Flytt

Imorgon är det dags att flytta. Rotorp blir det, där vi har köpt hus :) Usch vad bortskämd man är att bo mitt i stan, nu kommer vi bo ca. 1 km utanför. Det duger :)
Jättefint hus och det ska bli såååå kul veerkligen.

Skolan har börjat, och det är okej.. Har längtat faktiskt, skönt att komma tillbaka till de gamla vanorna. Upp tidigt, käka frulle, sticka till skolan, komma hem, vila, träna och sedan sova :)
Skönt!
Förresten så har vi tre nya killar i klassen med ;)

Imorgon har jag fått tid hos läkaren för att äntligen kolla upp mitt knäe, ska bli skönt att få klarsak på det hela om vad det är med knäet. Vill börja träna och spela fotboll igen, men kan nog ta ett tag :/
Så håll nu tummen imrogon vid 10.20 så de går bra och att läkaren ger en bra diagnos om vad det är.

Sen är skola efter läkarbesöket, slutar 13.00 sen flytta :D

Puss



Bild från mallis, se o njut

Brandman

Nu vill jag bara att det ska bli år 2009 så jag kan börja hårdträna inför höstens sökande till brandmansutbildningen. Januari 2009 kommer jag alltså ligga i hårdträning inför hösten med löpning, cykling, simning och liknande. Konditionen ska upp till toppen, likaså min styrka. Jag har sett fram emot detta så länge, och äntligen är det snart dags. Tiden går snabbt och jag längtar jättemycket. Blir då flytt till Lund, Revinge och börja plugga så snabbt det bara går. Sabbatsår blir det inte tal om då jag ska vara färdig brandman så snabbt som möjligt för att sedan börja jobba i Halmstad, Lund, Helsingborg eller Malmö. Göteborg är också ett alternativ. :)
MER TJEJER IN I DEN BRANSCHEN SÄGER JAG!

"Skydd mot olyckor Utbildning i skydd mot olyckor är en tvåårig eftergymnasial utbildning för dig som vill bli brandman och arbeta med räddning och säkerhet."


Då var semestern slut

Kom hem från Spanien, Mallorca i lördags. Tack Anna för en superbra vecka :)
Vi hade molnigt två dagar dock, men annars var vädret kanon! Bilder kommer!

Kan ju uppdatera er med att jag har återbesök hos läkaren på fredag tror jag, då ska de kolla upp lite närmare vad som egentligen hände med mitt knäe.. Det kan vara minisken och det skulle fan ta död på mig. :(

Skolan har börjat igen :) Saknat det faktiskt. Ska bli kul.
Puss

Ambulans och akuten

Vi gick ut på planen, satte igång och jag kände mig piggare än vanligt. Motståndet var Hylte och jag var riktigt laddad som sagt. Började spela och jag kände på mig att de skulle bli en bra match.
De gjorde 1-0..
Sen blev det svart.. Nästan iallafall. På nått konstigt sätt lyckades jag vrida knäet så de knakade till på hela tranevall (iallafall i mina öron kändes det så). Fick bäras ut på bår, skrikandes och gråtandes, (det är okej att gråta i såna lägen).. De tryckte och kände lite och sen fick de ringa ambulans då jag inte kunde röra benet alls , blir svårt att åka vanlig bil då!
Ambulansen kom och mina lagkamrater skrek hejdå och när jag åkte var det paus och de stod 2-1 till hylte.
Ambulanskillen visade sig vara mammas gamla jobbarkompis och han är bara så shysst! Pratade en hel del :) Jättemysig kille. Fick morfin, massa morfin :O "det kan snurra till i skallen lite nu" - "jaha, och hur lång tid tar det? :O " .... 10 sekunder senare kändes det som om jag var riktigt hög, haha.. Knäet fortsatte bulta och värka och tillslut kom vi till akuten.. Fick vänta lääänge på hjälp men som tur var mötte mamma och nadia upp mig :) Sedan röntga, men det syntes ingenting på röntgen.. kan vara nått ledband eller nått som är utdraget. nu har morfinet börjat släppa och jag mår riktigt illa. det är hemskt. känns som om man varit med om en dålig fylla.. sånt illamående. jävla morfin!!

Men jag mår okej för övrigt, och jag lättade Anna Larsson med att säga att vi åker imrogon trots detta, då hon varit orolig hela kvällen över mig.. hade nog fått 2-3 sms av henne o sen ringde hon också.. :) Söt.. Vi åker, inga tvivel! :D

MALLORCA IMORGON :D :D:D:D .... fast på kryckor..

HEjdå, ses om en vecka

Fredag= Packa, match och utgång

Idag står det mycket på schemat :)

Först nu har jag packat klart det mesta, passet och kameran samt pengarna är ju det viktigaste. ;) Mallorca - here we come!!!
Sen är det snart match, 18.30 börjar den på tranevall mot Hyltebruk. Laddat upp med italienskt, pasta o pastasås..
Gott.
Sedan efter matchen blir det utgång med MOAAAA, ska dansa som fan och sen sticker jag till mallorca.. sha la lala alaaaa

När jag kommer hem igen så har skolan börjat, spännande va?! saknar skolan. faktiskt. :)


Nä, nu ska jag dra mig till bussen snart.. Puss!
ps. aspelin och johansson äger fett!


Boken jag läste....

har jag läst ut :) Den är 249 sidor lång och nu är den utläst.
Kan bara säga som så, läsvärd! Okej, kanske inte till er som inte gillar ett lite barnsligare språk samt korta kapitel vilket jag tycker är kul. Långa kapitel är ju bara såååååå sega?!!
Den var faktiskt bra och jag hade svårt att lägga undan den, för den påminde en hel del om en själv när man var mindre.. Så det var kul. Läs den! Jag ger den 4 av 5 brandmannahjälmar ;)

Hur som helst, suttit o kollat igenom gamla bilder. Jag kan knappt tro att jag varit sådär liten, och sådär söt :) När jag fått ordning på min kamera kan jag lägga upp lite bilder från min barndom , haha. det är ju bara så kul.

nu kom mamma hem och jag ska till torget o kolla på beachvolleyboll på torget. puss!


Lilla Helfwetet!

Först var det körskolan, orkade inte sitta och plugga så länge efteråt men jag gjorde iallafall ett prov, men klarade inte det, 46 av 70 och underkänt, men jag har god tid på mig :) Går dit en stund imorgon med och pluggar lite.
På körlektionen körde vi landsväg, och vänstersväng igen. Det gick bra men jag har svårt att hålla koll på vad det är för hastighet på småvägarna, är det 50 eller 70 liksom? Eller kanske t.om 30.. Jävla hastigheter.
Men det gick bra och vi gick över på att köra motorväg, dock sa hon att jag redan kunde allt så vi körde bara en liten ministräcka och ska bara repetera det en gång till nästa gång. Är jag proffs nu eller vadå? ;)

Efter detta gick jag till lilla helfwetet och presenterade mig och oscar sa att jag var välkommen på provjobb lördagen den 30/8 kl. 20.00. Så jag kanske snart ska kalla mig för "diskare" ? ;) Vilket framtidsjobb, haha.
Men goa pengar!

Nä, nu ska jag dra till pappa om ett tag och innan dess digga musiken.

Puss

Körlektion

12.45 börjar min körlektion och jag precis tryckt i mig en macka och mitt goda kaffe :) Så nu ska jag borsta gaddarna och sen ned till körskolan.
Kommer inte tillbaka på ett tag, efter körlektionen blir det att plugga teori där nere och sen vidare till lilla helfwetet.

Kram

Extrajobb?

Tompa skrev på msn och frågade om jag ville ha extrajobb på "lilla helfwetet" som diskare, haha, diskare tänker ni. Men ska jag vara ärlig så gör jag nog allt för pengar nu :)
Så imorgon efter jag haft körlektion och pluggat på körskolan kommer jag gå dit och fråga efter Oscar som är barchef.
Så önska mig lycka till på mitt jobbintervju som "diskare" ;) hahaha.

Körlektion imorgon kl. 12.45 och efter det råplugga teori på körskolan. Säg det bara, säg att jag är duktig.

Nu har ännu en dag gått snart, klockan är halv tolv och här sitter jag som vanligt. Borde lägga mig och läsa en stund men jag väntar lite :)

Puss o tjohej!

"Så värt" av Martin Jern



"Så värt" av Martin Jern är just nu den bok jag läser. Den är faktiskt ganska bra och jag hittade en som skrivit om vad den handlar om.

"I Så värt möter vi Aron, 15, som inte är nöjd med den han är, men som inte heller vet vem det är han vill vara. Eller vad han vill ha. Han berättar öppet och ofta utan självdistans om hur värt det är att vara en outsider - och hur värdelöst det är. Han berättar om en tonårsvärld där spelreglerna är suddiga och där det bara tycks finnas två alternativ: att vara en sån som ingen ser, eller nån som alla vill döda."

Läsvärd - tro det eller ej!

Regn igen

Dagen som såg ut att börja så bra, solen lyste och vädret var helt underbart, men nu spögregnar det här i den lilla sommarstaden Halmstad. Kan ju inte direkt skryta med Halmstads sommarväder iår, eller Sveriges överhuvudtaget.

Min körlektion slutade vid 15.05 och efter det har jag suttit på körskolan, tills nu och pluggat teori! Gud vad duktig jag känner mig, och det känns verkligen som om körkortet är på G. Har klarat två faser i teorin och har endast två kvar och sen får jag skriva upp om jag vill :) Känner mig verkligen inte redo för det ännu dock, men det kommer :)
Åååå varje gång jag sitter på körskolan drömmer jag mig bort om att när jag får körkort ska jag åka till Växjö, denna oehört saknade stad, och festa med de bästa! :) Ska bli sjukt gött.

Nu är jag riktigt laddad inför både körkortet och SÅKLART resan på lördag. Vi ska ha så sjuuuuuuuuukt skadat kul!

Nä, nu ska jag dricka kaffe.
Kram


Happy birthday!

Idag är det alexandras dag, och vet ni vad? hon fyller HELA 18år !!!! Grattis snygging! Nu får du äntligen röja med oss "gamlingar" utan att vara säker på om du kommer in eller inte ;D Nu kör vi hårt.
Hoppas du får en underbar dag!
Massa kärlek från mig :)


Snyggingen själv på lagfest i haaaaplinge. en kväll att minnas :)

Nu ska jag alldelles strax på körlektion, 14.15 börjar den och efteråt sätter jag mig nog och pluggar lite teori, det är ju faktiskt det enda jag oroar mig för. Jag menar, jag kan fan t.om FICKPARKERA!!! Då har man kommit långt, hahahha. Iallafall om man heter Kitty Svenningsson.

Sen ska jag läsa lite vanlig bok, boken jag lånade på biblioteket underskattade jag en aning, det var meningen att jag skulle låna "Livet som en porrstjärna" av jenna jameson, eller "så dumt" med mia thörnblom.. Men hittade inte dem och jag orkade verkligen inte fråga då risken var större att de var utlånade än att de fanns inne. Så jag lånade en bok som heter "Så värt" av Martin Jern, okej, det är inte den bästa boken jag läst men jag kan medge att jag fastande vid den igårkväll då jag skulle sova. Jag kan berätta handlingen senare, det är verkligen en typisk ungdomsbok.

Nu ska jag prata klart med Malin, stjärnskottet, på msn! Sen ska jag dra mig till körskolan.

Puss och kram.

Då var det kväll igen

Dagarna går ju måttligt snabbt alltså. Klockan är redan 22.34 nu. Och här sitter jag , till vilken nytta? :)
Varit ute med hunden TVÅ gånger idag iallafall, riktigt stolt. Haha!
Varit på biblioteket har jag också, lånade två böcker, redan börjat läsa. Börjar jag bli en duktig flicka såhär på sommarlovet? :)

Nu sitter jag och laddar inför lördagen, gud vad jag längtar! Mina forex-växlade pengar ligger här jämte mig och jag vill bara till mallorca nu för att spendera dem! :D

Och ikväll vill jag ut och gå, låååångt. Jag vill göra någon nytta! Men det verkar inte som om någon är på, tyvärr :(
Blir la musik framför datorn som vanligt, kanske lägger mig i tid för en gångs skull. Snart är det skola igen och känns som om jag borde börja vända tillbaka på dygnet igen :)
Nu är jag faktiskt riktigt trött, det var jag redan vid nio, men det känns som om man sover bort hela jävla kvällen om man lägger sig vid den tiden. Efter bolibompa.

Nä , mina vänner. "Det börjar verka kärlek banne mej" (8) sha lala laaaa ..


Här hade jag precis slutat 9an och var sjukt häftig. Det du!

Det skulle finnas fler män som min pappa.

Jag säger då det, min pappa, en duktig man. Det skulle finnas fler män som honom, så otroligt genomsnäll, generös, framgångsrik, han pysslar och donar hemma med allt, har hela tiden nya projekt han vill genomföra och massa idéer. Ja, pappa, kvinnan som får dig, hon blir lycklig! :)

Nog talat om min duktiga pappa :)

Idag har lunchat med söta anna, det blev kycklingspett och potatisgratäng på åhlens-resturangen. Efter det gick vi och växlade pengar på forex ;D LÖÖÖÖRDAG.
De började regna och gissa vad Anna gör.. Går och köper ett paraply, BARA för att vi skulle gå en stund till på stan. Haha. Det är min Anna det.
Sen tog vi en kaffe på vattenporten, godare än jag trodde, brukar smaka vatten, inte gott alltså.
Anna är damfotbolls-freak, speciellt när UMEÅ IK och svenska landslaget spelar, och idag hade hon glömt bort att de spelade mot Kanada. Men jag hade full koll men vet ni vad? Jag sa inget, hahahaha. När matchen var slut sa jag; Just de, damlaget har ju spelat nu.
Hahaha, hon rusar upp i lägenheten, sätter på tv.en och märker att den är slut. Taskigt va? ;D

Låttips: Katy Perry - I kissed a girl

Luncha med Anna

Matchen igår vill jag helst inte skriva om, ska dock bli kul att se vad kornhult/hishult skriver om matchen i sina berömda matchreferat, alltid lika kul, då de enligt dem själva "vann rättvist", haha suck my ass..

Som ni kanske förstår, gårdagens match förlorades, en okej första halvlek som vi ägde en del, men andra halvlek var katastrof. Det var nog allt.

Halv ett ska jag ned till åhlens för att luncha med Anna, :) Alltid lika mysigt och trevligt med denna tjej. Vem vet? Hon kanske hittar på nåt spontant och det skulle inte förvåna mig för fem öre om hon säger; "Kitty, vi drar till gbg"


Oj så kort detta inlägget blev, men så är det. Ska snart kila och om 4 dagar mina vänner, då är jag på mallorca!!! Ska bli sååååååååååååå skönt..
Bye!


Matchdag

Då var det måndag igen, undra hur många gånger man har sagt den meningen i sitt liv? Haha.. Eller hur många gånger man har hört den när man kommit till skolan på måndagen och läraren ska börja föreläsa. "Jaha, då var det måndag igen!"

Men denna måndagen ska iallafall ingen lärare säga till mig att det är måndag igen, för det är looooooov. Jag har tagit vara på detta lov på bästa sätt tror jag! Verkligen. Jobbat i en månad, lärt mig sjukt mycket av det, sen har jag bara varit och det är väl det bästa sättet att göra av med sitt lov? Att bara vara :) 5 dagar kvar mina vänner, på lördag sticker vi! ;D Mallis ska göras osäkert.. Som jag har längtat efter detta, känns verkligen som om jag behöver det. Och för första gången i mitt liv har jag tjänat mina egna pengar och betalar HELA min resa själv. Är jag inte duktig? :) Säg det , säg det.

Idag är det inte vilken måndag som helst, idag är det match. Herrejesus så spännande. Kl. 19.00 mot kornhult/hishult , borta.. Så kan tyvärr inte välkomna er till tranevall, men ni är välkomna till kornhult där jag tror det var vi skulle spela.. :)
Jag är riktigt laddad och ska ned till hemköp sen och köpa lite förnödenheter. Redbull och banan, mycket bra.
Idag är det sol! VARFÖR? Det ska alltid vara fint väder när vi ska spela match, nästan iallafall. Visst tänker ni, varför klagar hon? För att det är så sjukt varmt att spela match när det är sol..Springa i 90min med en stekande sol över sig är inget att rekomendera om ni inte är tvugna. Men trots detta laddar jag för fullt och just nu spelas; Lejonkungen - Circle of life på media playern. Fräckt va.. Funderar på att bränna en ny uppladdnings-cd, hanna och anna var inte nöjda med min förra. trots att den var grym, aja..

Jag återkommer senare.. Bloggen skulle tydligen stängas ned för det var något som skulle lagas mellan 14.00-15.00. Men jag kan tänka mig att bloggen inte är tillbaka innan 17.00 iallafall. De sätter alltid ut en tid, men den följs aldrig. :)

Så, vi hörs sen.
 

Flyttpacka

Finns det något värre än att flyttpacka? Nej, tror inte det. Ååå, det är ju bara så sjukt tråkigt och jag önskar bara att man kunde telepotera alla grejerna över till stället man ska flytta och allt bara satte sig på plats där. Jag har sagt till mig själv i flera dagar nu att jag ska börja packa, har jag gjort det? Icke, istället har jag suttit framför den här jävla datorn och inte gjort ett piss.. Hemskt dåligt!

Nu funderar jag på att sticka ned till hemköp, köpa en god bubbelvatten med persikosmak, en tidning och bara kura ned mig i brorsans säng och läsa lite. Det tror jag att jag ska göra faktiskt! Jag kan börja flyttpacka imorgon istället :) Javisst.

Dagens låttips: Fonky Fresh - Bara för dig

Ciao bella

Galen kväll

Kvällen igår slår mycket! Fan vad roligt det var.. Tog inte luft en enda gång, vi pausade för att gå och dricka vatten två gånger, men sen dansade vi tre timmar i sträck.. Det behövde jag verkligen känner jag.
Tack för en galet roligt kväll, Moa! <3 Och tack för mina försenade födelsedagspresenter!

Idag blir det en lugn dag, jag vaknade klockan tre, usch vad dåligt man mår när man vaknar så sent.. Sovit bort hela morgonen, förmiddagen och mer än halva dagen.

Imorgon är det match och motståndarna är kornhult/hishult. Nu kör vi gärnet tjejer! Kl. 19.00 i kornhult om jag inte minns fel..




Är inte vårt hus så otroligt mysigt på sommaren? :)


Ut ikväll!

Det blir utgång ikväll. Dock inte med de bästa i Växjö tillsammans med moa, utan på hemmaplan tillsammans med moa :) Hade varit kul att festa i växjö eftersom där är fett drag i helgen! Men det får bli en annan gång pojkar och flickor :)
De kommer bli en soft kväll ikväll, mkt ös hoppas jag på! Får snart kila ned till hemköp och köpa powerking att blanda ut spriten med. Blir säkert bra! =)
Dock fortfarande förkyld, men peppar peppar, ögonen rinner inte, inte ännu iallafall. Gud nåde dem om de skulle börja göra det när jag tar på mig sminket senare.

Moa, ikväll ska vi ha fan så jävla kul vi kan! Hemskt att säga det, men vi har inte gått ut tillsammans ännu. Skadat :) Ikväll blir det ändring på det och vi ska ha så sjukt jävla kul!

Nä, nu ska jag ladda lite :D Puss


Du och jag och vin - det är något speciellt med det.

Lördag

Dagen är lördag, klockan är just nu 13.45. Jag har precis varit ute med hunden en runda, det var riktigt skönt faktiskt. Få lite frisk luft sådär på morgonen så man vaknar till lite. Jag hade ju hoppats på att min förkylning skulle vara borta idag när jag vaknade, men icke. Den sitter i.. Iofs inte så konstigt.

vad händer idag då? Min käre vän Moa skickade sms o frågade om de blir någon krogrunda ikväll eller inte. JAG VILL SÅ GÄRNA!  det är ju nästan HEMSKT längesen vi träffades! USch. och så planerade vi in en krogrunda ikväll , så blir kittan sjuk :( ska se hur jag mår ikväll.. kanske är lite bättre och då är jag fett på.


7 dagar kvar mina vänner!!! 7 dagar kvar!! Sen sitter jag och Anna på flyget till mallorca :D Det ska bli så himla underbart och jag bara lääängtar. Och när vi kommit hem börjar skolan för min del igen, jag längtar faktiskt. riktigt mycket!
Saknar alla mina underbara klasskamrater :) Ska bli kul att börja träffas på heltid igen. Ah, vissa av er iallafall :) Ni som är i skolan vill säga.. haha

Nu väntar jag på att du ska logga in på msn, :)

Puss!




Sjuk.... igen.

Illa, då var det dags igen. Förkyld och mår helt enkelt skit. Tacka vet ja Tobias, min käre vän, som piggar upp mig på msn :)

Kopplat in datorn till tv.en så lite bra musik står nu och spelar iallafall. Skulle egentligen varit hos Hanna ikväll tillsammans med Alex och Ida, men tyvärr fick jag säga nej i sista sekund. :( Trodde jag mådde bättre än vad jag gjorde.
Vi skulle haft trevligt, prata skvaller och dricka vin.

Nu är jag riktigt sugen på mitt körkort, vill bara ha det nuuuuuu! Då skulle jag åkt till växjö direkt och umgåtts med de bästa!

Men nu är det som det är. Det kommer :) Och då ska jag glida!

/ K.             




Bilder!

                                                  

Vad är bättre än lite fotbollsbilder när man bara vill ut på planen och lira lite?! :)

Duktig

Ja, det måste jag säga att jag är.. Väldigt duktig!
Efter min körlektion där vi gick igenom hur man skulle backa på rätt sätt och hur man skulle svänga i korsningar, samt u-sväng så satte jag mig och gjorde TVÅ körkortstester, TVÅ stycken. Fett imponerad av mig själv, att jag orkade. Jag hade nog kunnat sitta där och göra ett till, men då skulle de stänga! Stänga kl. 13.30 på en fredag? Okej.

Hur som helst, funderar på att värma lite spaghetti med köttfärssås nu och dricka lite kall mjölk till. Så gott!

So long!

Fredag morgon

Då var det fredag igen - härligt! :) Helgen kommer bli lugn, inget festande. Jag har blivit förkyld och det känns förjävligt ärligt talat. Match på måndag och jag måste vara med!

Snart är det körlektion, 11.45. Åå, jag vill verkligen ha mitt körkort nu. Så nu jävlar!

Hej sålänge..




 

Kolla så söt.

 

Är han inte söt när han sover? På tal om att sova. Nu är det nog dags för mig med.

Godnatt gott folk!

Riktigt sugen.

Jag är så dålig på att hålla reda på mp3.er ipod.ar, digitalkameror och andra elektroniska prylar som man borde vara rädd om. Det känns som om jag bara slänger dem omkring mig för att sedan köpa nya. Ingen bra egenskap alls! Lite halvt slarvig..
Nu har jag dock hittat en riktig skönhet på www.bellme.se som har riktigt bra erbjudande varje dag. Kika in där! Du kommer inte bli besviken. Varje dag har de en ny vara som de säljer billigt :D Denna rosa mp3.spelaren kommer finnas att köpas under hela dagen, så passa på! Billig är den också.

Varför sitter jag uppe egentligen? Jag pratar inte med någon på msn, är inte online på någon community, sitter helt enkelt bara och lyssnar på musik och gör ingenting. Satte nyss på För dig med allas våran lasse winnerbäck. Det var verkligen längesen jag öppnade hans mapp på datorn som är full med musik, varför vet jag inte dock. Han är ju grym!

Var är sommaren? Trodde faktiskt den skulle komma tillbaka nu när solen börjat titta fram ordentligt. Men ack så fel jag hade. Jävla skit! Ska man inte få lite färg på hela sommaren här i Sverige? Nä, antog det. Det är därför jag och Anna larsson drar till varmare breddgrader om hm, sådär, exakt 8 dagar!!! Ska bli underbart!

Nä , nu vibrerar det i telefonen igen. Får läsa det och sedan svara. Hej o svej.



Då provar vi igen!

Jahapp, då gör vi ett nytt försök! Kan detta vara min 4-5 blogg? Jag har inte lyckats en enda gång att hålla igång bloggjävlen, men får väl se hur det går denna gången. I varje inlägg har jag nog lovat mig själv att "jag ska bättra mig, jag lovar". Haha, det gick la sådär! Men nu är jag igång igen som sagt och vad kan man läsa om här då?
- Ja man kan väl läsa om det mesta som händer i mitt liv, vissa saker håller man ju dock för sig själv, ;D Men ska försöka göra den intressant så länge den varar.

Idag vibrerar min mobil jääääävligt mycket, men det gör ingenting :) Sms från en som verkligen får skicka , glad blir jag också :) Hihi..
Det åskar och regnar inte måttligt utomhus, funderar på att dra med hunden ut på en runda. Taskigt av mig va? Han hatar regn och han är sjukt rädd för åska. Eller kan man få blixten i huvudet? Det vill jag ju iofs inte. Jag stannar nog hemma tills de lugnat ned sig.

Jaha, vad har jag gjort idag då? Ska jag vara ärlig? INTE ETT SKIT. Jag skäms nästan. Jag har varit utanför dörren två gånger under hela dagen, och det var när hunden skulle ut och kissa. Att jag inte skäms! Får springa extra mycket på matchen på måndag. För då möter vi kornhult/hishult som vi ska piska skiten ur hade jag tänkt.

Dagens låttips; Rihanna - Disturbia


/ K.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0