Neptunuskliniken uppföljning

Började dagen med att gå upp 07.10, gick ned till tv.en och tittade på julkalendern i mitt goa täcke, invirat runt mig. Jag gillar julkalendern alltså, hahaha. Helt klart sevärd!
Efter avsnitt två var slut låg jag kvar och drog mig en stund innan mormor ringde och sa att de åkte hemifrån om 10 min, då blev det full fart i mig och jag gick och klädde på mig, sminkade mig och åt frukost. Sen kom mormor och morfar och hämtade mig och det bar av till Varberg och Sverker Nilsson på Neptunuskliniken. När man kom in på kliniken fick man genast en sån där mysig-känsla. Jättefin klinik och man kändes direkt att där trivdes man. Alltid trevligt...
Jag fick komma in hos Sverker och tog genast av mig byxorna, hahah de där lät fult, men han skulle helt enkelt undersöka mitt knäe och han kunde fastställa att mitt främre korsband var av, vilket jag redan visste. Men han berättade också att frakturen på min minisk var värre än jag trott, typ helt kass?!, eftersom han sa att de skulle bli en operation på detta... Både minisk och korsband, men minisk till en början tror jag.. De skulle iallafall titta in i knäet och kolla vad de kunde göra. Jag hoppas då fan att de åtgärdar allt samtidigt, och vet ni vad?! De kommer ta 9-12 månader att komma tillbaka sedan, mitt liv är förstört!!!!!!!!!!!!! Jag har väntat i 3 månader nu, och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill bara snöra på mig fotbollsskorna, jag drömmer om att få de där utomhus rosa vapor:orna som är sådär galet snygga och de där gröna inomhus skorna som är riktigt snygga. Men det kan jag ju glömma... Än så länge. Upp till minst 9-10 månader framöver. Detta suger. Jag vill bara komma tillbaka, jag vill bara spela som Kitty gör. Mitt spel, mitt och hannas spel. Jag saknar det! för mycket!
Ska ringa sjukhuset så snart som möjligt, har lust att skjuta ortopeden jan axelsson! ska fan stämma dig ditt flens. du säger att jag aldrig kommer komma tillbaka till fotbollen, att jag inte har någon chans, sluta spela fotboll eller sitta i rullstol vid 40årsålder. Vad fan är det då? Jag ska begära en annan ortoped. Någon som vill att folk ska bli friska. "Du måste heta Henke Larsson för att få en operation gjord" Fuck uuuuu!!!!!!
Förlåt. Jag är upprörd, ledsen, arg och allt på samma gång. Ska iallafall ringa dit imorgon och "beställa" operationstid, då Sverker skickat en remiss på detta. Man tackar.

Puss hej

Kommentarer
Postat av: moehoe

helt jävla stört. Jävla manssvin.

2008-12-02 @ 18:17:28
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: Anna

Han kan ta sig i brasan!

Kitty is back on track!

2008-12-02 @ 19:05:55
URL: http://annasofiajonsson.blogg.se/
Postat av: Lotta =)

jag vet nog varför du va så snabb att ta av dig byxorna xD men kittan så snygg va han väll inte xD hoppas att ditt knä blir bra snart :) pusspuss från Lottis :D:D

2008-12-02 @ 23:44:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0