Nyopererad!

Hej mina vänner :)

Sitter på movement nu, i tv-rummet med en laptop. Herregud vilken service här är!
Redan kl. 08.00 imorse var jag här för att läggas in för operation och 10.15 var jag helt klar med dropp och smärtstillande och rullade in i operationssalen. Innan dess hade jag också träffat Erica, en jättetrevlig sköterska som hjälpte mig med droppen osv, samt Mats Örjes som var min läkare, supertrevlig var han och jag kunde knappast få en bättre läkare! 
Det enda jag kom ihåg var att narkossköterskan sa åt mig att ta tre djupa andetag, sen är allt svart.

Kändes som om jag var sövd i 5 min, men själva operationen tog ungefär 2 timmar och jag vaknade sedan upp i uppvaket. Jag fick ett glas saft och somnade sedan till igen.. Skönt! Men sedan rullades jag ned till rummet och hamnade med två supergoa kvinnor. Båda två hade opererat fötterna och vi tjötade på som bara den.. Trevligt när man träffar och pratar med folk man aldrig skulle pratat med annars. En go göteborgare och jag bara älskar hennes dialekt! Och den söta lilla tanten var från någon stad, kommer inte ihåg vad den hette, men den låg typ mellan linköping och skara typ, något sånt ;p Efter jag kommit in till rummet kom min kära mor efter ett tag och höll mig sällskap, söt som hon är hade hon köpt tidningen samt choklad och en cola. Det tyckte hon nog att jag förtjänat :)

Jag fick penecellin och kl 00.00 inatt ska jag få min den fjärde och sista dosen. Mamma åkte efter en stund igen och då hade jag även hunnit ringa christoffer och pappa, berättade att allt gått bra och sådär. Fick en smörgås samt kaffe och juice men det gick inte att äta eftersom illamåendet kom ganska snabbt och lade mig för att somna en stund istället. Vaknade ett tag senare och åt då två mackor och sen mådde jag illa igen. Men sedan dess har jag inte mått illa och det är skönt må jag säga. Finns det något äckligare än att må illa? Nä fy, jag hatar det.

Sedan blev det middag, oh herregud vad gott! Rökt lax med RIKTIG potatissallad, sallad med melon i och romsås. Riktigt gott :) Efter det kom mamsen och hälsade på igen och jag fick mer penecellin och när det var i kroppen gick vi ut där ute och satte oss och pratade med Ann, den goa göteborgaren. Sedan in igen och drack kaffe och nu har mamma åkt hem. Försökt ringa Chrille, men inget svar. Vart håller han hus? ;p

Tänkte att jag får berätta för er som undrar :) Nu känns mitt knäe inte alls, men det kommer väl antar jag. Det spänner till i baksidan när jag går eftersom de har tagit en sena därifrån till mitt nya korsband. Stygnen är av metall och ska tas bort om 3 veckor och jag får inte jobba förrän den 10e oktober så det blir att säga till Gudrun, min chef, att jag inte kan jobba något alls i sommar. Tråkigt men sant! =/ Ska träffa min läkare samt sjukgymnast imorgonbitti och prata om allt som har med knäet och operationen, samt rehab att göra. Så vid 10.00 imorgon så åker jag härifrån! :)

Fick förresten en bukett otroligt vackra rosa rosor idag via bud! Vem var dem ifrån? Tack tack tack! Hur fina som helst =) Blev superglad att du/ni tänkte på mig.

Kram kram!

MIDSOMMAR :D :D :D

Idag är det midsommarafton! Fyfan vad mysigt. Idag var jag och Jennica nere och köpte pappersduk till middagen, samt lite fina dekorationer och nu är chrille, patrik och tomas och hämtar ett till bord =) Tyvärr är det moln och regn nu, det verkade som om det skulle klarna upp men vi hade tydligen fel =/ Så vi får ändra våra planer att sitta ute till att flytta in grejerna till inglasningen till stugan. Det lär bli mysigt det också!

Åååh, så gott det ska bli med maten idag. Sill, nypotatis, dill, gräddfil, gräslök, köttbullar och massa annat gott! Och som grädde på moset; Jordgubbar och nubbe! :) Så bra.

Nä, nu känner jag mig redan stressad. Ska plocka blommor, fixa maten, fixa med borden, duscha, sminka mig, och annat så nu får jag röra på mig.

Ikväll ska vi ha så jäääävla kul :D



Midsommar!

Nu närmar sig midsommar. Herregud vad snabbt det gått! Imorgon är det redan 8 dagar sedan vi tog studenten.. Och imorgon är det 10 dagar kvar tills jag ska opereras. Det börjar kännas i magen och jag ber till Gud att mitt knäe inte är svullet så att operationen inte går att genomföra. Får helt enkelt ta det lugnt nu i 10 dagar fram till dagen D ;)

Jag saknar fotbollen och har inte haft tid att gå på träningar och matcher nu, tänkte att det skulle bli ändring på det nu när jag opereras snart.. Då kan jag inte jobba heller på ett tag och då har jag ju all tid i världen nästan =)

Imorgon blir det middag här! Sill, nypotatis och jordgubbar, och såklart; snaps för fulla muggar. Gott!
Moa, Moas bror Theo, Patrik, Tomas, Jennica, Lotta, Hanna, Tilda, Linus, Chrille & jag.
Det lär bli trevligt som fan ;D
Efter en förhoppningsvis god, onykter och roligt middag drar vi vidare med taxi till Fammarp för fest hos Anna Hellström. Mycket trevligt!

Nä, nu har jag finbesök och ska väl snart återgå till detta :)

Puss och kram!


För jag har tagit studenten!!!

Balen -09



Jag och finaste pojkvännen.


Jag och världens bästa baldejt Fitim

Tatuering!




Sådär ja! Längtar redan efter den fjärde som skall pryda min kropp =)

Imorgon var det dags igen =)

Tredje tatueringen imorgon, 16.00 börjar jag och min far att gadda oss och ett tag senare går vi förhoppningsvis ut ur studion med ett leende på läpparna och två fina tatueringar :) Ska nog gå fint.

Körlektion idag kl 10.45, gick riktigt bra! Känns som om jag är redo nu. peppar peppar. Jobbade idag. 12-17, fyfan vad segt men goa pengar! Efter det direkt på möte med äldreboendet där vi kom överrens om att jag endast ska vara sjukskriven i två veckor förhoppningsvis. Jag behöver pengarna alltså!!

Imorgon är det jobb igen, 8-12 , sen körskolan och sen till skåneland. Jag undrar hur många gånger jag varit i skåne de senaste två månaderna, lär ha blivit en hel del ;p

Tydligen var det camping på skolområdet imorgon för alla treor. haha, lär bli fett :D

TJOHO.

RSS 2.0