Just nu är det mesta som jag vill =) Jag är lycklig.

Jag har världens bästa kille, världens bästa vänner, världens bästa familj, endast några få dagar till studenten och balen och jag har ett jobb.

Slänger bara in ett snabbt inlägg då jag ska in till staden och först plugga på körskolan och sedan kl. 13 börjar jag jobba. Slutar klockan 17 och sen blir det direkt hem till Chrille =)

Och alla som verkar vara så involverade i mitt liv kan försöka lägga ned det. Sköt erat eget så ska ni se att ni också blir lyckliga en dag =) Tack för alla fina ord i bloggen mina vänner.

I'm happy!!!


En gammal goding till bild och brud må jag säga! ;D

Kommentarer
Postat av: Z

När din leksak och vänner inser hur du ljuger dom fulla av skit så kommer du stå ensam kvar. tror många redan är på God väg. Och sedan kan man alltid vara lycklig i sin lilla inbillade värld av illusioner ;)

2009-05-25 @ 13:48:29
Postat av: Z

Hur man kan må bra med att ljuga som du gör och manipulera alla dina toys är skrämmande. Den ena efter den andra avverkar du tills alla kommer fram till vilken falsk människa du är! Bara dina vänner som ska inse detta med och det gör dom säkert med tiden när dom ser att dina lögner och förklaringar inte stämmer ;) din insida är lika ful som utsidan tråkigt nog! Men i ditt manipulativa sätt lyckas du dölja detta för många.

2009-05-25 @ 14:12:44
Postat av: Alexandra

"din insida är lika ful som utsidan tråkigt nog!" Hur orkar du/ni hela tiden lägga er i Kittys liv? Utan att ens våga stå för vilka ni är dessutom. Är ni avundsjuka eller vad är det ni vill få sagt egentligen? Att komma och säga att hon är ful och kommer stå ensam kvar i slutet är ju bara så fruktansvärt löjligt. Det märks att ni inte känner Kitty, för hade ni gjort det så hade ni märkt att hon är störtskön och helt unik och inte i närheten av allt skit du/ni pratar om. Lägg ner allt negativt skitsnack eller låt henne vara!

2009-05-25 @ 18:33:14
Postat av: Z

Kitty vet mycke väl vem jag Z är och ni andra är bara lika patetiska som hon eftersom ni inte kan tänka själv utan köper hennes lögner som hon slår i er ;) Skulle vara kul att visa er den riktiga kitty. Så som hon inte visar er som hon slickar röv på. Och du lilla Alexandra ska bara vara tyst ;) Vet vem du är också men du har inte gjort mig något just nu. Du borde bara sluta vara så blind. ;)

Och sanningen är inte skitsnack som sagt. Visar er gärna sanningen om er lilla "ängel" kitty :) skulle nog bli chockad liksom jag blev när jag upptäckte detta :) Men jag va inte lika blind som du ;p så mig fanns det hopp för ;)



Och nej du jag har aldrig haft några fantasier att vara en en nöff nöff gris eller likna en så du får komma med något bättre som kan bita på hehe ;)

2009-05-25 @ 18:44:21
Postat av: Z

Ja klart. Unika är väl alla manipulativa idioter och glad man inte är en sådan ;)

2009-05-25 @ 18:45:46
Postat av: Hanna Karlsson

Va fan är detta för idiot? Om du nu tycker så jäkla illa om Kitty så sluta läsa hennes blogg då, så slipper du störa dig på allt hon skriver!!!! Det minsta du kan göra är att stå för vem du är, vad är du rädd för?

2009-05-25 @ 19:49:44
Postat av: Z

Ni måste vara bra tröga när jag precis skrev att hon vet vem jag är ;) hahaha. men förväntar mig inte mycke från det umgänget hon har med tanke på hur hon lyckas manipulera er små själar. puss på er

2009-05-25 @ 19:59:35
Postat av: M

Haha, jag tror nog att du njuter av att folk argumenterar emot dig virtuellt, eftersom du antagligen inte får så mycket uppmärksamhet i det verkliga livet. Jag utgår från att jag har umgåtts mer med Kitty än du har gjort så jag borde ju känna henne ganska mycket bättre än du. Hade hon varit en elak människa så hade jag upptäckt det vid det här laget. Så stå för vad du säger, d v s, att du ogillar Kitty och därmed sluta lägga dig i hennes liv. Det kan vi som tycker om henne en massa, massa, göra :) för vi gör det med glädje. Och jag håller med Alexandra, hon är en unik och underbar människa som har en förmåga som många saknar, att få en att skratta obegränsat. Dessutom så finns hon alltid där om man skulle behöva en. En sådan vänlighet mot människor är det få som har. Och du har ju tydligt visat att du saknar de sidorna. Sluta hacka och börja bry dig om människor istället, så kommer du säkert att bli av med din bitterhet och må bra du också.

2009-05-25 @ 21:15:51
Postat av: moehoe

Vem är dessa M och Z? Vad vill de och varför lämnar de inte kitty ifred? Tydligen känner de inte henne

, eller ni kanske menar en annan kitty? Håll er till sanningen, för det är vad min kittybabe gör. Älskar dig kitty! <3

2009-05-25 @ 21:30:01
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: M

Malin Falk, hej.

2009-05-25 @ 21:52:51
Postat av: M

Malin Falk.

2009-05-25 @ 21:53:32
Postat av: Z

hahaha jag förstår du skrattar när du är med henne. det gör jag varje gång jag ser henne också ;) it´s just a pig thing you know ;)



men ja, kolla man runt bland umgänget så har man sina förklaringar ;) hehe.

2009-05-25 @ 22:23:35
Postat av: Z

hahahaha tack för dagens skämt hor moa ;) kitty och sanning hahahahahahaha tusen tack. hahahahahaa

2009-05-25 @ 22:25:13
Postat av: Kittan

För det första, Z; jag har ingen aning om vem du är och vad du vill ha ut av dina jävla inlägg på min blogg. Snacka om att din självkänsla är låg när du behöver sitta och klanka ned på mitt liv och skriva massa saker du inte har den blekaste aning om. Synd och patetiskt måste jag säga.

Tack så mycket för alla fina ord mina vänner! Ni är guld värda och det vet ni.

2009-05-25 @ 23:36:06
URL: http://kittans.blogg.se/
Postat av: Z

Hahaha nej eller hur du inte vet kitty ;) vi säger det. jag var en du och dina kära vänner ljög för :) så jag har full koll på hur du kan manipulera och ljuga för att få som du vill. men jag fick upp ögonen. min självkänsla är hög då det inte är jag som är rund som en liten gris ;)

och jag vet också min insida är bättre då jag inte behöver springa runt och ljuga för att folk ska tro bra om mig och för folk ska tycka synd om mig som du gör med din falska grisliknande sak

2009-05-25 @ 23:40:59
Postat av: Kittan

Jag vet inte, så kan du snälla säga vem du är? En som jag och mina kära vänner ljög för? Jag har då inte ljugit men jag har däremot blivit kontrollerad och inte vågat vara mig själv när jag varit med din vän, eller dig, eller vem fan du nu är. Vem är det som ljuger egentligen? Du behöver verkligen påpeka om vad du tycker om mitt utseende hela tiden? hahaha, vad i helvete. jag bryr mig inte =)

2009-05-25 @ 23:45:39
URL: http://kittans.blogg.se/
Postat av: Z

Nej som tur är kontrolleras jag inte av dig och dina vänner längre och det är jag glad för. Kom ur det för länge sedan men att sitta och se du än en gång sitter och ljuger och har dig. Det är skrämmande och man undrar när du ska sluta. :) komiskt att läsa vad du skriver för man hittas minst 5 lögner i varje inlägg ;)

2009-05-26 @ 11:27:35
Postat av: Jenny

Du...Z.. Jag vet inte om du vet vad du håller på med,? men det du gör mot Kitty är trakasserier och förtal och detta är olagligt..

Man kan tycka saker om folk..man kan förmedlar detta till den berörda personen och sen är det bra med det. Det Du sysslar med är inte bara jobbig och kränkande för Kitty utan som jag sa innan, även olagligt.



Jag är Kittys mamma och jag är även polis så det jag tänker göra nu är att anmäla dig för förtal.

Detta säger jag inte för att skrämmas eller hota utan det är precis vad jag tänker göra..



Jag brukar vara inne på hennes blogg...precis som andra människor som TYCKER om henne och är det nu så att du känner dig lurad av henne så har du ju berättat det nu. Kitty kan ju inte "snacka" med dig då du vill vara anomym...Ja,ja jag vet att du säger att Kitty VET men onekligen så vet hon ju inte.



Så ett tips till Dig "Z" det är att lämna Kittys blogg och aldrig återkomma...



Med vänlig hälsning Kittys mamma

2009-05-26 @ 15:38:42
Postat av: Kittan

Har du inget annat att göra om dagarna än att läsa och kommentera min blogg? Verkar inte så. Undra vem det är som ljuger här egentligen. I'm clean.

2009-05-26 @ 15:38:58
URL: http://kittans.blogg.se/
Postat av: Anonym

Om nu du är hennes lilla mamma borde du lära din dotter att sluta ljuga för folk! Kan göra exakt samma sak tillbaka mot henne som du skriver och hotar mig med ;) Så det kom du inte långt med. Uppfostra flickan lite bättre. Har också vänner som e poliser så har full koll på att när man håller sig till sanningen är det inte förtal :) kram på dig.



Och kitty vet exakt vem Z som i zoon är så nu kan hon sluta ljuga om det med ;)

2009-05-26 @ 16:46:36
Postat av: K

Klittan! eller oj, jag menar Kittan (eller?) och hennes godtrogne mor.. Han verkar veta vad han snackar om.. Till skillnad från dig som mamma (som påstår sig vara polis) Då är min fråga till dig Jenny, hur polisanmäler man någon som du inte har ett skit på ? Varken namn, ålder, bor osv ? Och dessutom så la du upp meningen som ett hot mot honom när du sa att du skulle polisanmäla det, en lite smartare hade ju inte sagt det utan bara gjort det.. men men..



Lycka till med eran lilla fight. (Y)



Peace Out !

2009-05-26 @ 17:58:11
Postat av: K

en rättning: honom/henne



Då jag inte har den blekaste om vem Z är

2009-05-26 @ 18:00:41
Postat av: moehoe

Förlåt malin falk, läste inte riktigt ordentlige :$



Och till Z, det går att spåra IP adresser, man behöver inte vara hacker för att kunna det, en vanlig simpel människa kan göra det jävligt enkelt.

2009-05-27 @ 00:05:08
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: Anonym

Alla vet att ip adresser går att spåra. behöver man inte vara einstein för att haja :p

2009-05-27 @ 00:10:23
Postat av: Anonym

hahahahaha

2009-05-27 @ 00:11:00
Postat av: moehoe

haha, idiot. Det är det jag menar. Du gillar inte oss, vi gillar inte dig. Hej okej hejdå, du behöver inte ödsla energi på en underbar människa som kitty. Hon är perfekt, finns ingen bättre! Hon har varit min närmsta vän i ett flertal år, och hon har aldrig ljugit för mig.

2009-05-27 @ 00:24:31
URL: http://popporn.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehehehehehehe förståeligt ;)

2009-05-27 @ 01:06:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0