Är karriären över för Coach Kitty?

Idag var det den beryktade fotbollsturneringen i kombihallen. Spännande va? Allt satte igång vid 10.00 men vi samlades redan 08.30. Vi skulle fixa med våra fina pannband och spraya håret rosa osv.. Vi blev riktigt snygga. Jag slapp dock den rosa färgen, jag menar, är jag grym eller är jag grym? Det gick inte så bra för oss idag tyvärr, så Peter Bengtsson sa till mig att min tränarkarriär skulle ta slut idag. Tack för den då. Tur att jag redan tjänat flera millar då.
Första matchen förlorade vi med 3-0. Not so good. Fast Michaelas mål var inne alltså, jävla domare. Och det visade sig att han inte skulle bli bättre, eller visa högre kvalitet än det. Dåligt alltså! I andra matchen blev det derby, vi gav oss an Aspero, eller var det Aspero som gav sig an oss? Jag tror på det andra alternativet, det låter bättre. :)
Matchen slutade 1-1.
Sedan spelade vi vår sista match som gällde om vi skulle komma sist eller näst sist. Motståndarna var Osbecksgymnasiet och självklart vann vi, snyggt var det också ;) 2-0. Gott tjejer. Näst sist - superbra placering! Haha. Nej, men det var bra.. Ni var duktiga =)




Jag och laget

Imorgon är det Lund som gäller :) Jag o Himpi ska till brandmansutbildningen i Revinge och det ska bli superkul. Ser verkligen fram emot det!
Projektarbetet är på god väg :)

Puss

Kommentarer
Postat av: Sandra!

Hejsan!



Jag har jättebra tips till dig :) 2 sidor där man får presentkort på kläder och prylar helt GRATIS! Det finns ju onändligt många såna här sidor men dom här två är helt klart bäst och lättast att tjäna poäng genom :)



1. GRATISKLÄDER



Denna sida är underbar. Jag har nu fått 1000 kr i presentkort därifrån :) Man kan välja att få presentkorten från Gina Tricot, H&M eller JC. Missa verkligen inte denna sida!



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=803



2. GRATISMODE



Denna sida är det otroligt lätt att få poäng genom. Det som är extra bra med denna sida är att du inte behöver ha en stor blogg för att få mycket poäng, det går att samla mycket poäng på flera olika gratis sätt! Registrerar du dig via mig får du 50 p + att du får 30 poäng till bara genom att klicka på några länkar. Du får också poäng genom att skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok :) Det som är extra bra med denna sida är att man kan välja presentkort från fler butiker + att man kan få upp till 1000 kr i ett presentkort :)



www.gratismode.se/?c=3766



Lycka till!

2008-11-19 @ 20:07:42
Postat av: ❤DENISE DORNELL❤

designtävling i bloggen:)

2008-11-19 @ 20:08:00
URL: http://dld.blogg.se/
Postat av: moehoe

ååååååååååh aspero är så dålia! Bara nördar och negrar där ;)

2008-11-19 @ 21:47:08
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: Magnus

Det finns faktiskt en karriär inom grupparbeten också, ring mig så snackar vi mer.. Okey, take care, bye bye then.........................

2008-11-20 @ 22:19:28
Postat av: Anonym

HAHAHA JÄVLA OFFER DU ÄR ANTE!

2008-11-20 @ 22:24:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0