Pizzaman

Har ni inte hört den låten är det fan på tiden att ni lyssnar.
http://www.youtube.com/watch?v=RYxF5bzcGyQ
Låten som alltid får mig på gott humör :) Och som betyder så mycket för mig. På nått konstigt sätt :)

Idag har jag lunchat med syster i stan, blev asiatisk lunchbuffé på asian palace, mycket gott. Sedan skulle hon på bio och jag gick och träffade tilda :) blev fika, citronbiskvi och kaffe latte.
Alltid lika trevligt med min lilla tilda. Pratade, skrattade och hade allmänt mysigt, som vanligt :) Sen gick vi en runda, drog en runda till myrorna, tro det eller ej, tilda vågade sig faktiskt in trots allt. Fast, hon sprang, så snabbt har jag nog aldrig sett henne springa. "Kitty, jag springer så ingen ser att jag går in här" Haha. Gumman då! Inte vågade hon röra en enda sak där inne. Jag försökte få henne att lyssna på mig, sakerna är faktiskt tvättade. Hon var nära att köpa en albansk skiva som hon faktiskt höll i, tro det eller ej. Men när jag inte hittade något att köpa så sket hon i det, haha.
Sen letade vi lite kläder och tilda hittade en söt tröja som hon köpte =)

Efter en mysig dag på stan och fika med tilda så åkte jag hem.. Och nu sitter jag här. :) Och ni ska veta, idag är jag lite extra glad :) Det pirrar så där skönt i magen ni vet, som när man verkligen tycker om en person :)



Tjaaaaa.

Luncha

Hej!

Idag ska jag lucha med nadia, ska alldelles strax ska bussen in till stan för att äta en god måltid :) Sedan ska syster på bio, High School Musical 3, och jag kilar vidare till Tilda för att dricka en kopp kaffe..... eller tre.. :)

Vet ni? Jag håller på att uppdatera mjukvaran i min mobil, så nu slipper jag troligtvis att starta om den varje gång jag vill se om jag fått sms. Tack gode gud.

Drömde förresten en mycket fin dröm inatt. :$ Om dig, min plutt.

Saknar dig tommy. Han är min plutt :) Jättemycket.



Kolla bara hur fin han är.

Halloweenparty

Det visade sig bli en mycket trevlig kväll igår :) Vi var elva snygga damer som samlades hos mig kl sju..
Sara, Matilda, Mariette, Sofia, Emma, Anna L, Anna J, Carro, Johanna, Alex & jag :)
Kvällen började med lite läskig bål och skräckinjagande musik. En avhuggen, röd hand, och några råttor prydde bålen och persoligen tyckte jag den var god :) Vi började värma maten man tagit med sig, vissa åt pastasallad, andra lasagne men också kyckling stod på menyn. En alkoholfri kväll på alla håll, ni ser tjejer, man kan ha roligt ändå ;)
Efter en god måltid plockade vi undan tallrikar och skräp för att sedan slå oss ned och kolla på ett mysigt bildspel under året. Bildspelet innehöll både fotbollsbilder från matcher och träningar, samt partybilder från olika lagfester. Har så mycket minnen och bildspelet fick iallafall mig att tänka tillbaka på allt kul vi haft tillsammans! Alla minnen till och från matcher, på matcher, på träningar.. På alla roliga lagfester tillsammans med er! :)
Efter detta gick programmet vidare och vi körde lite tävlingar, en frågesport om oss i laget. Hur mycket kan vi egentligen om varandra? "I vilken match gjorde Carro målvaktsdebut i HIK?" "Vem är bloggens mest utsedda kalkon?" - okejdå, den var inte så svår. hahahaha. No offence mimmi!
Frågesporten led mot sitt slut, men spelet var inte över, vi skulle fortsätta med samma lag, och tävla i bla. "vem suger bäst", "vem håller sig längst" och "vem får snabbast sex".. Det blev en hård kamp, men Lag Ghost stod som segrare till slut!
De andra tappra lagen kallade sig för Lag Witch och Lag Kitty. Jag bad dem komma på skräckinjagande lagnamn, tackar för den sofia, johanna och marre ;)

Efter detta blev det lite Singstar och Buzz. Buzz som förövrigt Jönne ledde under hela spelet, men i slutet visade det sig att hon kom sist ;) To bad va!? haha..

Tack för en mycket trevlig kväll tjejer. Det får vi göra om tycker jag. Vi saknade dock Hanna!
Och tack alex för du hjälpte till med allt för att göra denna kvällen så optimal som möjligt :)

Tjarå!


Buuuu

Haha. Jag undrar stenhårt om jag kommer få någon konkurrans ikväll ;) Min utstyrsel är riktigt jävla snygg. Hahahaha. Men jag vet också att vissa tjejer i laget kan vara riktigt påhittiga, hm. Får väl se vem som vinner ikväll då ;D

Sitter här nu, färdig inför gästernas ankomst om en timme. Väntar bara på alex som kommer om en kvart ungefär då vi skall förbereda de sista sakerna. :)
Min syster är så söt :) Haha, hon är nog den som kommer tycka kvällen ska bli roligast ;p Hon har längtat hela dagen igår och idag, haha. Köpt nya saker till sin kostym osv.. Så söt :) så ikväll ser man henne som en djävul, hon lever sig in i rollen bra kan jag lova ;p

Nä, nu får jag väl avsluta här. Skriver om kvällen imorgon :) Puss o kram.


Dina färger var blå....

Tommy Nilsson - Dina färger var blå.
Otroligt fin låt. Väcker många minnen från olika somrar. Mysigt. Dock är det snart vinter, i mina ögon är de fortfarande sommar. Sjukt vad tiden gått snabbt :O

Imorgon ska jag och alexandra storhandla inför dagen som komma skall, eller ska jag säga kvällen? Åh, gud vad roligt det ska bli. Satt och roade mig med en av de roliga aktiviteterna vi skall ägna oss åt under kvällen, gud vad de väcker många fina minnen. Musiken och allt, det blev så bra. Usch, nu gråter jag snart. Känns som om jag gjort det tillräckligt ikväll..... :/

På torsdag ska jag och min lilla gumma Tilda bege oss ut på stan. Ja, filmkameran kommer finnas i högsta hugg. Hahaha. Fan vad sjukt. Men kul ska de bli. :D

Vilket roligt inlägg de blev idag då. Längtar tills imorgon :D kul kul kul , massa kul.

samt saknar tommy och längtar efter honom som fan.

puss

TJEJER I LAGET!

Hallå ALLA tjejer i laget!

På onsdag har jag o alex planerat en liten tillställning hemma hos mig kl. 19.00. Eftersom lördagen blev så lyckad så vill vi hitta på något roligt igen. Kom utklädd! Halloween-tema. Det blir KNUTkalas ;) alltså, ta med er egen mat och värm den gärna här. Det blir lite lekar och annat skoj! Ses!




Helgen

Helgen har varit otrolig bra.
I fredags gjorde jag inget speciellt, bara tog in att det äntligen var helg och höstlov. Låg i soffan i min ensamhet ,tittade på film tror jag. Lördags däremot; Dagen började med att åka o titta på när vi spelade fotbolls, avslutningsfotboll med herrlaget. Vi var dock bara 4 tjejer, grrr. Lite halvdåligt tycker jag allt. Hur som helst fick jag och mariette en uppgift att utse dagens bästa kvinnliga spelare samt manliga. Och vinnarna blev Jönne och Jesper ;p Congrats.
Efter lite fotbollsspelande, samt hamburgareätande åkte vi hem för att göra oss iordning och komma tillbaka vid sju-tiden. Där väntade massa god mat och trevligt folk. Blev någon slags buffé med rostbiff, kyckling, fläskfilé (??) , potatisgratäng, pastasallad, bröd och en stor fruktbuffé. Mycket gott.
Kvällen började dock med att alla lagen som spelat fotboll under dagen skulle mötas i singstar, två från varje lag och det bjöds på en hel del goda skratt! :) Tror det var Joels lag som vann där. Joel är grym :)
Sedan var det dags att hugga in på den goda buffén och efter detta blev det lite prisutdelning. Pris till herrlags-tränarna, pris till skyttekungarna osv. Sen fick även vi damer rosor av herrarna, kanske för att vi just är damer ;)
Det blev massa snack, skratt och god dricka.
Vid 23.45 tog vi taxi in till stan, vet inte hur många vi var i taxin, lite för många, och carro lyckades hångla upp chaffisen. haha. herregud säger jag. var det någon annan än jag som missade att vi stannade taxin i gullbrandstorp för att de skulle kyssas? Var nog i min egen lilla värld där ;p
Vi drog till morfars och jag var där en stund med mina kvinnor. Sen stack jag till valentine och hälsade på brodern och dansade för fullt. Stack hem med bror,deeas o jennifer runt 4-tiden.
Kvällen blev grym, tack som fan.
Bästa på läääääänge.

/ Kitty



en heldag

Jag kan ju säga som så, det var riktigt tungt att gå upp imorse när klockan ringde 10.00 men det var bara att stiga upp. Dagen idag blir nog riktigt rolig :) Först ska vi samlas på tranevall kl. 12.30 för att spela lite fotboll som avslutning med herrlaget, där blir vi kvar till ca. 14.00 för att vi ska grilla och grejer med :) Sedan åker alla hem och fixar iordning sig och sen äre party kl 7 :D Kul..

Alexandra hämtar mig lite över elva, så jag borde verkligen gå ned och fixa till håret lite, haha. Kitty Svenningsson A.K.A trollet. ;p

Nä, friends. Tjarå!


TRÖTT SOM ETT AS!

Godnatt gott folk. Haft en trevlig dag.



tycker om tommy mest.
pussar

Eftersom.....

...jag tycker så synd om mig själv och tycker jag har så mycket att göra så ska jag nu skriva upp det. Det blir alltid MINDRE än man tror :(  Och då känner man sig dålig. Usch.

Måndag: Sjukgymnasten 10.00
Tisdag: Tandläkaren kl. 12.30, Spinning 18.00-19.00
Onsdag: Labbrapporter in i naturkunskapen.
Torsdag: Lämna in PM i svenskan
Fredag: Nationellt muntligt prov i svenska (hålla tal), Sjukgymnasten 08.00, Fritidskunskaps-arbete skall in & gym efter skolan.

Hm. Blev inte alls så mycket som jag trott. Men jag längtar lite tillbaka till årskurs 6-9. Vad gjorde man egentligen? Hade man några som helst läxor? Ibland. Gjorde man dem? Ibland. Det var liksom ingen som brydde sig speciellt mycket. Det ångrar jag lite nu, jag kunde haft sju gånger bättre betyg i 9an om jag verkligen haft motivationen. Men nu är det 3ans betyg som gäller :)

Idag har vi åkt skridskor på idrotten, hahaha. Det var längesen jag hade så roligt. Dagens vurpa går fan till Valon.
Vi spelar hockey, kan ju inte direkt säga att han var speciellt aktiv, han stod mest och höll sig i sargen. Hur som helst, Peter (vår lärare) står jämte honom eftersom han är domare och tittar på spelet, helt plötsligt gör Valon en sån vurpa, hahahha. Av vilken anledning? Ingen som körde in i honom, han försökte inte ta pucken, ingenting. Han bara står där och faller rätt ned. Gud, så mycket har jag inte skrattat på länge.
Och vet ni? Detta var andra gången i mitt liv jag åkte skridskor. Jag var grym om jag får säga de själv ;) Gjorde t.om mål i hockeyn.


Här har vi Ante i egen hög person som också lyckades göra en snygg vurpa ;D

Hårt men skoj :)

Spinningen idag var inte så tråkig faktiskt, ska pallra mig dit nästa tisdag också :) och så med Hanna såklart =)
Tittade i min kalender innan, FAN vad mycket grejer jag har skrivit upp i denna veckan :O Sjukt ju.

Aja. Skulle bara berätta hur duktig jag var som tränat spinning idag.

Tjarå

Plugg

Jag vet inte om rubriken "plugg" drar till dig så mycket läsare, och jag har ingen aning om hur många som läser min blogg. Så de skulle varit kul om ni bara kommenterade en liten bokstav eller nått , så jag har någon hum om hur många som läser den :) Alltid trevligt.

Hursomhelst, nu sitter jag iallafall och pluggar. Fritidskunskap som skall in idag, handlar om fritidsintressen. Så om någon är sugen på att ställa upp på en liten intervju, bara tre frågor, så snälla; säg till! De går snabbt och det är inga krångliga frågor. Har tagit en liten paus, sitter här med tända ljus och skönt musik i högtalarna. Det luktar ljus i hela rummet och det är sådär höstmysigt. Jag har också städat mitt skrivbord, så det är ännu mysigare. Jag ångrar lite att jag inte tog en "före" och "efter"-bild. För det var extremt. Jag fick inte ens plats med min mobil på skrivbordet när jag skulle sova. Städade det iallafall, satte ut en massa ljus i fina ljushållare, så nu är det perfekt :)

Ikväll blir det spinning kl. 18,00 på friskis, ska bli skönt. Får se hur mycket mitt knäe pallar. Det är fortfarande lite si och så när jag anstränger det för mycket. Fick ännu ett brev idag, denna gången från ortopedkliniken, hade en återkallelse även där. Gud, jag är lite överraskad :O Trodde att läkarna där var: Hej, kom in,*tittar på knäet*, skickar mig till en sjukgymnast, sen hejdå. Men nu vill de träffa mig igen och se hur de gått med knäet. Och min läkare, som tydligen hette Jan, inte Lars som jag skrev i ett inlägg för några gånger sedan, har överraskat mig med. Roligt :) Tack Janne. ;)

Så, nu håller jag på att intervjua Talleballe, så nu lägger jag ned skrivandet för just nu.
En bild till er, mina vänner ;)



på återseende.
HAHAH

Okej

Nu vill jag ha låtförslag (som ni nu tror att jag ej redan har eller vet om). Skicka dem omgående på kommentarer. Jag behöver uppmuntran! Så helst låtar med fart i. Man tackar. NU NU NU !

Längtar utomlands!

Jag kan ju säga som så, jag skulle inte tackat nej till att åka utomlands några veckor nu. Är så trött på allt här hemma, jag vet att man inte kan fly från sig själv, men bara fly från verkligheten ett tag, bara ett litet tag. Veckan i somras på mallorca var bra som fan, trots alla dyra priser, smaklös mat och äckliga spanjorer var jag där med Anna, bästa Anna. :) Längtar iväg nu igen, bara en vecka eller två. Tror verkligen jag behöver det. Får övertala pappa att sticka iväg någonstans nu i höst.
Nog om det, nu vet ni hur jag känner iallafall! ;)

Idag har jag varit i skolan, dock bara en lektion, och sedan till sjukgymnasten för att träna lite rehab. Tog 11.05 bussen hem och lade mig och kollade på andra avenyn, hur bra är det inte?! Fast, måste erkänna. Första säsongen var sjukt mycket bättre. Jag saknar Karim och Hamza. =)
Nu har jag druckit kaffe och pluggat naturkunskap B, och mer skall det bli. Skriva labbrapporter för fullt =)
Imorgon ska jag till tandläkaren kl. 12.30, så då tar jag ledig, inte lönt att åka till skolan för det lilla och sen tillbaka till Getinge och för att få sina tänder undersökta, och nu är det inte heller så lång tid kvar till min magnetröntgen-tid. Jag har drömt om det på nätterna, att jag missat min tid, och att jag fått vänta ett halvår för en ny tid. Det hade ju varit hemskt. Peter Bengtsson, min idrottslärare, har skrämt mig med att det är sjuk väntetid dit och att jag nu fått en känns underbart.


Sedan vill jag också meddela till alla som läser min blogg; JAG TYCKER SJUKT MYCKET OM TOMMY! Han är den enda jag vill ha och han är bäst.
Sen vill jag också passa på att säga att jag önskar att han kunde lita på mig, för jag litar verkligen på honom. (v)


Och sen ni som inte tror på att jag verkligen rakat håret ;) Här kommer ett bevis till :) Och jag gillar det som fan.




Tjarå!

Meine hårprojekt


Ej klart. På G!

Helgen!

Oh, denna helgen har gått otroligt fort. Nästan så man blir lite ledsen, man hinner ju inte med allt man vill hinna med på helgen :/

I fredags efter skolan var jag som sagt på gymmet, sen till mamma och hämtade grejer sen bussen till pappsen. Där väntade Carina, pappa och Nadia, vi åt "lufsa", någon konstig ölands-mat ;p Men det var faktiskt väldigt gott! Potatismos typ, med stekt fläsk och så in i ugnen i en form. Sen vare klart, enkelt och gott!
Fredagen blev lugn, bara hemma. Ladda inför lördagen.
Vaknade vid 11 på lördagen, då tog vi bilen in till stan, allihopa, letade nummerskyltar. Fattar inte hur pappa orkar hålla på. Man börjar på 001 på nummerskyltarna på bilarna, sen går man uppåt, och man måste ta dem i ordning. Pappa är nu på 578 eller något sånt. Det är ju sjukt!
Hur som helst, en liten snabbrunda i stan, tog en fika på vattenporten och sen hem. Då skulle det klippas, fram med saxarna och framförallt, RAKAPPARATEN :O Det är inte så farligt som det låter ;) Det blev riktigt snyggt. Men ännu är det inte optimalt, ska nog rakas lite längre ned, förbi örat och ned i nacken och sedan färgas mörkbrunt/svart. Gud, det kommer bli så sjukt snyggt! Efter klippningen var det tid för att göra sig iordning och sen kom hampus, det blev dricka, fotbollsmatch och prat innan vi tog bussen in till stan för att fira att Deeas fyllde 18 :D Det blev en mycket trevlig kväll med massa roligt folk.
Och idag har jag tagit de lugnt, tog 12.10 bussen till pappa, har hunnit med att städa mitt rum, mitt skrivbord såg ut som ett krig.

 
Cive, Deeas & Himpi :)


Tjarå!

FETEBILEN!


Träning

Rehab, skola, och sen gym :)
Jag och Hanna tog våra cyklar till gymmet vid halv två-tiden. Vid 13.50 var vi igång med träningen, först lite uppvärmning på bandet med gång och sedan löpning, Sen över till att göra lite situps, och såna grejer. Med kroppen som belastning. Sen gick vi över till lite rodd och sen till hantlarna och skivstängerna ;) De enda tjejerna på den avdelningen, jag känner igen de där från någonstans? haha. Vi tränade ungefär en timme och sedan cyklade vi hemåt. Det var sjukt skönt att träna vid den tiden då det inte alls var mkt folk. :) Härligt.

Sen åkte jag till mamma och hämtade grejer, stannade där en stund och sen tog jag bussen till min far. Ätit lufsa idag, Pappas tjej Carina är här och det var tydligen någon gotlänsk mat, spännande, gott var det iallafall.

Tjarå!


Nu jävlar ska det kommas igång.

Dagen började med att klockan ringde 06.10. Fyfan - det är illa. Det var bara att stiga upp, ta bussen till skolan och sedan skriva fotbollsprov kl. 08.10. Det gick riktigt bra, det enda jag inte skrev på var ordet "motrörelser". Ja, även om man är fotbollsspelare sedan ca. 10 år tillbaka så är man inte fullärd, varken praktiskt eller teoretiskt :) Efter detta hade vi lite håltimme och sedan började religionen där vi hade redovisning på en dikt som var skriven om hitler, om godhet och ondska. Dikten handlade om hitler när han var liten, hur liten och oskyldig han var; att även en som är så, som har goda förutsättningar i livet, en bra uppväxt kan bli så ond. Faktiskt ganska intressant.

Efter detta var skolan slut och jag åkte in till stan för att fika med Hanna P och sedan köpa gymkort på friskis och svettis ;D Så nu jävlar ska jag sätta igång och träna massa, eftersom fotbollen är slut för min del änsålänge så får jag hålla igång mig med annat. Så imorgon blir det både rehab för knäet kl. 08.30 och sedan gym efter skolan. Roligt :D

Och jag vet inte vad mer morgondagen kommer att erbjuda, men det blir säkert kul :) Ska klippa mig och hoppas att det blir imorgon :) Och sen ska jag på Deeas 18års fest på lördag, kommer bli en rolig helg :D


Bild från Mallis med min Anna :) Saknar!


Plugg. Nämen, så ovanligt.

Jajamen, idag var det geografiprov. Gick nog okej. Vi hade också uppgift i idrotten.
Imorgon är det religionläxa samt fotbollsprov. Jesus.


Nä, nu går jag ned och sätter mig vid tv.en :) Pussen och kramen.



She´s a star!

Full fokus!



Detta kallar jag full fokus inför match. Hanna - nästa år så kör vi. Anna Larsson likaså!

Motivation noll

Efter sommarlovet tänkte jag att nu jävlar ska det börja pluggas på allvar. Jag ska ha toppbetyg i alla ämnen. Efter en lång och härlig sommar ska jag fan ha vilat upp mig ordentligt. Hur har det gott? .... Motivation noll säger jag bara.
Har verkligen inte kommit igång efter sommaren och det känns förjävligt. Visst, jag har ganska lätt i skolan, och behöver inte plugga sådär värsta mycket och ändå klara det hyfsat. Men hyfsat räcker inte, jag vill ha toppbetyg. Men motivationen finns inte där. Jag är trött och ouppmärksam på lektionerna, orkar inte ta in det. Orkar inte plugga. Tex. vi har prov i geografi imorgon, iofs ett ämne jag inte har speciellt lätt för. Jag tycker det är svårt och därmed blir det tråkigt. Efter skolan åkte jag hem, var hemma vid 15.30 ungefär. 16.00 går jag och lägger mig, sover till 19.40, går upp, käkar. Sätter mig och pluggar, jag kan vara fokuserad i 2min sen kommer jag på massa ursäkter. "Oj, jag är nog törstig, jag går och tar något att dricka" , "Vad sägs om lite glass?" .. Åå blir så trött på mig själv. Hela tiden ursäkter för att komma ifrån det i några värdefulla??? sekunder.
Så jag kan helt ärligt säga att jag inte kan speciellt mycket till morgondagens prov, som förövrigt kommer vara sjukt svårt. 25 nyckelord som man skall kunna, typ Ekvidistans, Meridianer, longitud/latitud och sådant sjukt spännande. Sen ska vi också kunna hitta vad som helst i en karta, fuck that. Jag är död.

Nä, nu ska jag väl läsa igenom papperna och sedan sova. Bra kitty, bra.

Hej o svej!


Nu vill jag bara att det ska bli helg så denna helvetesveckan är över. Massa i plugget och massa skit om händer utanför :/ På lördag fyller Deeas 18, det ska firas :)

Tack!

Tack ems för den snygga designen och för du tog dig tid att fixa här inne. Nu blir det mycket roligare att skriva :) Förresten, gör lite reklam för hennes blogg här. Kika in där vettja!

www.rushhour.blogg.se   

Äntligen.

Jag trodde fan aldrig jag skulle få den där jävla kallelsen till magnetröntgen. Var hos sjukgymnasten idag och tränade rehab som jag nu gör 3-4 gånger i veckan. När jag satt där och gjorde mina rehabövningar som förövrigt är sjukt roliga. (not), så började jag tänka på den där jävla magnetröntgen som jag utlovades två veckor efter jag kommit hem från spanien, oj vad duktiga dom är på att hålla vad dem lovar. Jag hatar läkare och deras nonchallans mot sådant de inte tycker är viktigt. Jag har inget som helst förtroende för dagens läkare, inte ens för knäespecialisten (som han kallar sig för). Lars eller vad fan min hette, han hade sagt att det mesta tydde på att det var korsbandet, ja men visst. Och du ska kalla dig ortoped? Jag ska köpa en bok till dig så du får plugga lite. Man tackar.
Komiskt iallafall, att jag idag satt och tänkte på när jag skulle få gå på magnetröntgen, tänkte faktiskt att jag får ringa dit snart om jag inte får brev om kallelse. Men idag hade jag fått brev från Länssjukhuset i Halmstad! Äntligen. Så skönt att få rätsida på vad det egentligen är. Då sjukgymnasten verkar ha rätt, men man kan ju aldrig veta säkert. Det känns som om jag gör stora framsteg på rehaben iallafall och jag SKA vara tillbaka till nästa säsong. Verkligen ta det lugnt nu och inte köra förrän jag är helt okej i knäet.
Så den 28e oktober eller nått sånt ska jag till en MR.

Här kommer ytterligare en fin höstbild.
Och jag ska köpa träningskort på friskis & svettis. Nu ska det hårdtränas!!



Vilken härlig höst det kommer bli!

Höst



Nyss varit ute och gått en liten runda i vår otroligt fina skog. Det bara pirrar i hela kroppen när man paserar där. Jättemysigt. Hösten är här nu, det känns :) Och idag har det varit otroligt fint höstväder. Så jag var tvungen att gå en runda och ta lite mysiga foton.

Helgen har förövrigt varit lugn. Fredags var det avslutning med laget, mycket kul. Igår gjorde jag ingenting, kollade på sverige-portugal i min ensamhet. Trevligt. Och imorgon är det skola igen , och jag måste verkligen sätta mig och plugga lite.

Puss!

Min käre vän


Ey peppe, det var längesen vi sågs nu.. Får träffas snart igen, Alltid kul att festa med dig!

Avslutningskvällen!

Igår blev det gokarts-körande och mat med laget. Visst, jag visste att det skulle vara roligt med gokart, men fan inte så roligt :D Herregud. Det blev en kväll att minnas.
Vi hade vår plan där i slutet i A-finalen, VI skulle FÖRE Håkan. Han skulle inte få vinna. Håkan startade på plats 1 i A-finalen och jag på plats 4. Dock vann han före mig, men Mariette vann hela skiten ;D Håkan, det måste kännas tungt. Haha!
Efter den otroligt roliga fighten på banan med krockar, omkörningar och sladdar åkte vi vidare till gaston´s för att käka lite god mat. Det blev en italiensk hamburgare för min del, mycket gott. Det delades ut presenter till Håkan och Susanne som tack för detta året och det blev en hel del skratt. :)



Här har vi en glad Anna som startar i bil nr 1 i första heatet.
Ledsen att göra er läsare besvikna, Anna kom näst sist i A-finalen ;)

Avslutning med fotbollen!

Idag är det dags. Avslutning för vårt kära damlag, Harplinge IK. Det blir gokart på slottsmöllan och ni kan ju bereda er på en fet förlust för här kommer jag. Hänvisar till vår blogg i laget; www.harplingedam.blogg.se
Läs den. Den är verkligen läsvärd!
Nog om det..

Idag var en skön dag i skolan, började 12.00 och slutade 13.00. Vi hade svenska och kollade på en sjukt rolig film, eller ja, helt galen var den. hahaha. "Svart katt, vit katt" tror jag den heter. Kändes som om jag behövde en sån här lugn dag. För en gångs skull sova ut inför en skoldag. Missade precis 13.05 bussen från skolan in till stan så de får bli 13.35 bussen. Ska möta upp lillasyster anna på österskans så ska vi gå och fika. Mysigt! <3



T, det är dig jag vill ha. (v) Du är bäst.

Det gör ont...

Har ni någonsin blivit anklagade för något ni inte gjort? Ni är helt oskyldiga till det och personen man verkligen tycker så mycket om, tror inte på en? Det har jag. Det är en otrolig frustration, man vill bara skrika ut hur mycket man tycker om personen och vad man än säger så är det fel. Man bryr sig verkligen om den här personen man man har redan blivit dömd. Dömd till något som man aldrig i hela sitt liv skulle få för sig att göra. Detta är något utav det jobbigaste jag varit med om, man vill bara åka till personen, krama om den, titta den djupt in i ögonen och bara säga hur allt ligger till. Verkligen visa att man menar det man säger.

Jag har inte fått prata med dig sedan allt påstod sig hända :( Det är otroligt jobbigt och jag bara saknar allt. Saknar dig, saknar din röst, saknar allt med dig! Du måste förstå! Jag tycker så jävla mycket om dig, skulle aldrig såra dig på det sättet.

/ Din Kitty.


Hemskt irriterande!

Är det något som är otroligt irriterande så är det att vara inställd på något och så märker man att det inte går att genomföra. Var laddad för att sätta mig ned en stund på körskolan och plugga teori, kommer in på körskolan efter en kort skoldag, fortfarande en hel del krafter kvar, och märker till min stora irritation att alla datorer är upptagna. Jag satte mig ned med boken och läste i 20 min, sen gick jag. Jävla skit!

Idag i skolan hade vi först Natur, och ni vet ju vad jag tycker om det? Fyfan. Idag labbade vi dock lite, det var spännande. Skulle mäta hur snabbt stearinet stelnade och vilken temperatur de hade då. Minut efter minut. Gjorde ett diagram på det men hann dock inte med själva labbrapporten. Känner jag Hampus och Deniz rätt så är det jag som sitter med den tillslut och skriver allt.. Sedan hade vi idrott där vi spelade volleyboll. Man märker hur svagt mitt knäe är, ;/ sjukt. De viker sig och de gör så satans ont. Att alltid köra mitt jävla knäeprogram är inte kul så jag tänkte få mig lite variation men det var nog ingen bra idé....

Ikväll är det sista träningen med laget :) Troligtvis sista träningen i Harplinge för alltid, eller ja, för några år framöver iallafall. Det kan hända att man kommer tillbaka, men lagbyte är på G så att säga. Ska först se till att mitt knäe blir helt antagligen.

På fredag är det avslutningskalas med laget :D Gokart och sedan mat på gaston´s. Mysigt värre.

Hörs..
Puss.


Skola och så

Dagen började med att gå upp 06.10. Upp och fixa sig inför skolan, göra frukost och åka med pappa till jobbet, gå direkt till bussen, käka frulle i bussen och sen skola. Naturkunskap, alltså. Samhäll/Idrott och vi läser Natur B? Och jag fattar inte ett skit. Vi har nog den sämsta läraren genom historien, om vi säger att en lektion är en och en halv timme lång så känns det som att han pratar konstant i en timme men i själva verket har han sammanlagt bara pratat i 15 min skulle jag tro. Han är så sjukt seg och pausar säkert i en minut mellan varje mening han ska säga. Så jävla seg att lyssna på. Har inte lärt mig ett skit på dessa veckorna och v.46 ska vi ha prov. HEJ IG.

Efter skolan fick jag skjutts av kajsa och hennes käre far hem. Gick och la mig på soffan nästan direkt och somnade skönt. Vaknade två timmar senare, tittade på miami inc och sedan var det dags för andra avenyn. den serien är magisk! Älskar den. Sen kom papi in utifrån, då han varit ute och fixat lite i trädgården, så käka vi kvällsmat. Mysigt.

Nu sitter jag här. Fixar med mobilen lite, lägger in nya låtar.

Förresten. Någon som vill köpa en sony ericsson k770i? riktigt fin, orange. passar både killar och tjejer.. 3.2 mp kamera, allt ingår. laddare, batteri, usb-sladd, cdskiva.. Riktigt fin mobil, helt ny. Inte öpppnad!




You are my angel, T.

...

Trodde inte det skulle vara så jobbigt :( Men att inte höra av dig varje dag, inte få dina gulliga sms, inte få dina msn-meddelanden och inte höra din röst är jobbigt. Jag saknar dig och det går inte 3 minuter i vaket tillstånd utan att jag tänker på dig.
Önskar jag kunde bevisa min oskuld :/ Tycker verkligen om dig.


You are my angel


Kan inte förstå det :(

Sjukt.. De jag hade var bäst. Jag hade dig, vad har jag nu? :( Inget...
Kan inte förstå att du bara säger hejdå sådär, utan att veta hur det egentligen ligger till :( Det gör så ont i hjärtat att du gör såhär, så sjukt ont. Jag föll många tårar för dig i lördags, helt galet. Har inte träffat dig och ändå tycker jag så grymt mycket om dig. Jag vill bara att du ska kunna lita på mig, inget av det du tror jag gjort är sant, och därför känns det förjävligt att du skiter i mig, ber mig dra åt helvete, ber mig radera ditt nummer och aldrig mer höra av mig till dig :( Jag vet inte vad jag ska göra. Det gör så JÄVLA ont i hjärtat. Hade jag varit skyldig till det som killen påstår sig ha hänt hade jag fått ta den smällen, hellre erkänner jag och ber om förlåtelse än att sitta och ljuga dig rakt upp i ansiktet. Nu när jag vet att jag inte gjort det, gör det så jävla ont. Jag tycker ju om dig så himla mycket. Och jag kan inte bara låta dig göra detta misstaget och strunta i mig, jag kan inte göra det. Jag önskar jag kunde bevisa min oskuld, men hur? Hur? Jag skulle göra vad som helst för att få dig att förstå att det inte är sant... Snälla söta du :( Jag orkar inte..

Till: T

Växjöööö

Jao, nu är jag här och varit här sedan i torsdags.. så jävla nice. nu sitter vi och förfestar på martinas rum, huehuehue..
tvspel, musik i bestående av gyllene tider och vitt vin är så gott som optimalt.  :D
blir ingen tungpiercing i helgen då de inte hade öppet idag, så de får bli i halmstad så snart som möjligt..
:D

ikväll ska vi ut, snart drar vi oss ned på stan och beställer in en karaff med vin och pratar. mysigt!



söto, jag saknar dig fruktansvärt mycket. det är dig jag vill ha, T. / k..

martyyy o jag

Saknar tiden i Växjö

Något jag verkligen saknar är tiden i Växjö. Denna egentligen, otroligt, tråkiga stad har satt ett ordentligt spår i mitt hjärta. Jag kommer alltid minnas den roliga studenttiden där, krävande, otroligt jobbig och ibland hemsk, hemlängtan som höll på att ta död på mig, men alla dessa underbara människor jag fick chansen att lära känna - TACK för det! En otrolig möjlighet jag fick, som jag själv avslutade efter ett års studier, jag ångrar ingenting, men saknar ändå tiden där. Skolan, vännerna och staden - I will always remember :)
Gud vad poetisk jag var här nu, så känslosam liksom. På tal om känslosam.
Idag på psykologin började vi prata om humanistisk perspektiv enligt Rogers som var någon känd man som "uppfann" detta då.
Man skulle skriva i två spalter vilka bra och mindre bra egenskaper man hade. Det var faktiskt riktigt intressant, det är roligt att se hur man uppfattar sig själv och hur andra uppfattar en.
Vår lärare frågade ut i klassrummet om det var någon som beskriv sig själv som dominant. En sekund av tystnad och sedan kände jag hur allas blickar vändes mot mig, hahaha. Hur ska jag ta det liksom?

Hursomhelst, imorgon är det jag som sitter på bussen till mitt kära Växjö kl. 16.40 efter ett besök hos sjukgymnasten kl. 13.00. Spännande! Är nästan lite nervös, träffade mina kära vänner senast i Maj, det är ju typ sjukt längesen. Fattar inte hur det kan få gå så lång tid emellan vi träffas. Men nu tog jag äntligen tag i det så imorgon så :) Missar två lektioner på fredag, men jag kan meddela att det grämer mig inte ett dugg även fast jag vet att jag kanske missar mycket. Jag ska ha en sån otroligt rolig helg. Fredag blir det först att följa med Martina till skolan, min gamla skola, gud vad roligt! Pirrigt. Hon slutar vid 11-tiden tror jag, så då blir det lunch på stan och på kvällen blir det paaaartej(!!!)  förhoppningsvis. Lördag funderar jag på att pierca tungan, men jag kanske väntar med det. Får se, är ju jobbigt på ett sätt då man inte får käka varm eller hård mat och grejer.. Samt dricka alkohol och pussas "blöta" pussar, usch hur ska jag klara mig? haha

Nä, mina vänner. Nu ska jag ned och plugga lite. Har seminarium imorgon i religion, intressant! Vi ska disskutera i smågrupper om homosexualitet och adoption, om det är okej eller inte okej.
Intressant! Mycket intressant!

Hejdåeee

RSS 2.0