Jag är ledsen ....

Jag har så mycket nu. Med allt! Skolan, fotbollen, kompisarna, familjen - allt ska passa ihop och helst ska allt gå som man vill. Men det gör det inte, jag är väl nere i en svacka antar jag. Jag försöker jobba mig uppåt och du är den som gjort mig glad den senaste tiden. Jag är ledsen om jag inte alltid visar hur mycket du betyder för mig, men ditt stöd är fantastiskt. Du får mig känna hopp för allt igen, skolan och fotbollen framförallt. Du säger till mig att allt kommer ordna sig, du säger åt mig att plugga när jag verkligen behöver det; det är det jag behöver och det är du så bra på.
Jag är ledsen om jag inte visar lika mycket tillbaka. Just nu. Du ska inte tvivla på något, inte alls, jag vet att du går runt och oroar dig för massa saker. Sluta upp med det. Inget är förändrat! Jag vill bara att allt ska bli bra och jag ska kämpa mig upp ur denna svackan med dig vid min sida, hela tiden. <3

Du är den bästa.

Kommentarer
Postat av: moehoe

Baby, det kommer att ordna sig. Du är den bästa, det kommer du alltid vara. Du är stark, du har klarat det innan och du kommer klara det igen. Jag släpper aldrig taget om dig.

2009-04-03 @ 10:16:41
URL: http://popporn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0