Utvisad!

Valborgfirandet i Danmark/Helsingborg blev inte riktigt som man tänkt sig, för det första var vädret inte det bästa och 10min efter vi anlänt till Kronoborgs slott i Danmark blev det slagsmål. Polisen kom och alla var tvugna att dra från platsen, vi blev t.om utvisade från landet hahaha! Tur att vi hade lite inbitna danskar med oss (strövelsstorpare) som kunde översätta vad danskarna sa för jag fattade inte ett skit. Vi blev hursomhelst utvisade och promenaden från Kronoborgs slott tog ca. 10-15min och polisen körde efter oss i gångfart på trottoaren. Det fula var; vi i vårt gäng hade inte gjort ett skit, vi satt säkert 100 meter från slagsmålet och ingen av oss var involverade. Så vi fick ta färjan tillbaka till Helsingborg och fortsätta firandet där, men det blev en trevlig kväll ändå :) Efterfest sedan i Strövels hos någon Erik tror jag, :)

På lördagen kom Patte till mig och stannade tills igår och vi hade lika trevligt som vanligt :) Käkade på restaurang, vi kan ju snart göra recenssioner på alla halmstads kina-thaimats restauranger haha! Vi glodde film, drack lite cider och öl på Roberts och Asian med Hanna, Milla & Lotta osv. Trevligt och tack för en supergo helg, Patrik! <3

Hört om det nya askmolnet? Jag blir så trött, vetifan vad jag ska ta mig till. Åker jag inte på lördag är det Guds vilja, och vad fasen vill han mig isåfall? Jag visste det!! Vi skulle tagit tillbaka pengarna från vårt flygbolag och tagit biljetter med ett annat flygbolag som hade biljetter tidigare.. Nu har iofs inte läst något nytt om askmolnet på aftonbladet, artikeln kom in igår och den har inte uppdaterats och jag hoppas det förblir så, att det bara försvinner. Skicka det till USA.

/ Kitty


Kommentarer
Postat av: Patte

Tack själv babe love you

2010-05-03 @ 21:28:35
Postat av: moehoe

ett nytt jävla kukmoln!?

2010-05-03 @ 22:12:01
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: M

Hoppas att du kommer i väg på din livs resa gumms :). Fast det blir tråkigt att inte ha dig här i Sverige med iofs. Puss!

2010-05-05 @ 12:50:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0