Tro det eller ej

.. men idag har jag faktiskt pluggat och jag tror att jag kan det! Natur A och det handlar om atomer, strålning, kärnkraftverk och ozon. Jag tycker t.om att det är intressant. Fan vad bra jag är <3 Älskar mig själv lite grann just nu. Woh!
Druckit mig fördärvad på kaffe idag, men det är gott. Jättegott faktiskt! Ikväll blir det broccolilåda btw, ska bli gottis! Denna veckan ska jag fan ned alltså. ned ned ned.  Funderar t.om på att rata skolmaten, bara ta sallad och dricka mjölk och sedan en frukt så klarar jag mig resten av dagen. Ja, det gör jag nog. Sedan äta VV-mat när man kommer hem. Perfekt! DU KOMMER MED SÅ BRA IDÉER KITTAN! - JA MAN TACKAR.
Väntar på att klockan ska gå så jag kan cykla ned till sannarp för att kolla när mina flickor tränar på konstgräset. Min lilla Baloo ska såklart med, han kommer sova som en stock inatt då mamma också cyklat med honom idag. SÖTEBALLEN!
Förlåt, men det luktar så gott här hemma så jag måste bara säga att min mor står och lagar hemmagjorda biffar (OCH DE ÄR SÅ JÄVLA GODA) Och så potatis i ugnen till det. Vadå gott? Och jag ska som sagt äta broccolilåda. Säg att jag är duktig!  Jag är verkligen på rätt spår igen känner jag. GOTTI!
Jaja..

Vet ni vad?! Jag har ca. 60 kr kvar att röra mig med tills nästa studiebidrag kommer.. WOOOHO, jag är lite rik!
Att jag aldrig lär mig..... Håll i pengarna Kittylina.

Nu ska jag kolla runt lite till på nätet och sedan cykla iväg. Puss och hej!


Jag och min Baloo

Kommentarer
Postat av: moehoe

du är sjukt duktig baby :D

2009-02-23 @ 20:07:11
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: Anonym

Min duktiga Kitty det. Själv var jag och tränade idag och insåg till min förskräckelse att jag gått upp det jag tidigare gått ner. Satan! Så nu blir det hårdsatsning. En månad till klänningen ska börja sys, iiih!

2009-02-24 @ 21:16:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0