Game-day!!!

Kul.. Mitt långa inlägg jag skrev försvann. Alltid lika roligt!

Sitter på jobbet, match kl 16! Nu jävlar ska Ullared/ätran åka på stryk på Getinge IP!!


Morning morning!

Inte för att det är morgon fortfarande egentligen, redan lunch-tider.. Men jag sitter fortfarande i morgonrock med en kopp kaffe och njuter av ännu en ledig dag. Undra om det lär bli jobbigt att gå upp i tid både imorgon då jag ska fixa naglarna och i helgen då jag jobbar.
 
Inatt drömde jag att jag skulle operera knät igen, det hade inte hänt något speciellt med knät utan jag skulle bara göra en 'efter-operation' för att de skulle bli 100% bra. Men eftersom jag har match på söndag var det ingen bra idé och jag vaknade som tur var INNAN de började skära i mig. Usch men det läskigaste var att jag vaknade med ett lätt illamående och jag kom ihåg att jag fick morfin av läkaren i drömmen och jag mår alltid illa av det så det hör säkert ihop.
 
Idag blir det en sväng på stan eftersom det inte regnar, hoppas på en sådan fortsättning av dagen.
 
Vi hörs sen ..
 
JAG SAKNAR MIN FJÄRT!

01.14

Godnatt gott folk! Hörs imorgon.
Puss och kärlek.


SE HIT!

http://www.123minsida.se/Kittan/128761186

Alla tjejer - klicka in på länken!!

Taccogratäng & efterlyst!

Sitter i soffan! Mätt och belåten efter en sjukt god taccogratäng jag slängde ihop innan.. Mums :-)

Kollar efterlyst.. Vart fan är världen på väg? Jag blir mörkrädd när man kollar på alla dessa inslag med våldtäkter, grova rån och mord. Ska man inte ens kunna vistas ute om kvällarna längre utan att vara rädd att bli överfallen? Verkar inte bättre..
Vad går runt i deras hjärnor? Vad får dem att bete sig som de gör? Helt hjärtlöst.. Blir ledsen i hjärtat.

/Kitty


Födelsedagstjejen!

Hade sett sådär bra ut om jag kommit tomhänt på kalaset på söndag, så idag var jag en sväng på stan och inhandlade en present till syster.
Ni får inte ens en tjuvtitt eftersom hon läser min blogg och en tjuvtitt på denna present blir ganska avslöjande ändå. Ni får hålla er helt enkelt =) 
Eftersom regnet öser ned så orkade jag inte springa runt på stan i jakt efter något mer fint att ge bort så får fixa det imorgon i hopp om att det inte regnar.
 
Om en stund är det dags för fotbollsträning!
Vi hörs efter den.
 
Ciao.
 

 

Still in bed..

Ligger i one-piecen i sängen tillsammans med världens mysigaste Shiro och lyssnar musik och funderar på om jag ska tvätta håret, sminka till mig, byta kläder och dra in till stan en sväng. Har ju lite ärenden jag måste fixa så det vore ju bra men samtidigt vore det gött att ligga kvar här. Nej, då blir jag deprimerad!
 
Vi hörs sen! Nu ska det ordnas med finfina presenter till syster.
 
 

Godmooooorgon!

Oj. Klockan ringde 11.00. Fan vad jag hatar att sova bort morgonen så, för egentligen är det bästa som finns att sitta med en kopp kaffe, lite frukost och kolla på the voice och sen slå över till nyhetsmorgon.
 
Vad händer idag då? Ännu en ledig dag, så kanske drar in till stan en sväng och kollar på present till Nadia som fyller 17år på lördag, men det blir kalas på söndag. Annars är det fotbollsträning ikväll så det finns ju något att se fram emot iallafall.
 
Bjuder på en godmorgon med kaffe-bild. Kul va?
 
 
Ha en fin dag!

När rumpan somnar...

...får man förflytta sig från sittande/halvliggande position i soffan till sittande/halvliggande position i sängen. Emellan flytten var det läge att tvätta av smink och borsta tänderna - skönt.
Undra hur länge jag tänker sitta/halvligga här innan jag ger upp och somnar för natten? Mina ögon har svårt att hålla sig öppna redan nu så det blir nog inte en lång stund till.
 
Sitter och tänker på tandblekningen Amanda gjorde i göteborg idag, inte alls avundsjuk. INTE ALLS! Jävlar vad fint det blev.. Riktigt snyggt! Jag vill också.. Jag vill jag vill jag vill. Får väl se om man kan skrapa ihop lite slantar till att fixa det , eller så blir det en önskan i julklapp. 
 
Jag avslutar här nu för dagen. Så hörs vi mer imorgon! =)
Sov så gott och ta hand om er.
 
Det där skulle lätt kunna vara mina tänder. Fan va fint!
 

HAHAHHA

 
Han är ju bara så jävla fantastisk! Sagt det förr men säger det igen - fan vad bra han är.
Genast kändes livet lite lättare och att inte skratta är oundvikligt. Skönaste killen!

Oh yes!

På fredag kl 10 är det jag som fixar naglarna. YES! Fint.. Blir med glitterdekoration tror jag eftersom det är på en nagelskola och det var nog det temat på fredag.
 
 

Namnlös.

Skrev precis ett långt , jävla inlägg om hur jag känner mig just nu. Men eftersom det inte är roligt eller energigivande överhuvudtaget så slipper ni läsa det.
 
 
 
 
 
 
 
/ K.
 
 

Mot butiken ..

Dags att göra något vettigt av min dag!
 
Åker till butiken för att träffa mamma en stund och fixa lite ansökningspapper för ett jobb jag ska söka :)
Efter det blir det en kaffe på stan med bästis som varit i Göteborg och fixat tänderna. Knappt avis? Men hon hade tydligen ont som fan, ahw!
Nu har hon ett snyggt hollywood-smile iaf, vitt och bländande! 
 
Nej, på med kläderna, lite smink och bort till butiken. Ciao!

Skilda världar.

Avsnitt efter avsnitt..
 
När jag är ledig är jag för trött för att överhuvudtaget ta tag i något alls. Hösten gör mig just nu en aning deprimerad, det gråa vädret, regnet och kylan. Jag behöver något nytt, omväxling. Jag tror att denna hösten kan bli jobbig annars.
 
 
 

Bild-update!

 
Fina, underbara, vackra, fantastiska vänner.
Alltid.

Vad vill man med sitt liv?

Det svåraste för mig just nu är att bestämma mig för vad jag vill? Vill jag jobba som personlig assistent? Vill jag börja plugga? Vill jag ens bo kvar i Halmstad? Jag visste inte vad jag ville bli när jag sökte gymnasiet när jag var 15, och jag vet fortfarande inte exakt vad jag vill. Det är väl klart att man har haft drömmar och mål i livet, men tiderna ändras , så också jag. När jag gick gymnasiet ville jag bli brandman och var helt insnöad på det men nu är jag kluven.
Jag och Tilda pratade om det idag - hur kan man veta vad man vill jobba med och hur kan man ha ett 'drömjobb'? Hur ska du kunna veta att du vill jobba med du väljer att utbilda dig till egentligen? Du vet hur jobbet fungerar och allt det där, men i praktiken själv har du egentligen inte den blekaste aning om det är det du vill hålla på med. Min mamma hade en tjej som gick polisutbildningen samtidigt som henne , och hon jobbar inte som polis idag. Det blir helt enkelt aldrig som man tänkt sig..
Fotograf, florist, brandman, djursjukskötare, polis, idrottslärare, dietist.

Yrkena är många och valen stora.. Jag tror att det bara är att hoppa på tåget och se vart det bär hän. En sak vet jag just nu iallafall, jag vill inte börja plugga ännu. Jag har minst 43 år kvar att jobba , FYFAN 43 ... Det lät mer när man såg sifforna sådär i text än när man säger det. Så om jag väntar att plugga i några år så gör inte det något :) Varför ha så bråttom egentligen? En sak är nog iallafall säker, jag tror att jag vill bort från Halmstad. Hitta nya möjligheter i en annan stad, jag tror att jag behöver det.
 
 
Ciao!!

Jag har sagt det förr men säger det igen..

Gift er med mig?!
Filip och Fredrik är helt jävla underbara. Tänk om de båda vore singlar , jag hade inte bangat en sekund.
Kloka, roliga och vackra - ja komplimangerna är många för detta programledar-par. Fint!
 
 
 
 
 
 
 

Kaffe-rep!

Idag har dagen bestått av kaffe hos Tilda och Zoé och sedan fotbollsträning.
Jösses vad mörkt och kallt det börjar bli ute, på ett sätt ser jag fram emot kylan och den riktiga hösten men på ett sätt inte. Det är så skönt att slippa ta på sig tjock jacka, vantar, mössa och varma skor hela tiden, men samtidigt är höstkläderna så himla fina och mysiga så det är bara att börja vänja sig :) 

På söndag spelar vi vår sista match i serien, och klart det känns lite tråkigt. Nu väntar massa inomhus-turneringar och inomhus- träningar med stenhård fys.
 
 
Jag tror att jag har glömt hur man bloggar på ett någorlunda vettigt sätt. Det var ju trots allt ganska längesen man gjorde detta varje dag ;)
 
Ciao!
 
 
 

Den finaste människan i hela världen.

 
Jag älskar dig, lillasyster. Du är den finaste, vackraste, underbaraste som finns. <3
Läs hennes blogg, hon är så otrolig duktig på att skriva.
http://www.nattstad.se/nadiasvenningsson
 
 
Kärlek! Massa kärlek!

Motivation on a high level.

 
Motivation.
Winning is not everything
Winning is the only thing
 
Hard work.

En helg till ända..

Hej!
 

Helgen har bara flugit förbi , verkligen. Men den har varit bra, jobbade till 21.30 i fredags. I lördags var det 25årskalas hemma hos Hanna , riktigt trevligt med fina människor, mycket skratt och alkohol. Tänk att min fina vän hunnit bli hela 25 år, fortfarande fräsch och snygg som bara den :)
Det blev iallafall en riktigt trevlig kväll som slutade med utgång på James för min del.

Igår var det match i Fjärås. Jag, Amanda, Hanna och Niklas åkte dit tillsammans. Efter en kämparinsats med en mycket PINSAM hemmadomare förlorade vi matchen med 2-1. Det är så jäkla tråkigt att domarna i vår serie oftast är helt ute och cyklar när det gäller besluten de tar på plan. Det går såklart att se från olika håll och vinklar men överlag är de korkade beslut som i vissa fall (som igår) kan avgöra hur en match slutar. Men vinner vi nästa match mot Ullared/Ätran och Lerkil förlorar mot Onsala så går vi upp på en 2a plats i tabellen vilket vi är så värda!
Efter matchen igår var det hur lugnt som helst. Lagade lite käk och kollade X-factor och Partaj.
 
Winning is not everything
Winning is the only thing
 
Ciao!
 
Bilder från helgen :)
 
 
 
 
 
 
 

The dirt

Hallå ja .

Efter en tid med NOLL uppdatering tänkte jag att det vore på plats med ett litet inlägg, det är ju trots allt ganska kul att skriva av sig ibland.
Jag bara måste börja med att tipsa om tidernas bästa bok som jag just nu är fullt uppe med att läsa 'the dirt' av mötley crue. Det är helt fantastisk memoar om bandet och man blir garanterat fast.
Jag har aldrig varit en boktjej men nu tänker jag så fort jag sätter mig ned med en bok 'Vad ska jag läsa nästa gång?' . Anledningen är faktiskt mitt jobb, det blir en hel del 'dötid' och att sitta och läsa då är helt perfekt och det får verkligen tiden att springa iväg :)
Så ville ni ha ett boktips fick ni ett där.

Just nu flyter allt på hyfsat bra med det mesta, jobb och fotboll. Fotbollen går bra och vi ligger 3a med A-laget med en match mindre spelad än 2an och vinner vi våra resterande matcher så blir vi just 2a. B-laget leder sin serie och det bådar gott för båda lagen , KUL :-D

Vad händer annars?

Jag har fått en liten crush på Nikki Sixx i Mötley Crue. Lite småkär faktiskt ;) Om man bara hade varit ung på hans tid ;) Graow ..

Det första inlägget får inte bli för långt känner jag ;) Jag återkommer säkert.

Ciao sålänge.

RSS 2.0