Staden där allt känns underbart

Ja som ni vet har varit i göteborg denna veckan, mycket trevligt för jag tycker att götet är en av sveriges bästa städer. Det är den bästa staden uppåt landet iaf. Utan tvekan. Det var sån sjuk nostalgi när jag kom dit, när jag gick  där på perrongen för att träffa Hans som jag inte träffat på flera år, galet trevligt..
Vi skulle fika och vet ni vad? Hans kunde ETT fik i hela götet, fattar ni? Han har bott där hela sitt liv och visste ett jävla fik, riktigt besviken blev jag och det fick han höra eftersom jag kånkade omkring på min TUNGA väska tills vi tillslut hittade ett sjukt litet konditori fullt med gamla tanter där vi iallafall bestämde oss för att ta en fika!
Jag tror inte jag vill fika med Hans i gbg mer, det får bli Halmstad nästa gång ;) För Kittan hon har koll hon!
Sen åkte vi iallafall hem till honom och spelade mariokart, kollade tv och umgicks, mycket trevligt iallafall...

Jag och Moa har pratat om att vi MÅSTE ta tag i vår företagsfika snart, med våra nya företagströjor. Detta funkar inte! Vi är rädda att någon snart kommer sno vår idé och skita i att vi redan har patent på det. Detta får inte hända! Vart vi än går nu hittar vi någon som har stulit små delar ur våran företagsidé, det går bara utför.... snart moa, snart!


Nej, nu ska jag avsluta, kort inlägg men med mycket fin information ;)


jag och min fina vän!

Kommentarer
Postat av: Anonym

det här med fjärils museum, fjärilshus och fjärilssängar gör mig galen! Vad vill folk!? Kom upp med en egen idé? Vi tar företagsfikan snart, vi måste! PUSS

2010-01-07 @ 13:26:00
Postat av: moehoe

höppsan. Glömde säga att det var jag :)

2010-01-07 @ 13:26:30
URL: http://popporn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0