Snart är det ett nytt år!

Igår hade jag inte de minsta lust att fira det nya året, jag hade bara lust att stanna hemma, titta på tv, gråta, tycka synd om mig själv och dricka kaffe. Men jag tog mig själv i kragen, det är fan bara nyår en gång om året och det ska fan firas! Jag har t.om planer på att detta ska bli ett av de bästa nyårfirandet hittils! Så igårkväll tog jag fram lösnaglarna, målade toppen i silverglitter, lade fram kläderna jag skulle ha på mig, tvättade håret så det skulle bli bättre idag, och förberedde för en god nyårsmiddag i min ensamhet ;p Kl sju kommer michela c/o och kör lite singstar och bara förfestar lite allmänt. Sedan tar vi oss ned till Getinge och Mattias för att tillsammans, fira det nya året :D Det ska bli toppenroligt faktiskt. Min klump i magen från igår känns lite bättre. Så det så.

Nu står bakpotatisen i ugnen och ska stå där i ungefär 45-55 min till. Så ska kycklingen stekas till, en skiva ska brännas, ska sminka mig och byta om, också sätta på de lösnaglar som ramlade av inatt. Jag vet inte vad jag gör när jag sover kan jag meddela, sparkas, skriker, pratar, skrattar, rullar runt; det är de saker jag fått höra att jag underhåller mig själv med medans jag över. ;P

Nu är jag faktiskt laddad. Trots alla odds! Det ska bli superkul som sagt.

Tjarå!

och till er alla! GOTT NYTT ÅR!!!!!!


Här är min otroligt söta syster för många år sedan. Denna bilden gör mig
glad om något!!

Ett tag sedan...

Gårdagen spenderades hemma, sov till kl ett typ, sen upp, käka frulle, baka, sola o sen kom Hanna K på besök :) Längesen vi träffades och det var supermysigt. Kaffe, mineralvatten och nybakade kladdmuffins bjöds det på och vi pratade massor och hann även spana in lite snygga brudar på bilddagboken ;)
Efter Hanna åkt så skriver Lotta till mig att hon inte har något att göra så hon tar bussen till mig och också vi fikar, ringer och pratar med lite folk och så. Vi somnade runt kl fyra och steg upp kvart i elva dagen efter för jag skulle ta bussen till stan och fika med min vän moa. Det blev en mysig fika i form av caffe latte, scones och muffins. Det skall göras om. Julklappsbyte måste också ske snarast ,snyggging!

Jag orkar inte skriva mer. Imorgon blir det fest för hela slanten. Men helst av allt önskar jag att min Tommy var här. Min fina tommy.

Puss!

GOD JUL!



Tiden går...

Endast ikväll och imorgon kvar, sedan är det julafton. Även om jag och syrran kommer tjuvstarta hos mormor&morfar då vi ska dit imorgon och fira lilljul som vi så fint kallar det.
Hemskt, men jag är inte ens klar med julklapparna. Har iofs bara till Nadia kvar att köpa, men det känns ändå stressigt. Tänk om jag inte hittar något? Då kommer jag köpa något bara för att köpa; och det suger.
Jag tycker att det har varit riktigt svårt att hitta julklappar iår, mammas och pappas har varit planerat sedan länge, men till olle, anna, nadia och moa; det har varit klurigt.

idag har jag unnat mig 50minuters solning här hemma, det var skönt och man börjar få lite färg. Blir fint till nyår!

Nu vet jag inte vad jag ska göra.

Puss!




Tjenamors!

Söndag igen och jag tackar gudarna att vi har jullov. Jag hade helt seriöst inte orkat skola imorgon, helgen har gått alldeles för snabbt och jag har knappt hunnit med. I fredag blev det lugnt, det var underbar och mina kära vänner skulle dit, men stannade hemma för att spara pengar; duktigt eller hur? Igår blev det en runda till stan med pappa, handlade lite och jag köpte ett par grymt snygga öronhängen som passade grymt bra till mina kläder jag hade på julbordet med pappas företag. På tal om det! Pappas jobbarkompisar kom hit vid 16.00 och det blev öl, cider, glögg och pepparkakor med mögelost. Mums! 17.15 kom taxin och hämtade oss och körde oss till Wild West där ett STORT julbord stod redo att huggas in på. Där fanns tusen olika sillsorter allt från kräft-sill till jack daniels-sill. Min personliga favorit fanns där såklart också, senaps-sill. Finns det något bättre? Det fanns ål, rådjur, lamm, skinka, lax , olika sorters korvar, sillsallad jaa, allt man kan tänka sig.
Efter vi ätit det kalla så skulle det huggas in på det varma. Bla. jansson, prinskorv, köttbullar (EJ mamma scan, tack för det.), grönkål, svampomelett, revbensspjäll, kalkonspett, kycklingklubbor, brunkål, majskolvar; en salig blandning. Det var en blandning mellan amerikansk julbord slash svenskt. Något jag aldrig förut smakat fanns på menyn. Och ja, det stämmer. Krokodil & struts. Det låter ju helt sjukt! Men jag smakade faktiskt krokodilköttet som tydligen var från Zimbabwe. Häftigt :)
Efter en mycket god omgång med den varma maten så högg vi in på efterrätten. Där fanns allt man kunde tänka sig, verkligen! Kladdkaka, äppelpaj, gröt och saftsås, pepparkakor, knäck, ischoklad, kaffe, te, fondue, ananasbitar, melonbitar. Jag kommer inte ihåg allt, men gud med godsaker där fanns.
Det var ett riktigt bra julbord, det dracks en del också. Cider, det snapsades, det dracks öl och efter allt detta var det dags för trekamp. Behöver jag säga mer än att mitt och jörgens lag vann? =) Spika ned en spik i en bräda på tre slag eller mindre, skjuta pilbåge och skjuta med gevär. Gissa vem som fick bäst på geväret? Jo just det. Kittan själv ! 21 hela poäng och där en resulterade i mitten på pappret som innebär högsta poäng.  ; )

Det var en trevlig kväll och idag är det segt. Inte gjort så mycket och mycket kommer nog inte heller göras.



Julbord

Ikväll blir det julbord med pappas företag på Wild West i stan. Trevligt! Just nu är allihopa hemma hos oss och dricker lite öl och pratar.
Men snart kommer taxin och hämtar oss. Berättar imorgon om kvällens bravader ;p





Jag tycker om dig Tommy, tänker på dig hela tiden. <3




LOV!

Äntligen! Jullov. Trots att jag har lite skolarbete att göra innan jag kan njuta fullt ut så känns det helt underbart.

Sitter hemma hos min far nu, har precis klätt granen, den blev riktigt fin i år! Julklapparna ligger under den och det är riktig julstämning nere i stugan där vi som så många andra jular nu firat jul.
I år blir det att vara hos pappa hela julafton, men på tisdag den 23e ska vi till mormor & morfar med mamma och många fler och fira "lill-jul" då mamma jobbar på julafton. Det är en sak som är väldigt jobbig när man har skilda föräldrar, man är aldrig någonsin samlade, inte för att mina föräldrar itne skulle kunna fira jul tillsammans, för det skulle dem kunna göra. Men pappa har ju sin släkt och mamma sin, det blir ju att man firar med dem. Det är en nackdel faktiskt.
Men det får bli en mysig liten julafton på tisdag, ååå vad mamma kommer bli glad för sin julklapp - pappa likaså. Längtar efter att se deras miner =)

Varit inne i stan med syster idag och köpt ramar till deras julklappar, till färgkortet blev det en bred, lite djup guldram (inte helt i guld, lite olika nyanser) och den var till mamma och till pappa som får det svartvita kortet blev det en svart, bred ram. Det blev riktigt fint! Köpte också julklapp till Olle, så nu är det bara till Nadia och Anna kvar. Moa har också fått en liten söt julklapp. Blir väl att köpa nått litet till :)
Gud. Man har inte mycket pengar denna månaden, gick åt en hel del åt mamma o pappas julklapp. Men det är det sååååå värt!

Alla ska ut ikväll!  Lasse, Jönne, Alex c/o ! Jag skulle med dem egentligen men jag känner att jag inte har råd, fattig som man är nu i juletider. Men hoppas de får det kul iaf :) Det vet jag att dem får.

Nu ska jag fortsätta lyssna på lasse stefanz - i ett fotoalbum och titta runt lite på nätet.

Puss!

Tommy -
All I want for christmas is you. Really. That's so true!





STUDENTFEST!

Idag är det premiär, första studenfesten för min del eller inte bara för min del, ganska många, typ hela min klass. Lite illa faktiskt men det spelar ingen roll! Första ikväll och hoppas den blir fett nice.
Tema: Crazy Christmas
Jag och Moa ska mysa lite innan, blir inget stor förfest denna gången utan bara jag, moa och vin. det räcker :D
Och imorgon är det julavslutningen i skolan och det blir att ha på sig maskeradkläderna i skolan! :) Det är ju så himla fint.
08.30 imorgon påbörjas det som ska likna ett jullov, OMG vad nice. Det behöver jag! trots att jag ska plugga en del.




Här är vi, idag blir det dock en annan utstyrsel. Nice som fan! Snygga är vi.

HA EN KUL KVÄLL FÖR DET SKA JAG HA!!!!!!!!!



miss you :(

Färgade linser från FreshLook!

www.fargadelinser.com har en kanongrej på sin hemsida just nu! Där får man välja ett par linser från FreshLook helt gratis om man tipsar på sin blogg om det :) Eftersom jag alltid velat ha bruna ögon så tänkte jag testa detta nu.. Gör ni det också!


Hej hej

Vinnare av luciacupen 2008 blev........

Vi åkte tillbaka till Gislaved kl. 15.00 för att fortsätta slutspelet med en semifinal, då vi mötte Rösele BK! Jag som hade tänkt spela blev det inte så mycket med. Ska jag vara helt ärlig så kändes allt superbra i uppvärmingen, sprang massa vändor och passningarna vi gjorde kändes också grymt bra. MEN!  Hur som helst. Vi drar det där men.et sedan.
Vi började spela match mot Rösele och det kändes verkligen som att alla var på topp! Jag var riktigt laddad men det blev inget spel för min del, eller jo, 20 sekunder på slutet ;) Men jag fick den stora uppgiften att ta hand om alla inkast. Mariette gjorde 1-0, riktigt snyggt dessutom. Sedan var det min tur att kasta ett inkast, målvakten tappade den och så flög den in i mål till 2-0, i slutet gjorde också Sofia 3-0! Matchen slutade 3-0 till oss, härlig vinst som fan. Vi fick då reda på att vi skulle möta Forsheda i finalen vars tränare verkade tycka vi var roliga under lördagen med allt vi skulle äta; daimtårtor, kaffe, mackor, paprika, gurka, clementin etc. Vi gick ut på plan, värmde upp och matchen satte igång. Vi gjorde 1-0 i genom ett inkast från mig som Annie kunde nicka in, i första halvlek. Här kommer men.et in, när jag i all min glädje skulle hoppa till för vi satte mitt inkast i mål så knäckte det till i knäet och den där fruktade smärtan kom som en bomb, och ja, det var nog tur att susanne inte satte in mig i spelet mer än hon gjorde. Vi skulle spela 2*10 och vi gick in i andra halvlek med 1-0 i bagaget. Vi peppade varandra som fan, vi skulle då fan inte ge upp, kämpa in i det sista. Jag var riktigt laddad trots att jag visste att jag inte skulle få spela utan bara ta alla inkast. De gjorde 1-1 i 7e minuten av andra halvlek, riktigt irriterande. Efter att domarn blåst av och vi var beredda på att nu spela och plocka ut en spelare med 2 minuters mellanrum så får vi reda på att så var inte fallet. Trots!!! att det stod så i matchreglerna, herregud denna jävla cup alltså! I högtalarna ropas det ut att det var dags för straffar. Straff nr 1: Sofia Landström. Straff nr 2: Mariette Andersson. Straff nr 3: Kitty Svenningsson. Forsheda börjar slå sin straff och sätter den. Sofia går fram och också hon sätter den. Forsheda slår sin andra straff och sätter den. Mariette går fram och även hon sätter sin straff. Forshedas spelare går fram, slår den och Mia räddar!!! Underbart. Sätter jag den vinner vi. Många tankar gick i mitt huvud, guud vad nervöst. Jag går fram, andas, tänker på vart i målet jag ska sätta den. Tittar åt höger, sedan vänster, sedan höger igen, sen på målvakten. Tar sats, springer fram och sätter den i högra hörnet! MÅÅÅÅL! Häääärligt! Vi vinner. Harplinge IK! Vi fick en riktigt fin pokal och allt var så jävla bra. Tack tjejer. Ni är bäst.


Idag skall det testas!

Det spelades cup igår i Gislaved.... av alla ställen i världen. Jag skulle självklart med för att titta på och vi körde hemifrån vid 07.25 ungefär. Så man var uppe med tuppen! I vår bil satt jag, alex, mariette och lasse. Ett härligt gäng :D Vi kom dit och bytte om, värmde upp och spelade. Vi förlorade en match, spelade en oavgjord och en vinst. Det gick ju bra, kanon! Men efter det alltså............. Då bröt helvetet ut. Att man kan arrangera en cup så jävla dåligt. Sjukt! Orkar faktiskt inte dra det här. Men några VO:s senare så fick vi reda på att vi gick vidare till idag och skall även idag ta oss till Gislaved, tjoho! Jag är riktigt laddad, för vet ni vad? Idag ska det testas!  Nu undrar ni vad? Mitt knäe såklart! Jag ska prova spela idag. Matchkläderna ligger här på köksbordet, de matchkläderna jag hade på mig när jag skadade mitt knäe sist, den 15e augusti. Förstår ni hur det känns att ens få vara med o värma upp idag? Helt underbart! Jag har inget att förlora. Spelar jag idag och märker att det inte alls funkar, ja, då skiter jag i det. Märker jag att det känns bra och sådär, jaaa, då kör jag! Det kan ju knappast bli värre, eller jo, men det blir i vilket fall som helst en operation och prova skadar aldrig. Tänk så går det skitbra? Får bli att skriva om det här sedan! :)

Kitty - väldigt glad, spänd och laddad! Jag älskar fotboll.


Detta är en tjej med en fotboll, haha!

Systrar



Idag skedde det!

Jag pluggade. Läs igen.. Jag pluggade! Haha, jag skrev iallafall ca. tre hela sidor om jesus, om jesus dessutom. fast det var faktiskt ganska intressant. men känner att jag ligger sjukt mycket efter ändå.. På fredag ska det arbetet in om religion och jesus osåvidare och geografin skulle varit inne i tisdags, den är jag inte klar med. sen väntar ett naturprov på mig också. inte alls okej! märkte till min stora förvåning att jag glömt naturböckerna i skolan idag. så de kunde jag inte plugga på.
förresten, jag tror att ni tycker det är skitkul att läsa om mig och mina funderingar och klagomål när det gäller plugget.

Imorgon kl. 07.00 hämtar Johan mig här hemma då vi ska till skolan och köpa studentbiljett, yes, så blir det! första studentfesten jag går på.. ska bli nice.
imorgon får jag bilderna av sofia med. åå vad nyfiken då hon skrev att dom var klara nu.

här kommer en skitfin bild på mig och min käre bror. puss


Idag skall det ske!

Idag SKA jag plugga. Jag ska vara helt ärlig, jag pluggade inte igår :( Inte alls. Fan vad dålig jag är. Först och främst ska jag se till att plugga på naturkunskapen som jag har prov i på fredag. Kuk-Anders!  Efter det ska jag nog skriva lite fritidskunskap eller nått. Allt för att undvika geografin, grrr. Så himla tråkigt. Vad har vi mer? Hm.. En hel del till skulle jag tro! Men idag fick vi iallafall tillbaka vårt arbete i fritidskunskap om kriser, MVG stod de på sista bladet. Det behövdes verkligen för min motivation just nu kan jag meddela. Man tackar.

Imorgon är det fotbollsträning i haverdal :) den blir det att gå på, datorn skall med så jag kan få skivan av Sofia med bilderna på och ladda in dem i datorn på ett kick medans mina damer spelar boll. Jag är såååå nyfiken! Hoppas de blev fina.

Nä, nu ska jag FAKTISKT (tro det eller ej) ta upp min naturkunskapbok och plugga! Förresten så har jag städat idag, massa massa! Plockat upp kläder från golvet, dammat, dammsugit, torkat golvet och även inne på toaletten. guud, vad har hänt med Kitty? Hemmafru, ett framtida jobb?
Så nu lämnar jag datorn för en stund. Kanske bara för 10 min, kanske för en timme, fastnar säkert vid tv.en istället. Åååå! Men nej, nu ska jag plugga!

Studentfest-biljett släpp imorgon kl. 07.30! Tema; Crazy Christmas.

Kitty - omotiverad som bara den. men nu ska här jävlar i mig pluggas.


Julskinka är gott , huehuehue

omotiverad

jag har ingen jävla motivation kvar. jag orkar inte plugga. jag orkar inte ens gå till skolan. vad händer? är det någon som känner likadant? seriöst alltså. det kan inte bara vara jag! ;S
aja. skulle tränat idag men jag slutade sent och kom inte hem förrän vid typ kl halv fem. Kände mig inte jättesugen på att sticka till gymmet då. Får bli imorgon, om jag inte måste plugga en jävla massa. För det måste jag göra ikväll, Kitty, du måste!! MÅSTE! Kan lika gärna göra det nu och slippa det sen, men nej, det känns ju bättre att skjuta upp det varje dag, hela tiden. Fan!

aja.. nu ska jag väl gå ned och sätta på en kopp kaffe. sätta på musik, STÄNGA AV tv.en och sedan plugga... en stund iallafall.

Anna: Jenny, kan vi inte få pengar för hur bra våra betyg är?
Jenny: Nej, då hade Kitty gjort mig pank!
Olle: Men jag hade  gjort dig stenrik!

Hahaha!

Kitty - Tittar på curling på tv???!?!??! Vad händer med mig.........

min mamma, min bästa vän, min förebild!


Världens bästa mamma. Jag älskar dig!

Måndag = Ledig!

Skönt! Idag är jag ledig, ingen geografi och på måndagar är jag hos sjukgymnasten på fotbollslektionen men icke idag. Idag kl. 10.00 var jag hos tandläkaren för att laga hål. Guuud vad skönt, bedövningen sitter i och slutar precis under ögat, halva näsan är bedövad, halva munnen, ja, halva ansiktet. Jag tänkte på det när jag körde hem från tandläkaren, att om jag hade klippt av min läpp med en sax hade jag inte känt det, så om man är sugen på att klippa av sin läpp så ska man passa på efter ett tandläkarbesök där man fått bedövning, hahaha. Det var dagens tips!


Idag borde jag plugga. Får se om jag orkar, men det måste jag. Vetifan när geografiarbetet skall in. Hm! Bra kitty, bra.
Ska iallafall hem till min kära mor senare idag. Får se när jag orkar ta bussen, kanske tvingar min far att köra mig efter han slutat jobbet. Hade ju inte varit helt fel.

Helgen har varit rolig. I fredags var det lugnt, tränade, åkte hem till min far och åt lite god mat. I lördags åkte vi in till stan, jag, pappa, carina och nadia. Vi köpte lite julklappar, eller jag köpte bara till mig själv ;p Två par byxor! Inte helt fel att unna sig det alltså. Vi tog sedan ett glas vin på harry's och sen åt vi på asian palace och sen åkte vi hem. Sen var det dags att göra sig iordning för att åka in till stan och träffa Denta och Cive. Vi var hemma hos Cive och förfestade och det var jättetrevligt. Vi åkte sedan med Cives pappa in till stan och tog oss vidare till BM och sedan en stund på asian.  Trevligt! Hann även träffa min älskade vän Anna! Äntligen! Saknat dig.
Och igår hade jag och syster fotosession med sofia. Det kommer bli superfint.

Kitty - Fredag, fredag!



Gymmet

Jag skulle helt seriöst kunna bo på gymmet! Det är höjdpunkten på hela dagen. Efter skolan tar jag cykeln och kör stenhårt i en timme ungefär, ibland blir det en o en halv.. Beroende på vad klockan är ;)
Det är så, ursäkta mig, JÄVLA skönt. Och efteråt känns det i hela kroppen, man är seg men samtidigt pigg. Härlig känsla.
Så.. Jag funderar på att när friskis&svettis stänger någon dag så ska jag gömma mig bakom någon maskin och träna hela natten. Vad sägs om det? Vad tror ni? Går det?

Hm.. Idag har jag kollat på julkalendern! Avsnitt número cinco. Ja, jag har läst ett år spanska men det var väl ungefär vad jag lärde mig. hahaha. Efter detta cyklade jag till sjukgymnasten för att träna lite rehab. Alltså. Förlåt. Jag vet att jag tjatar! Men ni behöver inte läsa om ni inte vill. Detta handlar om mitt jävla knäe och jag skriver det i kursiv text så ni som tycker det är ointressant kan hoppa över det.
Kom till min sjukgymnast idag så satt jag och gjorde en övning. Då kommer Annekes sekreterare fram till mig och börjar prata lite, som hon brukar göra. Väldigt trevlig är hon. Så vi sitter och pratar och hon frågar om mitt knäe har blivit bättre. Ja, såklart svarar jag då. Mycket bättre! Så pratar vi lite och så tänker jag att jag ska berätta om mitt besök hos Sverker. Så det gör jag. Hon rynkar lite på näsan när jag nämner ordet operation och håller inte alls med mig, det märker jag. Även om hon försöker dölja det. Jag fortsätter göra min övning och efter 10 minuter kommer Anneke in i rehabrummet. "Kitty, kan jag få prata med dig lite?" Javisst. Jag går dit och vi sätter oss i ett rum och pratar. Hon börjar: Jaha, vad har du läkaren sagt sa du? Jag berättar om besöket hos Sverker och vad han sagt och sådär. Hon håller inte alls med. Hon säger: Jaha? Vad är det för läkare? Sverker Nilsson svarar jag. Jaha han, säger hon.      ???? Alltså? Seriöst. Vad är problemet? Vi fortsätter prata och hon frågar på vilka grunder han vill göra en operation. Jag svarar att han sagt att jag är såpass ung och iochmed att fotboll är en kontaktsport är det svårt att bara ha ett korsband då det är mycket kontakt och hårt spel. Och att i de flesta fallen opererar man såna här skador. Jag ser hur hennes ansiktsuttryck ändras för varje ord jag säger och tillslut ser hon faktiskt ut som en intryckt säl eller något. Då brister hon ut: Du förstår väl att han vill tjäna pengar? Det är ju en privat mottagning. Men vad fan säger jag, tror du han skulle göra något sånt? Han är ju professionell. Då tror hon att Sverker vill att jag ska operera mitt knäe bara för att det är en privat mottagning och att det kostar pengar. Herregud. Jag vet fan inte vad jag ska tro längre. Helt seriöst. Under hela min skada med knäet har jag fått höra olika saker vart jag än gått. Korsband, minisk, öppet sår inne i knäet, operera, inte operera, träna rehab...... Förstår ni? Jag vet inte vad jag ska tro! Och det har jag inte vetat sedan jag skadade mig. På sjukhuset säger dom en sak, hos sjukgymnasten en annan och hos Sverker i Varberg en annan. Dö, snälla dö.

Hur som helst. Skitsamma för stunden.
Efter sjukgymnasten stack jag till skolan, hade religion och svenska. Och sen stack jag till gymmet och tränade med Hanna. Även idag blev det blandade övningar. Bröst, mage, rygg, armar.. Typ. Blev mest mage och det är alltid lika skönt. Stack hem och nu sitter jag här. Ska till min far ikväll!

Kitty - Trött efter en skolvecka

fredag

Sitter i skolan och tittar runt lite på nätet. Vi får inte käka förräns 11.25, då vi har matkort där man plockar ut tallrikar så kan man inte äta tidigare än då man har matrast.

Tränade rehab imorse.

Torsdag 4/12-2008

Näst sista dagen av veckan. Det känns alltid lite lättare att stiga upp på morgonen en sådan här dag, har bara två lektioner i skolan och sen slutar man. Härligt. Började såklart dagen med att titta på julkalendern, efter jag gjort mig iordning för fotboll i skolan. Jag gillar julkalendern! Så det så!
Tog sedan min cykel och cyklade till fotbollsträningen, var där redan kvart i, då blev väl Mats glad. Känns som om de flesta följt Mats ord att komma tidigare till träningen för idag var det knappt någon som var sen.
Tränade mitt otroligt roliga (NOT) rehabpass och sen åt vi frulle i skolan och sedan hade vi religion. Fick stanna kvar i skolan en stund extra för jag och hampus hade PA-möte kl. ett. Det gick finfint och det ska bli så himla kul att redovisa detta för några klasser sedan! :)
Efter skolan tog jag cykeln till gymmet för att träna en timme.. Idag körde jag också lite blandat! Armar, mage, rygg, ben, rumpa. Blir så när man tränar ensam, då går jag oftast runt och kör det jag känner för. Men det funkar ju det också! :)

Sedan hem och möttes av min vovve och min mor. Tog en kopp kaffe och pratade lite. Hon hade ringt till ortopedkliniken i Halmstad och de hade fått remissen från Sverker Nilsson. Sverker hade sagt till mig att jag skulle få en återbesöks-tid hos ortopeden i Halmstad INOM två veckor, men sköterskan som mamma pratade med sade att väntetiden för ett återbesök var tre månader, TRE jävla månader. Det är fan oacceptabelt! Ska jag vänta tre månader på en tid för besök och sedan tre månader (vilket är vårdgarantin) för att få en operation? Och sedan ytterligare 9-12 månader för att träna rehab? Aldrig i mitt liv. Så på måndag ska mamma ringa dit igen för sköterskan sade att där fanns någon annan mamma kunde prata med då. Tack för det. Får vi ingen tid tidigare får vi ringa till dem som har hand om vårdgarantin och förklara varför jag ska ha en snabbare tid och så får dem fan fixa det. Jag blir så trött på detta! Skicka mig direkt till movement är ni snälla! Jag vill dit.

Aja. Längtar till träningen ikväll, träffa alla brudar och snacka med susse. Stannar bara en stund, men en, i mina ögon, väldigt dyrbar stund. =)

Kitty - Fan

Ännu en dag lider mot sitt slut

Okej, det är ca. 5½ timme kvar innan dagen är slut men jag vet hur snabbt det brukar gå, speciellt på såhär på kvällen då man egentligen bara väntar på att de bra tv-programmen ska börja och att man sen kan sussa gott. :)

Idag började jag skolan vid 08.20, men jag var i riktigt god tid, redan vid 08.00 infann jag mig på skolans område med min cremégula Monark. Efter lite prat med Ante gick vi till naturkunskapssalen, vi var redo för en låååång lektion. Från en början var vi 4 st, 4?!?!??! Okej, 5 med läraren som förövrigt är VÄRLDENS segaste, jag har bara lust att skrika ut till honom: "LÄRARYRKET ÄR NOG INTE DIN GREJ!!!" Men det kan jag inte göra, för jag är för snäll. Och jag tror inte han skulle tycka om mig speciellt mycket efter det heller, haha.
Men sedan var vi hela 9 st på lektionen, 10 med läraren. GUUD vilket engagemang vi har när det gäller naturkunskapen. Men jag kan säga som så; det är fan Anders fel. Läraren alltså. Snälla! Ge upp! Sluta på Sannarp, och börja inte på någon annan skola heller för den delen. Förlåt. Men du suger. Hårt!
Efter detta hade vi en rolig idrottslektion, där vi körde lite styrka och så! Nice. Och sedan var det lunch, ganska smaklöst, men okej. Jag äter ju allt, och det mesta är gott, men idag var det ganska smaklöst, fast gott, haha. jaja.. skoj.
Sen hade vi fritidskunskap där jag, Deniz & Valon skulle hålla i våra lekar (hoppa hage, fingerleken och datt) .. Vi hade fått som uppgift att hålla i tre lekar som passade barn i åldern 3-6 år! Och därför valde vi dessa.. Efter det hade vi psykologi, fan vad intressant det är! Seriöst alltså. Riktigt bra ämne! Läs det om ni får chansen.
Satt och funderade en hel del på psykologin om jag skulle gymma efter skolan eller skita i det eftersom vi körde styrka på idrotten. Men jag kom fram till att träna en gång till skadar inte, så jag tog min cykel efter vi slutat och körde till gymmet. Bytte om och körde i en timme.. Lite blandat, både rygg, mage, armar & lite bröst. Åå vad jag älskar att gymma. Så jävla härligt. Tacka vet jag Friskis och Svettis som har rimliga priser på ett årskort!
Sen cyklade jag inom stan för att köpa en usb-laddare till min ipod på Teknikmagasinet och puder på H&M. Det var min dag änsålänge....

Hare nice. Puss

Neptunuskliniken uppföljning

Började dagen med att gå upp 07.10, gick ned till tv.en och tittade på julkalendern i mitt goa täcke, invirat runt mig. Jag gillar julkalendern alltså, hahaha. Helt klart sevärd!
Efter avsnitt två var slut låg jag kvar och drog mig en stund innan mormor ringde och sa att de åkte hemifrån om 10 min, då blev det full fart i mig och jag gick och klädde på mig, sminkade mig och åt frukost. Sen kom mormor och morfar och hämtade mig och det bar av till Varberg och Sverker Nilsson på Neptunuskliniken. När man kom in på kliniken fick man genast en sån där mysig-känsla. Jättefin klinik och man kändes direkt att där trivdes man. Alltid trevligt...
Jag fick komma in hos Sverker och tog genast av mig byxorna, hahah de där lät fult, men han skulle helt enkelt undersöka mitt knäe och han kunde fastställa att mitt främre korsband var av, vilket jag redan visste. Men han berättade också att frakturen på min minisk var värre än jag trott, typ helt kass?!, eftersom han sa att de skulle bli en operation på detta... Både minisk och korsband, men minisk till en början tror jag.. De skulle iallafall titta in i knäet och kolla vad de kunde göra. Jag hoppas då fan att de åtgärdar allt samtidigt, och vet ni vad?! De kommer ta 9-12 månader att komma tillbaka sedan, mitt liv är förstört!!!!!!!!!!!!! Jag har väntat i 3 månader nu, och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill bara snöra på mig fotbollsskorna, jag drömmer om att få de där utomhus rosa vapor:orna som är sådär galet snygga och de där gröna inomhus skorna som är riktigt snygga. Men det kan jag ju glömma... Än så länge. Upp till minst 9-10 månader framöver. Detta suger. Jag vill bara komma tillbaka, jag vill bara spela som Kitty gör. Mitt spel, mitt och hannas spel. Jag saknar det! för mycket!
Ska ringa sjukhuset så snart som möjligt, har lust att skjuta ortopeden jan axelsson! ska fan stämma dig ditt flens. du säger att jag aldrig kommer komma tillbaka till fotbollen, att jag inte har någon chans, sluta spela fotboll eller sitta i rullstol vid 40årsålder. Vad fan är det då? Jag ska begära en annan ortoped. Någon som vill att folk ska bli friska. "Du måste heta Henke Larsson för att få en operation gjord" Fuck uuuuu!!!!!!
Förlåt. Jag är upprörd, ledsen, arg och allt på samma gång. Ska iallafall ringa dit imorgon och "beställa" operationstid, då Sverker skickat en remiss på detta. Man tackar.

Puss hej

Neptunuskliniken

Ringde Sverker innan, fick en tid redan imorgon kl. 09.20! Skönt. Det tackar man för.
09.20 på neptunuskliniken i Varbergs hamn.

Efter detta blir det att åka till skolan för att ha utvecklingssamtal kl. 13.30, otroligt spännande.... och väldigt meningslöst!

Drack glögg innan och hade tända ljus, mysigt värre.. Tittade på sista avsnittet av färjan, ååå jag kommer sakna håkan, men har han hittat sin blivande kärlek nu kanske?! Jag hoppas på det :) han är så himla go och charmig.

Nu ska jag gå ned och vänta på att Boston Tea Party ska börja.. Jag älskar Filip och Fredrik!
Och sedan ska jag nog sova, för ovanlighetens skull. Ska ju upp 07.10 imorgon för att titta på avsnitt två av julkalendern, det ser jag fram emot.

Puss och hej!


Seriöst. Kolla på min man! Är han inte snygg?! Grrrr

23 dagar kvar

Julafton är nära, 23 dagar! Gud vad tiden går snabbt. Roligt, och det börjar bli hög tid att köpa julklappar. I år ska jag verkligen tänka efter och köpa något personen verkligen vill ha, det brukar bli att man tillslut bara köper något för att köpa ;p och då brukar jag aldrig bli nöjd! Nää, i år blir det andra bullar :)
Julklapparna till mamma och pappa är klara, skönt det iallafall.

Idag är jag ledig! Härligt. Det kändes som om det verkligen behövdes då min sömn blev lite fel i helgen, så nu har jag nog rättat till den lite iallafall :) Ska till min kära mor ikväll, innan dess ska jag hinna tvätta lite kläder osv.
Jag ska också ringa till Sverker, som ska titta på mitt knäe, hoppas jag får tid så snart som möjligt. Jag som verkligen trodde att mitt knäe börjat bli bättre, jo, bättre har det ju blivit. Ingen tvekan! Men det är verkligen inte bra. I lördags på DM så stod jag och kickade lite med Lovisa, skulle hoppa upp och nicka... Smartass Kitty. Det knäckte till i knäet och ont gjorde det. Varför är jag så dum? Blir så arg... Jag vill ju bara komma tillbaka! Min sjukgymnast som sagt att det är okej att börja spela lite igen, hm jag tvivlar på det alltså. Visst, det är stabilt när jag gör mina övningar, men verkligen inte på planen. Nej, jag avvaktar tills jag har fått besked på vad Sverker tycker. Mitt och Annekes mål från början var ju att vara tillbaka den 13 december, då har det gått 3 månader sen jag började träna rehab. Och det är på den dagen vi har vår cup i Gislaved, luciacupen. Men nu när vi fått reda på att mitt främre korsband är av, då får vi nog skjuta upp mitt premiärdatum. Åå, varför skulle denna skiten hända mig? Jag hatar det!

Åh, nu är jag för upprörd för att fortsätta skriva. Jag som tänkte detta skulle bli ett fint 1 december-inlägg. Det gick sådär.

Syster väckte mig 07.00 imorse och så tittade vi på julkalendern tillsammans iallafall, det var mysigt. Ser fram emot nästa avsnitt :)


RSS 2.0