grönsakstallrik, tomatsoppa, linsgryta och broccolilåda

Låter inte det helt underbart gott? Kanske inte i era öron.
Men denna nya matkuren jag gett mig in i få mig att må riktigt bra på alla sätt! Jag känner mig sund, duktig och framförallt så är det otroligt gott! Nu är det bara träningen som skall komma igång på riktigt också. Jag är på god väg!
Idag lagade pappa potatisgratäng och kött, och lilla kitty gjorde en broccolilåda som den så fint heter. Det var mycket gott och tro det eller ej, men efter den lilla portionen man skulle äta så blev jag riktigt mätt.

I fredags fick jag hem balklänningen. Jävla skit! Den var så jävla fin, helt underbar men..... nu kommer det där jävla men.et. Den passade inte. Nu vet ni. Min drömbalklänning passade inte. Den kommer skickas tillbaka imorgon. Helvete.
Hur som helst!
I lördags hade vi bestämt att äta lite god middag hemma hos mig, så Anna J, Alex, Anna L och Emelie kom hit och det blev riktigt trevligt. Bakpotatis med kyckligfilé och olika såser och röror till och såklart en jättegod sallad. Efter en god middag var det dags för efterrätten bestående av fruktsallad. Lyckat :)
Sedan drog vi en runda poker, tjejerna började fylla på vin och grogglasen med diverse innehåll. Jag var nykter!. Tillslut vann Jönne pokern efter lite väl vågat spel och hastiga insatser, haha!
Vi tog bussen till stan 21.25 och Alex tog bilen hemåt för hon kände sig inte så kry =/
Inne i stan gick vi hem till Lasse, satt där en stund och sedan drog vi vidare till Emelie där det var lite förfest med Nintento wii. Vid tio över tolv drog vi ut, var inne en sväng på morfars och sedan gick lasse hem och jag och jönne gick vidare till bm och asian för att sedan ta bussen hem vid 01.20. Sov länge idag :D Gott.
Även hunnit med att färga håret i helgen. Finfint tycker jag allt att det blev!

Imorgon ska jag och min favorit Anna åka till Helsingborg :) Titta på balklänningar och troligtvis åka runt en hel del. Helsingborg är en trevlig stad och den blir extra trevlig med två brudar som oss där.

Nu ska jag snart skriva av mig mina lite mer privata tankar i min nyinköpta dagbok. Den ska fyllas, det kan jag lova!

Hoppas att ni haft en bra och fin helg.
Puss!

Kommentarer
Postat av: alexandra

tack för i lördags kittan. mycket trevligt och supergod mat =)

2009-01-19 @ 11:07:20
Postat av: moehoe

det lät asgott faktiskt ^^

2009-01-19 @ 21:03:50
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: Anna

Det var trevligt Kittan!

Tnx for everything.

/pokerface ;)

2009-01-19 @ 22:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0