Extreme makeover. Verkligen på G :)

Tja allihopa.. Varit lite tomt här ett bra tag, ska verkligen försöka få ordning på det men jag hinner knappt med mig själv nu för tiden, så de får bli lite som det blir.. ;p

I måndags var jag på IKEA och där inhandlades massa fint. Bla. lampa&skärm, skrivbord, datorstol, hyllor, ljuslyktor, papperskorg, kuddar och lite annat smått o gott.. Och inte nog med det.......
Igår var jag på Gekås och där köptes; gardiner, drinkmixar, godis, underkläder, kläder, krukor, ljuslykta till väggen, lampa&skärm, handväskor, tavla, nattlinne... ja, lite blandad kompott. mycket saker till rummet =)
Nu tänkte ni att det var bra. Men icke!
Idag tog jag pappas kingcab upp till Kungsbacka tillsammans med Moa för att inhandla en ny säng. En HOPEN från Ikea , 850 spänn lyckades jag få den för , tillsammans med resårmadrass. Jättefin! :) Så nu har jag fan allt nytt. Så gott som =) Ska bli så kul att börja fixa här snart...

Öland på fredag, åker vid lunch.. Blir säkert kul!

Puss o kram

http://www.blocket.se/halland/Nikon_COOLPIX_S220_nastan_ny_24321175.htm?ca=20&w=1

Jag ska sälja min digitalkamera. Nästan ny! Intresserad?

 

 


JAG BEHÖVER HJÄLP!!!

Här nedan är bilder på mitt rum. Och nej. jag har inte bott i detta länge, haha. Eftersom det suttit posters och liknande på väggarna med tejp så försvann delar av tapeten när jag tog bort dessa. Nu vill jag ha massa förslag på hur man kan göra. Jag har tänkt ha en fondvägg på första bilden där sängen står. (inbucktningen).. Men jag vet inte exakt hur. Nytt skrivbord, hylla ska jag köpa. Jag ska byta gardiner, ska ta bort ljusslingan och lampan som sitter där med. Jag ska ev. köpa ny säng.. Nu behöver jag hjälp. Färger jag gillar är: Rosa, lila, svart, vitt, guld&silver, brunt.. Typ. Eller ja, det är färger jag skulle kunna inreda mitt rum i. Skulle verkligen uppskatta om du kollar just min blogg och om du har några idéer, bara skriv!! öppen för förslag.










// Kitty

Frukost på sängen, det är grejer det!

Väcktes av pappa nyss, han hade händerna fulla med tallrikar och muggar. Det visade sig vara min frukost i form av ägg och bacon, samt kaffe. Söt han är :) Då undrar man vad man gjort för att få det serverat så... Och jag kan inte komma på något alls, det är ju han som ska hjälpa mig med massa saker nu iochmed att mitt rum ska få en total makeover. Men jag antar att han bara tycker jag är världens bästa dotter ;)

Någon dag måste jag åka o kolla på tapeter, samt färg! Ska jag vara ärlig har jag inte så stor koll på varken färg eller tapet till rummet och det ska fixas till snarast möjligt. Så jag måste ju bestämma mig ;p

Ikväll ska vi på middag hos mormor & morfar, mysigt. Vet dock inte om jag har så stor lust att träffa alla och behöva vara social, men så är det..

Tjarå!


Varför ligger mitt immunförsvar på noll?!

Nu är jag sjuk igen, varför sammarbetar inte mitt immunförsvar med mig? Extrem huvudvärk, illamående och snuva, mindre roligt faktiskt och jag som jobbar hela veckan. Nu är det iofs bara två dagar kvar, men det är ändå två dagar och massa förlorade pengar =/
Jag måste äta något snart, men jag vet inte vad. Pappa skulle fixat mat till mig från pizzerian i Getinge men det var tydligen inte öppet fastän det står lunchöppet mellan halv tolv och två på deras meny. Irriterande! Jag menar, man kan ju inte äta glass hela dagen? ;p

Ligger och tittar på SF-kanalen, himla bra! Om någon timme så börjar Bert - den sista oskulden! :) Den kommer jag ju garanterat ligga bänkad framför..

Vad händer i helgen, vänner?
Vad sägs om att snart bestämma ett datum om sexpartyt?

Tjoho / K

Fotbollsavslutning!

Idag är det dags för fotbollsavslutning! Bowling och sedan käk på Verona och så massa underbara människor på köpet :) Det kommer bli sjukt trevligt..

Igår var jag fyllechaffis åt både olle och hans kompisar, samt pappa, carina och per. Fan vad snäll jag är alltså. Så det blev en lugn kväll hemma, gick och lade mig hyfsat tidigt och sov tills pappa ringde och ville ha skjuts hem.

Sitter och kollar på SF-kanalen nu, sjukt bra. Sunes sommar , och de kommer bara svenska filmer varje dag, hela tiden! Kommer definitvt att bli min favoritkanal..

Nej, nu ska jag sluta skriva för de finns inte så mycket att skriva, ska väl ställa mig i duschen så man inte gör det i sista sekund innan man ska iväg..

Tjarå :)

Måndag igen..

Då var det måndag igen. Sjukt vad helgerna går snabbt, jag hatar det :( Men att komma tillbaka till jobbet är inte helt fel heller eftersom jag stormtrivs :) Imorgon ska jag till A-ringen och jobba, spännande att se vad vi ska hitta på där. Jag har lovat Anna kärleksmums snart, så jag får väl ta och baka det snart, jobbar ju iofs inte med henne imorgon så det får bli om vi jobbar tillsammans någon gång mer under veckan :) Idag på jobbet har jag spärrmålat, jag klagar inte eftersom det antagligen kommer synas  på lönen sen!

Jag, Lotta & Moa fikade ju igår, vi kommer in på vattenporten och vad möts vi av? Jo tack - inga kanelbullar. Ursäkta? Hört att det är kanelbullens dag idag? Jag käkade blåbärspaj :I , på kanelbullens dag. Fyfan! Så idag efter jobbet körde jag inom statiol och köpte till mig, pappa och nadia. :)

Usch, man kanske borde vila en stund. Vore skönt, och eftersom jag köpte en ny superskön kudde idag så kanske man börja inviga den ;D

Nu kilar jag.. Puss!


Kanelbullens dag :)

Japp, det har redan hunnit bli den 4/10! Kanelbullens dag och förhoppningsvis är inte alla bullar slut för jag, lotta & moa ska om en stund inta staden för att käka bullar och dricka kaffe =)
Tur man har så fina vänner :)

Jag lägger upp en bild på mitt hår för er som inte sett det. Jag är brunett nu ;D



Oj., klockan är mycket. måste kila, ska hämta lotta kvart över fem. Puss!


It's my life.

Hallo!

Nu är jag här och skriver igen, otippat eller hur? Är inte här alltför ofta nuförtiden, men det händer då och då :)

Var ute igår med Patte, Lotta och Chrille.. Vi förfestade hos mig, och sen drog vi till stan. Men för mig, patte och chrille blev det inte långvarigt.. Vi stack hem nästan direkt, ganska skönt ;p Det var så satans mycket folk ute.. Skönare att ligga i sin egen säng under ett varmt täcke istället.

Imorse väckte mamma mig 06.15, jag skulle köra dem till Eurostop för de skulle till Tyskland och bussen gick därifrån. Ikväll ska jag hämta dem också, fan vad snäll jag är.

Nyss käkat, sjukt trött, så funderar på att vila en stund!

Tjarå.

RSS 2.0