Arbetsförmedlingen!

Med en kopp kaffe right next to me tänkte jag nu berätta om mitt besök hos arbetsförmedlingen idag!
10.15 skulle jag befinna mig på plats och det gjorde jag, jag hittade t.om rätt från början. Kommer in i väntrummet som är fullt med människor, sedan ropar vår handledare in oss allihopa. Till min stora lycka ser jag att Pontus som jobbade på saneringen samtidigt som jag var där och jag slog mig ned jämte honom.
Tur att där fanns någon jag kände iallafall och jag fick utlopp för min stora käft då jag kunde terra honom ett litet tag medans alla andra var tysta och väntade på att handledaren Lena skulle komma in i rummet.
Hur kommer det sig att magen och halsen alltid ger ifrån sig konstiga ljud när det är helt tyst i ett rum? Det är en gåta...

En timme senare var Lena klar med allt hon hade att säga, så jag ska dit den 11e igen. Längtar redan!




Vad ska man göra idag då? Åt middag hemma hos Anna igår btw, mycket gott! Det serverades lövbiff, pommes och café de paris sås, mums!
På fredag är det ÄNTLIGEN dags att åka mot de småländska skogarna. På fredag har jag och pappsen Öland, Borgholm i sikte och på lördag drar jag till Kalmar för att fira Martina som fyller 20 bast! Där kommer även Malin, Kristian, Amanda, Josefine och andra goda vänner som jag saknar till tusen att befinna sig.
Great!

Kommentarer
Postat av: moehoe

du är en duktig tjej! Hoppas du hade en rolig dag på af! Det är inte alla dagar man får gå dit, så njut riktigt länge!

2010-02-04 @ 08:51:24
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: malin

gud vilken go blogg du har =D

2010-02-04 @ 23:15:40
URL: http://inteduigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0