Första jobbedagen på 2 månader

Riktigt gott att vara igång igen och jag hoppas innerligt att det blir några månader framöver! Om jag nu inte får jobbet utomlands för då sticker jag till varmare klimat om bara ett litet tag!
Imorgon ska jag jobba tillsammans med Christofer på ett ställe i falkenberg, kul :) Vi går bra ihop så det ska gå fint..

Stekt haloumiost alltså, det är fan guds gåva till oss! Ta vara på det, njut av det, stek och känn den sjukligt goda smaken sprida sig i era munnar! Våga äta haloumiost!!!

Fredag snart. jag vet att det låter optimistiskt, men det är faktiskt sant! Dagarna går snabbt, speciellt när man jobbar och då får jag träffa Hassää igen :) Vi har en liten deal, får se vem som bryter den först ;) Grr..

Nu längtar jag så in i helvete till min "första" lön.. Första lönen efter uppehållet. Jag har räknat ut att jag hinner jobba 12 arbetsdagar på denna månaden, det lär bli lite pengar iallafall! Jag älskar min lön btw, helt ok alltså!

Jag borde sova, men sitter och skickar filmklipp till André som ska sätta ihop en liten partyfilm till mig efter alla våra fester med gänget :) Nice

Nehepp, får avsluta och jag ska ligga i sängen kl. elva har jag bestämt!

natti

Kommentarer
Postat av: moehoe

haloumi gnisslar som en sönderknullad säng. VÄGRA ÄTA HALOUMI!

2010-02-10 @ 09:13:34
URL: http://popporn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0