Party med Moe

Kvällen igår blev riktigt nice :)
Vi började med mat hos moa med hennes mor.. kyckling, ris, sallad och lite annat gott. och såklart ett glas vin till maten =) Sjukt gott! Sedan började det hela på riktigt! Vi spelade lite kort, åt morot och gurkstavar med dip och drack vin. Ölspelet, jag har aldrig, namnleken och lite andra spel körde vi och det resulterade i att vi faktiskt blev lite glada i tån tillslut. Ja, det heter glada i tån, inte hatten. så det så.
Vi fick dricka ganska snabbt då vi inte hade så lång tid på oss att förfesta, bussen in till staden gick 22.24 och vi gick då till B&B för att ta stämpel (gratis för studenter med studentleg på lördagar) men det sög därinne, verkligen. inget folk och ingen bra musik. så vi stack vidare! =) Asian, BM och Valentine spenderade vi resten av kvällen på med dans och dricka... Det togs en hel del bilder och här följer nårra av mina personliga favoriter ;) hahaha.





MOA! Tack för en supertrevlig kväll babe.. Måste göras om snart. PUSS PÅ DIG

Kommentarer
Postat av: Let's Dance

Hej Kittan!

Jag kunde inte missa dina "moves" på dansgolvet igår kväll. Vi skule gärna vilja ha med dig i nästa säsongs "Let's Dance". Hör gärna av dig om du är intresserad.

M.V.H Let's Dance AB

2009-02-08 @ 16:33:10
Postat av: Kittan

Hej Let's dance AB!

Ja, det hade ju varit otroligt spännande och roligt. Men jag är ju ingen känd profil liksom. Eller ni skulle vilja att jag är den "kända" dansaren. Som kan dansa liksom, som ska lära ut? För isåfall är jag nog intresserad. Jag menar, jag har ju mycket nu med modellandet och viktväktarna och samt bosses minnesgudstjänst. men jag ska kolla upp detta!

MVH KItty

2009-02-08 @ 17:26:46
URL: http://kittans.blogg.se/
Postat av: Let's Dance

Hej Kittan! Gud va roligt att du är intresserad. Sjävklart hade vi tänkt att du skulle vara den profitionella dansaren. Vi hade även tänkt att du skulle få lära ut en helt ny dans. "Störd-dansen" heter den och går helt enkelt ut på att du och din partner (ej vald ännu) ska försöka dansa så jävla stört som möjligt. Totaly Fucked Up liksom. Fullständigt Psykopatiskt alltså. Tänk över det! M.V.H Let's Dance AB

2009-02-08 @ 19:49:52
Postat av: Kittan

Hej Let's dance AB!

Oj, gud vad jag blir smickrad. Nu på senaste tiden har det verkligen gått framåt för mig och det är flera olika företag som hört av sig och velat ha mig. Så det känns superroligt. Ja, störd-dansen låter ju jättespännande! Så kul att ni redan börjat planera och sådär. Jag hör av mig!

MVH

2009-02-08 @ 20:36:06
URL: http://kittans.blogg.se/
Postat av: E

sjukt snygg ögonskugga såg jag på bilderna från anisktsboken. Vart kommer den från tro? skit snygg i vilket fall.

2009-02-09 @ 17:01:32
URL: http://rushhour.blogg.se/
Postat av: Jennifer Klingvall

Snygg du är i håret brud =)

2009-02-09 @ 17:31:55
URL: http://jenniferklingvall.blogg.se/
Postat av: Kittan

Svar till Emma:

Åå snäll du är :) Den är jättebillig och kommer från Gekås tror jag! Köpte den där tror jag, jaa, den är fin!

2009-02-09 @ 17:52:59
URL: http://kittans.blogg.se/
Postat av: Kittan

Svar till Jennifer:

Tack tack tack! :)

2009-02-09 @ 17:54:19
URL: http://kittans.blogg.se/
Postat av: moehoe

FETT MED PARTYYYYYYYYYYYY! LÖRDAG HELA VECKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

2009-02-09 @ 19:37:43
URL: http://popporn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0