Att städa samtidigt som man lyssnar på lasse stefanz är som grädde på moset

Nyss städat klart mitt lilla rum! Det är inte stort och det går ganska snabbt, men det känns också som att det inte spelar någon roll hur jävla mycket jag dammsuger för allt damm försvinner inte. Det är nog något med rummet ;)
Och förresten, alla som ska på min födelsedagsfest får gärna bidra till att mitt rum blir lite finare med vaser, tavlor, ljus, fina kuddar osv ;) Sånt gillar jag!
Åh vad jag längtar tills jag fyller 19 nu. Inte för åldern, men för festen. Det ska verkligen bli hur roligt som helst! Var på lagerhouse idag och kollade lite med Anna, och vi hittade världens coolaste solglasögon med två tårtor som ögon och massa ljus där de står: happy birthday. Blev man sugen eller vadå ;D !
Och innan det var jag och Anna och fikade på espresso house, och sen gick vi och kollade kläder också. Jag är så sugen på att köpa massa fint nu till våren/sommaren så det är inte klokt! Jag önskar bara att jag hade råd, dvs. ett jobb :( Men så är livet.

Ska ned på stan med Camilla nu och käka en pizza. Ja, ni hörde rätt. Pizza! Usch vad onyttigt, ska väga mig imorgon med. Men en pizza kan inte spela stor roll just nu. Får cykla lite extra imorgon eller ta mig ned till gymmet då jag faktiskt är ledig =) Fan vad härligt.

Hej o svej!

Kommentarer
Postat av: moehoe

Du är värd det baby ! <3

Jag vill med ha fest! Jag vet vad jag ska köpa till dig! :D:D:D:D:D:D:D can't wait :3

2009-03-19 @ 20:25:53
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: Kittan

Ska inte du ha fest på din 19årsdag då? :D Jag menar. Alltid ett tillfälle att fira ;D VET DU? fan vad nice :D kommer jag bli glad? :D

2009-03-20 @ 00:59:02
URL: http://kittans.blogg.se/
Postat av: Anna

Då vet jag vad som ska köpas ;-) Det är väl mindre än en månad kvar nu till din stora dag?

2009-03-20 @ 08:26:32
URL: http://www.annasofiajonsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0