Plugg

Jag vet inte om rubriken "plugg" drar till dig så mycket läsare, och jag har ingen aning om hur många som läser min blogg. Så de skulle varit kul om ni bara kommenterade en liten bokstav eller nått , så jag har någon hum om hur många som läser den :) Alltid trevligt.

Hursomhelst, nu sitter jag iallafall och pluggar. Fritidskunskap som skall in idag, handlar om fritidsintressen. Så om någon är sugen på att ställa upp på en liten intervju, bara tre frågor, så snälla; säg till! De går snabbt och det är inga krångliga frågor. Har tagit en liten paus, sitter här med tända ljus och skönt musik i högtalarna. Det luktar ljus i hela rummet och det är sådär höstmysigt. Jag har också städat mitt skrivbord, så det är ännu mysigare. Jag ångrar lite att jag inte tog en "före" och "efter"-bild. För det var extremt. Jag fick inte ens plats med min mobil på skrivbordet när jag skulle sova. Städade det iallafall, satte ut en massa ljus i fina ljushållare, så nu är det perfekt :)

Ikväll blir det spinning kl. 18,00 på friskis, ska bli skönt. Får se hur mycket mitt knäe pallar. Det är fortfarande lite si och så när jag anstränger det för mycket. Fick ännu ett brev idag, denna gången från ortopedkliniken, hade en återkallelse även där. Gud, jag är lite överraskad :O Trodde att läkarna där var: Hej, kom in,*tittar på knäet*, skickar mig till en sjukgymnast, sen hejdå. Men nu vill de träffa mig igen och se hur de gått med knäet. Och min läkare, som tydligen hette Jan, inte Lars som jag skrev i ett inlägg för några gånger sedan, har överraskat mig med. Roligt :) Tack Janne. ;)

Så, nu håller jag på att intervjua Talleballe, så nu lägger jag ned skrivandet för just nu.
En bild till er, mina vänner ;)



på återseende.
HAHAH

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag är en trogen läsare!

2008-10-21 @ 15:56:18
Postat av: Moehoe

Jag med :D

2008-10-21 @ 18:12:23
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag är en otrogen läsare ;)

2008-10-21 @ 20:10:30
URL: http://annasofiajonsson.blogg.se/
Postat av: ems

du har mig kitty!

2008-10-22 @ 10:45:24
URL: http://rushhour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0