Första dagen i skolan är nu avklarad

Skolan började 08.00 idag med Matzziiii. Bussarna var självklart försenade då det var så halt och Henke trodde inte alls på mig när jag sa att dom fakitskt var det :( dumma... buhuuuuuuuuuuu
aja.
Först tränade jag rehab och sedan tog jag mig an mats. Betygsnack är inget man vill prata när man faktiskt är skadad och inte varit med alls nu i 3an. Jävla skit. Men jag ska iallafall försöka få VG då han trodde det var svårt att få högre än det nu när jag är skadad. Skit i helvete. Men han berömde mig lite iallafall, jag är grym (h)
Efter fotbollen var det frulle och snack om helgens och måndagens bravader. Ivve is the man ;)
Sen började geografin med hassääää, otroligt roligt att prata om olika typer av regn. jag ska nog bli meterolog. intressant!
Efter detta var det lunch, köttbullar och makaroner med någon vit sås, gott faktiskt. lite gurka på det var som grädde på moset. Sen startade vi upp en ny kurs :) Idrottspsykologi, läraren heter Stefan och det ska nog bli kul. Och sen hade jag även pedagogiskt ledarskap då jag har en halv kurs kvar. Denna kursen läser jag tillsammans med spi08b, haha. varför hade jag lust att skjuta alla små fjortizzzzkillar i den klassen? en fråga man kan ställa sig. ni hade förstått mig om ni varit där. Läraren där heter Mette och hon är grymt häftig. :)

Efter skolan tog jag bussen hem, hade lovat mig själv att inte somna när jag kom hem så jag skulle kunna sova inatt men likt förbannad somnar jag framför tv.en och sover i några timmar. aja, börjar 11.30 imorgon så det är ganska lugnt om jag inte somnar i tid ikväll/inatt.

nu ska jag fortsätta prata fotboll med michaela, den gamle geten. tjarååå!

Kommentarer
Postat av: Anonym

stooooooooork!

2009-01-09 @ 16:31:25
URL: http://michaelasm.blogg.se/
Postat av: moehoe

ahha, jag tycker ändå du passar i högen med fjortisar :3 pusspuss <3

2009-01-09 @ 21:33:56
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: Kittan

HAHHA TACK DIN IDIOT!

2009-01-10 @ 00:47:01
URL: http://kittans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0