Äntligen; dagen jag så länge väntat på...

Jag satt hemma hos pappa i lilla getinge och väntade på att han skulle komma, snacka om att jag var nervös eller.. Efter en stunds nervositet ringer det i mobilen och på displayen står det: "Tommy". Mitt hjärta slog snabbare och snabbare och i andra luren hör jag honom säga att han anlänt till Halmstad och att han nu undrar vägen till mig i getinge. Jag förklarar och efter en stund ser jag den lånade röda mazdan köra emot mig där jag står på gräsplätten för att möta upp honom. Jag kan inte påstå att jag var lugn, kanske utåt, men inne i mig kände jag pirret i magen och hur hårt mitt hjärta bankade. Han körde ned på gården och parkerade och klev ur bilen medans jag gick nedåt gårdsplanen för att möta upp honom. Vi sa hej och kramades länge länge, världens mysigaste kram :)
Vi gick inåt och jag visade honom runt och sedan satte vi på kaffe och fikade och pratade en stund för att sedan köra in till Halmstad och köpa en flaska rött, samt ost och lite annat gott. Vi körde tillbaka och att sitta i bilen med honom var helt underbart, ville bara sitta sådär nära så man kunde känna hans doft, ville bara lägga min hand på hans och känna hur nära han faktiskt var mig. Det kändes helt overkligt och samtidigt helt fantastiskt. Vi kom tillbaka till huset och gick ned till stugan för att tända upp med lite ljus, en brasa, hälla upp vin och fixa med osten och vindruvorna. När vi satt där på de mjuka filtarna och allt var klart så pratade vi om allt och inget och det bara flöt på. Kändes som om vi träffats tusen gånger förut och det var så himla mysigt!
Sedan spelade vi faktiskt lite tvspel och såklart spöade jag honom i fifa street, och efter lite tårar från hans sida ;) så virade vi in oss i filtarna för att ligga och prata lite till men bestämde oss sedan för att gå ut med hans söta lilla vovve domino. Så vi tog oss till skogen och det var hur mysigt som helst =)
Och sedan blev det att söt sov över hos mig och på morgonen var vi tvugna att skiljas åt =/ Jag saknar honom redan och längtar tills nästa gång vi ses.
Tack för jättemysigt sällskap,
jag tycker om dig massa plutt.


Världens mysigaste pojk .

/ en glad kitty

Kommentarer
Postat av: Kittan

Men absolut söt :$

2009-03-24 @ 22:30:49
URL: http://kittans.blogg.se/
Postat av: moehoe

Åh vad sött :D puss babe

2009-03-25 @ 10:19:29
URL: http://poporn.blogg.se/
Postat av: Anna

Mysigt! :)

2009-03-25 @ 16:58:41
URL: http://www.annasofiajonsson.com
Postat av: alexpalex

låter som en toppenkväll =)

2009-03-25 @ 18:56:18
Postat av: Hanna

Vad då jävlligt snygg kille!! :) vilken jävla lyckost du är :) :)

2009-04-26 @ 14:41:10
URL: http://pintet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0