Att vara en slav?

Jag tanker beratta allt nar jag kommer hem.. Men detta var verkligen inte som jag tankt mig! Jag tanker inte vara nagons slav i ett halvar, ata gasterns gamla kalla matrester, bo 4 pers i ett rum pa typ 30 kvadrat, en toalett med hal i taket, ingen tv, inte ha ratt att utnyttja nagot av hotellets grejer, inte pool, inte strand, inte ens internet. Vi skulle inte fa vistas i narheten av hotellet efter arbetstid.. Vi skulle inte fatt aka hem nar vi ville om det skulle vara en nodsituation utan de skulle kunna hallit kvar oss. Allt var bara sa sjukt och det ar inget jag kan acceptera.

Jag stannar ett tag har, umgas med Marion och mormor o morfar, njuter och sen aker jag hem!
Jag kanner anda att jag kan klappa mig sjalv pa axeln och saga= bra jobbat kitty! Jag har provat detta men det var inte som jag tankte mig och det var ett slavkontrakt vi skulle skrivit pa.. Jag ar glad att vi kom darifran sa snabbt som mojligt.

Jag saknar er dar hemma, trakigt att jag ska hem, verkligen.. Men nu far vi den dar perfekta sommaren tillsammans anda, ni ar bast!!!

Puss och kram!


Kommentarer
Postat av: Malin

Usch, så tråkigt, men bra att du inte gick med på något skitkontrakt, man ska vara noga med vad man skriver på. Då kommer du till Kalmar lite i sommar? (det är ingen fråga, för du MÅSTE komma hit i sommar, hihi) PUSS!

2010-05-11 @ 18:46:17
Postat av: moehoe

bra baby! fan vad tråkigt ändå.. men skönt att du kommer hem <3

2010-05-11 @ 19:24:24
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: ems

tråkigt att höra att det slutade så här, men helt klart rätt val! Ta tillvara på din semester nu!

2010-05-11 @ 21:14:21
URL: http://mondaychild.blogg.se/
Postat av: Patte

Lönt o ha blogg om du aldrig skriveeeeeeeer:(:(:(

2010-05-14 @ 16:16:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0