Denna onsdag innebär en hel del!

Onsdag, klockan är 10.10 i detta ögonblick. Jag har precis ätit frukost och druckit en kopp kaffe, gott gott : )
Tilda ringde nyss och ändrade vår träningstid till 12.00 istället för 11.00. Stackarn hade försovit sig ;) Pluttis! Men det är bra, för då hinner jag smälta frukosten lite mer.
Idag ska vi som sagt träna, och efter det duschar vi på friskis och sen bär det av mot banken för att fixa pengar och sen till asian palace tror jag. Vi ska käka buffé, så gott eller vad! Och efter det vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi ska till Kräm ikväll och innan dess ska vi nog ha hunnit gå lite på marinfestivalen som förövrigt börjar idag : ) Jag ska nog kika lite på stan efter något att ha på mig ikväll, men måste hålla i pengarna för vem vet när jag får pengar nästa gång... Jävla lönesystem alltså! Idioter hela bunten. Noll koll!

Sitter och funderar över när man får träffa sin pojke nästa gång. Jag hoppas på imorgon, annars lär det bli fredag. Men det är lång tid... = /





Jag måste få höra det. Att gå runt och tro eller anta är inte tillräckligt för mig.

IDAG ÄR DET DIN DAG!!!

Grattis på 18årsdagen Matilda :D 
Ikväll ska det firas och vi ska ha så sjukt skoj!

Vi ses senare vänner, pusssss!


Helt seriöst..

Jag fattar fan inte vad folks problem är..

Snälla, bara lägg ned det? Varför vill du/ni försöka förstöra mellan mig och Christoffer? Har ni inget eget liv att engagera er i så ni bara måste hålla på som du/ni gör? Att hålla på så är lågt som fan, och tro mig, ni kommer inte lyckas. Ni tror helt seriöst att det skulle sära på oss? Ni kan dra åt helvete!
Nej, fyfan!!!

Egentligen finns det så jävla mycket mer jag vill skriva. Men jag orkar inte lägga ned mer tid och energi på er idioter.

Bye

Godmorgon

Jaha, vad skriver man en morgon som denna? För mig är det faktiskt morgon, steg upp för ungefär en timme sedan.. Har druckit mitt kaffe och ska snart ta bilen hem till pappa. Inte för att jag vet vad jag ska hitta på där, men det blir nog bra. :) Vet inte om jag och syrran ska svänga inom onoff och försöka få bukt på den där jävla kameran jag köpte för någon vecka sedan, det är nämligen så att vissa bilder, (de flesta) blir helt gryniga och ja, hur kul är det? Nä, det får nog bli att vi svänger inom där på hemvägen..

Igårkväll var jag och hälsade på Hanna på AB, mycket trevligt :) Vi gjorde det vi brukar och vi försökte även få svar på lite frågor angående killar men det gick ju sådär, eller hur hanna? haha..
Vi drack kaffe, tog bilder, snackade och framåt 04.00-tiden tog jag bilen hem. Inte en jävel var ute och gled en morgon som den så det var grönt i varenda trafikljus ;D Härligt.

Nä, nu ska jag ladda upp lite mer bilder på bdb, sedan packa ned mina saker och grabba tag i syrran och köra hemåt..

Puss o hej!
utan pojke till fredag, hur ska detta gå? =/



 <3

Just nu finns det inget jag vill mer!

Jag vill bara flytta hemifrån.. Till ett ställe där jag och Chrille kan bosätta oss tillsammans, känna lugnet, ingen som tjatar på en. Glömma pressen och stressen att man måste göra precis som föräldrarna vill. Nej, fan vad skönt! Nu tänker ni säkert att även om föräldarnas press försvinner så kommer det så mycket annat att göra som att tvätta, laga mat, diska och städa.. Men då ska jag meddela herrskapet om att det gör jag redan hemma, varje dag.. :)
Nä, nu vill jag ha ett fast jobb och en lägenhet, en fin pojkvän att dela den med.. Herregud vad bra!

Faktum är att vi kollar för fullt, och det finns ju lite grann, men ett jobb är ett måste först. Vi är inte bundna till Halmstad, utan jag hade faktiskt kunnat flytta till skåne, :) Åååh. Pirrar i magen bara man tänker på det..  Nu vill jag flytta.

Over and out!

Laddad till tusen!

Då var det dags igen.. Jag ger mig in på mitt lilla projekt som jag ännu en gång ska lyckas med :) Under några veckor nu är det stenhårt som gäller..

Var nere på vårdcentralen tidigare idag och mitt knäe är helt inflammerat, varigt och sådär, så det blir en kur på antibiotika nu :( Tråkigt men sant och jag ska till doktorn igen vid fyra.. Efter det blir det direkt till stan och sjukhuset för att kolla upp Chrilles öga. Något konstigt med det, så det ska också kollas upp. Skulle träffat Hanna K idag, men eftersom hon ska iväg om ett tag blir det ont om tid så vi får skjuta upp det en dag. Men imorgon så ;D Inte varit i hennes nya lägenhet ännu, ska bli kul :)

Då ska jag även passa på att lämna tillbaka min kamera, eller försöka få dem att kolla på den då bilderna blir helt gryniga.. Det är en 10 mp, NIKON, för 1800 kr, så det är ju inte skit liksom..
Blir så trött på teknik!

Tjarå..


Balen


Fitim och jag



Tack Dindar! Jättefina redigeringar.

Underbart...

Känslor som jag aldrig tidigare haft.
Jag älskar dig, Christoffer!


Längesedan sist..

Tja!

Jag vet att jag är dålig på uppdateringen, och det är tråkigt för det syns på kommentarerna. Antar också att mina besökssiffror minskat drastiskt. Men ibland får man ta sådana smällar :)

Hanna fyllde 20 år i fredags, så jag och chrille var hos henne och det var jag, den handikappade med kryckorna, som fick köra oss in till stan efter ett trevligt kalas med hennes släkt då det kanske blivit lite väl mycket alkohol för vissa ;) Både Matilda och Chrille var rejält dragna, och eftersom jag går på värktabletter så fick jag köra och hålla mig lugn under kvällen.
Det var iallafall trevligt - tack tjejer och Chrille <3

Nu har jag även börjat med rehab hos Simon, han är så bra och jag känner mig verkligen i trygga händer. Det känns super och jag kan redan cykla runt ordentligt på motionscykeln. Det gör ont, men det går :) Det går verkligen framåt, det känns och jag kan knappt fatta att jag snart är tillbaka på planen. Det kommer gå så jävla snabbt!! Saknar er, Harplinge Dam.
Om 2 veckor exakt ska jag ta bort metall-agrafferna och idag var jag på Getinge Vårdcentral för att byta förbandet och att se ens knäe helt ihop-klipsat med de grejerna var inte en trevlig syn. Men som tur är gjorde Mats, min läkare, så att han använde sig av ett gammalt ärr till den stora öppningen han gjort så mitt knäe inte blir helt fyllt med ärr. Jag skulle kunna tro att jag har ungefär 15 sådana metallgrejer i knäet och jag bara längtar till jag kan ta bort allt för det kliar verkligen ;p Iofs bra, ett tecken på att det läker.

Så. Nu avslutar jag. Hej och svej.

/ Kitty


Bjuder på en gammal bild. :)
Jag saknar dig Malin.

RSS 2.0