Promenad på morgonen

Vid 07.53 bestämde jag mig för att gå upp idag, slängde i mig en snabb halvhalv kopp kaffe och åt en clementin. Messade Moe och frågade om hon var klar och sedan var det dags att klä på både mig själv och vovven. Vi var beredda på en morgonpromenad, härligt! Och nu sitter man här, känner sig duktig och funderar på om man ska gå ned och göra lite kaffe och ta ett knäckebröd med lite smör och ost på, mums.

Fredag idag, vad händer? Pratade om att kolla film hos Matilda ikväll, det låter som en utmärkt idé tycker jag! När vi umgås dricker vi kaffe och snackar skit eller när går ut och festar, tycker verkligen det borde bli ändring på det! Filmkvällar, spelkvällar, promenader etc är ju sjukt roligt, mysigt och trevligt, förstår inte varför man inte gör sånt oftare?

Om man skulle dra en sväng till pappsen i eftermiddag, Pedda skulle nog komma förbi och fixa min dator.. Passa på att ta hit lite mer kläder också :) Inte för att jag använder några andra kläder än mina träningstights och underställströja typ, men ändå!

Tjarå!



Min hund är så sexig när han sover under täcket!

Kommentarer
Postat av: moehoe

ballen är finast!

Promenix är livet, jag har ont i mina ben

2010-01-22 @ 13:48:03
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: pubes

haha sexxy

2010-01-27 @ 01:43:20
URL: http://pubes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0