ännu en helg som bortblåst

helgen har var nice!
i fredags åkte jag och mina kära vänner till gekås, och fattig som jag är handlade jag ingenting. dom fick övertala mig att ens följa med ;p jag menar; hur kul är det att gå runt i detta oerhört stora varuhus utan att handla en enda liten sak? men det gjorde jag iaf och det blev trevligt :) kan inte gå fel med min pals.. <3
På kvällen kom moa hem till mig och vi var störda som vanligt. men fan vad jag älskar det :) busa, äta bär och grädde och dricka irish coffee är nog en av de bästa saker jag vet här i livet! så det så.. och med min egen moe blir det inte sämre direkt. Hon åkte hem vid 2-tiden tror jag och då hade vi råkat be några människor komma till getinge, ooops. vad taskiga vi är. hahaha! jag sov gott iaf, gick och lade mig halv fem..

vaknade på lördagen av mobilen och min ringsignal som är värsta techno-låten. Det var Annalarsson :) Trevligt värre. "SOVER DU?" Skrek hon i andra luren och jag var helt yrvaken, hahahaha skrattar bara jag tänker på det. Klockan var typ ett så jag förstår att hon var lite förvånad! Dagen gick och jag drack mitt första glas vin vid halv fem-tiden. Det var sjukt gott och jag lagade mat för fulla muggar när Annalarsson anlände med bussen och sedan kom även Alex. Hon hade med sig gurka, sallad och sås till maten - toppen! Mitt ihopkok i köket resulterade i schnitzel, klyftpotatis och sallad vilket blev mycket gott! Jag panerade skinkschnitzeln själv och det hade jag aldrig gjort innan så jag vart förvånad ;p gott gott.
Sen skulle vi sjunga singstar men icke, då kom fredrik och tobbe och körde oss till harplinge där vi skulle på 20 och 21årsfest. Trevligt värre och efter några omgångar med ölspelet drog vi oss mot stan där kvällen inte blev lika rolig som jag hoppats på. Var inne på b&b för 60 jävla spänn!!! :| Och jag var där inne i 10 min, kass musik och tråkigt folk. snällaaaa, lägg ned stället och öppna nått nytt och fräsht! Sen var jag och moe på asian lite och så. Det dög.

och idag när jag vaknade kändes de som om jag mådde bra, men sen kände jag bakfyllan komma smygandes och det var mindre trevligt. fan, förr blev jag aldrig bakis. Nu blir jag det typ alltid... Hate it.

jaja.. nu ska jag och bullen sova. han ligger redan nedbäddad jämte mig, så jävla sällskapssjuk den katten är. <3


Är han inte söt? :)


Kommentarer
Postat av: alexandra

kiiiiitty, med studentleg kommer man in gratis på B&B. Tänk på det i framtiden. pöööss

2009-02-16 @ 11:07:28
Postat av: Kittan

Jo, det vet jag :O men det är ju innan halv tolv! Vi var i stan vid 12 typ :o

2009-02-16 @ 11:23:42
URL: http://kittans.blogg.se/
Postat av: moehoe

störd=bra. Love you

2009-02-16 @ 22:17:29
URL: http://popporn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0