att kolla på när de mötte järfälla i innebandy. Stefan körde minibuss och vi åkte alla med honom.. Vi skulle analysera matchen kring beteende och sånt.
När jag kom hem åt jag en morot och nu sitter jag här. Härlig kvällsmat va? JAG LÄNGTAR TILLS JAG NÅR MITT MÅÅÅÅÅL!

Nä, godnatt nu! Har fotboll 08.00 imorgon. Vet inte om jag ska vara ombytt eller ej då jag inte kan träna rehab. Mats kommer med stor sannolikhet säga att jag kan träna någon annan muskelgrupp än just benen. SKOJ DÅ. Jag får se!
Har precis duschat. Fan vad min tvål luktar gott.. stört jävla gott!




du rubbar mig ur balans

börjar jag bli gammal eller har jag bara annorlunda musiksmak?

Moe kom hit imorse, exakt 07.53 får jag ett sms; "Nu äl ja flamme. :D puss" Så jag gick och öppnade dörren för min kära vän så mumsade vi i oss gott fransbröd och knäckis. Och självklart kaffe till det.. När vi käkat upp följde jag henne in till stan med ballen så hon kunde ta bussen till skolan.

Olle hade precis gått upp när jag kom tillbaka, så vi satte oss i soffan och pratade lite på nedervåningen. Uppifrån hörs Thoirleifs fina låt: "Gråt inga tårar". Då sa jag fan till mig själv; Det låter som en pensionär som bor där uppe. Men icke, det är bara jag, och ja, min musiksmak är väl inte som andra tonåringars ;)
Några favoriter är;
Thorleifs, Lasse Stefanz, Date, Scotts & Lars Kristerz. Dansband är nog det bästa som finns ;D

Idag ska jag pallra mig ned till körskolan igen :) Dom öppnade nu kl. 10 men jag åker nog inte ned förrän om en timme eller två.
Vi lär ju höras senare idag.
Hej!


Hon förtjänar att bli dagens babe ;)

En vän som mig borde alla ha ;)

... imorgon kommer Moe hit, jättetidigt och jag ska inte ens till skolan!! Jag ska bjuda min söta väninna på frukost kl. 08.00.
Klassen plus de andra två idrottsklasserna ska till vallåsen imorgon och åka skidor, men eftersom jag inte kan vara med så skiter jag faktiskt i det. Förlåt Peter, men jag tänker inte vara där från 08.00 till 16.00 för att gå på en jävla vandringsled och grilla korv. Nej nej nej! Då sitter jag mycket hellre och pluggar och drar mig ned till körskolan en stund.
Förresten tror jag inte ens att mitt knäe pallar att gå runt en massa imorgon, efter handbollsspelandet i onsdags har jag fortfarande jätteont. Men nu tror både mamma och jag att en operation är på god väg. Inom 1½ månad tror vi att jag kommer vara opererad. Jag hoppas så innerligt, så innerligt.

Så imorgon står detta på schemat;
* Äta frulle med Moe
* Plugga; skolarbete
* Körskolan; plugga teori
* Helsingborg

Ungefär så ser det nog ut faktiskt!
På eftermiddagen ska vi till Helsingborg och kolla på Helsingborg-Järfälla i innebandy, ska bli intressant. Vi ska granska hur tränaren beter sig i olika situationer typ och jag ska hålla koll på engagemang/intensitet. Vi åker minibuss ner dit och jag ska äntligen få komma till skåne igen, ni anar inte hur mycket jag älskar skåne!

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på "bride wars".
Vi hörs!
ha det..


Jag vill också ge mig ut i backarna imorgon som sötnosen på bilden.

Tisdag

Idag ringde klockan kl. 07.15, men gottegris som jag är så ställde jag om den till 07.30 ;) Den där kvarten var såååå värd.
Gick upp och fixade iordning mig och cyklade till skolan. Hade Geografi som förövrigt är så jävla tråkigt och sedan Natur B, pedagogiskt ledarskap och sedan snabbt Natur A; endast ett läxförhör och sedan sluta. Cyklade in till stan och satte mig på körskolan 1½ timme innan tilda hörde av sig så stack vi och fikade. Jag klarade sista fasen i teorin för att få göra halkan ;D Så den 10e har jag den, nu är det helt säkert. Nu är det på G som fan!
Fikade med tilda sedan som sagt, fanns ju en del att prata om ;p Uppdatering så att säga. Var jättetrevligt!
Sedan cyklade jag hemåt och har ätit linsgryta. Har duschat och nu dricker jag kaffe :) Väntar på att andra avenyn ska börja..

Ey, nu har jag snart mitt körkort! ;D Låter inte det hur bra som helst?

Tjarå

En bra start på veckan!

Idag är det måndag igen.. Jag låg verkligen och tänkte imorse; är det verkligen skola idag? nej? eller? jo, fan.. det är det. Jag gick ju upp trots allt och började min natur kl. 08.20. Jag gjorde verkligen ingenting på lektionen, var inne och läste bloggar, tittade runt på bilddagboken och facebook då vi var i datorsalen. Okej då, jag tittade upp vart man odlade lime någonstans eftersom vi håller på att prata om sånt nu.
09.40 slutade vi och på väg mot skåpet mötte jag Carro så jag höll henne sällskap medans hon rökte, men sedan cyklade jag in mot stan och satte mig på körskolan. I två timmar ca. pluggade jag intensivt och hann med att bli godkänd på ännu en fas. Bara en fas kvar och sedan halkan den 10e.
Efter detta så lunchade jag med Anna på Åhlens, mysigt. Och sedan drog jag mig vidare till Hanna för en kopp kaffe, skitsnack, kli och massage. MMMM så härligt!
Och såhär kan det se ut när man får massage av Hanna ;)



Sedan drog vi oss vidare till lustgården för Hanna skulle köpa en massageolja men hittade inget bra så vi gick vidare och tillslut hittade hon en jättegod på Åhlens.
Nu har jag precis ätit linsgryta, sitter med en kopp kaffe och ska sätta igång med plugget. Jag har beslutsångest. Vad ska jag börja med? Pedagogiskt ledarskap eller natur? Jag tar nog pedagogiskt ledarskap.. :)

Hej o svej!

Första ring

Titta vad jag hittade för bilder i Malins bilddagbok från ettan, haha. Lite söta är dem allt ;)

 

Saknar dess tiderna!

Godmorgon!

Slänger in ett inlägg här samtidigt som jag borstar tänderna..
Det var tufft att stiga upp imorse. Jag tänkte efter länge om det verkligen var skola idag eller det var något annat som stod på schemat. Men efter ett tag kom jag på att det var måndagmorgon och jag skulle börja skolveckan med Natur A kl. 08.20. Det var bara att stiga upp.. Fyfan.
Sminkad, plattad, äten och snart klar med tänderna är jag och ska cykla om en stund.
Efter skolan drar jag direkt till körskolan och sedan ska hem till Hanna en stund och dricka en kopp kaffe samt hämta boken "I taket lyser stjärnorna".. Ska bli kul.
Måste plugga stenhård teori nu, jag måste ha kortet. Jag måste. Ta dig tid och ork Kittan.

Aja.. Vi hörs senare.

Kram

En söndag som innebär träning och plugg!

Hej!
Min kära mor följde mig till gymmet innan, så nej, jag virrade inte bort mig. Jag var t.om först på plats, det ni! ;) Passet var kanonkul verkligen, men att inte kunna göra alla övningar är hemskt. Mitt knäe pallar inte trycket mer, det blir bara värre och värre och nu fick jag t.om proppa i mig lite mer värktabletter för smärtan. På hemvägen körde jag helt galet, haha men jag kom hem tillslut som tur var! :)
Och nu har jag suttit och pluggat teori, gjort ett test och fick 58 av 70. Det duger, men ska ge mig på nästa prov nu. Har 8 st så man får väl variera sig lite. Innan jag har halkan den 10e ska jag ha klarat av två faser till på körskolan. Så det är bara att ligga i. Imorgon slutar jag innan lunch, om jag ens sticker till fotbollen då jag verkligen inte kan träna rehab. Så efter skolan drar jag mig till körskolan och pluggar ett tag. Det ska jag. Oavsett vad jag vill eller känner för just då! Som sagt, två faser att klara till den 10e och imorgon ska jag fan klara av den ena fasen iallafall.

Nä, lite kaffe nu och sedan fortsätta med det andra provet..
Efter detta provet ska jag nog sätta mig och skriva lite på pedagogiskt ledarskap och sedan träffa Hanna en stund.

Puss och kram!

Vad sägs om ett körkort och pappas bil nu? - Ja tack!

Studio Effect

Idag ska jag pallra mig dit, för första gången på jättelänge =$ När man festat på lördagen är det inte jätteroligt att träna vid 12.30. Men igår var jag nykter, samt förra helgen. Så idag ska jag cykla dit från min mor. Jag sitter och laddar nu, det ska bli skitkul. Får se vad mitt knäe pallar, dock är det ju mage och rygg detta passet främst kommer rikta in sig på, men jag har ont bara jag går o sitter faktiskt. Får se om jag ens hittar dit härifrån, haha mamma försökte förklara. Jag hittar nog ;)
Så jag ska cykla om 5 min så man är där i god tid!
Ska bli skönt att få sig en liten genomkörare såhär på söndagseftermiddagen.

När jag kommer hem ska jag plugga. Tro det eller ej, jag MÅSTE! Natur, pedagogiskt ledarskap och körkortsteori framförallt. Får se vad jag hinner med.

Måste dra mig! Puss

Godnatt!


RSS 2.0