Äntligen.

Jag trodde fan aldrig jag skulle få den där jävla kallelsen till magnetröntgen. Var hos sjukgymnasten idag och tränade rehab som jag nu gör 3-4 gånger i veckan. När jag satt där och gjorde mina rehabövningar som förövrigt är sjukt roliga. (not), så började jag tänka på den där jävla magnetröntgen som jag utlovades två veckor efter jag kommit hem från spanien, oj vad duktiga dom är på att hålla vad dem lovar. Jag hatar läkare och deras nonchallans mot sådant de inte tycker är viktigt. Jag har inget som helst förtroende för dagens läkare, inte ens för knäespecialisten (som han kallar sig för). Lars eller vad fan min hette, han hade sagt att det mesta tydde på att det var korsbandet, ja men visst. Och du ska kalla dig ortoped? Jag ska köpa en bok till dig så du får plugga lite. Man tackar.
Komiskt iallafall, att jag idag satt och tänkte på när jag skulle få gå på magnetröntgen, tänkte faktiskt att jag får ringa dit snart om jag inte får brev om kallelse. Men idag hade jag fått brev från Länssjukhuset i Halmstad! Äntligen. Så skönt att få rätsida på vad det egentligen är. Då sjukgymnasten verkar ha rätt, men man kan ju aldrig veta säkert. Det känns som om jag gör stora framsteg på rehaben iallafall och jag SKA vara tillbaka till nästa säsong. Verkligen ta det lugnt nu och inte köra förrän jag är helt okej i knäet.
Så den 28e oktober eller nått sånt ska jag till en MR.

Här kommer ytterligare en fin höstbild.
Och jag ska köpa träningskort på friskis & svettis. Nu ska det hårdtränas!!



Vilken härlig höst det kommer bli!

Kommentarer
Postat av: Anna

Äntligen Kitty! Glad för din skull :)

Tror det är jätteviktigt att du inte börjar "på riktigt" för än knäet känns helt OK. Dock betyder inte det att du inte kan vara med på våra träningar iallafall. Du ska ha all credit för att du är med trots att du inte kan delta. Betyder mycket ändå. Nu blickar vi framåt :) Pussen!

2008-10-13 @ 19:13:44
URL: http://annasofiajonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0