Halkbanan avklarad!

Ja ni, inte ens den hade jag gjort. Men nu är den avklarad och på torsdag kl. 09.00 har jag riskutbildning gällande alkohol, droger och trötthet i trafiken. Denna måste man göra om man inte gjort teorin eller uppkörningen innan den 1a april. Nya regler och allt för att pumpa en på pengar. Som tur var fanns det en tid för mig redan på torsdag och det är perfekt. Efter detta ska jag boka teori och uppkörning och sedan är det på G! Plugga teori som en gris och öva hemma på att fickparkera för det har jag typ glömt.

Halkan idag gick iallafall bra, och det var kul! Att få sitta i bilen helt ensam och lyssna på Erika i radion var nice. Man kände sig vuxen, haha. Men gud vad man överskattar sin egen förmåga. Man tror verkligen att det ska gå hur bra som helst i kurvor där det är halt, men icke. Jaja, det vart godkänt iallafall och en hel dag gick åt till detta.
Och en hel dag går också åt på torsdag åt delen med alkohol och droger.

Igår var jag hos min moe i harplinge. Vi fikade, åt och fulade oss som vanligt. Vi pluggade inte ett skit, vi skrattade mest! :) Det är roligare. En mysig dag helt enkelt.







Det är nog bäst såhär. Det funkar uppenbarligen inte.



Kommentarer
Postat av: Kajsa

Well done Kitty :)

2009-03-10 @ 20:56:33
URL: http://anderssonkajsa.blogg.se/
Postat av: Alexpalex

nu jäklar är du på gång =)

2009-03-10 @ 21:29:02
Postat av: Kittan

Ja :D NU är det nära!

2009-03-11 @ 15:52:03
URL: http://kittans.blogg.se/
Postat av: moehoe

Du och jag, kitty. Livet utan dig hade varit sjukt tråkigt. Jag är så glad att jag fulade mig med dig igår, istället för att plugga! :D

2009-03-13 @ 09:37:27
URL: http://popporn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0