Stress-stockholm!

Kom hem vid ungefär halv åtta idag, både flyget till sthlm och hem från sthlm var försenat och vad är mer tråkigt än att bara sitta och vänta när man vill hem? Jaja hur som helst..
Som ni vet har jag varit på arbetsintervju och intervjun hölls på ett hotell som hette StayAt Lindhagen som låg på thorildsplan. Jag tog tunnelbana dit och givetvis gick jag fel när jag kom upp från tunnelbanan, helt åt fel håll! Men efter lite om och men så hittade jag och då var klockan bara två, och jag skulle intervjuas kl tre.
Kom in på hotellet och skulle typ "anmäla" mig i receptionen, men han skickade upp mig direkt till sjätte våningen för att påbörja intervjun redan då. Och såhär i efterhand var det nog bara bra, för annars hade jag suttit och oroat mig och varit nervös massa extra men just för tillfället ville jag typ bara skjuta receptionisten.

Kom upp och möts av ett: Hello, my name is Tommy. Direkt började engelskan och jag kände hur röd jag blev i ansiktet när jag sa mina första ord, men det gick riktigt bra :)
Vi satt och pratade en stund om allt möjligt, både om själva jobbet och om hur det är i Halmstad etc etc. Vi skämtade och skrattade och gick väldigt bra ihop så jag hoppas att han tyckte om mig och min personlighet. Jag hoppas, men jag hoppas inte för mycket och jag tror ingenting. Hade bara varit så jävlaaaaaaaa roligt!

Jag gick från intervjun med skakiga ben och tog tunnelbanan till Camilla för att checka in hennes lägenhet och snacka lite skit! Helt plötsligt blev det bråttom och jag slängde mig iväg mot tunnelbanan som skulle ta mig till brommaplan. Hehe, men klockan var mycket och jag skulle omöjligt hinna om jag skulle ta buss från brommaplan ut till bromma flygplats så jag fick slänga mig in en taxi. Roligt för min plånbok, tjohoooo :)

Stackars taxichauffören med min stressiga nuna i bilen, men han var riktigt trevlig och han gjorde typ min dag! Jag var osäker på om jag ens hade så mycket pengar på mitt kort, då sa han bara: Äsch, det löser vi! PUSS på dig taxichauffören! Jag kom för övrigt fram 5 min innan sista incheckning.
Köra på gult/rött, försäkra mig om att jag kommer hinna, snacka skit emellan för att glömma bort att jag är stressad, säga att vi löser det med pengarna ifall jag inte har så det räcker och framförallt vara så sjukt trevlig! - Det är fanimej i mina ögon en riktig taxichaufför!

Jag sov på flyget hem en stund, men där var så sjukt kallt att jag bara ville gotta in mig i ett varmt täcke. Som tur var fick jag megagott kaffe och en supergod kokoskaka till så jag valde att inte kapa planet ;) haha, skämt åsido!

Nu är jag iallafall hemma igen från mitt lilla äventyr i sthlm, aldrig till sthlm ensam igen. aldrig! men absolut åka dit och kolla in stan, det kan jag tänka mig :)

Borta bra, men hemma bäst!

Kommentarer
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

SV: genom blogg.se :P



vad händer idag? :D

2010-01-29 @ 12:32:54
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: moehoe

Du är en pussgurka! <3 I love you

2010-01-30 @ 01:04:16
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: S as in Sofia

vad är det för jobb?? :):)

finns bild på tatueringen på bloggen nu :)

2010-01-30 @ 18:52:39
URL: http://sasinsofia.blogspot.com
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

SV: JHaha vet inte :p



Vad händer ikväll? :D

2010-01-30 @ 19:46:00
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

SV: Härligt, hade du kul då? :)



Själv hjälpte jag en kompis flytta :D

2010-01-31 @ 12:18:33
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

SV: Nej inte igår utan blev som sagt att hjälpa till en kompis att flytta :D



Vad händer idag då? :)

2010-01-31 @ 15:38:53
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

SV: Hehe ingen fara :)



Härligt, själv blir det plugg hela kvällen och sedan kanske städa lite :)

2010-01-31 @ 19:08:40
URL: http://ferhat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0