Motivation noll

Efter sommarlovet tänkte jag att nu jävlar ska det börja pluggas på allvar. Jag ska ha toppbetyg i alla ämnen. Efter en lång och härlig sommar ska jag fan ha vilat upp mig ordentligt. Hur har det gott? .... Motivation noll säger jag bara.
Har verkligen inte kommit igång efter sommaren och det känns förjävligt. Visst, jag har ganska lätt i skolan, och behöver inte plugga sådär värsta mycket och ändå klara det hyfsat. Men hyfsat räcker inte, jag vill ha toppbetyg. Men motivationen finns inte där. Jag är trött och ouppmärksam på lektionerna, orkar inte ta in det. Orkar inte plugga. Tex. vi har prov i geografi imorgon, iofs ett ämne jag inte har speciellt lätt för. Jag tycker det är svårt och därmed blir det tråkigt. Efter skolan åkte jag hem, var hemma vid 15.30 ungefär. 16.00 går jag och lägger mig, sover till 19.40, går upp, käkar. Sätter mig och pluggar, jag kan vara fokuserad i 2min sen kommer jag på massa ursäkter. "Oj, jag är nog törstig, jag går och tar något att dricka" , "Vad sägs om lite glass?" .. Åå blir så trött på mig själv. Hela tiden ursäkter för att komma ifrån det i några värdefulla??? sekunder.
Så jag kan helt ärligt säga att jag inte kan speciellt mycket till morgondagens prov, som förövrigt kommer vara sjukt svårt. 25 nyckelord som man skall kunna, typ Ekvidistans, Meridianer, longitud/latitud och sådant sjukt spännande. Sen ska vi också kunna hitta vad som helst i en karta, fuck that. Jag är död.

Nä, nu ska jag väl läsa igenom papperna och sedan sova. Bra kitty, bra.

Hej o svej!


Nu vill jag bara att det ska bli helg så denna helvetesveckan är över. Massa i plugget och massa skit om händer utanför :/ På lördag fyller Deeas 18, det ska firas :)

Kommentarer
Postat av: moehoe

mahaha, jag känner igen mig själv i det du säger :D plugg är bajs, man kommer ändå inte komma ihåg nånting om det efteråt.

2008-10-15 @ 10:02:36
URL: http://popporn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0