Linsgryta, långpromenad och kaffe

Var och handlade med min mor innan, bönor och annat nyttigt då jag flyttat hit nu för ett tag framöver =) Men i helgen blir det nog att vara hos min far dock. Han ska till Öland och då har jag huset för mig själv!
Har pysslat i rummet lite idag, hämtat saker hos pappa som jag fixat med här. (Ja, moa. De rosa fina aporna sitter uppe på min dörr nu :D) Det har faktiskt blivit lite mysigt på mitt rum hos mamma nu, kanske därför jag tagit mig i kragen och flyttat hit. Nu undrar ni säkert varför jag inte bara bor varannan vecka men jag orkar inte det. Det är för mycket grejer som ska fram och tillbaka varje gång och träningar som jag ska ordna med skjuts och grejer. Det blir för jobbigt helt enkelt :)

Idag stod jag för kvällsmaten. Linsgryta och fullkornsbröd och direkt efter maten tog jag ut Baloo på en långrunda tillsammans med Hanna och nu sitter jag här med en kopp kaffe. Funderar på att kolla i min kalender om jag har någon läxa tills imorgon, vilket jag är ganska säker på att jag har. Därför kollar jag inte ännu och njuter av kvällen en stund till ;p

I helgen hoppas jag att de blir av. Så innerligt hoppas jag. Kom kom kom.

Kommentarer
Postat av: moehoe

YAY! :D Jag måste komma hem till dig och se ditt nya rum! Vill du hänka party i helgen?

2009-02-22 @ 21:40:43
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: alexandra

du hade inte behövt mer än ett par shorts och en t-shirt =) var barfota och allt. ses på träningen ikväll puss

2009-02-23 @ 17:38:06
Postat av: Kittan

Men ååå :| Då hade det ju löst sig. Helvete.

2009-02-23 @ 18:17:09
URL: http://kittans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0