Tossig kille, olé olé, tossig kille , olé oléeeeeee!

Hemkommen efter ännu en arbetsdag. Helt slut! Tog verkligen ut mig det sista jag hade på cykeln hem, trots att det var en minut långsammare än mitt rekord på hemvägen. Men det gör inte så mycket faktiskt , för jag var faktiskt duktig och var ute och sprang igårkväll, längre än vanligt och jag sprang kilometrarna snabbare än jag brukar :) Nice som fan.
Kanske det är så att cykelturen på drygt 6,3km till jobbet varje dag ger lite konditionsresultat också? I guess so.
Ska försöka springa ikväll igen, dock har jag lite ont i magen nu så får vänta tills det gått över. 3 gånger i veckan är lagom, måndag, tisdag & torsdag. För jag VET att jag inte kommer ta mig tid på helgen att springa, den disciplinen
har jag inte :( Och knäet funkar bra hittills, hoppas verkligen det håller i sig.

Försöker få städat på rummet lite, men har som sagt haft ont i magen sedan efter lunch på jobbet så mitt städhumör har inte infunnit sig trots att mitt rum ser ut som ett krig :)

Nej, hare gott!
HARE HEHEHHEHE KANIN

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad duktig du är gumman! =) Jag springer inte och har bara 1,2 km till jobbet :P däremot så åkte jag lite inlines i 40 minuter i går, haha, det var skoj. Hoppas allt är bra med dig. Vi får ses eller ringas vid och uppdatera lite en dag. PUSS!

2010-07-21 @ 15:50:43
URL: http://malinfalk.blogg.se/
Postat av: moehoe

MARSVIN HEHEHEHEHEH

2010-07-21 @ 23:56:35
URL: http://popporn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0