Party på en tisdag

Jajamen! Ni läste rätt :)
Imorgon är det dags för årets första studentfest! Temat är "M" och jag tror jag vet vad jag ska klä ut mig till. Kanske blir att jag är "mig själv" i slutändan, men njae. Det är ju inte roligt. Så jag har en idé, men jag får se helt enkelt!
Fått reda på att jag börjar vid 12.40 imorgon :S 1orna och 2orna hade tydligen någon information om kommande kurser så vi hade inte lektioner när de hade det. Eller jag hoppas det iallafall, för det har jag ställt in mig på nu. Hmpf..
Så imorgon börjar jag 12.40, slutar 15.05. Två lektioner med två andra klasser än min egna. Pedagogiskt ledarskap och Natur A - väldigt spännande. FAKTISKT! Det är roligt! =)

Hade typ ett lite större läxförhör idag i Natur A, och det gick superbra :) Jag ska fan ha bättre än G i Natur, har aldrig varit speciellt bra på det, VG i 9an men sedan dess har det bara gått nedåt på den fronten, men jag verkar vara på gång nu igen ;)

VILKA KOMMER TILL MIG IMORGON?
jag har fan förfest. Tell me about it!
Jaja, jag är fett laddad inför imorgon! SÅ JÄVLA BRA. och idrott på onsdag, woho. bakis och grann! ska bli nice :D tror jag. haha

PUSS OCH HEJ



Nu gör vi om en sådan här kväll! WOH

Kommentarer
Postat av: moehoe

BAKIS PÅ GYMPA IS THE WAY WE LIKE IT! <3 SÅ PEPP <3 PUSS!

2009-02-09 @ 21:21:53
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: Anteeeee

Fan vad kul att du sa det till mig................:@

2009-02-10 @ 12:09:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0